Aulas oznámil dohodu o prodeji Gomise do Newcastlu

02.08.2013, 14:45
Aktuality
Bafetimbi Gomis by se už hodně brzy měl rozloučit s Lyonem, kde s ním přestali počítat. 27letý útočník si znepřátelil vedení francouzského klubu a jeho novým domovem by se měla stát Anglie, na světě je dohoda o jeho přestupu do Newcastlu United...

"Souhlasili jsme s nabídkou Newcastlu ve výši osmi milionů eur s tím, že další dva miliony nám mohou vynést bonusy. Newcastle akceptoval hráčovy platové požadavky. Přestupu nyní už brání pouze dohoda agentů ohledně jejich prémií. Chápu, že zde mohou vzniknout nějaké neshody ... Snad se povede vše vyřešit během následujících 24 až nebo 48 hodin," prohlásil pro deník Le Journal du Dimanche prezident Lyonu Jean-Michel Aulas.

Gomis má v Lyonu smlouvu na poslední rok a vedení slíbil, že neodejde v červnu zdarma, následně ovšem odmítl přestup a v očích vedení si nepřilepšil ani kritikou klubu za to, jak se k němu začal chovat. Dvanáctinásobný francouzský reprezentant přišel do Lyonu před čtyřmi roky za třináct milionů eur ze St-Étienne a v každé z posledních šesti sezon překonal hranici deseti ligových branek.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele