Aulas navzdory další prohře Puela stále brání

24.12.2009, 13:45
Aktuality
Letošní Vánoce ve fotbalovém Lyonu se určitě bez starostí neobejdou. Tamní Olympique včera doma překvapivě prohrál s Montpellierem a opět se tak otevřelo téma odvolání trenéra Claude Puela. Prezident klubu Jean-Michel Aulas však kouče před novináři opět bránil.

Aulas nezastírá, že ambice klubu před sezonou byly zcela odlišné. Sám ale potvrdil, že je připraven převzít za neúspěchy svůj podíl viny. Podle Aulase jsou totiž problémy v klubu komplikovanější.

"Claude je jako já. Dává do toho maximum. Bere na sebe zodpovědnost a hledá řešení. Nyní máme patnáct dní na přemýšlení a analýzy. Členové představenstva klubu musí těžká rozhodnutí učinit v klidu," řekl Aulas.

"Kdyby se jednalo o problém s trenérem, dalo by se to řešit. Ale jde o problém fyzických kvalit hráčů, což se v zápasech projevuje. Claude Puel je propírán v médiích, ale ne uvnitř klubu" pokračoval prezident Lyonu.

"Dnes (středa) jsme neviděli tým, který by měl v Lize mistrů přehrát Real Madrid a dohnat Bordeaux na čele tabulky. Naším cílem je ale stále umístění na špici," dodal. Právě na les Girondins se Lyon dívá s velkým odstupem. Ze šesté příčky na lídra ztrácí už 13 bodů.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
honziss

Reagovat
božský John

Zajímavý, že všechny trenéry vyházeli po "první prohře" a zrovna když je u kormidla ten nejhorší za poslední léta,tak ho držej..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

Reagovat
deadlife

pokud umíš číst, tak není problém v trenérovi, ale někde trošičku jinde. Jsem pro, aby v mužstvu špatné výsledky hned neodskákal trenér jako to dělají nabubřelci v gambrinus lize, tak se vyhazuje za každou prkotinu, stačí, aby si někdo na stadionu zařval trenér ven.

Reagovat
božský John

Číst neumim, ale všiml jsem si, že v minulosti vedení Lyonu tak shovívavý nebylo...nevim, proč "procitlo" zrovna u tragika Puela..poroučím se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze jim to vydrzi do prvnich zapasu v lize mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Nadvláda Lyonu je definitivně pryč, ted bude zase nejmín pět let vyhrávat Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko..

Reagovat
Langi

uvidíme jak na tom Bordeaux bude jestli odejde Gourcuff, Chamakh, Menegazzo a Tremoulinas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se v blízké době diametrálně nezmění herní projev a výsledky, odejde tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš náhodou (nebo někdo jinej tady) přehled o hráči Monaka jménem Cédric Mongongu ? poslední dobou se o něm v souvislosti s náma celkem píše..., když už se tu objevila dokonce expreska, řek jsem si, že se na něj poptám...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný, ale na ACM ještě zdaleka nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

S Puygreniérem největší jistota obranných řad Monaka, ale jak už napsal Márty, momentálně by pro AC přínosem nebyl, do budoucna si ho tam ale představit umím.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost silovej typ obrance, v monaku vycniva, ale do ac to ma dle me jeste dost daleko. mel by se vyhrat tak dve tri sezony v asm a pak by to mozna slo. v posledni dobe se mi i zda lepsi nez sakho, kterymu se ted docela nedari..

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem třem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele