Aulas ještě nic nevzdává

03.10.2007, 19:52
Aktuality
Olympique Lyon včera prohrál druhé utkání v základní skupině Ligy mistrů, když doma podlehl Glasgow Rangers 0:3. Přestože se francouzskému klubu výrazně snížily šance na postup do osmifinále, předseda Aulas zůstává v tomto směru optimistou.

Lyon zatím neprožívá tak povedenou sezónu, jako poslední roky. V domácí lize se dlouho trápil a až nedávno se vyšplhal na první příčku. Zdálo se, že úřadující mistr Francie se dostal do formy, jenže výsledky v Lize mistrů tomu vůbec nenasvědčují.

Porážka v Barceloně ještě žádnou katastrofu neznamenala, horší to bylo včera proti Glasgow Rangers. Lyon sice nehrál špatně, ale produktivní hosté nakonec vyhráli o tři branky a zvýšili své naděje na postup do osmifinále. Právě na úkor Lyonu.

"Naše situace je nyní o něco těžší," ví prezident francouzského klubu Jean-Michel Aulas. "Ale matematicky je stále všechno možné," nevzdává boj o vyřazovací část. "Nesmíme si přestat věřit. Tento výsledek, to je jen několik individuálních chyb."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Pedrozzz

museli být nějací potentní forvardi!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele