Aubameyang byl za další porušení disciplíny zbaven funkce kapitána Arsenalu

14.12.2021, 13:24
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (267)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A ten prohresek byl teda jaky?

Reagovat
LuckyCharlie

Prý si dojel udělat tetování do Barcelony a nestihl se vrátit zpátky v čas na trening

Reagovat
ashburtongrove

Blbost, letel do Francie pro matku, mel se vratit ten samy den, ale vratil se az dalsi den rano, na treninku byl vcas ale diky cestovani porusil nejaky covid pravidla...

Reagovat
smazaný uživatel

Prijel o den později? Je to v článku

Reagovat
celeb

kvoli tomu nehral proti saints, co vyparatil naposledy tam nepisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

snad si nemyslí, že budeme číst články stačí nadpis

Reagovat
SpecialOne

Hroznej vůl, kór v jeho věku. Kdyby alespoň něco hrál. Od podpisu té nové smlouvy to je hroznej propad výkonů

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, vul v jehho veku. Kde ho potom zaměstnaji? Jak uzivi rodinu?

Reagovat
PH8

On je z Gabonu a má 32 člennou rodinu o kterou se bude starat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to pocitas jen sourozence

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
sejber

a zevraj to neni Ozil 2.0 .

Spravne rozhodnutie kapitanska paska na jeho ruke po tomto incidente bola nemyslitelna. Jeho vykony tuto sezonu su strasne podpriemerne a v podstate je nasou najvacsou slabinou. Otazka je co snim celkovo? zjavne ho to tu nebavi a odchodu by sa mozno ani sam nebranil. Nejaka Barca alebo Juventus na hostovanie by snad mohlo klapnut.

Dobre na tejto kauze je to ze sa tym akceleruje nezbytne riesenie utoku. Auba, Laca, Nketiah, Pepe hocikto z nich tu o mesiac byt nemusi ...

Koho ale za nich?

Reagovat
Golasso

Hele, podělal to, ztratil pásku, nebude hrát, pravděpodobně teď ve volném čase začne sledovat Johna Mariánka a zbankrotuje na kryptoměnách a tokenech, skončí jako vyvrhel někde na ulici, kde bude vyjídat odpadkové koše a pít okenu, ale to srovnání s Ozilem už je trochu moc nemyslíš?!

Ne, teď vážně ... Auba aspoň v těch zápasech makal, nezajímá se o politiku víc jak fotbal a nepodkuřuje diktátorům

Reagovat
SunFells

A Ozil zas neměl žádné disciplinární prohřešky

Reagovat
Golasso

To záleží, co do toho zahrneš. Pokud tam chceš zahrnout i nevhodnou aktivitu na sociálních sítích (např. ten Aubův lajk Ronaldovi), tak je potřeba vzít v potaz i to Ozilovo neustálé více či méně podprahové očerňování klubu, které bylo ve své podstatě ještě horší. Problém je akorát ten, že tohle jako disciplinární prohřešek nejde moc dobře vymezit, i když škodlivost je zřejmá.

Klasické prohřešky si Ozil dovolit nemohl, protože byl v otevřené "válce" s klubem a musel by být úplně blbej, kdyby např. nechodil na tréninky, protože by dával klubu do rukou záminky k tomu, aby s ním zametli. Byl by sám proti sobě

Reagovat
SunFells

A nebo to prostě byl dobrý profesionál, většinu času v žádné válce nebyl a ty pozdější akce klubu ho tím spíš mohli znechutit k tomu, aby nedodržoval disciplínu.

Reagovat
teenz

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Kdybys mi řekl, že po nocích lovil zločince v kostýmu orangutana a neměl tudíž sílu hrát ve dne za klub, tak tomu uvěřím spíš. Ale asi je to jen o každém, jak si ty indicie z období Ozilova konce u nás vyloží

Reagovat
SunFells

...ok

Reagovat
Nikikrew

Toto je opat len tendecny hejt voci Ozilovi. Ako povedal Erik, preco proste len neuznat ze je to dobry professional a nikdy nemal problem s disciplinou? Nevsimol by som si zeby bol raz pokarhany za neskory prichod alebo veci podobne. Vycitas mu politiku, ved to je kazdeho osobna vec preboha ci uz ako hrac nemoze mat nazor na politiku? Prave naopak Ozil robil nieco navyse a bolo sympaticke ze sa zastal utlacanych moslimov v tej hnusnej komunistickej Cine. Ziadny alibizmus ale podpora od verejne znamej osoby. S tym Edrdohanom to bol fail (bol tam aj Gundogan) co si budeme nahovarat ale ak si mame porovnat Aubu a Ozila tak Auba tie pravidla porusuje / porusoval viackrat.

Reagovat
Golasso

Protože prostě dobrým profesionálem nebudu nazývat člověka, který začal upřednostňovat jiné věci před fotbalem (svojí PROFESÍ) a stal se přítěží pro klub. Profesionál by byl, kdyby na sobě makal a snažil se aspoň přizpůsobit chodu klubu a tomu, co se po něm na hřišti očekává a chce. Tohle aspoň ten Auba dělal. Ozil se zapaprčil, zavřel se doma u Fortnite a Twitteru jako ublíženec a ještě k tomu zneužíval svůj vliv na sociálních sítích, aby nepokrytě škodil klubu. Větší plýtvání slovem profesionál jsem ještě neviděl.

Politiku mu vyčítám kvůli tomu, že ji upřednostnil před fotbalem. Názor na politiku samozřejmě mít může a může ho i projevit. Víš kdo tohle udělat nemůže? Třeba odpůrci diktátorů, jednomu z nichž Ozil leze do řiti . Že se zastal Ujgurů je super, ale dalším milionům lidí (včetně dalších muslimů, viz Erdoganova tažení v Sýrii) ukázal fakáče podporou diktátora, který podporu oblíbených veřejně známých osobností typu Ozila využívá k upevnění moci.

Jako jestli máš potřebu si furt Ozila malovat na růžovo, tak prosím. Stejně je to neřešitelný spor, jelikož všichni vycházíme pouze z indicií a dáváme si je dohromady jako skládačku. Já se ale opravdu divím, protože těch indicií ve prospěch Ozila opravdu moc není ....

Reagovat
Nikikrew

Ozil se zapaprčil, zavřel se doma u Fortnite a Twitteru jako ublíženec a ještě k tomu zneužíval svůj vliv na sociálních sítích, aby nepokrytě škodil klubu. Větší plýtvání slovem profesionál jsem ještě neviděl.

Toto je len tvoja domienka nic ine. Chodieval normlane na treningy a i tak po skoro 5-6 mesiacoch nedostal ani minutu odkedy zacala pandemia. Arteta tomu hovoril football reasons...nuz po tom co sme hrali sa tomu len teraz smejem...cize len tvoj nazor presne ako moj (co si na konci zhrnul).

Ja v prvom rade hodnotim co vidim na ihrisku. Ozil bol velakrat mimo ale stale je to hrac ktory dal na ES vela (najviac trofeji od 2006) a o statistikach ani hovorit nemusim, to sa moze sucasnym hracom iba snivat aj ked su stale len pred svojim vrcholom (dufam). Sice za Wengera sa neskor preslapovalo ale ta hra a vysledky boli ovela lepsia ako je to dnes (najma hra)

Reagovat
merlick

Reagovat
aramaki

To fakt tu teraz idete fnukat za znechutenym Mesutom "Lemrou" Ozilom? Ked hraval a dostavali sme vyprasky, tak tu nebolo jedineho fandu, ktory by sa ho zastal. To bolo same Ozil prec a Wenger out. Ked sme sa ho konecne zbavili tak tu zacnu vyliezat nejaki spomienkovi optimisti a davat ho hracom ako Saka ci Smith Rowe za vzor?! Wtf!? Mal jednu vynimocnu sezonu, ked nazbieral kopu Acok, ale mal tiez vedla seba Sancheza v zivotnej forme. A nie, hra nebola ovela lepsia ako dnes.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
aramaki

Reagovat
sejber

kazdy je ina osobnost . kazdopadne z pohladu klubu to proste Ozil 2 je.

Hraci ktory nas v urcitom obdobi tahali, zmluva sa nechala dojst do posledneho roku, nasledny podpis novej mega zmluvy, markantny pokles vykonnosti , problemy na ihrisku i mimo neho,upadnutie do nemilosti ...

Ta trajektoria tam je az priliz podobna

Mozno to Auba este zvrati , prime to s pokorou zamaka a zacne znovu strielat goly. Ze by sa ale dostal na vykonnost adekvatnu platu je viacmenej vylucene.

Pre klub to ale musi byt memento toho comu sa v buducnosti vyhnut . Preplatit triciatnika tesne po zenite a sledovat jeho regres.

Reagovat
celeb

Reagovat
merlick

.. a stale bol nasim najkreativnejsim hracom

Reagovat
SunFells

All or Nothing bude trochu zajímavější

Reagovat
Euphael

toci Arsenal?

Reagovat
SunFells

Jo

Reagovat
Bandita_Harry

To je vuul mohol byt aspoň taká malá legenda Arsenalu

Reagovat
J0EL

som rad, ze Arteta sa s tym neserie. Snad to daju Tierneymu.

Reagovat
SunFells

Ale čekám Lacu do konce sezóny.

Reagovat
Remt

dat to hracovi co odchazi? premyslim zda to ma smysl

Reagovat
SunFells

Pak děj vědět na cos došel.

Reagovat
celeb

Reagovat
Benzema

Reagovat
king23

Reagovat
Kucka

Reagovat
Euphael

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gazdo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rostyg

Reagovat
oddy

Reagovat
Remt

Nemá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hornito

Reagovat
Nebelung

Reagovat
teenz

Reagovat
Neon

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mass

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

WTF? Jako by nestačilo, že dostával nakládáno od Odegaarda, teď bys mu dal ještě pásku?

Reagovat
Front hell

Tak měl se to kde Martin naučit, že...

Reagovat
king23

přesně, ta hostovačka u vás mu dala hodně

Reagovat
Front hell

Tak ono to člověka asi změní když od 16 hraješ za nejteplejší tým Evropy. Máš kolem sebe samé gaye, včetně toho největšího,který to raději maskuje dětmi. To už tě pak nezmění ani chladná Anglie

Reagovat
king23

Pravda, asi ho to u nás hodně změnilo k lepšímu nicméně po hostovačce u vás do toho zase spadl a jeho buzík sklony vyvrcholily v žádost o přestup. Akorát nevím jaké gaye z Arsenalu máš na mysli? Kdo za ním do Madridu z Londýna přijížděl?

Reagovat
Front hell

Jde vidět,že máš evidetně problém pochopit text. Nebo snad do Arsenalu přestoupilv 16 letech? Samozřejmně jsem myslel nejteplejší tym stareho kontimentu. Real Madrid. Nějak si nevybavuji,že by v některém jinem tymu nenastoupil hráč do zapasu,protože si pořezal nohu při holení. Co může být tejplešího než chlap co si holí nohy.

Reagovat
king23

Odpověď co je teplejšího je nasnadě: Oedegaard

A ten hraje za jaký klub, ano správně ArsAnal, vše je jak má být

Reagovat
Front hell

Tak homosexuálové rádi a často používají slovo anál, viď

Reagovat
king23

takovej comming-out na eurofotbale?

Právě jsi to slovo použil.

Reagovat
Front hell

Tak hlavně že ty ho cpeš do názvu kde vůbec není

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Xhaka

Reagovat
PH8

Ten už o ni jednou přišel

Reagovat
PH8

Já bych ji dal Sakovi, ať je s námi navždy.

Reagovat
SunFells

Jako Cesc a van Persie?

Reagovat
PH8

No taky jim to fanoušci nikdy neodpustili. Třeba Hleb odešel podobně a nikoho to dodnes nezajímá

Reagovat
SunFells

Dobré no, tak to neodpustí Sakovi. Já ti tím říkal, že ta páska tam nikoho "navždy" neudržela a popravdě čím dřív ji hráčovi dáš, tím dřív už to na něj nebude mít žádný efekt při rozhodování.

Reagovat
PH8

Tak tady se neshodneme. Možná mám pravdu já, možná ty (ale spíš já). Nemusíme na sebe kvůli tomu křičet.

Reagovat
SunFells

Prokrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
Salfovic

vždyť ani nezapnul caps lock.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mesyas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

tento ton si vyprošuji!!!

Reagovat
anonym

Reagovat
Gazdo

Pretoze Hleb nikoho nezaujima

Reagovat
masly008

Vždyť od nás kapitáni právě odcházejí. Poslední dva co měli úroveň byli Tony s Denisem.

Reagovat
Psy_cho

Ať to dají vrátnému, v tutom klubu je to jedno, kdo má pásku.

Reagovat
masly008

Ale pak budeš muset hledat nového vratného.

Reagovat
eder

Aby se z něho nakonec ještě nevyklubal antivaxer...

Reagovat
Salfovic

Třeba jen někoho zabil.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

To je stejný....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Inak dosť zle nacasovana kariéra v jeho prípade, mal aj na viac pri všetkej úcte k Arsenalu ale posúvajú sa veľmi pomaly a toto je možno následok....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdale-Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney-Thomas, Sanches-Saka, Odegaard, ESR-Martinelli

Kapitán jeden z Ramsdale, Gabriel(problém angličtina), Tierney(problém zranění), Odegaard(problém nestalost výkonu) nebo ESR

Gunneri, vaše názory?

Reagovat
ashburtongrove

Strasnej pruchodak a nemuzes stavet utok na Martinellim, potrebujem hotovej hrot

Reagovat
FFA

Sanches je kto? Takeho v tyme pokial viem nename.

Kapitanom bude zrejme Odegard. Za mna OK, robi uz roky kapitana aj Norsku. Kieran je casto zraneny a Gabriel ma potencial, ale nevie skoro vobec po anglicky, takze zatial asi len zastupca. Ramsdale druhy zastupca.

Reagovat
VasAFC

Ramsdale

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem aké sú vodcovské schopnosti ESR, ale mne by sa na tento post hodil, tuto sezónu hra výborne, navyše je to Angličan a v najbližších rokoch ho vidím ako srdce mužstva….

Reagovat
Mastný Chobot

ESR je hanblivka, to už skôr Saka hádam

Reagovat
Golasso

Kapitán asi Ramsdale nebo Ode, ale ani jeden není ideální kandidát. Ramsdale by byl, kdyby v klubu nebyl první rok ...

Reagovat
Mastný Chobot

ja nie som zástanca brankárov-kapitánov. Nemáme tam veľmi veľa kandidátov, ale asi by som bol za Tierneyho.

Reagovat
Golasso

Já taky úplně ne, ale u Ramsdalea bych byl ochoten udělat výjimku, pokud by současnou formu a vůdčí schopnosti ukazoval dlouhodobě . Tierney by taky nebyl špatný, ale připadá mi trochu jako šedá myška, i když třeba jen klame tělem.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

brankář kapitán je strašná blbost.

Reagovat
celeb

a co je s Lenom? Ja som sa velmi cudoval, ked sa Martinez pustil Ville, ale zevraj Leno bol lepsi ... a teraz Ramsdale dokonca adept na kapitana?

Arsenal vidim max par krat do roka , tak no offense.

Reagovat
Jkb

Leno je skvělej brankář, ale není moc dobrý s míčem u nohy a ještě horší je když je pod tlakem a má míč u nohy. Vzhledem k tomu, že Arteta chce aby brankář rozehrával tak se mu Leno nehodí do stylu hry, jinak brankář je to vynikající.

Reagovat
Golasso

Nic s ním není, je to skvělý gólman, ale Ramsdale ho i tak posadil . Hlavně kvůli rozehrávce, psychické odolnosti a vůdčím schopnostem. Na čáře jsou oba skvělí.

U Martineze byl problém ten, že chtěl garantovat pozici jedničky nebo odejít, aby hrál (nejde se mu divit, potřeboval nakopnout kariéru). Martinez a Leno jsou gólmani srovnatelné kvality, takže garantovat jednomu pozici jedničky je z pohledu klubu nesmysl. Proto Martinez odešel.

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Sanches v Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

dat kapitansku pasku niekomu kto je v klube 4 mesiace a este k tomu brankar?

Reagovat
Jurij83

Za mě by byl dobry kapitan Ben White, je to Angličan, má dobry věk a je to stalice základní sestavy...

Reagovat
tunkic

aktualne asi nejvhodnejsi volba

Reagovat
merlick

Reagovat
ashburtongrove

Captain of the year...

Reagovat
Vánoční owník

cirkus klub, prostě baví

Reagovat
smazaný uživatel

co klub, paklub, ArseAnal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
king23

Reagovat
stoner

Proc paklub?

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
vceradnesazitra

Takovej klasickej vymytej Afro-francouz.

Reagovat
Mastný Chobot

pritom Gabončan, sranda

Reagovat
eibe

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Euphael

Reagovat
Salfovic

Ale jen protože byl línej si zařídit fr. občanství.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kejza

Reagovat
Mass

Narodil se ve Francii, má francouzskej pas.

Reagovat
madlucas

"I signed da thing because I want to become Arsenal legend." Pierre-Emerick Aubameyang

Reagovat
kylo ren

Rasismus

Reagovat
Remt

Zbaven hodnosti vranika

Reagovat
Mastný Chobot

So Arsenal have stripped the captaincy from the guy who took over from the guy who was stripped of the captaincy who took over from the guy who went on strike to force through a transfer.

... a to bolo iba 2 roky dozadu

Reagovat
Kucka

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Infi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

Reagovat
teenz

Hm, alespoň si bude moct dovolit Barca nějakýho útočníka.

Reagovat
Gazdo

Vies aky ma plat? neblazni tak zle nam hadam nemozes chciet

Reagovat
teenz

Reagovat
BBystr

to uz by som radsej zobral zadarmo Kramarica

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Ten je zralý na prodej. Arsenalu už nemá co dát.

Reagovat
krisa

v současné formě je se svým platem neprodejný

Reagovat
REPLIKATOR

Katar, USA?

Reagovat
Jkb

V Kataru máš nějaký limit zahraničních hráčů, navíc těch bohatých klubů tam není tolik, je to malá země. V USA máš nějaký platový strop a taky to není tak jednoduché najít tam místo na Aubův gigantický plat, takže asi tak.

Reagovat
Eichel

ja sa bojím, že ho skúsi Barca

Reagovat
krisa

já pořád věřím, že to v něm je a třeba v City by sypal gól za gólem. Zda v současné Barce, to nevím

Reagovat
Kuchta

Zajímalo by mě, co se s ním stalo Ze začátku angažmá skvělý, po prodloužení nepoužitelná troska.

Bohužel se tak děje v Arsenalu pravidelně, problém je evidentně hluboko v klubu. Dokázali bychom zkurvit snad i Ronalda

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal ho zničil

Reagovat
Jkb

Hele on hrával víc z křídla, kde měl víc prostoru, letos hrává čistě na hrotu a on není typ hráče který by se v současné hře uplatnil tak snadno, soupeři dost často hrají v hlubším bloku a on tam nemá moc prostoru, kličkovat neumí, vyhrávat hlavičkové souboje ve vápně taky moc ne, hra zády k bráně taky není jeho silná stránka, je to spíš složitější problém.

Reagovat
Acquanni

Sice souhlasím, ale zdaleka největší problém letos je, že je schopný zahodit sebevětší šanci, i když to dostane fakt ložený. Mohlo by se říct, že kvůli špatný hře má v háji sebevědomí, ale on právě dokázal i ve špatných momentech že 3 doteků v zápase dát dva góly. Teď by i stodolu zevnitř trefil tak 2x z 10 pokusů.

Reagovat
Jkb

On i dřív zahazoval šance, vstřelil 68 branek v lize a má k tomu 52 Big Chances missed, ano letos jich má 6 celkově ve 14 zápasech, v tom prvním půlroce u nás měl 6 big chances missed v 13 zápasech ale 10 branek a 4 asistence, letos má 35 střel v těch 13 zápasech měl 31 střel, o trochu větší přesnost ale jen v řádu jednotek procent.

Reagovat
afc

Dostal 350 a začal na to srať. To sa s ním stalo.

Reagovat
Moje maličkost

A to jsem ti chtěl tu nástěnku svěřit. Hajzle!

Reagovat
teenz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lemiux66

Zanedlouho na Čt, jako každý rok..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
janinho

podla mna tam bolo "smrade"

Reagovat
Salfovic

Hajzle je na Štědrý večer moc vulgární.

Reagovat
janinho

hento nebolo na stedry vecer ale na 1.sviatok vianocny ale migaj na Netflix a pozri si to, mas v tom riadne medzery

Reagovat
Salfovic

Teda z téhle reakce jsem zmaten jak sáňky v létě.

Reagovat
janinho

"A to jsem ti chtěl tu nástěnku svěřit. Hajzle!" bola scena na 2.den po vianociach, nie na stedry den Pelisky su aj na Netflixe, tak si to chod skontrolovat ked chces

Reagovat
Salfovic

Ale vždyť já už sem ti tím prvním příspěvkem dával za pravdu.

Reagovat
janinho

nope. napisal si ze Hajzle by bolo na Stedry vecer moc vulgarni a hento nebolo na Stedry vecer takze kludne mu mohol povedat Hajzle

Reagovat
Salfovic

To bylo myšleno tak, že Pelíšky u nás dávají na Štědrý večer.

Reagovat
janinho

jaj tak tak potom beriem spat

Reagovat
Moje maličkost

Asi jo, ale tím si snad tento vtipek nebudeme kazit.

Reagovat
Unai

Reagovat
Mastný Chobot

Seems like the leadership group (Laca, Xhaka, Holding) will share it until the end of the season, depending on who is playing.

dopiči, tam je vlastne aj Holding ešte

Reagovat
Liveral

Proto šel Holdini v sobotu na hřiště ne? Arteta věděl že bude stahovat Xhaku i Lacu a někdo s tou páskou dohrát musel

Reagovat
smazaný uživatel

dalsia sranda:

Dortmund heavily linked with Mavropanos for 25m Lolers Stuttgart actually wanting to hold out for even more than that, after buying him from us for 2.5m

tuto sezonu dal 5 golov (ten posledny strela do vinkla), najviac z nasich hracov na hostovani

Reagovat
Liveral

Většina těch jeho gólů je taková "Vermealenovska" střela nohou za vapnem, ne nutně spojená s předchozí standardkou

Reagovat
Kucka

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Bulvárek

Reagovat
Minister

Čo z toho, že dal 5 gólov, keď nevie brániť... je to v prvom rade obranca.

Reagovat
Hachim Mastour

Čo by nevedel brániť...

Reagovat
Minister

Veď je to priemerák, čo môže hrať akurát tak o záchranu v BL.

Reagovat
Studni

Oni maji nějakou opci?

Reagovat
Liveral

Ano, myslím že to je pokud nesestoupí tak obligation to buy za 2,5m euro a pokud sestoupí tak option to buy za to stejny

Reagovat
SunFells

3 mio v librách a 1,5 dalších v bonusech.

Reagovat
ElectrickMann

arteta a edu opět Tragédi

Reagovat
Jkb

Co s tím má co dělat Arteta, myslíš, že on určuje cenu hráčů? Já o tom dost pochybuji.

Reagovat
j_mrazik

Arteta určuje, kdo bude v základní sestavě a koho chce mít k dispozici.

Reagovat
SunFells

Ty Mavropanose považuješ za možného člena základní sestavy?

Reagovat
j_mrazik

Já ho v životě neviděl hrát. Ale pokud se někde vykope a bude hrát x let třeba v Bayernu, tak je to opět nekvalitní práce s mládeží v Arsenalu, nemyslíš?

Ale teď konečně (možná spíš z donucení) staví Arteta mladý hráče, takže já jsem za to rád. Ještě bych radši viděl Lokongu vedle Parteyho. Ideálně i Guendouziho, ale toho už se nedočkám. Salibu jako stopera si přeju asi taky marně. Hlavně že hrajou Saka, ESR a Martinelli.

Reagovat
Jkb

Nemyslím si. Mavropanos v současnosti hraje ve tříčlené obraně, což Arteta moc nehrává, proto má relativně víc volnosti. Navíc Arteta chtěl specifický typ stopera, aby měl rychlost, uměl s míčem, uměl pod tlakem a tak dále, to jsou vlastnosti které Mavro třeba nemá, navíc k tomu bývá celkem často zraněný a nemá zdaleka tolik zkušeností co má White, u nás by jen seděl na lávce nebo na tribuně, protože nehrajeme víc soutěží.

Já jsem rád, že se Mavropanosovi daří, je to dobře pro něj.

Mladí hráči dostávají od Artety velký prostor a jeho práce s nima je podle mě super.

Reagovat
SunFells

Pokud se vykope a bude hrát v Bayernu (nebude ), tak bychom měli být jen rádi, i zde pokud by šel do Dortmundu za 25 (nepůjde djourou při své propagandě se nechal nabaitit na recenzi paní Ivany na užitečnost CBD olejů), tak z toho Arsenal třeba má dalších 5 mega. A hráči se projevují různě v jiných prostředích, zvlášť pokud jsou to pro ně snazší prostředí jako Bundesliga ...zatím mě teda nepřekvapuje, že kvalitou našemu 5. stoperovi se daří na kraji tříčlenné obrany v týmu co bojuje v Bundeslize o záchranu, ten level je značně odlišný.

Reagovat
SunFells

na mrazíka

Reagovat
j_mrazik

Já to beru, že na rozkopání a rozvoj talentu je v Bundeslize daleko menší tlak než v PL, ale stejně mě ten Gnabry i po těch letech sere.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liquid

je to tím, že je v týmu absolutně bez ambicí, bez budoucnosti

Reagovat
SunFells

A není to tím vředem na tvé hlavě, kterým se snažíš komunikovat se světem?

Reagovat
Salfovic

Copak mu při tom prodlužování někdo držel pistoli u hlavy.

Reagovat
Liquid

ti černoši jsou často dost slabomyslní, zvlášť Gabonci

Reagovat
Mass

Ono stačí mít vychcanýho agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedianti ....hroznej klub mají ukazkovy kapitany Xhaka, Auba kdo bude tentokrat?

Reagovat
king23

podle mě jeden z těch buzíků, co je nachytali, že si to rozdávaj v šatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj tip Lacazette nebo Odegaard, ktery jim ani nepatri, to by k Arsenalu sedelo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, oni uz ho vlastne koupili Moje chyba

Reagovat
SunFells

V pohodě, na tebe to sedělo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Za přehled

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

Tak v PL furt trapčí s duhovejma páskama, tak by byl Arsenal o krok dál.

Nebyl jedním z nich právě Auba ?

Reagovat
Front hell

Za to kapitán co spoluhráči a kamarádovi ojede ženu.

Reagovat
king23

to má být kdo?

Reagovat
king23

Ajo ten hňup Terry, to nebyla reakce na mě

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nebylo moc fajn ale jinak to byl PAN KAPITAN

Reagovat
Front hell

Přesně takhle se chova kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

To nerikam, ale tohle motas hruska s jablkama co se tyce fotbalu, tak to byl proste skvely kapitan, at si rikas co chces

Reagovat
Front hell

To neříkám,ale kapitán by měl jít příkladem i mimo hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl, ale stalo se no... to je asi tak jediná kaňka ale hlavní je jak se chová na hřišti a v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rekni ktery tym ma takovy problemy s kapitanama jako Arsenal? Vzdyt to je kazdou chvili neco

Reagovat
Psy_cho

Ukaž mně klub, kde by s takovým rozpočtem 17 let nic nevyhráli.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Však jí neubylo, nebuď lakomej. Ženuška si dá detox masáž, saunu, klystýrek a bude jako nová.

Reagovat
afc

Píše fanúšik čukotky.LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea > Arsenal

Reagovat
Trand

A někdo teda ví co vlastně udělal? Ornstein o tom psal na Athletic, ale já už tam nemám předplatný. Na trénink prý přišel včas, jen se vrátil nějak o den později z Francie či co, moc tomu nerozumím v čem je problém.

Reagovat
Mastný Chobot

Mal sa vraj vratit tak, aby stihol predzapasovy trening, co sa nestalo. Ak to tak je a nestalo sa to prkvykrat, tak s tym vobec nemam problem, naopak to schvalujem. Je najlepsie plateny hrac, ma byt priklad ostatnym a ked nevie dodrzat slovo po tom, co mu klub vysiel v ustrety, tak nech pyka.

Reagovat
Trand

Jo, však já ho nijak nebráním, jen se snažím zjistit co se stalo. Jestli chodí pozdě na tréninky a má blbý přístup, tak je to určitě správný krok a má mojí podporu. Na druhou stranu vidím v Artetovi trochu diktátora a myslím si, že vztahy s hráči nebudou úplně jeho silná stránka. Což neopravňuje Aubovo chování samozřejmě, jen tady nebudu psát jakej je to šmejd, když nevím podrobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To by melo zustat v kabine letadla

Reagovat
Nikikrew

Každopádne All or nothing bude veľmi zaujímavé

Reagovat
oli9

tam je vše v hajzlu, očekávám , že přístí sezonu bude jako Ozil .. bude brát prachy ale hrát ho neuvidíme

Reagovat
Salfovic

A neuvidí už ani tu kapitánskou pásku.

Reagovat
j_mrazik

Nebo bude sedět na tribuně a bude mít kapitánskou pásku přes bundu.

Reagovat
avicii

Reagovat
Tommy the Gunner

Byt kapitanem v Arsenalu je fakt zaklety

Reagovat
Edgewalker

Snad to dostane Elneny, toho se také potřebujeme zbavit

Reagovat
Jkb

Elnenymu končí smlouva na konci června, takže se nemusíš bát, že by zůstal.

Reagovat
Edgewalker

Super

Reagovat
Csaplárova past

Tam je taky kapitan kazdy chuj. Pry Lacazette

Reagovat
Zdechlina

Správná volba, tohle by si neměl dovolit žádný hráč. Totální neúcta ke klubu a fanouškům, jde vidět, že Arsenal je mu u prdele. Stal se z něj spratek. A to jsem ho měl tak rád Hajzle!

Reagovat
sejber

200 pre jeho odchod

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Čína už to fláká

Reagovat
Salfovic

350

Reagovat
Frony

Reagovat
j_mrazik

Tak mě napadá, nemůžeme ho na základě tohohle prohřešku vyhodit bez kompenzace?

Reagovat
krisa

jako trest je zcela na místě ale zase trocha respektu ke hráči, který nás dlouhou dobu táhnul skoro sám. Všichni se modlili, aby prodloužil a teď když se mu nedaří, budeme hledat záminku k vyhazovu?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Tak je to i byznys, nadáváte na majitele že nejsou dostatečně ambiciózní, ale současně jste ochotni tolerovat hráčům jejich diletantství. Ti hráči nejsou žádné chudobky a reálně si dovolují víc, než kterýkoliv sebelepší zaměstnanec v jiném odvětví.

Nehodnotím, zda-li by v tomto případě byl vyhazov adekvátní (spíš ne), ale tak nějak všeobecně mě tento druh chování od hráčů vůči klubu vždycky vadil, respekt musí být oboustranný

Reagovat
krisa

nemyslím, že by tohle někdo s fandů toleroval. Naopak všude co jsem četl se volalo po potrestání, zvlášť když to není poprvé. Ovšem nějaký vyhazov je extrém. A nerad bych, aby se z Arsenalu stal klub, co s hráčem vyjebe, páč se mu to zrovna hodí. Nikdo je nenutil, aby Aubovi i Ozilovi tyhle smlouvy dali (no v případě Auby by se fandové asi posrali, kdyby nedali). Takže nezbývá než doufat, že najde ztracenou formu, případně se najde zájemce. Ale ne hledat způsob jak s ním vyjebat.

Reagovat
Mimalu

Potrestání... je Auba ten typ člověka, který si daný trest vezme k srdci a poučí se z něj nebo už je v hlavě nastavený tak, že je mu to jedno a Arsenal od něj adekvátní výkony vůči jeho platů neuvidí? Poznámka, že nechceš aby se klub stal pragmatický a byl schopen jen tak vyhodit hráče když se mu to hodí chápu, ony to ty kluby dělat ve skutečnosti fakt asi nechtějí protože to může do budoucna potenciálně přinést jiné problémy.

Klub sice nikdo nenutil dávat těm hráčům takové smlouvy, ale pokud druhá strana objektivně porušuje pravidla a tím i zneužívá své postavení, tak mám dost problém cítit vůči takovému chování jakékoliv sympatie, to že tím současně odrazuje i potenciální zájemce je další věc.

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

ty voe.. Jen díky němu a Lenovi jsme nespadli za Emeryho do Champu..

Reagovat
smazaný uživatel

inak z nasich utocnikov, auba asi bude odstaveny, pepe je odstaveny, lacovi konci zmluva za pol roka, nketiahovi konci zmluva za pol roka. super menezment

Reagovat
PP

Je to supr no.. Hlavně ten Pepe je na palici.

Já bych fakt reálně uvažoval o Schickovi. Ale ten teď bude za raketu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele