Aubameyang a Lemina opustí kvůli srdečním potížím africký Pohár národů

17.01.2022, 15:34
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (121)

Přidat komentář
Nikikrew

Ahjaj tak to ma auba pekne napicu mesiac snad bude v poriadku. Post covidove syndromy su svinstvo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Určitě máš na mysli postvakcinační

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
bobis21

A čistě náhodou se ta vakcína projevila zrovna pro covidu

Reagovat
smetos
Reagovat
Stannis Baratheon

Pls bobis

Reagovat
bobis21

Wow, vypátral jsi něco, co výrobci vakcín deklarovali před více než rokem. Gratuluji

Reagovat
valloire

jenom příklad, je toho víc, no ale tobě to připadá normální...žádnej lék nebo vakcínu by dřív při sebemenším jen podezření neschválili, zajímavý že teď se to zlehčuje

Reagovat
bobis21

Nic se nezlehčuje. A ten počet je hluboko pod jakoukoliv hranicí která se sleduje pro bezpečnost. Nechceš doufám tvrdit že žádná vakcína nebo lék s vedlejšími účinky není schválena

Realita je taková, že ten počet je přibližně 1 na 100 tisíc osob. U prodělání covidu je to přibližně 120 na 100 tisíc osob. To jsou reálná čísla.

Reagovat
Benfica

Reagovat
valloire

což je blbost, nikdy by nic podobnýho schválený nebylo

Reagovat
bobis21

Takže opravdu chceš tvrdit, že nic s vedlejšími účinky schváleno není? A nemyslíš to vážně, že ne?

Reagovat
valloire

S vedlejšími účinky jako je selhání srdce? To opravdu ne. Sám vím o kolapsu v FN Bory, kde sestru nahodili až přítomní lékaři. Ututláno. A ono toho bude víc.

Reagovat
bobis21

Vždyť to je vedlejší účinek většiny antibiotik Prakticky všech založených na sulfonamidech nebo penicilinu ...

A tím druhým nevím co se snažíš říct, ta čísla vůbec nijak nesouvisejí s tím co se někde nahlásí nebo nenahlásí, jsou získané úplně jinak

Reagovat
valloire

Jo jasně. Dostanu antibiotika a selže mi srdce. Tím druhým se snažím říct, kolik těch případů je asi ututlanejch.

Reagovat
bobis21

Ano. A mají ta antibiotika dokonce větší šanci že to způsobí než to očkování. Je jedno jak moc se o tom budeš snažit lhát, realitu nezměníš.

ICIs (převážně ty používané na léčbu rakoviny):

https://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470-2045(18)30608-9/fulltext

Antipsychotika:

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(99)10385-4/fulltext

https://www.bmj.com/content/322/7296/1207

Antibiotika:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5682775/

Vše schváleno. Např. antibiotika mají i mnohem větší incidenci než covidové vakcíny. Nějak se ti ta tvá tvrzení rozpadají.

Reagovat
valloire
Reagovat
bobis21

Ne náhoda, covid. Od začátku víme že způsobuje srdeční problémy, podle dat z UK je jich přibližně 120 na 100 000 lidí. U očkování je to přibližně 1 ze 100 000. Na každého kdo má srdeční problémy kvůli očkování tedy připadá 120 těch, kteří je mají kvůli covidu. Z těchto čísel dojdeš k tomu, že očkování ve skutečnosti riziko snižuje

Reagovat
valloire

zajímavý je, že to vyskočilo až letos, po očkování...

Reagovat
bobis21

Tedy v roce, kdy mělo covid nejvíce hráčů? Jo, složité odpovědět proč se covid projeví zrovna v tom roce, kdy ho má nejvíc lidí

Kolikrát musíš mít prokázáno že lžeš než to uznáš? Nebo nic takového neznáš a jedeš propagandu klidně přes mrtvoly?

Reagovat
valloire

Ne, v roce, kdy se rozjelo očkování. Předtím asi žádný nebylo ne bobis? Věř si čemu chceš, i studiím, který mají podpořit očkování a který si platí Pfizer. Vakcína nefunguje, omikron se jí směje.

Reagovat
bobis21

Data jasně ukazují že funguje. Minule když jsi tohle tvrdil, dal jsem ti sem výpočet který to potvrdil a už ses neukázal. Chceš to samé znovu, ať mám klid?

Reagovat
valloire

Ty čísla si cucaj z prstu. Vakcína nefunguje, fungovat nemůže, je to na původní vir, ne na mutaci. a tohle je skvělý, takovejch věcí je víc....

https://pbs.twimg.com/media/FJxJbXsX0AAFE8O?format=jpg&name=large

Reagovat
bobis21

Kdo si je cucá z prstu prosimtě? Nemocnice neví kolik lidí je tam hospitalizovaných nebo co?

To že není na mutace neznamená že nefunguje. Delta byla taky mutace a měly účinnost přibližně 90%, což ukazuje jak nesmyslný tvůj argument je.

A ano, pro účinnosti na omikron zatím není dostatek dat. Zajímalo by mě tady, kde ty ta data bereš, když už znáš jednoznačný závěr. Že bys to cucal z prstu? Ne, to by valloire nikdy neudělal

Reagovat
valloire

Ty jsi nikdy nečetl nic takovýho, jakože omikron obchází vakcínu i prodělanej covid? A v Izraeli nebo kde ty data jsou přece.

Reagovat
bobis21

Nejsou. Nikde není pro výpčet efektivity proti omikronu dostatek dat zatím. A ještě si na ně budeš muset pár měsíců počkat. Pokud jsi něco takového četl, bylo to od nějaké mediální mrdky, ne skutečný výzkum

Ale já vím že ty zase budeš předstírat že umíš statistiku lépe než já, s tebou to nemá cenu ..

Reagovat
valloire

no jasně ty statistiku

Reagovat
bobis21

Takže 0 argumentů. Klasika

Reagovat
valloire

https://pbs.twimg.com/media/FJvgJx-VgAAmocS?format=jpg&name=large

jako střílím od boku, ale pro obhájce vakcín taky čísla

Reagovat
bobis21

A co že to má ukazovat? A ještě doplňující otázka, co to má říkat o vakcínách?

Reagovat
valloire

jsou k hovnu

Reagovat
bobis21

Takže prostě nejsi schopen dát normální argument jo? To jsem teda přesně čekal, protože skutečný argument pro tuto pozici není. Všechna fakta jasně ukazují opak.

Reagovat
valloire

Což není pravda, ale na rozdíl od tebe si nebudu ukládat, co jsem kde viděl a četl. Pfizer ovládá státy, říká jim co mají dělat, aby se očkovalo. Je to úplně prostý. Žádnej smrtelnej vir jako ebola to není. Kdyby byl, poltici by se chovali jinak. Všude se chlastá, večírky a prostý lid v lockdownu. Celý to má jinej účel.

Reagovat
bobis21

Jenže nějaký pfizer vůbec nemá nic společného s tím, že vidíš z dat o průběhu nemocí v kurva každé nemocnici v ČR že očkování účinné je. Nebo snad chceš říct, že když přijdu do nemocnice v Novém Jičíně, je tam každý kurva zaměstnanec placený Pfizerem aby lhal o tom, kolik lidí tam leží?

Jediné co jsi tady dokázal dát byl článek který otevřeně lhal a tvrdil přesný opak toho, co bylo psáno ve zdrojích na které odkazoval.

Ty prostě potřebuješ vymyslet desítky různých konspirací ve kterých jsou desítky milionů lidí na světě aby aspoň část toho co tvrdíš dávala smysl. Tohle fakt začíná být větší nesmysl než plochá země

Reagovat
valloire

V Plzni v nemocnici se ruší oddělení covidový. Pfizer prostě potřebuje vyočkovat vakcíny, státy jich nakoupili až moc, což bylo určitě ve smlouvách. teď tě nutí se naočkovat proti alfě a přitom je tu omikron.

Reagovat
bobis21

Opět zmíněný Pfizer. Můžeš mi říct, kterou vakcínu má v EU Pfizer registrovanou? Proč je pořád zmiňuješ, když u nás vůbec nejsou relevantní?

Reagovat
valloire

a co teda podle tebe je u nás nebo jinde, když ne Pfizer?

Reagovat
bobis21

Předpokládám že mluvíš o Comirnaty, kterou má v EU registrovánu pouze BioNTech Manufacturing GmbH a jsou i jediní kdo mají "marketingovou autorizaci", tedy ji můžou prodávat.

BioNTech tu vakcínu i vyvinul. Pfizer se jen zapojoval do testů, sám žádnou vakcínu nevyvíjel. Pokud ani teď v roce 2022 tohle nevíš, tak jasně ukazuješ že o tématu vůbec nic nevíš.

Reagovat
valloire

To jsem přesně čekal. Ono je totiž úplně jedno, kdo tu vakcínu vyvinul, ale kdo ji zaštítil. A to je Pfizer. Ten Pfizer, kterej si kupuje od doktorů po vlády na celým světě. Ale ty se rejpáš v detailech...a souvislosti nevidíš.

Reagovat
bobis21

Takže realita je jedno, jde jen o tvé imaginární "zaštítění, což ani nic neznamená.

Reagovat
bobis21

Mimochodem, víš že ten Pfizer nemá v celé EU jedinou vakcínu proti covidu. Člověk v EU který je zmiňuje jen jasně ukazuje, že o problematice vůbec nic neví.

Reagovat
valloire

testy jsou to samý, antigen na alfu nepozná omikron

Reagovat
valloire
Reagovat
bobis21

"mainstreamová ovce" a pošle odkaz na nějaký článek z médií Ty vole to už ani ty nemůžeš myslet vážně.

Mimochodem, v žádném z těch odkazů které tam mají se nic o tom, že by to účinné nebylo nepíše. Většina z nich naopak píše že účinná je. Jen mediální mrdka vymyslela clickbaitový článek a ty jako správný otrok médií rychle klikáš a šíříš, aniž by sis přečetl ty zdroje sám

Klasika no.

Když jsem tě tu naposledy viděl psát tento nesmysl, prokázal jsem tvou lež výpočetem a ty jsi najednou zmizel. Teď šíříš ten samý nesmysl, tak z lenosti jen pošlu odkaz na ten samý koment a ty zase zmizíš :

https://www.eurofotbal.cz/clanky/kimmich-lituje-ze-se-proti-koronviru-nenechal-ockovat-drive-524144/?forum=1#post12861126

Reagovat
valloire

Hele ty výpočte, kde tam máš kolonku prodělali? Tak bys přišel na to, že prodělanej covid tě před pobytem v nemocnici či na JIP ochrání asi 100x víc než očkování a je dlouhodobější? No a tvrdí i spousta imunologů jako Beran a spol.

Reagovat
valloire

a vždyť tam ty čísla máš, tak co chceš?

Reagovat
bobis21

Jak co chci do prdele? V žádné z těch studií na které je tam odkaz nejsou žádná čísla, která by říkala to co ty nebo ten článek tvrdí. Ano, čísla tam mám. Čísla která potvrzují co říkám. Neumíš číst? Nebo neumíš anglicky? Nebo co je problém?

Reagovat
valloire

Reagovat
bobis21

A teda jen pro zajímavost - čím to teda vysvětluješ u těch neočkovaných? Takový Eriksen? Očkování tak škodlivé že způsobuje problémy i neočkovaným?

Reagovat
fenixLFC

tak si pozri pribalovy letak napriklad ibalginu, ktory ma medzi moznymi neziaducimi ucinkami srdeční selhávání

Reagovat
bobis21

citace z příbalového letáku: "Protizánětlivá/analgetická léčiva, jako je ibuprofen, mohou působit mírné zvýšení rizika srdečních nebo cévních mozkových příhod"

valloire: "nikdy by nic podobnýho schválený nebylo"

Reagovat
fenixLFC

tak valloire vzdy s faktami pracoval podobne ako pitomio

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Jardin

Reagovat
lichna.

A je klid

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je moc i na tebe

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, vůbec

Reagovat
Jardin

Třeba 1 z 1000 pri uziti muze mit nasledujici: poškození jater, srdeční selhávání, otoky, sterilní zánět mozkových plen...ja bych nikdy nic takoveho nevzal!

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíše 1 na 1 milion osob?

Reagovat
Benfica

Reagovat
Bowie

Reagovat
Konspirator

Tak jak jinak.. já jsem 2 roky bez C-19 a nějak mě to míjí.. kourim piju a stále čekám

Reagovat
Front hell

Tak to by ses měl jít rychle naočkovat. Nehraj s covidem tuhle ruskou ruletu

Reagovat
QooBo

Reagovat
Stannis Baratheon

dej si obklad

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Beči

Reagovat
Fakt

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Ne

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Marv

možná, na druhou stranu svou šanci díky vakcíně třeba 100x snížil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
QooBo

Reagovat
Seydou Doumbia

Kde APN lze sledovat v nejvyšší kvalitě?

Reagovat
hodoňa

Na stadionu.

Reagovat
Neon

z těch videí, co jsem viděl na twitteru, to žádná velká kvalita neni.

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě že to má brutální kvalitu

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Seydou Doumbia

Nádherný

Reagovat
Neon

Reagovat
REPLIKATOR

nejlépe nikde

Reagovat
smazaný uživatel

celý chlapský fotbal, modelky

Reagovat
Benfica

Ked daju ten youtube, alebo stream2watch

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Reggie
Reagovat
Seydou Doumbia

jj přesně na tom jsem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

To vám tak stálo za to ta pařba v u těch Arabů , ledaže by jste si tam domluvili angažmá

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ze jsou očkování 4x. Nechci vedet co by se jinak stalo.... Mm

Reagovat
smazaný uživatel

To mm bylo navíc misto teček

Reagovat
smazaný uživatel

Ok diky za info

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Beči

Reagovat
REPLIKATOR

nepřepl sis účet, vole!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvajs, ta technologie je na me moc rychlá berte to s rezervou

Reagovat
teenz

Reagovat
oli9

udělal jsi 4 tečky za očkováním

Reagovat
Konspirator

Jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia?

Reagovat
oli9

Ten Auba to už je hotovo, ten už to má v píči. Snad někdo z řad fans Arsenalu nečeká že za ně ještě bude předvádět nějaké výkony

Reagovat
smazaný uživatel

jde do Anglie protože jeho srdce bije pouze za Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Aguero > Aubameyang

Reagovat
Svatej

Na netu koluje info, ze nejde o tenhle problem, ale ze s jinym hracem dotahli na hotel v 5 rano nějaký frndy. Vi o tom nekdo vic?

Reagovat
mr.Silver

I learned from the Gabonese Federation that there are two reasons for the decision to return both Aubameyang to Arsenal and Mario Lemina to Nice, the first reason related to the complications of the Corona virus and the desire of their clubs to reassure them, and the second reason relates to a quarrel with hotel security in Cameroon due to taking girls.

Aubameyang, Mario Lemina, assistant coach in the national team left the residence hotel yesterday during the team’s training without permission, the trio are not participating in the training due to the complications of Corona, the team officials did not manage to reach them because their phones were turned off, but in the early hours of the day they returned to the hotel and were drunk

There were girls with them. The hotel security refused the girls entry because they were not authorized to enter. The trio quarreled with the hotel security, who informed the officials of the national team mission and submitted a report to the CAF because of what happened.

Immediately, the Gabonese federation, in coordination with the national team coach, Patrice Nouveau, quickly agreed to the request of Arsenal and Nice to leave the duo, after they were scheduled to travel on Wednesday, but Patrice Nouveau demanded their travel today and permanently exclude them from the tournament.

In the same context, I learned from a source from the Confederation of African Football that they are waiting for clarification in the coming hours from the Gabonese Federation due to the hotel management filing a formal complaint against the team’s delegation due to a quarrel between the team’s players and hotel security due to the desire of some players to accompany girls inside the hotel.

Wtf

Reagovat
mr.Silver

Assistant coach je Aubův brácha

Reagovat
Shevchenko

Willy?

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj snáď to nie je pravda

Reagovat
Svatej

Ty kraaaavo

Reagovat
smazaný uživatel

hoax a dezinformátor!!!!

Reagovat
Nebelung

V Africe si přivést na pokoj random holky nebo kurvy. Snad tam měli nějaké kondomy od UNICEF nebo Červeného kříže

Reagovat
Bakary3

A to nekoho u auby prekvapuje nebo šokuje?

Ten kokot je totalne neprodejnej, to je v prdeli

Reagovat
kiciN

Reagovat
Konspirator

Klasika konspirační teorie

Reagovat
smazaný uživatel

tečka za kariérou

Reagovat
PalecekM

Když přitáhnu domů v 5 ráno posilněn nějakým alkoholem s energetickým drinkem, taky mě pěkně funí herzna... Očkování v tom nehraje roli, hlavně že tady máte jasno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele