Atlético posiluje obranu, z Udinese přivedlo Molinu

28.07.2022, 15:35
Aktuality
Atlético Madrid začalo vyvíjet aktivitu na přestupovém trhu a jeho nejnovější akvizicí je Nahuel Molina. Argentinský obránce přišel na přestup z Udinese, se španělským klubem od včerejšího dne trénoval a dnes byl oficiálně potvrzen přestup...

Italský celek se může těšit na zajímavou sumu, jelikož hodnota transferu by se měla celkem vyšplhat na 26 - 27 milionů eur. Bianconeri jako součást dostanou hráčskou kompenzaci v osobě Nehuéna Péreze, ten prostředí Udinese velmi dobře zná díky loňskému hostování.

24letý Molina patří do kádru argentinské reprezentace a za národní tým odehrál sedmnáct utkání, za Udinese nastoupil v 67 případech a vyplatil se i po finanční stránce, předloni totiž z Boky Juniors dorazil jako volný hráč.

Molina v Atléticu začátkem týdne absolvoval zdravotní prohlídku a ve čtvrtek podepsal pětiletý kontrakt. Na seznamu letních posil doplnil belgického univerzála Axela Witsela a brazilské křídlo Samuela Lina, druhý jmenovaný je ale krůček od hostování ve Valencii.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
Phillipinho

Perfektni posila a konecne nahrada za Trippiera Do toho systemu 5-3-2 by mel zapadnout naprosto skvele a uvidime zda dokaze vytvorit s Llorentem, pripadne s De Paulem skvelou dvojici na pravy strane hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se očekávat že ho Udine neudrží a myslím že Atletico ideálka

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, doprdele, ten měl bejt náš Ale naše vedení ohledně krajů úplně chrápe a místo toho honí útočníka Mimochodem jedno jméno horší než druhý...

Reagovat
Visca el barca

Nejste atraktivní destinace no

Reagovat
Furia Ceca

Tady spíš šlo o to, že vedení Juve o něj "mělo zájem", ale do regulérního jednání o něm se nakonec nezapojilo... ale mělo, protože kraje jsou teď naše největší slabinou.

Tu neatraktivní destinaci beru že jde jenom o vtip

Reagovat
The Krupy

Čo je zase toto za otravného trotla? to tie prázdniny.

Reagovat
10

ne, tenhle je otravnej i každej jinej měsíc roku

Reagovat
The Krupy

Tak som mal asi šťastie doteraz

Reagovat
teenz

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Do Izraela kde odohráme mač s Totáčom neletí Carles Perez, Shomurodov a Veretout.

To veľa napovedá: Giniho by sme snáď už mali naozaj do konca týždňa dotiahnuť (tým pádom s kludom poslať preč Veretúta), a viaceré média a zaručení "insideri" tvrdia, že máme dohodu s Belottim, ktorý príde po Wijnaldumovi (to by vysvetľovalo Shomurodova - pretože neverím, že Afena bude vice-Abraham).

To by som skákal nadšením.

Reagovat
Kucka

Super posily

Reagovat
Panini Calciatore

Je pravda ze Kuco berie v Slopane 70 000 EUR mesacne?

Reagovat
Panini Calciatore

Shomurodov by mal dostat viac priestoru, je to vyborny hrac.

Belotti by bol pre vas najlepsia posila za x rokov aj ked bol dost casto zraneny snad to uz ma za sebou, je v najlepsom veku a Seria A mu proste sedi, bola by ho skoda keby siel vonku.

Je mi ale zvlastne ze ked mal klauzulu 100 melkov tak sa onho vsetci bili a teraz ked je volny tak je o nom ticho cele mercato.

Reagovat
LeonardoUžoa

Na euro ukázal, že to je nekopa.

Reagovat
ED91

Reagovat
Raffaello

Shomurodov musí odejít, jinak Belotti nemůže přijít. Belotti není největší posila za x roků, tou je Dybala.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že Eldor by byl platný, na ty minuty má v pohodě čísla a víme, že i mnohem větší jména prostě nefungují bez herního rytmu. Mohli by ho nabídnout právě Torinu, i když Andrea je volný hráč. Dostal by tam dost minut a trochu bychom narovnali vztahy s tím magore

Nicméně Belotti by nám zase zvýšil palebnou sílu, i když si myslím, že Mou by ho hodně používal i jako urputného psa při bránění výsledku. Edo Bove bude na hřiště chodit ze stejného důvodu, má fyzičku jak blázen. Ale kdyby se po letech střelecky probudil a v pohárech a třeba proti slabším soupeřům nasázel 15+ fíků, nikdo by se nezlobil Rozhodně se dostane do více gólovek než v Turíně.

Stejný ročník jako Dyba, je mu teprve 28. V Palerrmu spolu odehráli 39 zápasů.

shorturl.at/deGJP

V Turíně bral 2 mil čistého, to by neměl být problém lehce navýšit, šupnout mu rozumný podpisový bonus.

WIjnaldum bude samozřejmě uograde, bez ohledu na jeho sezónu v PSG, to snad nemůže nikdo zpochybnit.

Začínám si myslet, že Mou to tam chce narvat o rok dříve, než byl plán, ale ten tým pořád není na stejné úrovni jako favoriti.

Daje!

Reagovat
sejber

Vynenit Nehuena za Nahuela

Reagovat
Switchback

Kounde ofiko

Reagovat
roman1978

Přesně

Reagovat
blaugrana

clanok nebude, lebo vy pukali zilky

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
JuventusFC1897

Načo, veď máme De Sciglia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele