Aston Villa stojí o přestup Carsona, ten není proti

08.10.2007, 14:48
Aktuality
Vynikající období prožívá Scott Carson, mladý anglický brankář na konci letního přestupního termínu odešel z Liverpoolu na hostování do Aston Villy a svého rozhodnutí určitě nelituje. 22letý gólman se zabydlel v základní sestavě birminghamského klubu a jeho manažer Martin O'Neill by hostování rád změnil v trvalý přestup...

"Hostování může být vždy přeměněno na přestup. Pokud by to šlo velice dobře, je zde možnost, že by u nás zůstal. Ale Liverpool nás stále může odmítnout, je to jeho brankář," uvědomuje si bývalý kormidelník Celticu Glasgow.

Carsonovi do základní sestavy pomohlo rovněž zranění jedničky Villans Thomase Sörensena. Dánský gólman vynechal úvodní zápasy letošního ligového ročníku a dostat se zpět mezi tři tyče bude mít velice složité. Mimochodem také proto, že Carson nedávno naznačil úmysl si své angažmá ve Villa Parku řádně protáhnout.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Scott je v současnosti asi nej golman...James je dědek a Robinson kiksující slepice. Foster, Kirkland a Green můžou být náhradníci.

Reagovat
HOST*

Samozřejmě mluvim o nároďáku - od dob Seamana a Shiltona je to katastrofa.

Reagovat
HOST*

Seaman měl taky někdy svý dny

Reagovat
smazaný uživatel

Green a James jsou rozhodně lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele