Assou-Ekotto letos dohrál

01.12.2007, 10:32
Aktuality
Benoit Assou-Ekotto pomalu vyhlížel návrat na zelené trávníky, v letošní sezoně k němu ale nedojde. Obránce Tottenhamu se podrobil operaci kolena a čeká ho šestiměsíční přestávka...

"Benoit se ve čtvrtek ráno podrobil operaci a vzhledem k době potřebné ke zotavení letos hrát už nebude. Benoit je stále velice mladý a je hodně zklamán tím, jak dlouho bude mimo hru," sdělil sportovní ředitel Spurs Damien Comolli.

23letý fotbalista přišel na White Hart Lane loni v létě z Racingu Lens a měl svůj podíl na úspěšné sezoně Tottenhamu. Letos už to tak slavné není a nedaří se ani klubu, ani hráči. Ten kvůli zraněním již nerozšíří svou dvouzápasovou sbírku v sezoně 2007/2008.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ach jo, když se sere tak se sere...

COYS!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele