Assaidi končí v Heerenveenu, přestupuje do Liverpoolu

17.08.2012, 16:45
Aktuality
Nový manažer Liverpoolu Brendan Rodgers získal svou třetí letní posilu. Už dříve na Anfield Road zamířili útočník Fabio Borini a záložník Joe Allen, které nyní následuje Oussama Assaidi. V tuto chvíli už bývalý marocký křídelník Heerenveenu prošel zdravotní prohlídkou a podepsal dlouholetý kontrakt. Suma za přestup by měla činit tři miliony liber...

"Mám velkou radost z toho, že budu hrát za tento klub. Už z prvního rozhovoru s manažerem jsem měl dobrý pocit. Měl jsem nabídky i od jiných předních klubů, ale až do této chvíle jsem čekal. Zahrát si se skvělými hráči tady bude jako sen a snad mi už jenom trénink pomůže k tomu stát se lepším hráčem," řekl 24letý fotbalista pro internetové stránky svého nového zaměstnavatele.

Assaidi nedávno načal v Heerenveenu svou pátou sezonu, v těch posledních dvou si na své konto v nizozemské nejvyšší soutěži připsal devatenáct branek.

"Z tohoto přestupu máme radost, jde o mladého hráče, který především v posledních několika sezonách podával velmi dobré výkony. Perfektně zapadá do našeho systému, umí si velmi dobře poradit v situaci jeden na jednoho a dle mého je to hráč, který nadchne publikum. Neočekáváme od něho zázraky hned od začátku, bude potřebovat nějaký čas na adaptaci," nechal se slyšet Rodgers.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (495)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele