Ashley Young přestupuje do Manchesteru United

23.06.2011, 15:33
Aktuality
Ashley Young bude hrát od nové sezony za Manchester United, který se na jeho přestupu dohodl s Aston Villou. Anglický reprezentant už včera na Old Trafford úspěšně zvládl lékařskou prohlídku a souhlasil s pětiletou smlouvu, Aston Villa za hráče dostane kolem sedmnácti milionů liber.

Ruďí ďáblové o 25letého ofenzivního hráče usilovali už delší čas, dnes se s Aston Villou definitivně dohodli. "Manchester United s potěšením oznamuje, že dosáhl dohody ohledně přestupu Ashleyho Younga," stojí na webu United.

Kluby zatím oficiálně nezveřejnily přestupovou částku, která by se měla pohybovat mezi šestnácti a dvaceti miliony liber, nejčastěji se uvádí suma sedmnáct milionů. Young je druhou letní posilou United, podobné peníze stál i obránce Phil Jones, který přichází z Blackburnu.

Ashley Young strávil v Aston Ville více než čtyři roky, během kterých se stal jednou z hlavních opor týmu. Nyní mu zbývalo rok do vypršení stávající smlouvy. Young se už propracoval i do anglické reprezentace, ve které má prozatím bilanci dvanácti startů a jedné branky.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (648)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele