Ashley Cole by příchod Mourinha uvítal

29.11.2007, 09:40
Aktuality
Nejenom angličtí fanoušci si přejí, aby se kormidla jejich národního týmu ujal Jose Mourinho, portugalský kormidelník má podporu i v řadách samotných hráčů. Mourinhovu příchodu k Albionu by se nebránil například obránce Ashley Cole...

"Jose je skvělý manažer a možnost hrát pod ním jsem si opravdu užil. Je to jeden z nejlepších manažerů, ale jestli se ho FA pokusí získat, to už je pouze na nich," prohlásil bývalý obránce Arsenalu, který pod Mourinhem hrával v Chelsea.

FA po krachu v kvalifikaci o postup na ME 2008 odvolala Steva McClarena a Mourinho je jedním z nejvážnějších kandidátů na uvolněný post. Portugalec do Anglie dokonce vzkázal, aby mu představitelé svazu předložili podmínky a pokusili se ho získat.

"Musíte se zeptat jich, jestli mě chtějí zaměstnat. Než mne osloví, nemůžu říct víc, ale vzkažte jim, ať přijdou a přesvědčí mě. Rozhodně si nemyslím, že angličtí hráči jsou beznadějní. Ve fotbale není nic nemožné," řekl Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cashley Cunt

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tvoje komentare pri kazdom clanku stoja za hovno. Ked hral za vas tak ti bol dobry,vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tvoje komentare pri kazdom clanku stoja za hovno. Ked hral za vas tak ti bol dobry,vsak?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele