AS Řím se dohodl na příchodu křídelníka Malcoma

23.07.2018, 18:59
Aktuality
Malcom směřuje z Bordeaux do AS Řím. Italský celek se s protistranou dohodl na odstupném ve výši 40 milionů eur, přičemž podmínkou dokončení transferu je zdravotní prohlídka...

Rodák ze São Paula je odchovancem Corinthians, kde se ve svých 17 letech probojoval do prvního mužstva a dobrými výkony si řekl o nominaci do mládežnických reprezentací.

Na evropský kontinent se potom brazilský křídelník stěhoval na začátku roku 2016, když ho z jeho mateřského celku vykoupilo Bordeaux, kde se Malcom zpočátku aklimatizoval.

Hned ve své druhé sezóně se však u Girondins zařadil k důležitým postavám, když na ligové scéně zaznamenal sedm branek. Během minulé sezóny svůj záznam ještě o pět zásahů vylepšil a rázem se začalo spekulovat, kam povedou další kroky 21letého křídelníka.

Nakonec se Malcom přesune do AS Řím, který se nejprve se samotným hráčem dohodl na podmínkách pětileté spolupráce, aby po dlouhých jednáních splnil i požadavky Bordeaux.

"Bordeaux se s AS Řím dohodlo na podmínkách přestupu Malcoma, podmínkou dokončení transferu je úspěšné podstoupení zdravotní prohlídky," uvedl francouzský klub, jenž dostane od Giallorossi finance inkasované za rekordní odchod brankáře Alissona do Liverpoolu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (496)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele