AS Řím konečně dojednalo příchod Bojana Krkiće

22.07.2011, 12:49
Aktuality
Barcelona včera dotáhla příchod Alexise Sáncheze z Udinese a jiného ofenzivního hráče obratem do Itálie prodala. Na svém webu před chvílí katalánský klub oznámil, že se s ním na přestupu Bojana Krkiće dohodlo AS Řím, které za dvacetiletého útočníka zaplati dvanáct milionů eur...

O přestupu španělského mistra Evropy do 21 let do Říma se otevřeně mluvilo od začátku června, kdy Giallorossi převzal Luis Enrique, který předtím vedl barcelonskou rezervu.

Forvard se srbskými kořeny se prodral do prvního týmu Barcelony v sezóně 2007/08, v uplynulém ročníku se ale trápil a stihl vstřelit jen šest branek. Do Katalánska by se ovšem mohl vrátit, v dohodě je totiž zahrnuta klauzule, podle níž Barcelona hráče v létě 2013 odkoupí za třináct milionů. Další "detail” však zároveň říká, že AS může tuto klauzuli zrušit zaplacením dalších osmadvaceti milionů.

Hráčem římského klubu by se brzy měl stát také Gabriel Heinze, který má přijít zadarmo po konci smlouvy v Marseille. Zkušený argentinský obránce se podle italských médií již dohodl ve Věčném městě na jednoletém kontraktu.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (361)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele