AS Řím jedná o přestupu Amauriho

17.10.2007, 20:11
Aktuality
AC Milán byl ještě před několika dny nejžhavějším kandidátem na angažování útočníka Amauriho, dnes je ale všechno jinak. Zájem o hvězdu Palerma má také AS Řím a hráčův agent Mariano Grimaldi prohlásil, že oba kluby již začaly vyjednávat o podmínkách přestupu...

"Oba týmy právě vyjednávají. Doufám, že dojde k dohodě, pro mě a mého klienta by to byl velice šťastný den. Amauri může hrát pvního nebo druhého útočníka a z pobytu na klinice má skvělý vztah s Francescem Tottim," prozradil Grimaldi.

"Společně se velice dobře znají a Totti mu již řekl, aby přestoupil do Říma. O tom, jak dobrá tam vládne atmosféra, mu již vyprával i Marcos Cafu," dodal Grimaldi.

Amauri měl vynikající první polovinu loňské sezony, v prosinci si však vážně poranil koleno a jeho absencí hodně utrpělo celé Palermo, které nakonec přišlo o účast v Lize mistrů a až na poslední chvíli zachránilo alespoň Pohár UEFA. Sám Zamparini nedávno naznačil, že udržet brazilského útočníka nebude právě nejjednodušší. "Bude hodně složité ho tady udržet, zvláště pokud zopakuje své výkony z loňské sezony," řekl Zamparini.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*vlk

ze by konecne platny hrotovy utocnik pro AS? kez by!!! forza roma

Reagovat
HOST*

jn amauriho bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

snad to vyjde, když se zná s Francescem

Reagovat
HOST*

AS nemá peníze na Amauriho, takže mají smůlu.

Reagovat
M11

jn ty si vlastne jejich pokladnik

Reagovat
HOST*

Jak to víš.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim holt nějaký ojro pošlu

Reagovat
HOST*

To se budeš muset hodně prohnou, když za něj chtěj okolo 22.mega eur.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakou tu akcii holt budu muset prodat no.

Reagovat
HOST*

Tjn

Reagovat
Slejdy

zmontuj se prosimte a nemel hovna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele