Arsenal získal Diarru

01.09.2007, 12:56
Aktuality
Londýnský Arsenal získal těsně před vypršením přestupního termínu jednu posilu do zálohy. Z konkurenční Chelsea přišel na Emirates Stadium Lassana Diarra, který se se svým novým zaměstnavatelem dohodl na dlouholetém kontraktu...

"Chovám velký respekt k manažerovi Arsenu Wengerovi a líbí se mi styl fotbalu, jaký jeho tým hraje. Pochopitelně jsem nadšen ze své budoucnosti a doufám, že Arsenalu pomohu vybojovat nějaké trofeje," řekl Diarra.

Francouzskému reprezentantovi je stále teprve 22 let, navíc platí za univerzálního fotbalistu a může hrát jak ve středu zálohy, tak na pravém okraji obrany.

"Lassana je univerzálním hráčem a pro náš tým bude velkým přínosem. Není to jenom dříč, umí i vytvořit šanci a hraje dobře jak ve středu zálohy, tak na pravém okraji obrany," pochvaluje si novou posilu manažer Arsene Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*matZz

to by mě zajímalo kdo bude hrát místo Essiena

Reagovat
HOST*matZz

to by mě zajímalo kdo bude hrát místo Essiena

Reagovat
HOST*B

Reagovat
HOST*

co třeba sidwell

Reagovat
HOST*CeceFCB

Obi Mikel ?

Reagovat
HOST*marthas

Reagovat
HOST*CeceFCB

je to sice DM, ale ....

Reagovat
Shevchenko

Složité období před sebou má Juan Roman Riquelme. Argentinský záložník nakonec přes všechny spekulace zůstal ve Villarrealu, místo v týmu na něho ale pravděpodobně nezůstane. Podle informací deníku Marce se s Riquelmem nepočítá a Argentinec by měl většinu podzimu strávit na tribuně.

Jakto že tam nejde?

Reagovat
HOST*

nevim ale zda se mi ze se svet zblaznil jeste nedavno sem ho mel za nejlepsiho tvurce hry na svete a za klenot Villarealu a ted ho nikdo nechce a zda se ze stravi podzim na tribune

Reagovat
HOST*bistinko

Kauza Riquelme je pre mna nepochopitelna...

Reagovat
HOST*Klokan

Souhlasím

Reagovat
HOST*TOMAS

TOMAS ROSICKY NEMA CHYBU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele