Arsenal přišel i o Ospinu, chybět by mohl tři měsíce

22.10.2014, 10:49
Aktuality
David Ospina zatím marně hledá cestu mezi tyče Arsenalu a do základní sestavy se jen tak neprobojuje. Kolumbijský brankář a letní posila londýnského celku z francouzského Nice má problémy se stehenním svalem a jedná se o vážnější zranění, které si může vyžádat až tříměsíční pauzu...

Ospina v posledních týdnech chyběl v nominaci na zápasy s Chelsea a Hullem a jeho jméno se v zápise o utkání neobjeví ještě hodně dlouho.

"Jedná se o stejné zranění. První zranění utrpěl v Nice, tehdy si poranil koleno a dle mého názoru trochu uspěchal návrat. Nepoužíval moc nohy, svalstvo tak ochablo a znovu se zranil během MS. K nám už dorazil zraněný a trvalo to dva měsíce, než mohl nastoupit," říká manažer Arsene Wenger.

Ospina zatím odchytal jenom zápas Ligového poháru, vedle toho naskočil jako střídající hráč do duelu Ligy mistrů s Galatasarayem. Jeho kolega Wojciech Szczęsny dostal ve druhé půli červenou kartu.

"Proti Galatasarayi jsem ho musel nasadit bez nějakého rozcvičení, nebyl připraven a zranění si obnovil. To znamená, že teď bude chybět dva až tři měsíce. Budeme muset být hodně opatrní, jedná se o dlouhodobé zranění," dodal Wenger.

Arsenal dnes čeká duel Ligy mistrů na půdě Anderlechtu, díky zranění Ospiny a karetnímu trestu Szczęsnyho nastoupí v základní sestavě Damián Martínez.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele