Arles je stále bez bodu, vedení uvažuje o novém trenérovi

16.09.2010, 20:23
Aktuality
Nováček francouzské Ligue 1 Arles Avignon vkročil do soutěže tím nejhorším možným způsobem, když po prvních pěti zápasech nezískal ani jeden bod. Vedení vážného kandidáta na sestup tak uvažuje o tom, že by tým mohl brzy vést nový trenér.

První změny v realizačním týmu posledního celku soutěže nastaly již na začátku tohoto týdne, kdy odstoupil asistent trenéra Robert Duverne. Prezident klubu Marcel Salerno nyní prozradil, že nepočítá ani s hlavním trenérem Michelem Estevanem.

"Tato chyba se už opakovat nebude," dal Salerno vzpomenout na opětovné jmenování Estevana do funkce na konci minulé sezony. "Bude mu nabídnuta rezignace, osobně ho neodvolám," doplnil prezident.

"Když se nějaké společnosti nedaří, šéf propustí zodpovědného člověka, není v tom nic revolučního," brání prezident Salerno svůj pravděpodobný krok příštích dnů. 48letý trenér působí v Arles již od roku 2005. Jeho vztahy s nejvyšším vedením klubu ale v poslední době ochladly.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
domingo

Jeden velkej omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle tymem by body neziskaval nejspis asi ani Mourinho, skoda..

Reagovat
$dolar$

To bych si nebyl tak jistej...

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Nedivím se, že jsou na tom tak jak jsou, když přišlo snad 20 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej kterýmu trenérovi se tam bude chtít...

Reagovat
Godwinson

To je dobře, stačí se podívat na ty základní jedenáctky, co posílá na hřiště .. pryč s ním, Arles za záchranou.

Reagovat
cresposuper

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele