Aquilaniho problémy s kotníkem vyřeší až operace

12.05.2009, 17:06
Aktuality
Až chirurgický zákrok má definitivně vyřešit přetrvávající problémy Alberta Aquilaniho s kotníkem. Záložník římského AS se operaci podrobí zítra, až poté bude jasno, jak dlouho bude mimo hru...

"Alberto Aquilani ještě dnes společně s doktorem Stefanem Del Signorem odcestuje do Amsterdamu, kde se ve středu u profesora Van Dijka podrobí operaci," stojí na internetových stránkách Giallorossi.

Aquilaniho letos zdravotní problémy brzdily hodně často. Na přelomu roku laboroval s poraněným stehenním svalem, nyní má problémy s kotníkem. V Serii A nastoupil jenom ke čtrnácti zápasům, naposledy se na hřišti objevil v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Arsenalu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tsigi

Letos mu zranění úplně zabili sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

neni jediny, letos je tech hracu snad vic nez kdy jindy

Reagovat
smazaný uživatel

a ne jenom letos.... snad už se to tou operací vyřeší a pak mu bude všechno už držet

Reagovat
smazaný uživatel

Tie fotky z Talianska vyzeraju tak blbo ked je v pozadi uplne prazdno..Co si pozriem tak je to tak na vacsine,pritom divaci tam su ale vyssie.

Fotka:hrac sa tesi z golu a za nim prazdna tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

forza ac milan

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak Orlandoni o rok prodloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele