Aquilani: Žiju svůj sen

16.10.2007, 21:26
Aktuality
Italskému záložníkovi Albertovi Aquilanimu v AS Řím nic nechybí. Hraje za klub, kterému od mládí fandil, a už se také dostal do národního týmu. Momentálně sní o jediném – vyhrát s AS italskou ligu.

Třiadvacetiletý Aquilani je považován za jednoho z nejtalentovanějších italských fotbalistů. Od mládí fandila Řím a v tomto klubu také prošel mládežnickými týmy, až se v roce 2003 dostal do kabiny áčka.

Zde se během několika sezón prosadil mezi trvalé součásti týmu a už také třikrát nastoupil za italskou reprezentaci. "Prostě jsem třiadvacetiletý kluk, který žije svůj sen," usmívá se Aquilani.

"Hrát za Řím, tým, kterému jsem od malička fandil, a bojovat s ním v Serii A o nejvyšší příčky je skvělé," říká mladý záložník. "Mým nejhlavnějším snem je však získat Scudetto."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Slejdy

aquilani je borec budocnost AS

Reagovat
HOST*říman

svatá pravda!!!

Reagovat
HOST*vlk

no tak hlavne sa uz uzdrav borec..

Reagovat
HOST*vlk

jinak dneska se mi ta hlavni stranka moc libi..vsude se pise o AS Rim.

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
HOST*

Aquilani super hráč,jak psal Slejdy,budoucnost AS ale i Squadry Azzury

Reagovat
HOST*jarek

moc dobrej fotbalista, ještě o něm hodně uslyšíme.

Reagovat
HOST*jarek

jen si tak říkám kdy už zase přijde nějaká česká hvězda jako byl Rosa, čechíňo ....že by třeba Fenin ? Jenže na to je brzo, a nikdo kdo by už zářil zatím není na skladě...děs co ?

Reagovat
Slejdy

jn to je pravda

Reagovat
HOST*Nemám

Všude AS kam se podívám no

Reagovat
Slejdy

nezavid

Reagovat
HOST*

Závidím!!Já chci být taky všude.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*jj

forza ROMA....www.as-roma.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele