Aquilani s Juventusem nejedná

21.05.2008, 17:12
Aktuality
V Itálii se poslední dobou hodně mluví a píše o budoucnosti Alberta Aquilaniho. Toho některá média dokonce spojují s přestupem do Juventusu, záložník AS Řím ovšem podobné úmysly nemá...

"Mám smlouvu do roku 2010 a o podobných jednáních nic nevím. Ta informace je nepodložená," řekl Aquilani v rozhovoru pro italský deník Corriere delo Sport.

Aquilani s římským AS až do posledního kola bojoval o Scudetto, to ale nakonec obhájil milánský Inter. Daniele De Rossi po zápase v Catanii prohlásil, že Nerazzurri titul získali jenom díky pomoci rozhodčích, Aquilani se podobný přístup vůbec nelíbí.

"Jsme naštvaní, ale musíme to brát sportovně. Říci, že Scudetto bylo ukradeno, to je podle mě až moc. Nechci se s De Rossim pouštět do nějakého sporu, avšak nemyslím si, že výroky rozhodčích byly předem promyšlené a měly pomoci Interu," řekl dále Aquilani.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ještě aby, zůstaň tam kde seš . ty jseš Říman !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

ja bych ho bral vsema 10

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že ne. ale pro mě jsou Římani nedotknutelní. jsem rád, když zůstávají (Totti, De Rossi, Aquilani).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by sakra měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej Juventus. Hezky AS Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde...je to Říman!!!!!!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten je sparvnej a De Rossiho nechápu, titul si prostě prohráli sami a my jsme vyhráli zaslouženě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele