Apeldoorn poctí Huntelaara

13.09.2007, 19:33
Aktuality
AGOVV Apeldoorn na své bývalé hvězdy nezapomíná a moc dobře o tom ví i Klaas Jan Huntelaar. Jeden z nejobletovanějších evropských útočníků se již brzy dočká pocty - na stadionu druholigového nizozemského klubu po něm bude pojmenována nová tribuna...

"Vynesl klub na ještě vyšší úroveň, než čekali ti největší optimisté. Kvůli tomu klub uctí jednoho ze svých nejvýznamnějších hráčů," oznámil nizozemský klub v oficiálním prohlášení.

Současný kanonýr Ajaxu Huntelaar barvy AGOVV hájil v sezoně 2003/2004 a v 35ti ligových zápasech nasázel celkem 26 branek. Nová tribuna na stánku Sportpark Berg en Bos bude slavnostně otevřena 27. září a Huntelaar při této příležitosti nebude chybět.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Luky

Je to od AGOVV velice pěkné gesto, když nezapomínají na své bývalé hráče. !!!!!Klaas-Jan Huntelaar!!!!!!

Reagovat
HOST*milan

ono je spíš otázka pro koho je to pocta a pro koho obchod

Reagovat
HOST*milan

za čas bude klaas nejlíp placenej hráč světa a nějaký to euro od něj se bude hodit : )))))))))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele