ANKETA: Brückner dostal za jedna, nástupcem Rada nebo Jarolím

31.03.2008, 14:11
Názory a komentáře
Za nového trenéra by si přály Ivana Haška, ale ve skutečnosti jim prý bude Petr Rada nebo Karel Jarolím. Kdyby měly zhodnotit pětileté působeni Karla Brücknera u národního týmu, daly by mu většinou jedničku. Tak odpovídaly osobnosti oslovené v naší anketě týkající se konce současného kouče u české reprezentace.

Do naší ankety se nakonec zapojilo devět jmen. Za žurnalisty odpovídali Luděk Mádl z deníku Sport, David Kozohorský z České televize a Marcel Merčiak ze Slovenské televize. Umělce zastupovali bavič Petr Novotný a rockový zpěvák Aleš Brichta. Pozvání také přijali zlínský trenér Pavel Hoftych, ředitel FK Teplice František Hrdlička a dva fotbalisté Roman Hubník a Milan Fukal.

Anketní otázky:
1. Jaké vysvědčení byste dal Karlu Brücknerovi za jeho sedmileté působení u reprezentace? Na které chvíle může být trenér hrdý a na které ne?
2. Kdo by byl pro vás ideálním nástupcem a proč?
3. Kdo bude podle vás skutečným nástupcem a proč?
4. Bylo podle vás vhodné oznámit úmysl skončit už nyní, pár měsíců před mistrovstvím Evropy? Nemohlo by to ovlivnit výkony českých hráčů na turnaji?



Luděk Mádl, zástupce šéfredaktora deníku Sport
1. Trenér Brückner uspěl ve všech třech kvalifikacích. Na Euro 2004 předváděl jeho tým excelentní fotbal a měl na to, aby získal titul, bohužel zůstalo u bronzu. Na MS 2006 mužstvo vyhořelo, Euro 2008 nás teprve čeká. Za první fázi jeho působení u reprezentace bych mu udělil jedničku se třemi hvězdičkami. Týmu, který v baráži o MS 2002 ukázal, že za světem zaostává takticky, morálně i mentálně, dokázal vdechnout úplně jinou duši. Taktický deficit za konkurencí pod jeho vedením mužstvo dohnalo a předehnalo, dokázalo diktovat trendy - a vítězilo. Až do semifinále EURO s Řeckem... V dalším období už se ukázalo jako negativum, že trenér až příliš lpí na svých oblíbených hráčích - na MS v Německu z toho důvodu Brückner sázel na plejery, kteří nebyli v dobré kondici či v "provozuschopném" zdravotním stavu. A to se ukázalo jako hrubá chyba. Nejsvětlejším momentem je pochopitelně duel z Euro 2004 proti Nizozemsku. Brücknerův tým v něm předvedl nadpozemský výkon a kouč se projevil jako geniální stratég. Největším průšvihem byl ostudný výkon proti Německu v březnu 07 v kombinaci s následnou oslavou Ujfalušiho narozenin. Tady Brücknerův tým selhal a kouč to vnímal, částečně oprávněně, jako své osobní selhání - zjistil, že jeho hráči jsou trochu jiní, než předpokládal.
2. Jedno jméno neřeknu. Kdyby po MS 2006 nebyla uměle narušena kontinuita, převzal by nyní mužstvo Miroslav Beránek, který byl na tuto roli dlouhodobě připravován. Nemám bohužel přesnou informaci, v jakém rozpoložení se nyní po angažmá v Maďarsku nachází. Nabízejí se jména Ivana Haška či Karla Jarolíma. Já bych si jako českého reprezentačního kouče dokázal představit i Zdeňka Zemana. Větší renomé než on žádný z českých koučů nemá.
3. Obávám se, že skutečným nástupcem bude pan Petr Rada. A to pro svůj navýsost flexibilní přístup k plnění pokynů manažera reprezentačního týmu.
4. Fakt, že bylo jasně řečeno, jak se věci mají, považuji za veskrze pozitivní. Kdyby trenér Brückner jasně neřekl, že po EURO odstoupí, ocitl by se pod stále se stupňujícím tlakem spekulací, jemuž neumí čelit. Takhle povede tým v mnohem větším klidu. Na výkonu mužstva by se zmíněná informace nijak zásadně projevit neměla, není k tomu důvod.


David Kozohorský, sportovní redaktor České televize
1. Dal bych známku 1-, a to proto, že třikrát dovedl tým na velký šampionát. Pyšný může být na vystoupení na Euro 2004. Vytkl bych mu komunikaci s Pavlem Nedvědem, s fotbalovou veřejností a hlavně pak s médii.
2. Ivan Hašek. Přehled, zkušenosti, autorita.
3. Petr Rada. Vývoj k tomu tak nějak směřuje.
4. Načasování je dobré. Hráči budou mít ještě dost času se s tímto faktem srovnat. Sám trenér nemusí svou pozici hájit a tudíž nebude pod takovým tlakem. Vedení svazu má dostatek prostoru na volbu jeho nástupce.

Marcel Merčiak, fotbalový komentátor Slovenské televize
1. Karlu Brücknerovi bych dal jedničku s hvězdičkou. Jako asistent Josefa Chovance zažil vypadnutí v těžké skupině ME 2000, ve stejné úloze nevydařený závěr a herní trápení v kvalifikaci MS 2002, o to víc potom vynikly výsledky Česka v dalším období. Neprohráli jste pod jeho vedením přes dva roky, herní projev na ME 2004 v Portugalsku byl více než působivý, Česko tím oslovilo snad víc jak při postupu do finále ME 1996. Jsem přesvědčený, že nástupci přenechává bohaté dědictví, jehož opatrování a střežení nebude lehké. Jeho laťka se nebude snadno přeskakovat. Hlavně proto, že jako první český trenér dostal národní tým na tři velké šampionáty za sebou. Česko pod jeho vedením dokázalo zdolat fotbalové velmoci - Itálie, Francie a dvakrát Německo plus Holandsko. Nevyšlo mu jediné - postup ze skupiny na MS 2006.
2. Ivan Hašek: pro jeho vůdcovské schopnosti, které jako hráč projevil ve Spartě a československé reprezentaci, pro jeho názory na český fotbal a proto, že by ho většina současné hráčské generace měla respektovat za to, co ve fotbale dosáhl.
3. Tipuji mezi Petrem Radou a Karlem Jarolímem. Vypadají jako nejsilnější kandidáti. Rada pracuje se současným kádrem národního týmu, má vazbu na fotbalový svaz; Jarolím dotáhl Slavii do Ligy mistrů, je s ní dlouhodobě lídrem ligy.
4. Je to běžná praxe i v ostatních reprezentacích. Po ME 2008 končí Kobi Kuhn u týmu Švýcarska, Josef Hickersberger v Rakousku, Marco van Basten v Holandsku, Luis Aragones ve Španělsku, skončí možná i mnozí další. Některé fotbalové svazy zřejmě čekají na dosažené výsledky na samotném šampionátu. Hráče by to určitě ovlivnit nemělo, ME či MS není o tom, jestli mužstvo opouští trenér.

Petr Novotný, bavič a moderátor
1. Určitě se nedají zapomenout jeho úspěchy u juniorské reprezentace, bronz na mistrovství Evropy, kvalifikace na mistrovství světa a další postup na ME. Obdivuhodná bilance!
Dal bych mu dvojku. Jedničku ne - mám mu zlé, že zapomínal na fotbalisty Slávie, že nedůvěřoval mladým hráčům a že se někdy zbytečně fixoval na své oblíbence. Také mi trochu vadí, že v tomto trendu pokračuje i v současnosti, kdy bych očekával v přípravných zápasech před ME více prostoru pro hráče s aktuálně skvělou formou.
2. Já bych si tam přál Ivana Haška. Fotbalu opravdu rozumí, umí se vcítit do mentality hráčů, je inteligentní, je pohodář a navíc nejen dobrý trenér, ale i rozený manažer. Nejsem ovšem snílek. Je mi jasné, že i přesto, že je Hašek jasnou jedničkou u fanoušků i odborníků, trenérem se nestane, neboť obsazení tohoto postu je zcela v kompetenci manažera reprezentace Košťála a jak dobře víme, tihle dva se opravdu v lásce nemají. Velká škoda, především pro náš fotbal.
3. Myslím, že nakonec to bude Petr Rada. Je to Košťálův člověk, ale taky blízký Brücknerův spolupracovník, bude vybrán ve víře, že naváže na to nejlepší z jeho éry. Osobně proti němu nic nemám, jen prostě vidím řadu asi zkušenějších Radových kolegů na tento post, nejen Haška. Třeba takový Karel Jarolím splňuje zajisté veškerá kritéria. Připadá mi proto trochu nefér, když už se dnes, měsíce před volbou, bere obsazení postu trenéra jako hotová věc.
4. Ovlivnit ani v nejmenším - tohle nejsou informace, které by mohly kvalitní tým jakkoliv rozhodit. Je to navíc obvyklá praxe.

Aleš Brichta, rockový zpěvák
1. Za sebe bych dal 1-. To malé minus je za trochu menší ochotu zkoušet nové hráče a trvání na některých sice prověřených, ale třeba momentálně ne v ideální formě hrajících. Na druhou stranu jako trenér má samozřejmě nárok podržet ty, kteří ho nezklamali a na kterých osu celého nároďáku postavil. Hrdý může být rozhodně na tři postupy v řadě na vrcholné fotbalové podniky - 2x Euro a jednou MS. To je v historii našeho fotbalu a se šířkou naší fotbalové základny naprosto ojedinělé. A rozhodně za fantastický herní projev repre v roce 2004 v Portugalsku. Pokles herní formy nebo zranění některých hráčů v nějakém zápase, to se za tolik let prostě zákonitě párkrát přihodí jakémukoliv týmu. Aféry, které byly rozmazávány v tisku, beru jen jako mediální bublinu, protože i fotbalisté jsou prostě jen lidi a házet to na trenéra je scestné.
2. V tomto ohledu nemám úplně jasný názor. Pokud by mělo jít o českého trenéra, tak někdo z tria Ivan Hašek, Víťa Lavička, či Petr Rada.
3. Těžko říci, jelikož právo volby si osobuje pan Košťál a netuším, co se mu honí v hlavě.
4. Možná je to ovlivní právě v dobrém, protože se bude chtít jedna část a vlastně i fotbalová generace repre s trenérem rozloučit co nejlépe. Navíc mi to od něj přijde i fér vůči veřejnosti.

František Hrdlička, ředitel FK Teplice
1. Ode mne by dostal jednoznačně výbornou. Myslím si, že může být hrdý na celé své dosavadní působení u reprezentace. Dokázal společně s hráči proslavit naši malou zemi po celém světě.
2. Nejlepší by bylo, kdyby trenér Brückner ještě pokračoval. Dal bych na jeho doporučení, kdo by měl po něm vést reprezentaci.
3. Nevím. Ale vím určitě, že každý to po něm bude mít nesmírně těžké.
4. Myslím, že ano. Nemyslím si, že to ovlivní výkony hráčů.

Pavel Hoftych, trenér FC Tescoma Zlín
1. Známka 1. Velmi úspěšné působení, pravidelná účast na vrcholných akcích. Určité problémy byly po porážce s Německem v Praze a také si myslím, že mohl dříve začít s omlazováním mužstva.Jinak ale opakuji: výborná práce!
2. Ideální nástupce: Ivan Hašek nebo Karel Jarolím. Obrovské zkušenosti hráčské i trenérské, úspěšnost svých angažmá, respekt hráčů i veřejnosti!
3. To ví jen pan Košťál a sám jsem zvědav. Svojí volbou dá jasně najevo, co potřebuje od hlavního kouče reprezentace. Zda výkony nebo loajalitu.
4. Myslím, že je lepší, aby oznámení přišlo až po vrcholné akci, ale pan Brückner se asi chtěl dopředu vyhnout všem spekulacím. Taky přeji jemu i reprezentaci úspěch na ME!


Milan Fukal, hráč FK Jablonec 97
1. Karlu Brücknerovi bych za jeho sedmileté působení u reprezentace dal,jako asi většina českých fanoušků, jedničku, Dovedl tým k účasti na závěrečných turnajích o mistra Evropy, respektive o mistra světa a to je to nejlepší vysvědčení pro trenéra. Navíc měl a má u hráčů velký respekt, což je taky velice důležité. Na které chvíle může být trenér hrdý: určitě to jsou dva zmiňované turnaje a samozřejmě i účast na nadcházejícím mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. A na které ne? Možná trochu předčasné vyřazeni ze světového šampionátu.
2. Ideálním nástupcem by měl být podle mého názoru asistent Petr Rada, ten totiž zná tým stejně dobře jako pan Brückner, takže s ním má už svoje zkušenosti, hráči ho také respektují, umí mužstvo výborně připravit a motivovat na zápasy.
3. Myslím si, že média trenéra Radu zrovna v lásce nemají, takže hlavním trenérem bude zvolen někdo jiný, podle mého názoru někdo z trojice: Ivan Hašek, Karel Jarolím nebo někdo ze zahraničí.
4. Tak určitě to ideální nebylo, na druhou stranu si myslím, že když to zase ti hráči vědí, tak se budou chtít s trenérem Brücknerem rozloučit nejlepším výsledkem a to by mohla být ta správná motivace pro mužstvo, navíc je tam pár hráčů, kteří se také budou bezprostředně po skončení turnaje loučit s národním dresem, takže věřím tomu, že ten turnaj pro nás skončí úspěchem.

Roman Hubník, český legionář působící v FK Moskva:
1. Je to jednoznačné hodnocení 1 s hvězdičkou. Myslím si, že může být hrdý na všechny roky jeho působeni u reprezentace.
2. Pro mne je to jednoznačně jediný trenér, a to je Ivan Hašek. Je to ambiciózní trenér s mnohaletými zkušenostmi.
3. Tak to opravdu netuším, nechám se překvapit.
4. Pan Brückner o tom přemýšlel už asi delší dobu a nemyslím si, že by to mělo negativní vliv na mužstvo. Spíše naopak. Kluci budou hrát i za něho, aby se s ním rozloučili tím nejlepším výsledkem, což je výhra na Euru.

Autor: David Křížka

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Koller potvrdil, že v reprezentaci už hrát nebude
28.08.2008, 13:54
Reprezentaci chybí Koller a Rosický, nováčky Slepička a Drobný
28.08.2008, 13:23
Radu více než výsledek a výkon potěšila atmosféra v týmu
22.08.2008, 12:56
Svěrkošova trefa mohla přinést vítězství, litoval Rada
21.08.2008, 08:13
Kondiční trenér nachystal novinky
19.08.2008, 08:54
Capello: Čas experimentování už skončil
18.08.2008, 13:45
Capello povolal na Čechy i útočníka Heskeyho
17.08.2008, 11:44
V Radově nominaci na Anglii je i Papadopulos, chybí Fenin
11.08.2008, 13:25
Rada oznámí první nominaci. Na Anglii
11.08.2008, 08:37
Mladá Boleslav má vysoké cíle. Myslí na double
24.07.2008, 18:52
Trenér Rada se vzpamatoval z šoku a rozloučil se s Teplicemi
21.07.2008, 14:42
Sport: Rada si za asistenty vybral Hapala s Šilhavým
20.07.2008, 11:53
Dnešnímu tisku vévodí Rada, nečekaný Brücknerův nástupce
18.07.2008, 08:35
Čech i další hráči hodnotí volbu Rady jako dobrý krok
17.07.2008, 18:39
Pro Radu je prioritou postup na MS
17.07.2008, 18:08
Radovo zvolení k reprezentaci ostatní trenéry překvapilo
17.07.2008, 16:19
Nový trenér áčka Rada je prozatím trenérem bez velkých úspěchů
17.07.2008, 14:33
Novým trenérem české reprezentace je Rada
17.07.2008, 13:19
Trenérem reprezentace bude nejspíš Chovanec
16.07.2008, 14:47
Reprezentanti vesměs vítají, že novým trenérem bude nejspíš Čech
15.07.2008, 18:11
Toppmöller české reprezentanty nepovede, nedohodl se s ČMFS
15.07.2008, 12:40
Svaz o trenérovi jasno nemá, mírně vede Chovanec
08.07.2008, 19:38
Brückner: Můj konec je definitivní
02.07.2008, 20:37
Hašek nebude trenérem ČR, pokud nerezignují Mokrý a Košťál
29.06.2008, 15:55
Toppmölller měl schůzku s Košťálem, o českou reprezentaci stojí
28.06.2008, 08:24
Údajná Houllierova nabídka byla podle svazu záměrným podvrhem
27.06.2008, 17:42
O trénování reprezentace má zájem i Houllier
27.06.2008, 08:09
Výběr trenéra reprezentace pokračuje, zájem má i Brazilec
24.06.2008, 15:41
Chovanec: Být trenérem reprezentace by byla pro mne čest
23.06.2008, 16:03
Košťál má na výběr dalšího trenéra: hlásí se Němec Toppmöller
23.06.2008, 09:52
Košťál: Hašek dostal nejexkluzivnější nabídku v historii
22.06.2008, 16:51
Ivan Hašek odmítl nabídku převzít reprezentaci
22.06.2008, 13:21
Košťál kontaktoval Matthiase Sammera, propásl už Hitzfelda
20.06.2008, 13:36
Reprezentaci může vést Hašek nebo Němec Sammer
19.06.2008, 21:24
Košťál nabídl místo trenéra reprezentace Haškovi
19.06.2008, 10:25
Teplický kouč Rada nyní na reprezentaci vůbec nemyslí
17.06.2008, 16:44
Chovanec by práci u reprezentace minimálně zvážil
16.06.2008, 20:19
Brückner: Když přijímám velké výhry, musím umět i prohrát
16.06.2008, 17:24
Brückner se i přes hořký konec zařadil mezi trenérské legendy
16.06.2008, 11:00
Asistent Rada si libuje, že se týmu vyhýbají zranění
03.06.2008, 21:39
Brückner je s přípravou spokojený, experimenty nechystá
25.05.2008, 14:50
Hašek reprezentaci nepovede
28.04.2008, 15:23
Kdo nahradí Karla Brücknera?
30.03.2008, 11:43
Hašek: Vést reprezentaci nyní nepřipadá v úvahu
20.03.2008, 19:39

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sáákra, k Brucknerovi se vyjádřili už skoro všichni. Už chybí snad jen Ujfalušiho tchýně

Reagovat
smazaný uživatel

1. Já jsem mu dal 1-. Ne všechno se mu povedlo

2. Nástupce moc nevidím, možná někdo ze zahraničí. Ale kdybych měl vybrat někoho zdejšího tak asi Hašek, Komňacký, Lavička (ale ani jeden se ani nepřiblíží Brucknerovejm úspěchům, na to vemte jed)

3. Stane se jím Hašek

4. dle mě udělal dobře. Konečně bude mít klid na práci. Výkon hráčů to ovlivnit může (ale je to vellmi nepravděpodobné), ale EURO by mělo být samo o sobě velkou motivací ...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Dal jsem mu 3

2) Kéž by Hašek, hlavně né Rada nebo Jarolím

3) fakt netuším

4) je dobře, že to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

3 je hodně hrubá známka, ale neberu ti to. Já myslím, že Brucknerovo působení zhodnotí až čas (a já věřím, že pozitivně)

Reagovat
smazaný uživatel

Trojka je dobrý a tak to i beru. Budu rád vzpomínat na první polovinu jeho působení, ale to potom určo ne a ani nezastávám názor, že teď nastane "období temna".

Reagovat
smazaný uživatel

Být nejlepším mužstvem posledních tří kvalifikací a bronz z Eura je dobrý? Tak dobrý .

Reagovat
smazaný uživatel

A co MS a hlavně herní projev? Já nekoukám jen na výsledky. Dle mého názoru bychom na ty turnaje postoupili i s jiným trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se ale nabízí otázka, jestli od tebe vůbec někdo někdy může dostat i výborný hodnocení. To je českej nároďák, ne brazilskej .

Reagovat
smazaný uživatel

Může. Kdyby Bruckner skončil po MS tak bych mu dal 1-.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně silný tým byl v kvalifikaci na MS02 za Chovance a jak to dopadlo. A krásný fotbal na takové úrovni hrát nemůžeš, když k tomu nemáš dostatečně kvalitní materiál.

A jak tady oblbujete s tím Haškem, tak já silně pochybuju o tom, že má kvality posunout národní tým výše než Bruckner.

Reagovat
smazaný uživatel

Výše než Brückner? Asi tu takoví budou. Já bych spíš řekl, že mu nevěřím, že by mohl udržet národní tým, tam, kde byl za Brücknera a dokonce ani s ním klesnout pouze mírně.

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ne, ale najdou se i tací, kteří si myslí, že za Haška půjde reprezentace nahoru, což je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek je nejzkušenější a možná i nejúspěšnější trenér, který se nabízí. Bruckner než přišel k repre "21" tolik úspěchů a zkušeností neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenosti měl Bruckner bohaté, ono když trénuješ ve Spartě, tak máš samozřejmě mnohem lepší podmínky. I tak Bruckner dokázal v Olomouci velké věci.

Jinak pěkně to zkoušíš, "než příšel k 21", proč si nenapsal "než přišel k reprezentaci áčka" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Haška jako jednoho z mála ve Spartě nevyhodili, už to je úspěch

Píšu repre "21" pač působení u repre jakékoliv lze těžko porovnávat s působením v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to jsou plusové body, že předtím trénoval reprezentaci 21, protože trénovat klub a reprezentaci je hodně odlišná práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo povolanější než Hašek není na skladě, to mi nevymluvíš a až budoucnost pokud se stane trenérem repre ukáže....

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se najdou lepší alternativy, ale o nich my nevíme (a pravděpodobně /90%/ se to nikdy nedozvíme) a proto řvu sborově s davem: Hašek!

Reagovat
smazaný uživatel

s jinym trener???!!!!! asi zapominas, ze stejnej tym o 4 roky zpatky totalne vyhorel v kvalifikaci na MS 2002

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej tým??? To asi těžko!

Reagovat
Devil

3 neni hruba znamka,za 3 je dobre.Vybornej neni.

Reagovat
M11

1. 1- ... zapas na Euru proti Nizozemi zvlastni nominace

2. Hasek

3. hlavne ne Rada

4. udelal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

1. 1 na jedničku s hvězdičkou bylo potřeba zabrat na MS

2. Hašek

3. nevím, Hašek je pro mě jediná volba z těchto trenérů

4. nemyslím si, že udělal špatně

Reagovat
GEGE

1.1 hlavne za euro a kvalifikaci

2.Hasek

3.Hasek

4.udělal dobře hráči se pod ním naposledy hecnou

Díky Karle!

Reagovat
smazaný uživatel

No, můj nej kandidát je určitě Straka - je tu jediný český trenér, který uměl ovládat nesehrané hráče (mluvím samozřejmě o jeho působení ve Spartě), jinak bych Brucknera nahradil snad jedině někým ze zahraničí, nejlépe německa či Anglie s nejnovějšími trenérskými technikami.

Reagovat
smazaný uživatel

viz:...hráči repre jelikož spolu hrají jen občas jsou týmem nesehraným...

Reagovat
smazaný uživatel

1. za dva

2. Komňacký, je mi sympatickej a vždycky, když jsem ho slyšel mluvit o fotbalu, tak to bylo na vysoké úrovni, ale těžko říct, asi neni nikdo, kdo by nějak vyčníval z řady kandidátů

3. Hašek

4. ne, rozhodně to neni špatně, myslim, že s tim každý stejně počítal

Reagovat
smazaný uživatel

1.) Jedna minus! Za lpeni na jeho oblibencich a za zklamani na MS06 jinak fantazie.

2.) Zeman

3.) Bohužel Rada

4.) Udělal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

1. Tak největší chlouba bylo jednoznačně Euro v Portugalsku, kde jsme hráli nejlepší fotbal z celý Evropy.

2. Ideální nástupce jedině Hašek.

3. Skutečným asi bude Rada, i když za sebou nemá moc úspěchů a nepovažuju ho za trenéra, kterej má kvalitu na tom, aby vedl národní tým.

4. Jednoznačně. Za to má 1*!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Slejdy

1. 1- .. zapas s Nizozemskem na Euru..a taky s Nemcama :))

2. Hasek

3. Hasek

4. jo

Reagovat
M11

jj

Reagovat
smazaný uživatel

1. chvalitebně-jeho činy nebyly někdy k pochopení..

2. někdo z tria Zeman,Hašek,Jarolím-jiné lepší trenéry už nemáme..

3. asi bohužel Rada,nebo Mourinho

4. nemyslím si,že to bude mít nějaký vliv na hráče..

Reagovat
SimiHC

Hašek nebo Zeman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hlavně ne Rada:o(jinak to bude pořád řídit Košťál!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne bych rad videl u kormidla Zdenka Zemana byla by to obrovska zmena pro cely cesky fotbal, urcite by to bylo zajimave co si myslite ???

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to velmi zajímavá možnost, ale nereálná.

Reagovat
Devil

Jedine Hasek!Aspon by se to tam trochu procistilo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

kdo mu dal pětku

Reagovat
smazaný uživatel

už 4 lidi .. toto vážně nemá cenu

Reagovat
fantomas

to vážně nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že Rada .. !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šprt

Reagovat
smazaný uživatel

1) Dvojku.

2) Silný trenérský tandem, možností je víc.

3) Rada s nějakým šášulou.

4) Určitě udělal dobře, ulehčil tím hlavně sobě.

Reagovat
Shevchenko

1) 1-

2) Mourinho, Hiddink , Hašek

3) Rada

4) Určitě

Reagovat
Liquid

Dostává mě jak někteří jedinci při kritice Brücknera,oponují tím, že nás dostal 2x na ME a 1x na MS. Uvědomte si, že máme jednoho z nejlepších brankářů světa, dále pak hráče světových kvalit jako Rosický, Jankulovski a Nedvěd další. Tudíž nepostoupit na závěrečný turnaj by přece byla blamáž! Naopak s jiným trenérem si myslím, že na MS bychom postoupili hodně daleko. Vemte si, že Brückner vzal na MS jen 3 útočníky, z toho Baroše a Kollera,kteří už před MS měli vleklé zdravotní problémy a tím zbývajícím byl "ostrostřelec" Lokvenc. Nejvíc souhlasím s těch hodnocení s panem Mádlem. Už na Euru 2004 sem nechápal co tam dělá Týce,který ani v 2.německé lize zrovna nezářil, ale repre měl jistou, zrovna jako Plašil,který hrál sporadicky za Monako. Naopak Skácel zářil ve Skotsku a kde nic tu nic. A samozřejmě musím zmínit neustálé povolávání Baroše, sme totiž asi jediný tým na světě, za který hraje hráč co sedí na tribuně, teď mluvím o situaci co byla v Lyonu, teď sice sem tam hraje,ale do Baroše z Eura 2004 tomu hodně chybí, prospěšnější by byl jistě Bednář nebo i Standa Vlček.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je přesně ono. Zase jenom kritika jeho nominací. Prostě si uvědom, že nemůže povolat všechny hráče, co kde se prosazujou, protože se mu třeba nehodí do systému, nejsou to správný týmový typy, nesedli by si v mančaftu s ostatníma třeba a tak podobně.

Já bych Brucknera kritizoval za nějaký prokoučovaný zápasy (určo i ty byly), kritizoval bych ho za taktiku na MS, ale to je tak všechno, co se mu dá vytknout.

Kritizovat stále dokola nominace úspěšnýho týmu je fakt na hlavu, uvědom si to

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

Přesně moje řeč . Tyhle fanoušci jsou děsně krátkozrací.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ho jako nemůžeme kritizovat za nominace, kde se evidentně nechává tlačit do kouta různými vlivy?

Reagovat
smazaný uživatel

třebaprotože mu to funguje, ne ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

1/ jednička, protože přes to přese všechnu více či méně opodstatněnou kritiku má úspěchy a jediný co mu vyčítám, je nezvládnutí MS(ačkoli už dostat se tam je obří úspěch).

2/ nejsem si jistý, možná Hašek a Straka jako asistent...

3/ možná ten Rada...

4/ Odejít v nejlepším...co víc si může přát? Určitě udělal to nejlepší, co šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

joo Straka by byl dobrej assistent

Reagovat
Marv

1) dal sem 1-. Hrdy muze byt na vystoupeni na EURO 2004 a na postupy na sampionaty. Naopak vystoupeni na MS bylo tristni

2) Hašek- ma mnoho zkusenosti jak z domova tak ze zahranici nebo Jarolim- neustale dokazuje ze je dobrym trenerem (navic by oslabil slavii )

3) nejspis Rada

4)vykon to urcite neovlivni

Reagovat
smazaný uživatel

1)1-

2)Hašek

3)Hašek,hlavně nééé Rada omg

4)vykon to neovlivni,řekl bych ze spis naopak

Reagovat
smazaný uživatel

to už bych tam radši viděl Sčasného než Radu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele