Anigo: Pokud Deschamps získá titul, může jít

03.03.2010, 14:55
Aktuality
Sportovní ředitel Olympique Marseille Jose Anigo prohlásil, že pokud Didier Deschamps letos s Les Phocéens získá ligový titul, nebude mu bránit v případném odchodu ke kormidlu francouzské reprezentace.

Didier Deschamps přišel na Stade Velodrome s velkým očekáváním loni v létě a dotáhl Marseille k vrcholu tabulky, kde nyní stíhá vedoucí Girondins Bordeaux. l'OM nyní na výběr Laurenta Blanca ztrácí tři body, ačkoliv odehrál zápas navíc.

Přesto je doposud sezona Marseille úspěšná, Deschamps tým dotáhl do finále Coupe de la Ligue a zároveň mezi nejlepších šestnáct v Evropské lize. A pokud dokážet získat i titul, mohlo by mu být dáno požehnání k odchodu.

"Pokud s ním vyhrajeme francouzský titul a on bude chtít převzít otěže francouzské reprezentace, protože by byl šťastnější, dovolíme mu odejít," neskrývá své úmysly Anigo. "Pokud by ale práci u reprezentace nezískal a zůstal, tak si velmi rádi ponecháme."

Anigo se vyjádřil také k situaci PSG, které o víkendu Marseille rozdrtila 3:0. "Není to sice klub mého srdce, ale je určitě dobré mít v Paříži dobrý klub," komentuje Anigo pád známého francouzského klubu posledních let. "Mám rád kouče Antoina Kombouareho a je mi ho líto. Myslím si, že bojuje jako lev, ale není prostě cesty zpět."

Autor: Ondřej Holzman / sports.yahoo.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Pipo123

Alžír

Reagovat
smazaný uživatel

Deschamps je teď v Marseille takový nezjistitelný.. Jeden z nejlepších hráčů obvykle sedí, přišli průměrní hráči, kteří ale na druhou stranu výborně zapadají do koncepce.. Lucho pořád zraněný a taky zatím dost za předpoklady. Nemastný-neslaný.. Docela bych zíral, pokud by mu bylo nabídnuto místo reprezentace jako prvnímu.. Věřím však, že bude pro FFF druhá volba..

Reagovat
terry

Koho bys tam chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych tam rád viděl třeba Houlliera, Le Guena, Antonettiho... Bohužel mi půjdou po Blancovi Ale ten si asi ještě spíš střihne předtím nějaký velkoklub..

Reagovat
terry

Vidíš, na toho jsem nějak zapomněl. Na jeho osud jsem hodně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho myslíš? Houlliera?

Reagovat
Pipo123

Tigana, Fernandez, Lemerre, Houllier, , ale snad to nebude nikto mladí ako Blanc atd.

Reagovat
smazaný uživatel

nene.. Z těch co jsi vyjmenoval jedině Houllier.. Lemerre ještě bude muset zase hodně dokazovat.

Reagovat
Pipo123

já neviem, skôr by som vsadil na niečo skúsené a osvedčené aj ked je pravda že ani jeden už netrenuje v posledných rokoch nejak extra, ale možno práve ten Antonetti by sa mi tam hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Antonettiho bych si tam taky přál

Reagovat
božský John

Tak titul by nebyl od věci...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no..ae ted je k nemu kurva daleko..Ale kdyz ziska titul tak si myslim, ze zustane..

Reagovat
smazaný uživatel

ach moje milovaná Marseille... ale to by se musel stát zázrak

Reagovat
božský John

Vždyž zázraky se dějou. Vyhrajem dohrávanej zápas se Sochaux(myslim) Bordeaux remizuje v Le Mans a je to o bod ..(otázkou je,jakej zápas ještě budou dohrávat ..)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak by to bylo hezky..ae se 100% uspesnosti OM se taky pocitat neda..viz 3:0 v poharu s Lens..

Reagovat
Pipo123

získate titul iba ak sa vráti Bernard Tapie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nebylo moc vtipny

Reagovat
Pipo123

Reagovat
božský John

Je dobrý, že sis dal palec nahoru, páč budeš asi jedinej

Reagovat
božský John

Jasný, to samý platí u Bordeaux ....i když kdyby to vypadalo vždycky jako v Paříži,tawk by to bylo fajn ..

Reagovat
smazaný uživatel

jasny plati..i kdyz to strasne moc preju OM a Girondins moc nemusim, tak mi prijdou mnohem jistejsi..(i kdyz to moc posledni dobou nevypada ) ae to co predvedla Marseille s Lens se Bordeaux nestava a kdyz, tak to jsou schopni otocit..No sem kazdopadne zvedavej..konec bude zajimavej..kdyz uz nic jinyho tak EL pres Benficu prejit musej!!!

Reagovat
domingo

Auxerre doma

Reagovat
smazaný uživatel

Lehké OT:

Šestnáct příznivců Paris St. Germain dostalo ve Francii kvůli násilnostem doživotní zákaz vstupu na stadiony. Chuligáni byli potrestáni za násilnosti, které provázely nedělní ligový zápas s Marseille. Před a po něm se porvaly dva znepřátelené tábory fanoušků pařížského klubu a jejich střet skončil zraněním osmatřicetiletého muže, který je v ohrožení života s poraněnou hlavou v nemocnici. Na potyčky reagovalo i vedení Paris St. Germain. Klub do odvolání pozastavil prodej lístků na venkovní zápasy.

Reagovat
Arbiter

je obvykle, že se rvou fandové znepřátelených klubů, ale fandové jednoho a toho samého klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úžasnej humor...ono by to chtělo trochu mít trochu větší zájem o kulturu francouzkého fotbalu a zvášť pod povrchem pozorovat dění na tribunách...co se mi ale hlavně nelíbí je že už zase jede na plné obrátky honba za senzacemi a špínou která souvisý pokudu možno s PSG ...na to že po prohře egypta byla v Marseille na spadnutí bitva jak za Napoleona se tiše zapomene a zase budeme všichni pomlouvat nenávidené hlavní město...tak to aby Eurofotbal nezůstal pozadu...mr*at média...PARIS!

Reagovat
Godwinson

prej titul, na ten si budou muset kuci z Marseille počkat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jelikož PSG je dávno ze hry o titul, tak bych jim to i přál, už jen kvůli toho, aby konečně z repre vypadl Koperník.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec ligy bude hodně zajímavej, prvních šest míst od sebe dělí šest bodů a některý týmy ještě čeká dohrávka..(lídra dokonce dvě..)

Jinak jsem zvědavej, jak nakonec dopadne Lyon, teď ho čekají dva relativně pohodový zápasy a pak ho v osmi zápasech (jedinej oddech bude doma proti Grenoblu po utkání na Velodromu, pak 6 těžkých zápasů v řadě) čekají všichni konkurenti v boji o poháry a zápas v Rennes, bude se teda lámat chleba a půjde o pořádnej bochník..

Reagovat
smazaný uživatel

Deschamps -

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele