Anelka v Liverpoolu nezůstane

21.05.2002, 16:27
Aktuality
Francouzský útočník Nicolas Anelka nakonec trochu překvapivě odejde z Anfield Road. V Liverpoolu byl od prosince na hostování z Paris Saint Germain a měl se hráčem Reds stát natrvalo, manažer Gerard Houllier si ale jeho nákup rozmyslel. Liverpool už byl s PSG dohodnut na odstupném 12 miliónů liber, smlouva s Anelkou už byla také připravena, Houllier si ale ještě vzal čas na rozmyšlenou, jestli Anelku koupit nebo ne. Rozmyslel si to a trochu překvapivě se rozhodl, že ho v týmu nechce.

Opět je tak aktuální otázka, kdo v útoku Liverpoolu nahradí Robbieho Fowlera. Na seznamu hráčů, ze kterých Houllier vybírá, jsou Djibril Cissé z Auxerre, Freddie Kanoute z West Hamu a El-Hadji Diouf z Racingu Lens. Posledně jmenovaný by mohl být tím vyvoleným, Liverpool už prý za něj francouzskému klubu nabídl částku 4,3 miliónu liber.

Anelka byl rozhodnutím kouče hodně zklamaný a nespokojený. "Chtěl jsem na Anfieldu zůstat, myslel jsem, že už jsme se dohodli. Liverpool mě zklamal, ani mi nevysvětlili, proč si mě nenechali," řekl hráč. Budoucnost Nicolase Anelky, bývalého hráče Arsenalu a Realu Madrid, tak zůstává nejasná. Dlouho to tak ale asi nezůstane, o jeho získání prý velice usiluje Kevin Keegan, manažer Manchesteru City.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele