ANELKA SE ROZHODL PRO BOLTON

09.07.2007, 12:11
Aktuality
Z přestupu Nicolase Anelky do Valencie, Arsenalu, či kamkoli jinam, nic nebude. Francouzský útočník je pevně rozhodnut zůstat v Boltonu a dnes by s týmem měl odcestovat do Jižní Koreje, kde Wanderers čeká účast na Peace Cupu...

"O víkendu jsem si sedl se Sammym Leem a on mi načrtl své plány pro nadcházející sezonu. Líbí se mi jeho koncepce a už se těším na spolupráci s ním. Je nadšený a chce navázat na současné úspěchy Boltonu," řekl Anelka po schůzce s novým manažerem Boltonu.

Anelka byl v posledních týdnech terčem spekulací ohledně odchodu z Boltonu. Nejprve se mluvilo o Manchesteru United, následně o Arsenalu a naposledy o Valencii. Sám hráč dokonce dal najevo, že se mu myšlenka přestupu do Španělska zamlouvá a všem spekulacím nahrával i fakt, že se nezúčastnil soustředění Boltonu v Rakousku.

"Už jsem byl znepokojený z neustálých spekulacích spojujících mé hráče s odchodem. S Nicolasem jsem měl velice pozitivní konverzaci a on se mi zavázal. Minulou sezonu si užil a cítil, že se jeho kariéra obrací opět k lepšímu. Vím, že je ambiciózní a chce si znovu zahrát Ligu mistrů, čož se mu snad podaří u nás," věří Lee.

Bolton letos o účast v Lize mistrů dlouho usiloval, nakonec mu ale došly síly a z nadějně rozjeté sezony bylo "pouze" sedmé místo. Sammy Lee před sebou má hodně obtížný úkol, a to navázat na úspěchy svého předchůdce Samma Allardyceho. Ten z Reebok Stadium odešel a následně se upsal Newcastlu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

ja jsem ho chtěl do arsenalu

Reagovat
HOST*Fabrehas

No Arsenalu by se zkusenosti hodily.....a taky je dobre ze neprestoupil do Valencie.....pac chcu aby tam hrali co nejvic Vílla s Fernandem......a pokud koupijou toho Nellyho.....tak ten by mohl i do zalohy pokud se nepletu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No já ne

Reagovat
Shevchenko

Uruguay 4:1

Argentina 4:0

Brazílie 6:1

Mexiko 6:0

Reagovat
Shevchenko

Hmm tak jsem si přál finále Argentina - Mexiko, tak nic no

Reagovat
Shevchenko

A Brazílie na MS"20" postoupila z posledního 4 postupového místa na 3. míst.

Reagovat
HOST*Carlitos

Tak finále bude i letos Argentina - Brazílie, to je snad jasný. ARG podle mě vyhraje, tos to prostě už vyjde, zatim nemaji žádnou slabinu a i jejich 'lavička' je dost silná. S MEX to bude těžká práce, ale věřim, že postoupíme. Pokud bude hrát Tevez s Messim vepředu od začátku, je to tutovka. Diego Milito teďka ten první poločas nic moc, do Crespa má ještě hodně daleko, když na druhou půli přišel Tevez, hned to bylo lepší Brazílie si myslim celkem v klidu poradí s Uruguayí, ta letos hraje strašně, sice teď jasná výhra, ale spíš první a poslední Ve finále rozhodne Riquelme.

Jinak mě fakt sere, že ani Galaxie, ani ČT, ani Sport 1 to vůbec nedávaji, třetí nejlepší turnaj na světě, fakt je mi z toho na

Reagovat
HOST*Fabregas

Jeste je na tom dobre Pargvuay ne?

Reagovat
HOST*Fabregas

aaaaaaaaaaaaa ti uz vlastne vypadli sorry

Reagovat
HOST*Fabregas

Sport 1 at jde do prdele tam davaji nejaky zkurveny sporty jako sou vodni polo a takovy a pak nejaky B MS v hokeji no fuuuuuuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna teď na Megasport (ukr. sport. program) davají sumo zlatý vodní polo nebo hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Sumo je parádní, sleduju to už několik let, když se do toho člověk vžije, tak si to zamiluje.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To já se takhle zažral do snookeru. Je to fantastická hra založená na logice, taktice a úderovým (strkovým) umění. Ve snookeru nic "nevokecáš", tam musíš hold umět

A samo: GO Rony GO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Mordor97

Dobře udělal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele