ANELKA CHCE ZPĚT DO ANGLIE

15.01.2006, 14:02
Aktuality
Francouzský útočník Nicolas Anelka by se velmi rád vrátil do Anglie, kde už oblékal dres několika klubů. V současnosti působí v tureckém Fenerbahce, není tam však spokojený.

26letý Anelka už za svou kariéru vystřídal řadu klubů, včetně Realu Madrid, který jej ve dvaceti letech kupoval za 23 miliónů liber. V Anglii hájil barvy Arsenalu, Liverpoolu a naposledy Manchesteru City, odkud koncem ledna minulého roku odešel za sedm miliónů liber do Fenerbahce. Nyní chce zpět do Anglie, život v Turecku mu nesedí.

"Už nechci dál ztrácet čas v turecké lize. Chci zpět do Anglie, problém je ale v tom, že mě nechtějí pustil zadarmo," řekl deníku Daily Star. Se svým zájmem o francouzského rebela se netají Everton, to však není klub, kam by Anelka rád zamířil. "O zájmu Evertonu jsem slyšel, ale tam jít nechci. Rád bych do Newcastlu."

Na případné stěhování má Anelka ještě dva týdny, než se zavře přestupové okno. Za rok v dresu tureckého týmu odehrál 27 zápasů, v nichž nastřílel devět branek.

Autor: Petr Starý

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za Michaela Owena by to byla skvělá náhrada než se uzdraví. A poté k němu do útoku a bylo by se na co dívat. Měly by ho Straky koupit za každou cenu. Ale docela rád bych ho viděl i ManUtd - na levo Anelka v půli ze zadu Rooney a na pravo Ruud, aby už konečně začali dávat nějaký góly, je to hrůza a utrpení se na ManUtd dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

mne akosik viac chyba nejaka osobnost velkych fotbalovych rozmerov v zalohe ako v utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď nevim kde myslíš, jestli v ManUdt nebo v Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobnost v zalohe je-Parker, Dyer ked sa uzdravi tiez vie potiahnut tym a takisto aj Emre.

Neviem, ci je rozumne tahat Anelku do Newcastlu za kazdu cenu-peniaze posli v lete na posily a je ich velmi malo. Radsej by som vyjednaval a tlacil na Fenerbachce. Do Manchestru by som ho netahal-podla mna by sa tam dost hadal s ostatnymi-je ich tam takych viac.

Ale buduci rok pozerat na utok Anelka-Owen by bolo velmi pekne!

Reagovat
smazaný uživatel

ono co povazujeme za osobnost. ani emre, ani parker a ani dyer nie su moc velkoklubove osobnosti

Reagovat
smazaný uživatel

a to má Newcastle koupit Lamparda?

Reagovat
smazaný uživatel

To zase neee. Lampard je hodně dobrej a takový hráči se do Newcastlu jen tak nedostanou. A velký osobnosti z velkej klubů neradi odcházej. Newcastle by se měl zaměřit na ten útok a Anelku koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

utok maju dobry. teda ak nepocitma zranenai. Luque, Owen, Shearer, AMerobi tusim

zaloha je taka, ze to je kopu dobrych fotbalistov, ale ani jeden tam nie je z tych co by hrali v tyme prve husle.A kupit Lamparda? Ono zalezi na tom o co chcu vlastne hrat. ak im ide o titul v lige, tak staci sa pozriet ake osobnosti ma chelsea ci manchster, liverpool . ak im ide o pohari, tak to je o niecom inom. inak hocvorit o lampardovi je zbytocne a prehnane. su aj iny, lacnejsi fotbalisti tohto charakteru. inak pozrite sa na rozdiel kvalit v zalohe chelsea inych tymov. to iste plati pre juventus, barcelonu, ci bayern. ale nemusite s mojim nazorom suhlasit. je to diskusia.

Reagovat
PJ

Tady jde právě o to nahradit zraněnýho Owena, proto by byl Anelka ideální volbou. A až se Owen uzdraví, tak zase skončí Shearer, takže navíc nebude.. Průser by byl kdyby se Shearer rozhod neskončit (já bych si to teda přál), pak by Anelka zase nehrál a zase by byl nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne by som bral zaloznika.aj luque, owen, ameobi plus nejaky mldik su dobra kvalita bez shearera len prakticky na max dva utocne posty v zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi sa ma este vela co ucit na dobreho futbalistu. Takze Anelka by sa hodil. Neviem, ze preco vsetci hovorite o zalohe-podla mna je kvalitna. Newcastle viac tlaci topanka v obrane. Tam by sa mali zamerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ze ci je to len Owenovi. Buduci rok, ako sam vravis, bude hrat. Shearer podla mna tiez skonci (hoci tiez si prajem, aby ostal). Takze mat v utoku Anelka Owen-jeden z najlepsich utokov v lige(teda ak Anelka nebude zas strajkovat).

Reagovat
smazaný uživatel

no mne ide o to, ze v spanielsku pomerne dobre hrajuci a goly strielajuci Luque a o Owenovi , ktory v Liverpoole ziaril a v Madride daval na casove pomery dost golov, moc toho v Newcastle nepredviedli. a OWen Luque myslim, ze su to utoku tak akurat. AMeobi ako nahrdanik a preto by som kupil do zalohy niekoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem preco by sa mal niekto kupovat do zalohy-podla mna je dost kvalitna. Ked budu vsetci v poriadku tak Dyer, Parker, Emre, Solano postacia- v utoku Luque Owen.

Ale ked Anelka by rad siel a kluby by sa vedeli dohodnut tak by som Anelku bral!

Radsej by som kupil niekoho do obrany, nech sa nedostava az tolko golov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mam trocha vyssie naroky. ale zalozi to na tom oco chce newcastle hrat, takze nebudemem to predlzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sam dobre vies, ze Lampard nikam nepojde!

Reagovat
HOST*Mandos.8

Už nechte Lamparda v Chelsea. A bavte se jen o Anelkovi a o tom kam by mohl jít. I když už všechno bylo řečeno, že s Owenem by to byl jeden z nejlepších útočníků v lize, společně s Henrym-Reyesem-Van Persie, Ruud-Rooney, Drogba-Roben-Gudjonsen, Crouch-Morientes,..........

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Anelka bude ještě za Everton velice rád.... nepovažuji ho zase za tak dobrýho, jak píšete...

Reagovat
HOST*Mandos.8

Já mam už jasno. Vše jsem tady už naznačil. Ještě uvidíme jak to dopadne.

Reagovat
HOST*Becks

Tak to s tebou nesouhlasim,Man Utd. se sice tolik nedaří,ale dá se na to dívat,hrajou pohlednej fotbal,narozdíl od Chelsea na tu se nedá dívat!!!

Reagovat
HOST*Becks

já nepovažuju zase Anelku za tak dobrého,do Man Utd. bych ho rozhodně nechtěl tam jsou Ruud,Rooney,Saha a maldy Rossi a ještě uzdravený Solskjaer,který může naskočit taky v útoku..takže nevidim jediný důvod proč by měl chodit Anelka do utd. a jsem si jist že ho ani Ferguson chtít nebude

Reagovat
HOST*Becks

A když se tady dohadujete o nejlepšim útoku,tak je to rozhodně Ruud-Rooney...a ne Drogba-Crespo

Reagovat
smazaný uživatel

Bych oponoval, neviděl jsem je snad nikdy hrát spolu.. spíš trojlístek Robben, Crespo a Gudjohnssen

Reagovat
HOST*Mandos.8

1. Rooney-Ruud

2. Henry-Van Persie

3. Robben-Crespo-Gudjonsen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele