ANDRADE JE NA PRODEJ

14.03.2007, 16:27
Aktuality
Zájemci o služby Jorge Andradeho mohou zbystřit pozornost. Deportivo La Coruňa je ochotno svého obránce uvolnit, ovšem pouze v případě, že ostatní kluby splní finanční požadavky celku z Galície...

O portugalského reprezentant má údajně zájem Barcelona, v zimě ho lákala i Chelsea. Jose Mourinho chtěl svého krajana přivést na hostování jako dočasné řešení problémů ve středu obrany. Tou dobou byl zraněný kapitán Blues John Terry, hrát nemohl ani Khalid Boulahrouz, na stopera se tak musel stáhnout Michael Essien a Chelsea ztrácela důležité body v honbě za obhajobou titulu. Tento transfer nakonec ztroskotal na negativním postoji vedení londýnského klubu, není však vyloučeno, že k němu dojde po skončení sezóny.

Představitelé Deportiva jsou ochotni sednout si v létě ke stolu a pohovořit si o přestupu s případnými zájemci. Ti budou muset sáhnout hluboko do kapsy, La Coruňa si totiž Andradeho cení na 12-15 milionů eur a o nižší sumě nechce ani slyšet.

Zájem na přestupu by měl určitě i sám portugalský fotbalista, pro něhož by přestup do Barcelony nebo Chelsea znamenal šanci opět vyhrát nějakou trofej. "S nikým jsme se ještě nedohodli. Jednání ale budou pokračovat a Deportivo zná náš postoj," řekl hráčův agent Jorge Mendes, který má velmi dobré kontakty jak na Stamford Bridge, tak také na Nou Campu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Ani slovo o Valencii

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

taky se divím, docela by se nám hodil

Reagovat
HOST*

Co by tam dělal? To by byl pro něj krok zpátky, kdyby nezamířil do velkoklubu, ale do provincční Valencie. To by bylo z bláta do louže.

Reagovat
HOST*españa

cože?

Reagovat
HOST*-Kopy-

provinční je možná tak Levante trubko

Reagovat
HOST*john

To nemuzes myslet vazne, ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam chodil, když ho chceme my i Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim Valencie je o třídu výš než Deportivo ... letos hraje Ligu mistrů ... příští ročník ji má v podstatě taky jistou a boj o titul také neni nic nereálného ... Tak nevim co se ti nezdá !!!!

Reagovat
HOST*

...myslím, že je to kvalitný obranca, prospelo by mu hrať v nejakom velkoklube...

Reagovat
smazaný uživatel

Řeči typu "Valencia je provinční klub" si můžeš nechat od cesty. Asi chlapče nemáš přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Řeči typu "Valencia je provinční klub" si můžeš nechat od cesty. Asi chlapče nemáš přehled

Reagovat
smazaný uživatel

tak jenom to potvrzuje moje mínění o spojení Barca - Milito, o Andradeho byste se prali s Chelsea, zatímco Milito je jen a jen váš, rohodně by nestál víc

Reagovat
HOST*Tavo

Za Milita chtěla Zara snad 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

15

Reagovat
HOST*Tavo

Necháme to na 17.5?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si přišel kde? Zájem už jsme měli několikrát, ale vždy to uvázlo na tom, že Zaragoza ho nechce pustit (jedině, že by jsme zaplatili výkupní klauzuli, což je tuším 30 mil. euro).

Reagovat
HOST*Tavo

Včera jsem neměl co dělat, a tak jsem prolezl snad všechna fóra o Barce, co na netu jsou. Občas jsem zahlédl hrůzostrašné názory, kterých bych nebyl schopen ani v nejlepší formě. A tak jsem pořád dokola přemýšlel, jak by to mohlo být... uvažoval jsem ovšem co je reálné...

Odchody -

i když to Mottovi, Decovi a Márquezovi moc nejde, v případě posledně jmenovaného to nejde vůbec, tak bych je ponechal v týmu. Četl jsem (asi jako vy všichni) ten článek, kde se Motta omlouvá a já jeho slovům věřím, stejně jako jeho potenciálu. S odchodem Deca, naší megastar do PL jsem se už jakžtakž smířil, ale léto 2007 je moc brzy. Ještě rok a potom, bude-li chtít odejít, splňme mu přání... v situaci kolem Márqueze jsem také klidný. Rafa je skvělý hráč, vzpomeňme na minulou sezónu, kdy byl jedním z nejlepších stoperů na světě a šlo mu to i na štítu. Jeho odchod je úplná blbost a já doufám, že v létě k její realizaci nedojde.

Potom zaznívá mnoho ohlasů o odchodu Oleguera, ale i tady říkám ne. Prostě je to odchovanec a i když má horší momenty a na stoperu je k pláči, tak jako pravý bek kvality má a jistě se ještě zlepší.

Co je téměř jasné - odchod Javiera Savioly. Sice si ho téměř nikdo nepřeje, ale co naplat. Giuly už má taky nejlepší za sebou a mohl by uvolnit místo Santosovi. Sice je Ludovic srdcař a rychlýk, ale jinak už na to prostě nemá. Sice svou rychlostí dokáže rozhýbat obranu soupeře a jeho zpracování pasů v běhu je kouzelný, ale zakončení je zápas os zápasu horší (a byla to bída už když přicházel) a začíná ztrácet míče...

Potom mým tajným přáním je odchod Gudjohnsena, kterej mi neuvěřitelně leze na nervy. Pryč s ním. Proč ho držet? Přišel, vyhořel. Ať odejde. Když jsme takhle zametli s Quaresmou, tak proč ne s Guddym?

Jsem taky pro odchod Giovanni Van Bronckhorsta a Bellettiho. Tihle dva už na to nemají. Samozřejmě padáka pro Ezquerra, toje snad největší haluz Rijkaardovy éry.

Saviola, Gudjohnsen, Giuly, Ezquerro, Van Bronckhorst, Belletti.

příchody -

tady je situace trochu otevřenější. Už dávno jsem upustil od snu mnohých fandů jako je Cristiano Ronaldo, Fabregas a Kaká.

Reálné posily: Sneijder (tady mě trochu nalomil sterda, ale stejně si myslím, že se mu v té konkurenci nebude líbit), Jorge Andrade, Gabriel Milito, Eric Abidal, Daniel Alvés... Potřebujeme taky hrota místo Gudjohnsena a jedno křídlo místo Giulyho.

Jako samozřejmost beru angažování Dos Santose v A-týmu.

Na netu jsem ale četl velmi vtipné příspěvky typu: "...a z béčka Dos Santose, Krkiče a Valienteho..." Dos Santos ano, má už celkem věk, kvality také. A u něj je to dokonce nutnost, aby se nedostal na černou listinu jako Piqué, Fabregas, Mérida...

Ale Krkicovi bude v létě sedmnáct, proboha... navíc je to jen pár měsíců, co si vybojoval nějakou trochu stálejší pozici v B-týmu... to je blbost, Bojan musí příští sezonu zůstat v béčku, Valienteho bych taky ještě nechal a počkal, až skončí Thuram...

Takhle nějak to vidím, v oblasti příchodů máme hodně možností, ale odchody bych viděl přesně tak, jak jsem napsal.

Reagovat
HOST*john

Dival jste se v posledni dobe (staci pulrok) na zapasy Barcelony? Marquez jiste miva kolisavou formu, coz se da i odpustit, ale Oleguer je na Barcu dosti slaby. Za timto tvrzenim si stojim. Technicky na tom je bidne, neni rychly, hraje zbrkle, a fakt, ze je odchovanec mu prece nemusi zarucovat misto v tymu, na ktery proste nestaci. Rict, ze Eto´o svymy obcasnymi vystrelky leze na nervy se da pochopit, ale Gudjohnsen? Naopak, bojuje pro tym. Urcite bych pustil Saviolu a Oleguera. Gudhjonsena bych jako nahradnika si ponechal a privedl dalsiho kvalitniho utocnika. Jen nazor...

Reagovat
HOST*Tavo

Letos jsem viděl každý druhý zápas Barcy... Oleguer je možná slabý, ale fanoušci v Katalánsku ho milují (odchovanec, Katalánec a navíc hrdý reprezentant Katalánska!!!). Gudjohnsen se snaží, dělá co může, ale ani jeho největší snaha nestačí. Buď na Barcu nemá kvality, nebo mu prostě nesedí La Liga. Já se přikláním k tomu, že je to kombinací obojího. Prostě nám nemá co nabídnout - nebo jinak - nemůže nám dát tolik, kolik chceme.

Taky jen názor...

Reagovat
HOST*john

Zrejme to, co Vy pocitujete k Gudjohnsenovi ja citim k Oleguerovi. Nejde o sympatie, ale proste se mi nelibi jeho herni projev. Nic vic. Ale s tim Gudjohnsenem se da castecne souhlasit, na La ligu technicky nestaci, i kdyz je to velky bojovnik. Kazdy druhy zapas Barcy jsem nevidel, divam se i na jine zapasy:-) Takze do toho jiste vidite vic...

Reagovat
smazaný uživatel

tak s Bellettim jste právě prodloužili, jsem zvědavej, jestli vůbec někoho vyhodíte - v tomto směru jste fakt hodně zvláštní

Reagovat
HOST*Tavo

Máš pravdu, mere, v tomhle jsme hodně zvláštní. Je sice hezký, že vedení hráči projeví úctu a vděk tím, že mu prodlouží smlouvu. Ale Bellettiho a Gia už moc nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellettiho ještě můžeme využít, jeden z dvojice Gio - Sylvinho však musí odejít. Já bych byl pro odchod Gia.

Reagovat
HOST*Tavo

Gio, určitě. Sylvinho je lepší, pro týmovou morálku důležitější a mě přijde "trvanlivější".

Reagovat
HOST*Tavo

Gio, určitě. Sylvinho je lepší, pro týmovou morálku důležitější a mě přijde "trvanlivější".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele