Ancelottiho uspokojil výkon i výsledek a nabádá k opatrnosti

06.02.2014, 12:46
Aktuality
Real Madrid je po včerejším večeru jednou nohou ve finále Španělského poháru. Bílý balet doma v úvodním semifinále hostil Atlético a oplatil mu podzimní ligovou prohru, když triumfoval 3:0. Trenér Carlo Ancelotti byl po utkání spokojen s výsledkem i výkonem...

Atlético sehrálo ze svého pohledu hodně smolný zápas, díky vlastním brankám se do střelecké listiny zapsali obránci Emiliano Insúa a Miranda. V dresu Realu si pak na své konto připsal další trefu mladíček Jesé Rodríguez.

"Výsledek je velmi dobrý a totéž platí i o výkonu, ale musíme být opatrní, jsme teprve v poločase. V příštím týdnu nás čeká druhá půle a musíme odvést stejný výkon. Dnes jsem každopádně maximálně spokojen," liboval si po utkání italský kouč.

Atléticu bude v odvetě komplikovat situaci i absence klíčového útočníka Diega Costy, který bude pykat za žluté karty. Právě tento hráč na podzim jedinou trefou rozhodl ligový souboj obou madridských rivalů.

"Od onoho zápasu jsme toho hodně změnili. Především to platí o stylu hry, vedle toho jsme nyní kompaktnějším týmem. Dnes jsme pracovali dobře a moji hráči za sebou mají výborný zápas. Atlético ještě udělá všechno možné, aby výsledek zvrátilo, je to silný a agresivní tým. Musíme se dobře připravit," uvědomuje si Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (169)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Realu jsem ho v létě chtěl a jsem rád, že se mu takhle daří, snad u nás vydrží několik let.

Reagovat
johan14

Carlo dieťa šťasteny. Po takých výkonoch aké podáva Real v tejto sezóne a stále bojuje o titul. Toto bol prvý fakt dobrý výkon, no 2 góly po tečoch sú len o šťastí. Iná vec je že včera mu hráči išli naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi špatnej troll. Každej, kdo rozumí fotbalu ví, že u nás Carlo odvádí skvělou práci.

Reagovat
teenz

No dost často jsme hráli pěknou holomajznu a stejně z toho byly 3 body. Včera jsem viděl konečně pořádnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to chce čas. Má to tuto sezónu o to těžší, že si určitě sám nevybral posily, jaký chtěl. Jinak je vidět, že se pod ním hráči snaží a někteří jsou v nejlepší formě... a to měl Pepe nebo Xabi odejít. Hrají odchovanci. Já jsem spokojen.

Reagovat
teenz

Taky jsem spokojen až na Geretha.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale bude ještě hodně platnej hráč ve zbytku sezony. Nejdůležitější je, aby mu drželo zdraví.

Reagovat
teenz

To jsem zvědav. Za 91 mega si představuju jinou pecku.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej příští sezónu například modric minulou sezónu nic moc, protože si musel zvyknout na la ligu a celkově na nový klub a tuhle sezonu je to s Ronaldem nejlepší hráč Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krom tempa hry nevím co bych mu měl vytknout.

Reagovat
teenz

Včera nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo včera to bylo super, ale myslím celkově. Pár soupeřů jsem úplně vymazali akorát to prostě nemělo tempo.

Reagovat
teenz

Nemělo tepmo = dosta často právě ta holomajzna. Ale pokud to půjde nahoru a alespoň malinko to bude jako včera, tak paráda.

Reagovat
Woods

jj, Carlo je skvely trener a hoc niekt madridas na nho nadavaju tak si myslim, ze lepsieho trenera Real mat nemohol .... dufam, ze Carlo vyhra dalsiu ligu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jester Radka Bejbla

snad se jednou vrátí do AC a postaví to tam do latě

Reagovat
smazaný uživatel

V ČT řekli, že třetí gól padl po střele Jesého. To je úroveň veřejnoprávní TV, by ji měli raději zrušit a ještě ušetříme.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co by musel udělat abych chtěl aby zůstal, ani triple mě nepřesvědčí, doufám že co nejdříve odejde, at si jde radši do té betonářeské Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky bych u nás radši viděl Juppa, ale Carlo je též výborný

Reagovat
Filip12

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon. Atletiko většinu zápasu nevědělo, kde jim hlava stojí. Naprosto zasloužené vítězství. Jediné co mě vadilo, bylo to, co předváděl Costa s Pepem celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ho rád za jeho styl hry

Reagovat
Woods

....a za 3 bodovu stratu na celo PD, takmer iste finale CdR a suverenny postup do 8-finale LM ho mas rad?

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, ale i přes to si myslím že se tam dostal trenér který byl hrál offenzivnější fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: www.sochi2014.com/en/snowboard-ladies-sbs-qualification

Reagovat
madridcan

Odvety by som sa uz nebal a neriesil ju. Chcel by som asi vela, ale o tyzden by som kludne dal do zakladu Nacha, Casemira, Moratu a kraje obrany mozu byt rovnake ako vcera. Vpredu este Cristiano, ktory bude hrat urcite. Teraz je hlavna priorita liga. Pohar sa nam podaril na 100%, teraz sa dostat do lepsej pozicie v lige. Do nasho zapasu v Atleticu hra Barcelona v Seville a v Sociedade(v tom dokonca po zapase v City)...nejake straty by mohli byt a my ich musime jednoznacne vyuzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba taky říct, že to nebudeme mít jednoduché - na Villarreal bez CR..

Reagovat
madridcan

Ani v Getafe, ale pri Ponorkach verim, ze domace prostredie bude rozhodujuce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říkáš. v odvetě by měli dostat šancu mladíci. Rád bych viděl na hřišti po dlouhé době Varana, Isca a Moratu, ale pochybuju, že dá všechny tři do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane nejspíše bude, Pepe kdyby dostal žlutou tak by nemohl do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě uniklo. Tak tím líp, rekordy jsou překonaný takže bych dal klidně na stopery Nacha a Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Není Rafa ještě zraněný? Jak ho zradily ty záda ve finále Australian Open.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebyl provar a ještě nebojovali o postup...Btw. Villa je zraněný? To by hodně napomohlo, Costa i Villa out, další útočníci Atletů tak nebezpeční nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že se hraje už za týden je dost možný, že to Villa nestihne.

Reagovat
madridcan

bude aj na odvetu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, villa je out. odvetu by sice mohl stihnout, ale pokud neni cholo blbej, tak to vypusti a nebude s villou riskovat...

Reagovat
madridcan

Varane podla vsetkeho bude hrat pozajtra a pochybujem, ze je fyzicky pripraveny odohrat 180 minut za tri dni. Aj ked osobne si myslim, ze odveta bude mat vychadzkove tempo...rovnako ako nas zapas s Barcelonou v lige, ked dali gol z penalty aj Ronaldo aj Messi. Vtedy uz boli priority inde. Je to tazka volba, ze ci dat do obrany Ramosa alebo Pepeho. Pepe tu zltu dostat nemusi...teraz ma zatial 7 zltych kariet co je velka pohoda(minuly rok mal 9 a predtym uz dvojciferne cisla, cize je kludnejsi a kludnejsi az kym mu zas raz nejebne v hlave). On ked nechce, on tu zltu kartu dostat nemusi. Ramos ju dostane vzdy, vela jeho zakrokov smrdi. No ak by sa Ramos vykartoval, tak by vo finale hral Varane, co strata nie je ani nahodou. Vsetci vieme velmi dobre, ze Barcelonu ma velmi rad. Ulohu tam samozrejme zohrava aj to, ze Barca nema v utoku ziadne hebeda, ktore Varanovi robia velky problem. To finale by si kludne mohol strihnut aj on. Zamna jednoznacne Ramos do odvety. Pepeho riskovat nechcem, ze sa do nieco zapletie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Varane klidně hrát nemusí o víkendu. Moc bych se nedivil kdyby dal znovu Ramos - Pepe, proti ponorkám nebude chtít riskovat.

Reagovat
madridcan

Mal hrat vcera alebo v sobotu, takze da ho asi tu sobotu hrat. Aj ked bral by som to presne takto a potom ho dat na taku polhodku(samozrejme prihliadnuc na aktualny vysledok)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli bude Carlo sahat do obrany, která funguje dost dobře. Co se týká toho finále tak by mně taky vůbec nevadilo kdyby hrál Rafa, ale taky se může stát, že se opět zraní a hrát by musel Nacho.

Reagovat
smazaný uživatel

Menší změny ve prospěch mladých hráčů by proběhnout měli, ale "neřešit" odvetu by byla fatální chyba. Rozhodně je třeba k tomu přistoupit se vší zodpovědností a nasazením. V brance bude Iker, o tom žádná. Na krajích obrany bych ponechal Coentrãa s Arbeloou a jedinou změnou v obraně by měl být Varane místo Pepeho, protože mu hrozí žlutá karta znamenající stopku a v aktuální formě by nám chyběl více než Ramos, kterému hrozí taky. V záloze by podle mě měl nastoupit normálně Modrić, který dostal volno v Pamploně i doma proti Espanyolu a je tak relativně odpočatý, místo Xabiho Illara, protože na Xabim je vidět, že trochu oddechu potřebuje a místo Di Maríi Isco. Cristiano hrát bude určitě, protože na ligu má trest a myslím si, že ty tři zápasy odpočinku, i když to ještě není definitivní, protože v pátek se bude řešit naše odvolání, mu mohou paradoxně spíš pomoci ke zlepšení formy. Na hrot bych dal místo Benzemy, který určitě nastoupí v lize Moratu a na pravé křídlo Jesého, protože má skvělou formu a v lize bude hrát Bale, který by po té zhruba desetidenní absenci neměl riskovat dva zápasy ve čtyřech dnech. Optimální by podle mě byla sestava: Iker - Coentrão, Varane, Ramos, Arbeloa - Illara, Isco, Modrić - Cristiano, Morata, Jesé.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou sestavu bych bral a je hodně pravděpodobný, že se moc od té cos napsal lišit nebude

Reagovat
Manik...

Já ho nemám rád za tu jeho hru. Mně se to prostě nelíbí, Všechno mi přijde takové chaotické. Občas hráči vůbec nevědí co hrát a kde hrát. Výsledky nejsou špatné, ale pokoukáníčko to taky není...

To jsem měl radši i Moua, na kterého se tu nadávalo

Reagovat
smazaný uživatel

tak se vam vratila ta smula z lonskyho finale, atletico si to nastesti vybralo, kdyz o neco slo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá, že vy jste ho měli ve finále a my ho máme ve všech ostatních zápasech. To je buď teč, Cristiano z dálky, sporná penalta nebo vlastňák, vždycky váš odpor zlomí i kus štěstí. Dostat se přímo před bránu a tam dávat góly, ta doba už je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted na podzim jsme ho meli docela taky, i kdyz tam bych se nebal tvrdit, ze to bylo do velky miry zaslouzeny...

ale ano, vcera jsem psal jinde, ze tohle byla naprosta madridska klasika: dva goly si dame naprosto sami, pustime vas do jediny poradny sance, kterou promenite, a nasi nejvetsi sanci odkopnou z brankovy cary...proste standard, na to jsme uz vsichni zvykli. proto me vylozene bavi ty reci o skvostnym vykonu. hlavne ale ze proste vysla ta copa, to je nejdulezitejsi

Reagovat
CHONG

Co to tady meleš, vždyť herně jsme Atlético zadupali tři metry pod zem, ano góly byly i dílem náhody, ale zároveň byly pouze výsledkem naší naprosté dominance na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

s trochou stesti mohl byt z te naproste dominance vysledek 1:1, ale chapu, ze nekterym zdejsim nabubrelym individuim to zkratka nevysvetlim. dominanci si muzes strcit za klobouk - snad jsi neocekaval, ze atletico na SB prehraje real? nebejt dvou smolnejch vlastnaku, tak ti hraci de facto splnili ukol: pustili vas do jediny poradny sance...

Reagovat
CHONG

Jasně, protože přesně jak píšeš, madridská klasika, my vlastně pořád hrajeme hovno, jenom máme obrovské štěstí, nějak vám začíná růst hřebínek, jsem rád, že jsme vám ho včera pěkně přistřihli zrovna my.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ze strany Atlétika to byl bídnej výkon směrem dopředu, dozadu to celkem drželo a sám musíš uznat, že tam byla jediná loženka ten gól Jesého, jinak pár pološancí a ty dvě tečovaný střely. Naše obrana dělala chyby, celkově to bylo nemastný-neslaný ale prostě chbělo málo a klidně se mohlo remizovat.

Reagovat
CHONG

Já přece nezapírám, že jsme měli při těch gólech štěstí, ale serou mě řeči o madridské klasice, prostě jsme včera hráli výborně a zaslouženě jsme vyhráli, to je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

madridska klasika = do velky miry se atletico porazilo samo, coz asi stezi popres. madridska klasika se odehrava nezavisle na vykonu realu. kdo si co zaslouzil at rozsoudi panubuh, jedina realita je, ze vcera mel real jedinou poradnou sanci a vyhral 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud si vsimnes, nikde nepisu o tom, ze by bylo neco nespravedlivy. ale co, uz jsem si zvykl, ze at tady napise clovek cokoliv, tak na nej okamzite tvrde vystartuje nejakej blazen...

Reagovat
CHONG

Tak po finále CdR psát o madridské klasice je přeci jenom trochu přes čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

zacatek vlakna jsi budto necetl, nebo ti dela problem porozumet psanymu textu

Reagovat
CHONG

Jenomže nerozumíš tomu, že si protiřečíš?

Reagovat
smazaný uživatel

merengues: Mně se zdá, že vy jste ho měli ve finále a my ho máme ve všech ostatních zápasech.

ja s nim v nasledujicim komentari zcela souhlasim. pripadam si fakt jak v matersky skole, kde se deti perou o auticka a clovek jim musi vsechno vysvetlit po lopate...

Reagovat
CHONG

Tak rýpat jsi začal ty o tom, že tě baví naše kecy o skvostném výkonu, my jsme včera výborný zápas odehráli, to, že jsme měli štěstí při gólech je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

skvostny vykon, ktery vedl k vytvoreni jedine sance? nenech se vysmat. prehrat soupere muzes jakkoliv, klidne muzes mit drzeni mice 90% a nepustit ho za pulku, ale pokud se pomalu nedokazes dostat do sance, tak to za me proste neni skvostny vykon...

Reagovat
CHONG

Ono těch šancí bylo víc, třeba Moratič, ale hlavně jestli se nepletu, tak jsme hráli proti současnému Atléticu a ne proti Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

ze soucasnyho atletica se tu konzistentne dela neco, cim neni. podlehas zbytecne hypu medii...

ano, pokud se pamatuju, meli jste jednu lozenku (jese) a dve slusny sance (pepeho hlava, morata). atletico melo jednu lozenku (godin) a jednu slusnou sanci (arda). nebejt dvou vlastnaku, tak atletico odvedlo pomerne profesionalni vykon - coz je s ohledem na formu a kvalitu pomerne s udivem...

Reagovat
CHONG

No, spíš z tebe mám takový pocit, že se snažíš za každou cenu pošlapat náš výkon a všechno svalit na štěstí/smůlu a vaši domnělou špatnou formu, ale nechme toho nebo z toho bude zase hodinová debata o hovně, navíc se musím odebrat do restauračního zařízení.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to citis pomerne spatne

ostatne jsem cekal, ze to dopadne takhle, hrou jsem byl jeste mile prekvapen...

Reagovat
madridcan

,,ze soucasnyho atletica se tu konzistentne dela neco, cim neni. podlehas zbytecne hypu medii... "

Ono je to celkom sranda. Neviem ci sa jedna aj o Chonga, ale prave fanusikovia Realu sa Atletica nebali a vraveli, ze ako opadne ten hype. To fanusikovia Barcelony stale tvrdia, ze o ten titul bojovat budu. Ale to som tym chcel povedat, ze zrazu sa jedna o sucastne Atletico a nie o tim, ktoreho sa mame bat Ale nechcem davat Chonga do jedneho vreca napriklad so mnou(cize k niekomu, kto z vas fakt nejaky extra strach nema), ale necudoval by som sa, keby tam patril. Nebudem vsak sudit, lebo niektore diskusie vypustam a fakt si neviem priradit urcitych ludi k urcitym nazorom

Reagovat
valloire

Já tvrdím,že neodpadnou,ale že o ten titul bojovat budou. Sice neúspěšně,ale budou.

Reagovat
Ángel di María 22

To je něco jinýho. Mere taky včera při zápase psal, jak hrajeme výborně. O to jde, že ten výkon byl super, jak padly góly je fuk (a ano, tady byli třeba šťastný).

Reagovat
smazaný uživatel

jo, slapali jste asi solidne, o tom zadna, ale atletico taky hralo svoje (ac stale hluboko pod svoje pomery). nevim, pisu to tady uz ponekolikaty, ale pro me proste neni super vykon to, kdyz si za celej zapas vytvorite naprosty minimum sanci - to tam proste silne chybelo. ale timhle se dostavame k zajimavymu fenomenu, kdy fanda atletica ma vyssi naroky nez fanda realu

Reagovat
Ángel di María 22

Reknu ti to asi takhle. Letos hrajete nejlip za hodne dlouhou dobu, vedete ligu pred Realem a Barcelonou, v LM jste postoupili na pohodu a Simeone mel dostatek casu vas naucit hrat to, co chce. My jsme zmenili kouce, prekopali system, predelali kvuli zraneni hrace na jinou pozici a porazili jsme vas o tridu. Jasne, 2 roky zpatky a vic to bylo furt 4:1 a vy jste netusili, kde je sever, pohodový časy, ale teď jste jinde, nelze čekat, že vás zbombardujeme milionem šancí.

Na to, jak kvalitní tým letos jste, ačkoliv si alibisticky pořád něco nalháváte, je výsledek 3:0 a naše předvedená hra pro mě momentálně velmpi pozitivní A nároky si měj jaký chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

na to ti reknu jedinou vec: cela jedenactka atletica stala stejne jako pan kanonyr benzema, takze argumenty jako prekopavani systemu jsou smesny. myslim, ze to, o cem tu vypravis, necekal vubec nikdo - mozna par naplavovejch fanousku, to je tak vsechno...

ano, vas vykon byl bezpochyby solidni, ale zaroven nebejt stesticka, mohl byt taky pekne k nicemu. furt tu opakujeme to samy, nema to smysl...

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, to vážně nemá cenu. Užívejte, dokud jste dobrý, ať je na co vzpomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jakou má souvislost naše překopání hry s cenou Benzemy a vaší základní 11?

Reagovat
smazaný uživatel

"cela jedenactka atletica stala stejne jako pan kanonyr benzema"

Nejdřív jsem to pochopil jinak a myslel jsem si, že tam všichni vaši stáli jako ten náš penzista. Ten se mi totiž v tom nasazení Atlética trochu ztrácel.

Podle mě jsme hráli výborně, náš nejlepší zápas v sezoně, jestli s jedinou šancí, tak je to možná smutný, ale třeba to bylo kvůli tomu, že jsme všechno podřídili nule vzadu a na branky si počkali. S míčem na kopačkách. Dvě jsme vstřelili se štěstím, ale třeba bychom dali zase jiné. Pravda totiž je, že jsme tomu šli naproti a v záloze parádně pracovali, kdybychom nekombinovali a po ztrátě hned nepresovali, tak ty góly nevstřelíme. Že dáme současnému Atléticu tři krásné góly, to nečekám. Kdo vůbec dneska dokáže dát dva? A vy se nemáte za co stydět, váš klasický poctivý výkon. Ublížila vám absence klíčových záložníků, nám naopak pomohlo, že po delší době byl v derby naprosto v pořádku Xabi.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

treba ano, treba taky ne. jinak se vsim, co jsi napsal, zcela souhlasim a klidne bych se pod to podepsal. nikde jsem nenapsal, ze real hral spatne, ze si nezaslouzil vyhrat ani nic podobneho. jedine dve veci, ktere tu od zacatku dokola omilam (protoze nekteri si moje prispevky standardne vykladaji jako shazovani realu, o coz se v tomto pripade vubec nejedna) jsou ty, ze i pres vybornej vykon jste meli sakra stesti (vysledek 1:0 nebo nedejboze 1:1 by byl o necem jinym) a ze ke skvostnymu vykonu, o kterem tu nekteri pisi, mi zasadnim zpusobem chybela prevaha ve finalni fazi a tvorba golovych prilezitosti. fotbal to byl z vasi strany mimoradne kvalitni, o tom zadna, od podzimu je tam videt dramaticky zlepseni. ale bejt ja fanousek realu, vidim i tu druhou stranku veci, na kterou se tu zoufale snazim upozornit. mam pocit, ze mame de facto zcela totoznej nazor, s tim ze pouze kazdej davame duraz na jinou stranku cely veci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem teda v zadnym pripade nenapsal nauc se nejdriv cist, nehledat mezi radky veci, co tam nejsou, a nebyt vztahovacnej, pak se muzeme bavit. cau

Reagovat
CHONG

"naprostá madridská klasika"

Reagovat
smazaný uživatel

madridistas, se kterejma se tu da nejak normalne bavit, bohuzel stale spocitas na prstech jedny ruky...

Reagovat
Kokesh

Tak jako u všech týmu...

Reagovat
Ángel di María 22

Tady jsi "malinko" zaujatej a zřejmě nervózní z toho výkonu, protože přeháníš Ten výsledek je zaslouženej. Ano, dali jsme 2 šťastný góly, ale byly odrazem naší hry. A nikdo nečekal, že nás přehrajete, ale že my vás přehrajem takovymhle drtivym způsobem? To myslim taky nikdo moc nečekal, já teda rozhodně ne a je to jednoznačně největší facka, co jste letos dostali.

Velkou šanci měl Morata po přihrávce Cristiana, Bylo tam několik dalších střel, co pokryl Courtois. Nehledě na to, že chyby rozhodčího, které byly sice na obě strany, by v případě přesného posouzení skončili daleko hůře pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, ze by to byla nejvetsi facka, ja jsem tohle presne cekal - muzes si to najit nekde ve starsim clanku ve vlaknu s merem. jak pisu vyse, jedina realita je ta, ze jste meli jedinou poradnou sanci a vyhrali 3:0...

Reagovat
Ángel di María 22

Ktera facka byla v tyhle sezone vetsi? Prohra na Espanyolu 1:0?

Reagovat
smazaný uživatel

za me teda plichta doma se sevillou...

Reagovat
Ángel di María 22

Zapas ve kterym jste byli lepsi a Sevilla se stestim uhrala bod, vs. prohra v derby o 3 goly. Ok, no, nebudu ti do tvojí logiky zasahovat, měj to jak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas by fackou v jinym slova smyslu: ze to proste hraci nesmi zabalit, ze profesorskej vykon se muze vymstit a ze cholo musi rotovat. a rozhodne bych teda netvrdil, ze jsme byli lepsi...

v cem jsme dostali facku od realu? v tom, ze si nemame davat vlastnaky?

Reagovat
Ángel di María 22

V tom ne, že jsme vás naproto jednoznačně rozdrtili v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě napadlo, jestli se třeba žluté karty před finále nemažou.

Vzpomínám si na tuto situaci u Ramose.

http://www.eurofotbal.cz/hraci/sergio-ramos-1023/kariera-klub/?data=280-1795-164

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak můžou vést tyhle nýmandi ligu, viděl jsem je z Barcelonou a hráli to samý, ani se snad víc soustředí na simulace a zákeřnosti než na fotbal, aspon proti Barce a Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že to udržijou. Přijde liga mistrů, dva zranění hráči ze základu a nakonec skončijou s 5 bodovou ztrátou na druhyho.

Reagovat
smazaný uživatel

stary dobry EF, tady to proste nikdy nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

neboj to neudrží. barca má trapnou obranu, ale real je předežene v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid se odvolá proti trestu pro Cristiana Ronalda. Portugalský kanonýr dostal v nedělním zápase na půdě Athleticu červenou kartu, disciplinární komise mu pak včera udělila trest na tři zápasy. (insidespanishfootball.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ty stopky na několik zápasů dávají, když ví, že se to stejně změní?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo ak nezacnes pravidlne rotovat tak nevyhrame ani jednu trofej , Di maria , Modric , Xabi si musia pravidelne odpocivat . Je to fajn ze sme vyhrali ale ako to takto pojde dalej v Marci Aprili nas prevalcuje kazdy tim v LM . Sam si kopes vlastny hrob

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, Casemiro je tam asi na okrasu pricom za tu chvilu co hral predviedol skvely vykon, Benzema hra tiez furt

Reagovat
Atlético de Madrid

Když nad tím zápasem přemýšlim zpětně, tak je pravda, že ro krutě nezvládnul rozhodčí, na obě strany. Jednak se měla kopat proti Realu penalta a pak tam Arbeloa předvedl zákrok velmi podobnej tomu, za kterej onehdá dostal v semifinále LM redku Terry. Na druhý straně mohl letět Godín za tu facku, Insua a Garfcía měli dostat žlutou.

Reagovat
Kokesh

A dohravalo by se v devíti na každé straně? Některý zakernosti ani nemá šanci rozhodčí vidět...a pomezni mu určitě nepomůžou.

Reagovat
Atlético de Madrid

tak to je ale smutný, pokud ani jeden ze tří rozhodčí nevidí zákroky ve vápně nebo fauly na hráče s míčem nechci tu plakat, Atlético tam těch situací mělo víc, ale je taky třeba objektivně uznat, že redka mohla (a asi i měla) být na obou stranách+jsme měli kopat penaltu

Reagovat
Ángel di María 22

Vy jste ale měli mít ty redky 2. Insua druhá žlutá a Godín.

Reagovat
smazaný uživatel

budeme se tady predhanet? na kazdy strane mohl vyloucit tri, ctyri hrace, neudelal to. co tady jako resime? koho mel vyloucit spis a koho min? smesny...

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, viz muj doplnejici prispevek, je to fuk, dulezity je, jak to skocnilo To je diný je vzdycky podstatný.

Reagovat
Ángel di María 22

Špatně jsem to formuloval - za 2 žlutý zákroky (Modric, Jesé - a to byla hodně tmavě žlutá, jak by řekl Bosák) Ale to už je fuk. Důležitý je, že jste odjeli s přídělem, defacto jedno jak už, i kdyby všechny góly byly vlastní, to nakonec někdy i chutná líp.

Reagovat
Kokesh

Sám určitě víš, jak to chodí....rozhodčích můžeš mít i pět a je to stejný. Brankový jsou totální kašpaři a i většina pomezních se spíš snaží hru neovlivňovat, vše nechávají na hlavním samozřejmě kromě ofsajdů a faulů přímo před nimi. Nechceš plakat, ale opakuješ se poněkolikáté. Včera byl náš den, né váš. Zvládli jsme zápas bravurně, tak jak se od nás v každým madridským derby čeká. Nemůžeš očekávat, že každý faul a sporná situace bude správně zapískána, je to jen fotbal a faktor lidské chyby.

Za penaltu doufám nemyslíš to stažení Costy, to by mě rozesmálo...nic jinýho si teď nevybavím, připomeň.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim poslednim doufam vtipkujes, to byla lozena penalta. dyt ho tam malem svlikl

Reagovat
Kokesh

https://www.youtube.com/watch?v=8C-MsD7RSvw Jo, ale co tomu předchází, že...a na druhé straně bylo úplně to stejný na Crise, nepískalo se jakbysmet. Už mě tyhle penalto ságy fakt nebaví...

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost tohoto s cimkoliv jsem opravdu nepochopil, to mi prosim normalne se tam strkaji, tohle je pro derby zcela normalni.

pokud jde o penaltu, mam na mysli toto, cas 00:42-00:52. jestli tohle u tebe neni drzeni za dres ve vapne, tudiz lozena penalta, tak se fakt nemame o cem bavit

http://canalplus.es/lacasadelfutbol/copa/

Reagovat
smazaný uživatel

*prosim vysvetli

Reagovat
X-bano-X

V polčase to na jednom kanále komentoval Mendieta s Ten Catem:

A otázka komentátora na hostí: Čo hovoríte na nepísknuté penalty na Costu?

Ten Cate: Ktorú z tých troch myslíš?

Potom šli tie 3 zákroky - najprv Arbeloa prakticky vyzliekol Costu, potom ho pri zahrávaní roku zozadu prišliapol na lýtko a posledný ho pri nábehu na center podkopol.

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela pekny

Reagovat
Ángel di María 22

Jak tak koukám, včera to bylo celý falešně. Atleti neměli dostat 2 vlastní góly, měli zahrávat 3 penalty, zápas by skončil 1:3.

Sociedad měl kopat penaltu, Mascherano by za druhou zlutou sel rovnou ven, nemluve o druhym golu, kterej si dala Erreala sama. Navic zapas v 10ti v kombinaci s vasim vykonem by nejspis skoncil prohrou taky.

Finale Atletico - Sociedad, jen ti proklatí rozhodčí, kteří jsou ve Španělsku nejhorší na celém světě, jsou proti. Ti samozřejmě mají notičky, že finále má být El Clásico, tak pro to udělali vše A tak to má být , nasrat na menší týmy

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zákrok Mascherana bola jasná červená z fleku, tam nemôže byť sporu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tu nikdo netvrdi...

Reagovat
Ángel di María 22

Taky to neni myšleno vážně, jen ironická připomínka k některejm názorům tady. Myslim, že dobře to uzavírá to poslední vlákno s merenquesem, víc bych k tomu nepatlal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, myslim ze se to celkove zvrhlo nekam, kam se to zvrhnout vubec nemuselo...

Reagovat
Kokesh

Mimochodem ta druhá situace nebyla po rohu, ale normálně ze standartky a před vápnem.

Reagovat
X-bano-X

Nakoniec máš pravdu, bolo to v tom kruhu pred vápnom :

http://www.youtube.com/watch?v=HzuOl9KuwQQ

Reagovat
smazaný uživatel

ty si prostě neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

proti Realu penalta? ktorý moment myslíš? ... mne zase prišlo, že tam mali byť 2 penalty proti Atléticu (faul na Arbelou a ťahanie CR rukami)

Reagovat
smazaný uživatel

arbeloa tam pri jedny standardce malem svlikl DC z dresu, ale mas pravdu, pecka mela byt i na druhy stran za faul na arbelou...

Reagovat
smazaný uživatel

no na žiadne zvlieknutie z dresu si teda nepamätám (nie, že by som nechcel), nemáte niekto záznam z toho?

Reagovat
smazaný uživatel

http://canalplus.es/lacasadelfutbol/copa/

tady je to pomerne detailne, cas si nepamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta + žltá no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na redky a pecky je to v obou pripadech 1:1, rozhodci to klasicky nezvladl no - to je holt spanelsko. nic to ale nemeni na tom, ze arbeloa by mel dostat dodatecnej flastr, pepe za ten hlen to samy a DC by se mel jit mesic stydet do kouta. ale jsme holt ve spanelsku...

Reagovat
smazaný uživatel

no Pepe neviem za čo teda, navyše na vašej strane nemal dohrávať DC, Turan, García a Insua

Reagovat
smazaný uživatel

pepe vyprazdnil obsah svyho nosu na DC, to bych nikomu opravdu nepral...

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase by som neprial vyprázdnenie obsahu úst DC nikomu, takže 1-1

Reagovat
Kokesh

Znáš rčení jak zaseješ, tak sklidíš? Tohle začal Costa minulý rok, prase jedno. Pepe radši kope nohama a pod Mourinhem dělá totální absurdity, ale tohle v jeho repertoáru nenajdeš. To bylo přímo pro DC, speciální zásilka.

Reagovat
Atlético de Madrid

zrovna Pepe a Costa si nemaj vůbec co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. jak jsem napsal vys, budeme se tu jako handrkovat? vyloucenejch mohlo bejt na kazdy strane hned nekolik hracu a ani jeden z nich by nemohl rict ani popel...

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, teď zjišťuju, že tam byly i situace, který mi z paměti vypadly a nemá vůbec smysl se takhle o to handrkovat

Reagovat
Kokesh

Jediný, kdo se tu handrkuješ seš ale ty. Po pár měsících se vždy objevíš, zaplačeš si nad starým dobrým EF, jak se dá rozumně bavit jen s pár madridistas, jinak je vše plevel, jak bylo ukřivděno Atléticu a je klid. Samo, že nikdo z pusinek si nemůže stěžovat na rozhodnutí sudího, protože se vyhrálo. Od vás to tedy na druhou stranu vypadá jako brečení a přešlapování pořád na jednom místě. Nic se nevyřeší, nic se nezmění, ... škoda, že už není ta doba, kdy jste nám v sezóně nechali povinně šest bodů se sklopenýma očima. Teď vedete ligu, možná trochu rostou křídla...nebaví mě ale už ta komedie kolem toho, mluvení o štěstí a tečích apod.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nikdo tady nebrečí, je to jenom normální zhodnocení zápasu, který dělaj fanoušci každýho týmů po každm zápase

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem třeba dával příklady špatnýho výkonu rozhodčího, napsal jsem, že chyboval na obě strany a na pár zákroků jsem při tom zapomněl (taktéž na obou stranách). Mým cílem nebylo říct, že bylo Atléticu ukřivděno, jen jsem chtěl upozornit na toho sudího. A že dva góly padly smolně a Real měl v podstatě jedinou velkou šanci (Jesého) je pravda.

Jinak ty tady vlastně naznačuješ že by fanoušci všech týmů měly držet hubu a krok, když se jedná o slovutný Real Madrid a nediskutovat o zápasech s ním. Nebo máme pět ódy na výkon Realu? Spíš nevim, proč má někdo problém normálně diskutovat a hned musí být útočnej.

Reagovat
Kokesh

Z velké části to bylo mířeno na sebyka, né na tebe a nevšiml jsem si, že jsem útočný. Samozřejmě takhle jsem to nemyslel, proto jsem pod prvním článkem na podobný reakce ani nepípl. Jen když už se to stejný objevuje v dalším článku, už mě to štve. Jasný, ať si každý diskutuje o čem chce a reaguje na co chce, ale psát zde pak "ať se nehadrkujeme" a přitom rozpoutávat další sporné diskuze je komický.

Reagovat
Atlético de Madrid

psal jsi "Od vás to tedy na druhou stranu vypadá jako brečení a přešlapování...", tak jsem reagoval na to množný číslo.. jinak já nemyslim, že by tady kdokoliv brečel, to by přece ta diskuse vypadala uplně jinak

Reagovat
Kokesh

Necháme si další závěry na odvetu a naše ligové setkání, pak budeme moudřejší .)

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je hodne dobry

1) posledni dobou jsem tu vcelku casto, akorat se vyhybam clankum o realu a barce - presne z techto duvodu.

2) nikdo tu nebreci. snazil jsem se poukazat na jaksi jinej nahled na vec - doufam, ze moje posledni reakce na mereho je dostatecnym vysvetlenim. mam nerad, kdyz mi nekdo cpe do huby neco, co jsem nerekl, k cemuz se vztahuje i

3) kde pisu o tom, jak bylo atleticu ukrivdeno?

moje prispevky pod timto vlaknem:

- budeme se tady predhanet? na kazdy strane mohl vyloucit tri, ctyri hrace, neudelal to. co tady jako resime? koho mel vyloucit spis a koho min? smesny...

- na redky a pecky je to v obou pripadech 1:1, rozhodci to klasicky nezvladl no - to je holt spanelsko. nic to ale nemeni na tom, ze arbeloa by mel dostat dodatecnej flastr, pepe za ten hlen to samy a DC by se mel jit mesic stydet do kouta. ale jsme holt ve spanelsku...

- arbeloa tam pri jedny standardce malem svlikl DC z dresu, ale mas pravdu, pecka mela byt i na druhy stran za faul na arbelou...

- s tim poslednim doufam vtipkujes, to byla lozena penalta. dyt ho tam malem svlikl (a jeste rekni ze nebyla! to se pak fakt nemame o cem bavit. shodli se na tom experti ve studiu, novinari a snad i vsichni, kdo tomu rozumi. pokud stale trvas na svem, precti si pravidla )

- asi tak. jak jsem napsal vys, budeme se tu jako handrkovat? vyloucenejch mohlo bejt na kazdy strane hned nekolik hracu a ani jeden z nich by nemohl rict ani popel...

ocenil bych, kdybys mi nazorne ukazal, kde tu pisu o nejakych krivdach na atleticu. pripadne se priste trochu uklidni a nervi mi do huby veci, co jsem nerekl.

Reagovat
Kokesh

Protože mi to tak vyznívá a to z jednoho důvodu - že se tu mluví o štěstí. Co to jako má být? Pokud nevystřelíš na bránu, nemůžeš čekat góly. Vystřelil Pepe i Angel, a to že to někdo tečne? Vždyť podobný situace neodmyslitelně patří k fotbalu...hokeji, florbalu...nemám rád tohle breptání a vždy to shazuje spíš soupeře (i když i já sám jsem určitě někdy vymlouval na štěstí). Nebo si snad myslíš, že většinu těch krásných gólů do šibenice každý tak chtěl? Taky je to kolikrát o štěstí.

Jak sám píšeš, zrvtlo se to někam jinam, necháme toho...the end.

Reagovat
smazaný uživatel

stesti je neco jinyho nez krivda

ano, to mas samozrejme pravdu, ale ne kazdou strelu si protivnik srazi do brany, natoz dvakrat za zapas - a to ve druhym pripade vam jeste namazal trotl adrian. tohle je presne ta madridska klasika, o ktery jsem mluvil uplne na zacatku. dalsi realitou je to, ze jste si vytvorili jedinou lozenku a vyhrali 3:0 - proste jste meli tentokrat kliku, v minulejch dvou zapasech jsme ji zase meli my. nikdo tu neshazuje real, nikdo tu nemluvi o zadnejch krivdach, ale to je fuk...

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, vlastně pravda, ten Pepeho hlen, hovado a ten Costa mi pije krev neskutečně, nechápu, jestli to Simeonemu nevadí nebo to Costa nechápe..no nic, každopádně se shodneme na tom, že to rozhodčí hodně nezvládl..

Reagovat
Ed_Hazard

no Insuov faul na Jesého bol minimálne na žltú, trafiť ho troška tvrdšie a chalan má zlomený členok

Reagovat
smazaný uživatel

S hro na troch stredopoliarov je velmi ucinna. Stred pola nie je tak priechodny, kraje obrany su vyrazne posilnene tym, ze obaja krajni stredopoliari doplnuju krajnych obrancov. Navyse tito stredopoliari zbiehaju aj na kridla alebo tvoria hru spolu so stredovym Xabim.

Lopty dokazeme ziskavat ovela castejsie a daleko pred nasou 16-tkou co je velke zlepsenie. Defenziva je ovela platnejsia a Ancelotti bol vzdy znamy perfektnou obranou.

V ofenzive hrame oproti Mourinhovi viac bago, viac drzime loptu, vcera to bolo jasne vidiet pri Oleee, oleee, oleee...to je to co maju Madridisti radi este to chce vymenit Benzemu prip. jeden stredopoliar. Avsak netreba to prechvalovat

Reagovat
Kokesh

Podstatná změna je, nebát se každé standartky, co zahrává soupeř. Uuu, to je klidu najednou .) I když včera Luka perfektně zachránil Ikera.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Atletica, vy jste sebranka, horší jak fans Barcelony, furt tady brečíte, přitom si můžete vychutnávat že jste první s takovým humusem co předvádíte, jen samý fauly, zakeřnosti, nikdy jsem si na rozhodčí nestěžoval, nechcete rovnou aby se pískal jen dotek hráče ?

Reagovat
CHONG

"horší jak fans Barcelony" Zas tak moc bys je urážet nemusel.

Reagovat
Atlético de Madrid

Achjo, kdyby sis to aspoň pořádně přečetl všechno. Real hrál výborně, to nikdo nezpochybňuje. Regulérnost těch tří gólů taky nikdo nezpochybňuje. Real vyhrál poprávu. Jediný, co se tady zpochybňuje je výkon rozhodčího na obě strany. Znova opakuju, že Atlético mělo taky dostat redku, sudí nám odpustil několik žlutejch a penaltu, stejně jako Realu.

Pak se tu jen připomínalo, že to celý bylo dílem velký smůly Atlética (dva tečovaný góly) a že tomu tak bylo i v několika dalších vzájemných zápasech. Což ale neznamená, že někdo bere Realu výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, snaz se to tady nekomu vysvetlit. hned te napadnou, co to meles za kraviny a ze jsi ukrivdenej uplakanek...

Reagovat
Atlético de Madrid

ono si tu dost lidí neumí připustit, že každá mince má dvě strany..když zkritizuješ jednu věc, tak jsi automaticky hater a když něco pochválíš, tak jsi zaslepenej fanoušek agresivních prasat

Reagovat
smazaný uživatel

zapomnel jsi jeste dalsich dvacet blicich smajliku, tohle je malo

Reagovat
misinho7

inac kedy sa dozvieme ci znizia Cr ten jeho trojzapasovy trest?

Reagovat
Ed_Hazard

v piatok

Reagovat
misinho7

Rozhodca ktory nam pisal match proti bilbao bol distancovany na mesiac cize myslim si ze ten trest Cr znizia . Ale je tam i sanca ze to zrusia uplne?

Reagovat
misinho7

piskal*

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
madridcan

nie je a nech pekne caka...nebyt zbytocnej prchkosti, tak sa nic nemusi riesit

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo nahodou, kolik dostal distanc ten typek, co v utkani s realem zarizl chudaky z elche? pocitam, ze zadnej...

Reagovat
madridcan

Neviem, ale trest mal.

Reagovat
smazaný uživatel

diky, takze taky mesic prijemne prekvapeni

Reagovat
Ed_Hazard

pre reba skor neprijemne..

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vzhledem k tomu, že píská v každém druhém kole, vynechal jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je komicky. nechapu, ze v tomhle pripade nedaji rozhodcim stopku na pocet zapasu, ale na pocet tydnu

Reagovat
Kenneth

Bayern's Javi Martinez wants to sign for Real Madrid.

Mame Illaru, muzeme slavit.

Reagovat
Ed_Hazard

kde si to vyčítal? nechce sa mi veriť že by Javi povedal niečo takéto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele