ANCELOTTI VZDÁVÁ BOJ V LIZE MISTRŮ

05.01.2007, 15:15
Aktuality
AC Milán zažívá nejhorší sezónu za poslední léta a trenér Carlo Ancelotti moc dobře ví, že si jeho tým nemůže dovolit "nahánět hned dva zajíce naráz". Prioritou pro zbytek sezóny je účast v příštím ročníku Ligy mistrů a tomuto cíli chce zkušený kouč podrobit naprosto všechno...

"Budeme se soustředit spíše na boj o čtvrté místo v lize, než na Ligu mistrů," vyhlásil Ancelotti jasný cíl do druhé poloviny sezóny. "Dostat se do finále Ligy mistrů je téměř nemožný sen, umístit se mezi nejlepšími čtyřmi týmy v lize je pravděpodobnější, i když méně vzrušující," dodal kouč, jehož tým zítra čeká prestižní souboj o trofej Silvia Berlusconiho proti Juventusu Turín.

AC Milán, které se v osmifinále Ligy mistrů střetne se skotským Celtikem Glasgow, v létě doplatilo na korupční jednání. Narozdíl od Juventusu mu sice zůstala prvoligová příslušnost, přesto neunikl bodovému odečtu. Rossoneri začali sezónu s osmibodovým mankem a bez Andrije Ševčenka, což se projevilo na výkonech a výsledcích týmu. Italskému klubu patří v Serii A v současné době až jedenáctá příčka s propastnou 28bodovou ztrátou na vedoucí Inter, co se účasti v příštím ročníku nejprestižnější evropské klubové soutěže týče však není nic ztraceno. Před celkem ze San Sira je sice osmička týmů, na ten celkově čtvrtý, nováčka z Catanie, ale družina Carla Ancelottiho ztrácí pouze šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

Včera jsem četl tohle, tak nevím:

Carletto eyes Euro glory Thursday 4 January, 2007

--------------------------------------------------------------------------------

Carlo Ancelotti has tipped his Milan side to go all the way in the Champions League this term.

The Rossoneri are in Malta for a winter training camp and hope to recover most of their injured players before the championship starts again on January 13.

But their target remains European success after a difficult start to the Serie A season has ruled them out of the Scudetto running.

“We were very happy with the welcome we received at our arrival here, we feel at home because there are so many Milan fans,” said the Coach on Wednesday.

“We are here to work hard, as we have great hopes for 2007. The Champions League is still our main objective and this will not change.

Podobně se vyjádřil i Inzaghi. Jinak Oddo asi do ACM za 5-8 mega euro.... FORZA MAGICO MILAN!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

AC do 2.ligy!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*1860

co se divis? meli ste tam bejt s nama..

Reagovat
Shevchenko

zhnijte tam sami!

Reagovat
HOST*mirror

AC má čísté prsty, ale Juve má špínu všude!!!

Reagovat
HOST*1860

AC? to nema z ty afery cisty vubec nic, ale rozdil je v tom, ze vy mate v cele byvalyho premiera Italie a nejvlivnejsiho vlastnika medii, vis v tom je rozdi, kdyby ne, tak aspon nehrajete ligu mistru.. nejvic nesnasim nespravedlnost, a tedy i AC bleee Milan..

Reagovat
smazaný uživatel

No čisté prsty nemá ale Juve si kóupilo víc zápasu než AC a kvuli tomu šli do 2 ligy a to je fakt tak nevím co tady zkoušíte afera proběhla spravedlivě a buďte rádi´, že Juve neměli těch -30

Reagovat
HOST*1860

kdyz to beres takhle, tak radi bysme meli byt asi vsici jinak to ze se nekdo provinil vic/min bych zapocetl do tech minusovejch bodu, jinak kazdyho kdo se podilel bych soupl do druhy ligy.. takhle by to bylo spravedlive (i s tema -30)..

Reagovat
smazaný uživatel

snívaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vaya cagón miedoso...

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda, Tienes dinero? ....Taky umím Španělsky, heč.

Reagovat
HOST*

spanhel: ale čeština vázne, viz. španělsky

Reagovat
smazaný uživatel

I mistr tesař se někdy utne...

Reagovat
Mr.Jindros

AC Milán ztrácí na čvrtou pozici jen šest bodů a bohužel vůbec nepochybuju o tom, že to dotáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak,

Reagovat
HOST*PUYOL

Na tretieho stracaju velmi vela a Fiorentina mala odpocitaných 15 bodov a je bod za AC.Fandim Fiorentine

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina?! to jsou jiní sígři než AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele