Ancelotti: Spravedlivá by byla remíza

23.12.2007, 19:32
Aktuality
Velmi zklamaný byl po milánském derby trenér hostujícího AC Carlo Ancelotti. Podle něj si jeho tým zasloužili dnes alespoň remízu, jelikož Interu byl víc, než vyrovnaným soupeřem. Nakonec však prohrál 1:2.

Rossoneri se sice dostali velmi rychle do vedení zásluhou Pirla, jenže nejprve vyrovnal Julio Cruz a po chybě brankáře Didy rozhodl o vítězi záložník Esteban Cambiasso.

"Bylo to velmi vyrovnané utkání, které rozhodly individuální chyby," řekl rozladěný Ancelotti po zápase. "Interu jsme byli vyrovnaným protivníkem, proto nás mrzí, že jsme alespoň bod nevybojovali. Remíza by byla spravedlivá pro obě strany."

Podle Ancelottiho utkání hodně ovlivnil rozhodčí, který v průběhu první půle neodpískal po tvrdém ataku Cambiassa na Kaká penaltu. Ovšem zároveň dodává, že jej mrzí chyba zkušeného brankáře Didy. "Byla to určitě penalta," vrátil se k zákroku na Kaká. "Sice jsme si vytvořili plno gólových příležitostí, jenže udělali jsme také velké množství chyb, zvláště při gólu Cambiassa," dodal.

Zasloužená výhra

Ancelottiho protějšek Roberto Mancini byl po zápase značně rozdílného názoru. "V první půli mohli zápas rozhodnout, ale po gólu Pirla změnili styl hry a zatáhli se především do obrany," řekl Mancini. "Pak jsme vstoupili do utkání my a zaslouženě jej vyhráli. V druhé půli to bylo od nás především bojovné představení, po gólu Cambiassa jsme už pouze bránili těsné vedení 2:1."

Chvála Manciniho se po tomto zápase nesla především na adresu již několikrát zmiňovaného Cambiassa, ale také kanonýra Zlatana Ibrahimoviče. "Esteban má nyní skvělou formu, především fyzicky je na tom skvěle. Zlatan sice nebyl před tímto zápase úplně fit, ovšem opět ukázal, že i přesto dokáže nahnat svému soupeři strach," dodal Mancini.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

supr ze to inter dal

Reagovat
Antijuve

Prý plno šancí.Já jsem jich moc na straně AC neviděl.Střela Kaká a přímý kop Pirla.Potom jenom náznaky.Penalta asi byla, ale na druhé straně jasná ruka Kaladzeho, takže to bych nevytahoval.

Reagovat
Shevchenko

Ammbrosini měl superšanci

Reagovat
Shevchenko

Jo a tu penaltu bych taky nevytahoval když Cambiasso skočil pod nohy Kaká.

Reagovat
Antijuve

Cambiasso spadl pod nohy kakáče a proč bych to nevytahoval, když se Ancelotti může zbláznit, že se nepískla ta na Kaká.Ambrosini měl šanci. A to je tech plno šancí o kterých mluvil Ancelotti.Tak to jsme jich měli víc a hlavně to břevno Jimeneze mě mrzí.

Reagovat
Shevchenko

No článek jsem si do té doby než jsem napsal ten příspěvek nepřečetl, řakže za u penaltu sorry. Měly být obě, no a k té šanci Ambra jsem jen napsal že ti tam určitě chyběla, rpotože to byla opravdu velká gólovka, stačilo jen trefit balón.

Reagovat
Antijuve

Kdyby tam byl někdo jiný, tak by to třeba dal, jenže nedal a my jsme dali a to je většinou rozdíl mezi vítězem a poraženým.Když jsem viděl ten přímí kop, tak jsem šel radši pro pivko, abych to neviděl už to bylo jasné, že Andrea to dá.Je to borec a nechápu proč jsme vám ho dávali.Moc rád bych viděl AC a Inter ve finále LM, jenže to se nestane.A kdyby jo, tak by konečně přestali přetěžovat ty mediální kraviny jako je PL(hlavně)a Španělská liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý spravedlivá remíza. Je po zápase, je to pláč na špatném hrobě. Paradoxně vítěz MS klubů okupuje takovou ostudnou pozici v lize. Někomu se těžko skousává, že je momentálně Inter jasně lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mohla bejt remíza kdybi dida neudělal chybu má ac smůlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele