ANCELOTTI POSLAL CRUYFFA DO KINA

03.12.2003, 14:50
Aktuality
Trenér fotbalistů AC Milán Carlo Ancelotti kritizoval bývalého úspěšného hráče a trenéra Ajaxu Amsterodam nebo FC Barcelona Johana Cruyffa, za jeho hodnocení zápasu Ajax Amsterodam - AC Milán. Vzkázal mu, že jestli se mu nelíbí fotbal, který teď Milán předvádí, ať jde do kina...

Do studia jedné holandské televize byl na zápas Ajaxu s AC pozván sám Johan Cruyff. Po skončení zápasu, který rozhodl v druhém poločase Andriy Shevcenko se dostalo na hodnocení obou týmů a výkonu v zápase. Když přišla od moderátora fotbalového studia otázka na adresu Cruyffa – "jak se vám líbil výkon AC Milán" - Cruyff odpověděl: "Myslím, že Milan opět pokazil večer mnoha fanouškům, protože předvedl svou typickou destruktivní hru. UEFA se snaží prezentovat útočný fotbal a obhájce titulu se paradoxně do útočné fáze moc nehrne. Nemyslím, že v Miláně nemají dobré útočníky, ale oproti jiným velkoklubům je nyní AC Milán trochu pozadu." Ancelotti na to reagoval v pátek a pro La Gazzeta de lo Sport řekl: "Jestli se Cruyffovi nelíbí náš fotbal, ať si udělá hezké nedělní odpoledne a jde třeba do kina..."

Cruyff byl "totálním" fotbalem známý jako hráč i jako trenér, takže si kritiku určitě může dovolit...

Autor: Jan Grabec

Komentáře (1394)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele