ANCELOTTI POSLAL CRUYFFA DO KINA

03.12.2003, 14:50
Aktuality
Trenér fotbalistů AC Milán Carlo Ancelotti kritizoval bývalého úspěšného hráče a trenéra Ajaxu Amsterodam nebo FC Barcelona Johana Cruyffa, za jeho hodnocení zápasu Ajax Amsterodam - AC Milán. Vzkázal mu, že jestli se mu nelíbí fotbal, který teď Milán předvádí, ať jde do kina...

Do studia jedné holandské televize byl na zápas Ajaxu s AC pozván sám Johan Cruyff. Po skončení zápasu, který rozhodl v druhém poločase Andriy Shevcenko se dostalo na hodnocení obou týmů a výkonu v zápase. Když přišla od moderátora fotbalového studia otázka na adresu Cruyffa – "jak se vám líbil výkon AC Milán" - Cruyff odpověděl: "Myslím, že Milan opět pokazil večer mnoha fanouškům, protože předvedl svou typickou destruktivní hru. UEFA se snaží prezentovat útočný fotbal a obhájce titulu se paradoxně do útočné fáze moc nehrne. Nemyslím, že v Miláně nemají dobré útočníky, ale oproti jiným velkoklubům je nyní AC Milán trochu pozadu." Ancelotti na to reagoval v pátek a pro La Gazzeta de lo Sport řekl: "Jestli se Cruyffovi nelíbí náš fotbal, ať si udělá hezké nedělní odpoledne a jde třeba do kina..."

Cruyff byl "totálním" fotbalem známý jako hráč i jako trenér, takže si kritiku určitě může dovolit...

Autor: Jan Grabec

Komentáře (1394)

Přidat komentář
antimadrista

Cruyff má pravdu!

Reagovat
HOST*Zidane

Mozna ze hra milana neni na pohled atraktivni-to je pravda.Ale tvrdit ze mit v utoku Sevcenka s Inzaghim je spatecnicke,to je dost troufale

Reagovat
HOST*milanista

Cruyff akorát závidí...Forza Milan!!!

Reagovat
HOST*Sheva

Pokud vím tak Ajax nebyl schopnej si vytvořit nějakou šanci naopak AC mohlo ještě Seedorfem zvýšit...

Reagovat
Chazy

Info pro nováčky. Teda jen pro ty, co maj nárok na postup. Ono všechno, co napíšu, je v pravidlech, ale i když o vás mám relativně vysoký mínění, tak jste stejně banda debilních kokotů a zaručeně jste se na to ani nepodívali, když jste s tím souhlasili přihlášením do ligy. A sice sem to řešil v chatu při draftu, ale i tak. Aby se pak někdo nedivil, až to nastane.

Sezona má jen 13 weeků a PO 3. Normální fantasy na yahoo řízený blbýma commishema, takže drtivá většina, má 14+3 a pak třeba dojde k tomu, že finále rozhodne absence Bradyho a Gronka ve finále, když je týmy šetří.

Postupuje vítěz ZČ a vítěz PO. Když je to stejnej hráč, postupuje finalista PO. Jestli budou ty místa zabírat týmy bez nároku na postup, prostě půjde nejlepší tým ze ZČ a nejlepší tým z PO.

Sestupují poslední týmy z obou divizí, ale to se týka jen nováčků v Blizée.

Vítězové divizí maj bye, takže jdou rovnou do semifinále.

K těm sestupům bych ještě rád řek to, že v první sezoně nastala blbá situace, kdy Petti radši skončil, než aby sestoupil, že prej na Blizée sere. Letos už to mělo úroveň a jak já, tak Mada jsme prostě akceptovali, že sme to posrali a hrajeme béčko. Tak doufám, že letošní sestupující to vezmou podobně. Ono je to v principu úplně jedno, je to furt stejná hra a stejná fantasy, je celkem fuk, jakou ligu člověk hraje. Akorát prostě je výhra Alizée něco víc a vítěz pak nosí u názvu klubu hvězdičku, ale jako ze zásady na tom vůbec nezáleží, v jaký lize se pohybujete. Snažím se o to, aby všechny ty ligy měly co nejvyšší možnou úroveň a byly regulérní.

Reagovat
formic81

no tak ja se budu modlit abych se udržel v tom beecku jinak tenhle week mame matchup ne?

Reagovat
Chazy

Jojo, celkem nutně tě potřebuju porazit

Reagovat
formic81

dyt jsi 1-1 to je v chillu protože jak koukam na ten muj lineup tak to nevypada dvakrat dobře, ale třeba se zadaří.. furt nevim koho nasadit ale na toho třetího WR.. Amari a Benjamin jsou jasny.. zbytek ve hvezdach..

Reagovat
Chazy

Nj, jenže mně jde o postup, já prostě chci vyhrát už ZČ a nesrat se s tím, takže tak 10-3 to uhrát. Mě to fakt vytáčí hrát druhou ligu po tom, co sem tu první vyhrál

Reagovat
Chazy

TIPOVAČKA

Chválím, že už prakticky polovina lidí dokáže sama natipovat na další tejden to je přesně o polovinu víc, než bych očekával. Ale pozor zas, aby tam někomu neutek dnešek.

99% lidí dalo Pats

Reagovat
Chazy

http://football.fantasysports.yahoo.com/pickem/35985/grouppicks?week=2

Tady bych vyzdvih mimořádný tipéry

Jenom jeden člověk tip správně Jets (C0br), Tampu (Já), Oakland (chowas) a Skins (kily). Jax ovšem nedal fakt nikdo

Reagovat
Swarley

díky za pravidelné připomínání

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, druhej tejden a já už zapomněl připomínat.

Reagovat
Sali5

Teda neumím si představit, co by se muselo stát, aby Jax vyhráli u vás..

Reagovat
Chazy

Loni jsme skoro prohráli s Oaklandem, kterej pak nevyhrál až do 10. weeku

Reagovat
Chazy

Jinak, líbí se vám Cowboys Stadium? Jako já nevím, spousta lidí říká a teď sem to zas čet, jak je na pohled nej a jako uznávám, že je impozantní, ale mně fakt připadá úplně bez života, prostě jen takový betonový defaultní monstrum bez jedinýho architektonickýho prvku, kterej by mě zaujal. Samozřejmě obrazovka je zajímavá, ale víceméně i ta je hnusná. Ve tmě je hezkej, když je rozsvícenej, ale to platí o každým, kterej je prosklenej.

Mně se třeba z těch uzavřenejch stadionů nejvíc líbí Lucas Oil - je super, jak dokonale zapadá do tý industriální čtvrti, ve který leží a zapadá do tý scenerie jako nějaká fabrika. Prostě tam je nápad vážně a ten stadion je zapamatovatelnej, sotva se někde najde podobnej.

Reagovat
formic81

hala - tak se mi nejvic libi stánek Atlanty a pak se me hodne libi Century link field, Levis Stadium a Mile High.

Reagovat
Chazy

Atlanty jako stávající, nebo to ptačí hnízdo, co zrovna staví?

Reagovat
niflheim

Lucas Oil je nádherný, vždy první stadion, který googlím když chci někomu ukázat to, jak vypadají pěkně ty stadióny v Americe.

Jinak třeba Superdome od Saints má své kouzlo díky Katrině. Tam nejde tolik o architekturu jako o to, co ten stadion znamená pro lidi.

Reagovat
Chazy

To sice jo, ale já obecně všechny ty americký dómy s bílou střechou nesnáším, hlavně sem nesnášel Humphrey Metrodome, co patřil Twins. Naštěstí už se od přelomu tisíciletí staví ty haly jinak a vypadaj zajímavě, ne všechny skoro stejně jako to je v NHL. Poslední podobnej je asi Ford Field.

Teď jak Falcons a ptačí hnízdo, tak Vikes a ta loď, aspoň to je unikátní a upoutá, i kdyby se člověku sebevíc nelíbily.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 100% souhlasím s Lucas Oil. První stadec, co lidem z NFL ukazuju. U Bengals mě mrzí, že není zelený celej stadec, ne jenom sedačky. To by teprve byla Welcome to the Jungle

Reagovat
Dawon

Cowboys stadium mi prijde v pohode...nijak extra nenadchne, ale zaroven zadna hruza, proste takovy "obyc" moderni stadion...me se tyhle typy celkem libi, takze za me ok

A teda Lucas Oil vidim poprve z venku az ted kdyz si to napsal, a to je velka parada

Reagovat
Chazy

Jo, já taky neříkám, že to nějak hatuju, jen to prostě není jako Lucas Oil, takový stadiony mám rád. Nechci říkat, že maj duši, zkurvená fráze, ale prostě nějaká symbolika tam je. Můj nejoblíbenější US stadion je Minute Maid Park, kterej je vlastně přestavený starý a významný nádraží v Houstonu, vstupní hala je bejvalá odbavovací hala, střecha i fasáda jsou barevně kopie toho Union nádraží, i to prosklení zevnitř vypadá vyloženě jako nádraží, navíc jedna ze zdí kolem toho hracího pole vypadá jako klasickej železniční most a když dá domácí tým homerun, tak po něm jede vlak.

Prostě pak je to fakt stadion jedinej svýho druhu, člověk ho nezapomene a třeba tohle v tom Houstonu je fakt hrozná chlouba, lidi sou na to pyšní a chodí se na to dívat. To Cowboys, stejně jako třeba Arizona, to jsou prostě takový další Emirates stadiony no. Ty se mi hrozně líbily, když se s nima začlo na MS v Koreji a Japonsku, ale už je jich moc.

Reagovat
Busby babes

ten Minute Maid je naprosto bozi, jen kvuli tomu jsem nekolikrat koukal na zapas Astros, ktery jinak moc nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se tam treba ta obrazovka vubec nelibi.

Reagovat
aither

K fantě: Do kdy můžu měnit hráče (bench/základ)? Končí to pro všechny 1. zápasem nebo ty, co hrajou až v neděli můžu nechat na neděli?

Reagovat
miky10

S každym hráčem de hejbat až do výkopu jeho zápasu.

Reagovat
aither

To je super, dík

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

2 11s: Julian Edelman and Julio Jones are tied for the league lead with 22 receptions.

Reagovat
smazaný uživatel

A oba mam v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tom Brady Tops NFL's Jersey Sales After Week 2 of Regular Season

Reagovat
Chazy

Big Ben: Steelers plan to keep going for two points after TDs

Sem zvědavej, jestli se někdo přidá časem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že za nás kope keeper, taky bych to jinak prubnul

Reagovat
Trand

Však ono je to po neděli přejde.

Reagovat
I am Mancunian

dal som na vas

Reagovat
Eric_The_King

Tak ono je statisticky dokázané, že je to lepší a mělo by se to zkoušet vždycky (týká se to i 4. downů), a týmy to vlastně nehrajou jenom z pověrčivosti.

Reagovat
Chazy

Spíš týmy nejsou blbý, aby kvůli statistice hrály čtvrtý downy na vlastní polovině. Byl takovej HC v nižší divizi univerzity, ale fakt to postrádá logiku.

Reagovat
Eric_The_King

No ne, co jsem četl tak je to spíš psychologické. Z toho, co aspoň trochu znám, to má nejvíc co dělat s prospect theory - daleko menší je tvůj užitek z prohrání yardů než možného zisku 1. downu. Punt je potom braný jako menší ztráta, i když vlastně oproti hraní čtvrtého downu nemusí být.

Reagovat
Kowe

předpokládám, že tahle statistika by šla rychle do kopru, pokud by se to začalo hrát plošně

Reagovat
Trand

Teď koukám na highlighty z minulého týdne. A na Antonia Browna momentálně asi nikdo nemá, fakt neskutečný, co předvadí. Možná Julio, ale jinak asi nikdo.

Reagovat
Chazy

Takoví se vždycky čas od času objeví, i když takovej extrém asi ne ale NFL kariéry každopádně nedělaj

Reagovat
Mada

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/photoessays/0ap3000000537507/next-gen-stats-from-week-2-of-the-2015-season

???? Valencia měl nějakejch 35 kmh, ne? A to má Brown taky, možná i 36.

A teda Lael běžel nějakejch 28 kmh, což je fakt neuvěřitelný na OL. Ale v první řadě by mě vůbec nenapadlo, že hráči NFL můžou dosahovat takový rychlosti vzhledem k tý váze, co nosí.

Reagovat
Chazy

Když už jsem u tý rychlosti, tak nekonečný WTF

Free agent WR Terrelle Pryor reportedly ran a 40-yard dash in the 4.2s in Tuesday's workout for the Jets.

Reagovat
I am Mancunian

cousins hned int

Reagovat
Chazy

To je strašný. Co s těma Redskins?

Jared Goff? Connor Cook?

Reagovat
Chazy

I když oni sou oba sympaťáci, tam bych jim asi nefandil no. Na druhou stranu kde pak jinak skončí no, nejspíš Bills nebo Jets.

Reagovat
Trand

Dundáček a Štiegler.

Reagovat
Chazy

Oni sou fakt naprostý kreténi

Reagovat
I am Mancunian

co taraju ? cakam kym mama zaspi, nech idem na tv

Reagovat
Chazy

Ale tak klasika no. Štiegler prostě neumí mluvit, ale zas aspoň tomu rozumí a Dundáček je naprosto vypatlaná osoba, to je fakt záhada, že on je QB. To jsou myšlenkový pochody z jinýho hrnečku fakt.

Reagovat
Trand

Hádali se o tom, jestli bylo špatně, že Hall se pokoušel ještě po tom svém "interception" běžet s míčem. Dundáček ho kritizoval, že to nemá cenu, když se stejně všechny turnovery přezkoumávají, ale Štiegler tvrdil, že se hraje až do píšťalky a ta nezazněla, takže je dobře, že s tím míčem běžel. Každopádně spíš než ta situace bylo vtipný, jakým stylem se hádali.

"Hraje se až do píšťalky a je dobře, že v akci pokračoval."

"Hraje se do skončení akce a ta skončila, když se míč odrazil od země, bylo zbytečné s tím míčem pokračovat."

"To si nemyslím."

"Já jo."

"Já ne."

"Já jo."

...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Redskins za prvni tri drivy udelali 10 yardu

Reagovat
Swarley

Catch it like Beckham a reklama na papeže, to jsou prostě dost úletový věci

Reagovat
Chazy

co tu děláš tyvoe, Packers nehrajou

Reagovat
Swarley

sleduju mačů až až

Reagovat
Chazy

Jako nočních??

Reagovat
Swarley

no to ne, jen jsem se vzbudil, v 6 dpč vstávám

Reagovat
Chazy

Já si říkám právě. Ale teď budou hrát Packers zas v noci pondělí/úterý, bys to moh nějak hecnout, prospat se před a dospat v práci

Reagovat
Swarley

to je právě mrdat, nejvíc jsem se těšil, že se konečně v neděli podívám na všechny zápasy a Packers hrajou až v pondělí...tak omrknu jiné no

Reagovat
Chazy

Jako kdybys chtěl, já bych ti byl schopnej dát login k mýmu gamepassu a moh bys na to pak mrknout po práci, kdybys nezjistil výsledek. V tom game passu není napsanej a ten záznam je bez reklam, takže 2 hodinky a nebo bez pauz, takže 50 min.

Reagovat
Swarley

to bude problém nezjistit výsledek

ale co by ne, to nezní špatně...na druhou stranu, alespoň v neděli omrknu jiné zápasy a nebudu prostě jednou MUfan...

Reagovat
chowas

s tym vysledkom je to problemove

ale potom si v pohode pozres condensed

Reagovat
Chazy

Jaktože kua. Když nejdeš sem, do fantasy nebo do pickem, tak to nezjistíš, ne? Prostě český média sotva tohle řeší.

Reagovat
chowas

mne to neda a ked sa hra tak musim vediet priebezny vysledok

Reagovat
Chazy

No to samozřejmě, ale my řešili zápas, kterej se hraje v noci a to swarlos nedává

Reagovat
chowas

vravim z mojho pohladu, cez prvy week som bol v praci a takisto som si to mohol pozriet rano ale na toto nemam dostatocnu sebakontrolu

condensed je na to ideal

Reagovat
Swarley

a dokoupil jsem Matta Jonese do fanty, tak ho musím omrknout...a vyhlídky nejsou nejhorší, protože Cousinsovi by měli zakázat házet...

Reagovat
Chazy

Proto sem výš uvažoval, jestli jim dát Goffa nebo Cooka no

Reagovat
Swarley

ale tak Giants jsou na to připravení, tak ho moc taky do ničeho nepouští no

Reagovat
Chazy

Teď ale prostě podhodil jasnej TD...

Reagovat
Swarley

myslel jsem, že jsou připraveni na Jonese, Cousins to háže jak kýbyl hoven

Reagovat
Swarley

kýbyl, jo, přesně tak, kýbyl

Reagovat
Chazy

já sem to ani nekomentoval radši, ještě by ses do mě zas pustil, že to je normální výraz volomouckej a že my sme ti kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska jsem ho chtel vzit, bohuzel si byl rychlejsi...

Reagovat
Swarley

tak to už jsou všechno nouzovky, Gore ani Ingram zatím vůbec nesplňují, co by tak nějak měli...uvidíme, co Jones, na balon se dostává, tak třeba něco udělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, kdyz das za QB kilo, tak se da cekat, ze ti zbytek tymu moc bodu delat nebude

Reagovat
Swarley

Jones

Reagovat
Chazy

Kdybys ale viděl, co vyved. Hrdinsky běžel až do end zony, ztratil míč půl metru před ní, ten se dokutálel do ní a ven ze hřiště, takže touchback a míč pro soupeře.

Reagovat
JacoBee

Jaký kreten se tam furt směje...

Ten jeden se snaží o dobrý komentář a když řekne ze takový obrázky už viděl a ze to muže byt achilovka tak začne vytahovat ordinaci a diagnózy televizního doktora a směje se jak idiot :/

Reagovat
Chazy

Tohle je prostě nejhorší komentátorská dvojce napříč všema sportama, co sem kdy zažil ... ale jinka má sport excelentní komentátory, ty další dvě dvojce se vyrovnaj americkým.

Reagovat
JacoBee

Jako většinou říkám ze radši CZ komentář než žádný ,ale kdybych mohl tak tady to kecání vypnu.

Reagovat
Kowe

oni tam maj tři dvojice? Kdo je v té třetí o které nevim?

Reagovat
Chazy

Si nikdy nevydržel vzhůru na MNF? Protože tam je úplně ta nejlepší, co maj k dispozici, která fakt naloží znalostma i těm americkým mimo Grudena, kterej bohužel jde simultánně s nima, takže je to pěkně nakokot.

Reagovat
Kowe

no jednou jsem to vydržel ale kdo to teda je?

Reagovat
Chazy

Nevím, Hamza a něco. Každopádně ty si fakt úplně k ničemu

Reagovat
Trand

Tomáš Křížek myslím, jestli mas na mysli toho trenéra special teamu.

Reagovat
Kowe

tak za rok sledování jsem toho zas tolik nestihl, většinou jsem jel nějaký streamy, protože jsem v drtivé většině neměl přístup ke Sportu

Reagovat
Chazy

Mi šlo o to, že si neschopnej sledovat noční zápasy

Reagovat
Kowe

jak už jsem psal Jarovi u NBA doteď jsem míval školu brzo, ale teďka už ne, takže možná se polepším, pokud nebudu ve víru velkoměsta

Reagovat
Maresma

2:30 je ten nejvíc kreténskej čas. Pozdě na to, abych nešel spat a strašně brzo na vstávání

Reagovat
Trand

Williams. Koukal na Fournetta.

Reagovat
Trand

Jones

Reagovat
I am Mancunian

oooh bozeee

Reagovat
Trand

Achjo, jak tenhle tým mohl tak přejet Rams, to vážně nechápu..

Reagovat
Chazy

Proč? Podle mě právě tenhle zápas ukazuje, proč se to může stát, ta ofenzíva je prostě nápaditá a funguje, spousta opravdu dobrejch her. Pro mě je prostě Gruden vážně kvalitní a jeho ofenzíva taky. Dneska je zavraždila řada nesmyslnejch chyb a vlastně Cousins v prvním poločase mimo jiný přehodil jasnej TD, kterým by to snížil na jedno skórování.

Cowgirls loni taky prostě přejeli. Já bych si hrozně přál, aby si Grudena nechali a vzali mu Goffa.

Reagovat
Chazy

* pohodil vlastně

Reagovat
Chazy

podhodil

Reagovat
Trand

Cousins vypadá dost špatně, jediný kdo z těch útočných hráčů za něco stojí je Reed a dejme tomu Garcon, když nepočítám ty RB. Jakou řadu nesmyslných chyb máš na mysli?

Reagovat
Chazy

Posraná protekce u puntu, int, po kterým se skórovalo, podhozenej TD, dva dost debilní dropy, int u red zony, touchback místo TD. To je celkem dost no ne.

A já nevím, to tvoje tvrzení mi připadá prapodivný, OL podle mě hraje dobře taky, kapsa fungovala, běhy taky šly, tlak na QB tam nebyl a penalty taky ne, víceméně posrala jen ten jeden screen, ale to byl myslím TE.

Reagovat
Trand

Tak dropy mají za zápas všechny týmy, int u red zony taky není nic neobvyklého. Podhozený td, to se taky stává skoro v každém zápase. Chápu ten punt a ten touchback, to byly hloupý chyby. OL hraje dobře ok, to ti nechám. Když beru zápas s Rams, mrzí mě, že ten zápas Rams prohráli, protože jediné, čeho se v podstatě museli obávat, byly běhy a přesně to se Redskins povedlo, takže byli vlastně "outcoached". Dnes teda Redskins žádný extra dobrý výkon nepodávají, spíš mi to přijde dost podprůměrné.

Reagovat
Chazy

A kde jako říkám, že podávaj dobrej výkon, když píšu, že udělali sérii stupidních chyb, kterýma si to prohráli? Však proto je to podprůměrný. Já jenom říkám, že maj dobrý schéma a že ta ofenzíva funguje, takže si dokážu představit, že když se odprostí od chyb, porazí tým jako Rams. A teda podhozenej TD tím způsobem, co tam vymyslel Cousins, to fakt normální není. Takový hody mám spojený s Tebowem, jak se to neslo vzduchem.

Reagovat
Trand

Proč si myslíš, že ta ofenzíva funguje? Jediný zápas, kde se jí dařilo bylo proti Rams, kde skórovali 24 bodů. 10 bodů doma proti Dolphins a dnes 14 ofenzivních bodů mi nepřijde nic extra. Jo, dneska má Cousins 300 yardů, ale dost z nich taky naházel teď ve 4. čtvrtině, kdy se víceméně jen dohrávalo.

Reagovat
Chazy

Tak jako jestli posuzuješ ofenzívu jen podle toho, kolik naskóruje bodů a ignoruješ věci, jako jsou chyby, který jim posraly kvalitní drivy v naprostým konci, je to hrozně těžký ti to vysvětlit. V obou těch prvních zápasech naběhali silně nad 100 YDS a i v tom prvním zápase prej ofenzíva Redskins fungovala, ale i tam Cousins hodil prej dvě naprosto kokotský intercepce. Ale ten zápas sem upřímně neviděl, každopádně i tam prej jejich ofenzíva hrála slušně. Já prostě ofenzívu neměřím jen podle skórovanejch bodů, ale i podle toho, jak se posouvá po hřišti, jaký hrajou hry a jak je provedou. Podle mě je to schéma efektivní a dneska měli 5 drivů, který byly skórovací, 2 touchdownový a u dalších 2 je od touchdownu oddělila individuální neschopnost. To považuju za ukázku schématu, který funguje.

Reagovat
Trand

Tak je pravda, že když budou moci hrát tu svojí běhovou hru a nebude muset Cousins házet 50x za zápas, tak mají rozhodně větší šanci uspět. Bohužel pro ně, když prohrávají od začátku, tak je to těžké no. Neporovnávám jí jenom podle bodů, ale body jsou to, co rozhoduje zápasy. Koukal jsem na nfl.com a tam jsou podle statistik v rush yds na hru 1. a celkově jako offense 11. Ale v počtu bodů na zápas 29., ale nevím, jestli to bere v úvahu i dnešní zápas, asi ne. Jako jo, relativně jim to funguje, ale není to nic, čeho by se měly ostatní týmy bát, ani dnes neukázali nic extra. Jako ne, že bych s tebou nesouhlasil, já to napsal ten první příspěvek trochu špatně. Spíš jsem se divil, jakým stylem nás přejeli, nic našemu útoku nedovolili, tomu zápasu by lépe odpovídal výsledek třeba 27-7 než 24-10.

Reagovat
Chazy

Jo, ale já prostě když hodnotím účinnost ofenzivního schématu, tak vůbec neberu v úvahu hráče, co v něm hrají. Takže jestli Cousins bude házet 50x za zápas nebo nebude a udělá teda 5 chyb, co prohrajou zápas nebo neudělá, to je pro mě úplně irelevantní fakt. Prostě mi jde jen o to, jestli ty hry, co hrajou, fungujou, jestli vytvářej krátký třetí downy a nebo vůbec žádný, jestli to obrana po čase čte. Samozřejmě hra v red zoně je taky hrozně důležitá, jenže když se nacalluje hra, výsledkem který je úplně volnej hráč na cestě do end zony a QB do ní ani nedohodí míč, nebo RB vypadne mičuda ještě před ní pro touchback, popřípadě QB udělá naprosto katastrofální read a zahodí na obránce, nebudu za to hanit systém, ale kvalitu hráčů. Podle mě se týmy nemusí bát hráčů, protože ta kvalita není zázračná a většinou udělaj chyby, ale určitě není snadný se na ně připravit.

Prostě Jon Gruden byl nevídanej génius a jeho bratr něco tý geniality pochytil, což ale ukazoval i jako OC Bengals. Za ty necelý dvě sezony sem je viděl hrát moc pěkný zápasy, jen je asi těžký ustálit ofenzívu, když točíš tři nekvalitní QB, nikdo se s nikým nesehraje a ještě jsou ti QB všichni nekvalitní. Kdyby Grudena vyhodili a McDaniels šel dělat HC, okamžitě bych ho bral jako OC.

Reagovat
I am Mancunian

kraany return

Reagovat
Swarley

dej si tam toho kickera kowe, takhle tě porazit nechci

Reagovat
Kowe

máš ho tam, tak nějak jsem myslel že na yahoo mi ho tam hodí automaticky když je druhýho zároveň dropnul

Reagovat
miky10

Eli pořád bez turnoveru.

Reagovat
Chazy

Jojo, McAdoo si zaslouží taky pochvalu.

Reagovat
Chazy

A teda když vezmu v úvahu to včerejší trápení Cousinse, který je furt dokolečka už čtvrtej rok, k tomu to trápení Griffina, kde je škoda mluvit a McCoye, kterej je prostě čistej backup, víc a víc jsem přesvědčenej, že si vážně každej i lehce nadprůměrnej QB zaslouží do posledního dolaru všechny ty prachy, co jim kluby dávaj. Ať už jde o Daltona, Cama, Elie, Tannehilla, Smithe, možná dokonce i Cutlera.

Prostě přinejmenším ti QB dokážou trefit i na delší vzdálenost receivera, takže mu dávaj šanci udělat velkou hru, mnozí z nich umí hrát na zemi, dokážou upravit běh RB a hlavně udrží tým na hřišti na tolik ofenzivních snapů, že maj hráči kolem nich šanci vyhrát zápas nějakým vlastním výkonem. A taky maj hlavu na to, aby dokázali víst dvouminutovou ofenzívu a otočit zápas.

Cousins je prostě takovej ten college QB, co dokáže přečíst jen polovinu hřiště a i při těch alertech třeba prostě nedokáže přečíst toho jednoho obránce u jedinýho svýho cíle a hodí to tam blbě. Včera ten int na Amukamaru, to byl jeho jedinej read a stejně mu ten míč hodil do ruky, protože neodhad, že to stihne a vůbec ho tam neviděl. A pak prostě přijde situace, kdy potřebujou rychle přecházet hřiště a dotáhnout velkej náskok a jemu to furt trvá 30 vteřin, než rozehraje. Prostě když kolem něj někdo nehraje skvěle, tak to nejde, on mu nijak neusnadní, aby toho skvělýho výkonu dosáh.

Reagovat
Eric_The_King

Hele, loni sis ještě byl jistý, že si to zaslouží i Cutler

Reagovat
Chazy

Seš si jistej? Já ho totiž jako hodně nemám rád, takže ho chválím jenom když si to vážně zaslouží a to za loňskej rok moc neplatilo. Ale obecně je to pravda, zaslouží no. Koneckonců od doby, co tam je, tak měli vyloženě špatnej rok jen loni a jeden rok s ním uhráli bye, v divizním kole naprosto jasně vyhráli a s Packers pak sice měl hroznej poločas, ale hlavně se zranil. A i s backupem prohráli jen o TD, takže i když moh hodit dalších 5 intů, taky je určitě moh dovíst k výhře.

On prostě není špatnej QB, jen Bears během jeho působení dělaj hrozně moc změn a hlavně defenzíva je úplně tragikomická poslední dvě sezony. Určitě se na něj nadává víc, než by si zasloužil.

Reagovat
Eric_The_King

Myslím, že něco takového jsi psal no . Ale myslím si zhruba to samé, on kdyby měl trochu víc stabilní tým a vydržel by sezonu zdravý tak by asi na to PO měl. Já ho beru někde tak kolem Elie, který má díky těm SB o dost lepší kariéru no.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Kowe, z toho tvýho trade blocku sem docela zmatenej pozičně nabízíš RB, TE a chceš WR, ale jmenovitě nabízíš 5 WR

Reagovat
Chazy

Jo aha, ještě tam máš Crowella

Reagovat
Kowe

ono je taky klidně možný, že jsem se tam někde uklik, nekontroval jsem to

Reagovat
formic81

taky jsem aktualizoval trade block v becku v defce.. takze check it out, jsem otevřenej k cemukoliv

Reagovat
Maresma

Drew Brees is out for Sunday.

To už je pro Saints celkem průser.

Reagovat
formic81

noo 0:3 pro Saints to nevypada dobře, navíc Breesova asi poslední sezona.. Podle mě by měli trejdovat.. Texans by se podle mě mohli ozvat.. (myslim Breese)

Reagovat
Barm@n

za nějaké 3. kolo + něco proč ne (navíc tuším, že je odněkud z Texasu), ale v 37 letech by byl použitelný tak na 2 roky - takže vlastně ideální do koncepce Texans

Reagovat
Kowe

tak zase sehnat pro Houston kvalitního QB ihned by bylo fajn, za to třetí kolo by ty 3 sezony stály.

Reagovat
Chazy

Brees by byl hodně drahej backup na letošní sezonu

Reagovat
Barm@n

Proč backup, jako četl jsem že ho nemáš rád ale pořád to je TOP QB v dnešní NFL S těma penězama je to asi fakt, ale se salary capem problémy nemáme (v tom bude možná problém ). Mimoto by mohl vzít nějakou veteránskou slevu, třeba za 15 na rok - přece jen už cosi vydělal (před ARodem měl tuším rekord v guarantees).

Reagovat
Chazy

Je to neskutečnej QB, jeden z nejlepších v NFL a i historicky je top.

Můžeš mi zkusit asi tak najít, jak často QB přešel z týmu do týmu, startoval tam a bylo to k něčemu? Za pět let, co sleduju NFL, tak to byl jen Josh Freeman, hodil asi 3/90, byl naprosto k ničemu a už ho do konce roku nevytáhli.

Jako když v sezoně přestoupí kdokoliv na jakýkoliv pozici, většinou to moc nefunguje a ten hráč prostě dokáže hrát s tím týmem jenom ty úplně nejzákladnější hry. Co jako by asi tak uhrál QB. Je ti jasný, že mezi zápasama týmy trénujou asi tři dny, ty tři dny se připravujou na zápas a mezitím by se nějak musel naučit celý ofenzivní schéma, který bude jiný a ještě se sehrát se všema hráčema.

Reagovat
Barm@n

Jo takhle, já to právě myslel tak, že by si pro něj došli až po sezoně, aby měl celou preseason na nějaké sehrání. S tady tím zoufalým tradováním během sezony máš pravdu, ačkoliv zrovna Brees by pro nás byl nejspíš upgrade okamžitě (ona ta současná situace je totiž dost tristní - ale pořád je to jen začátek sezony a já věřím ve Fostera no ). Každopádně zítra to musíme nějak urvat jinak bude po sezoně...

Reagovat
Chazy

Jo, tak jako jestli je diskuze o tradu po sezoně, tak sem to špatně pochopil a sorry mi právě vyznělo, jak jste to řešili, jakože tradovat teď hned.

Reagovat
Barm@n

Jj, jak to teď zpětně čtu, tak to tak asi bylo od Koweho myšleno a já to nepochopil . Ono by asi bylo kruté Malletta odsuzovat už teď, když má v kariéře asi 3 starty - prostě letos dostane šanci a uvidí se hlavně po návratu Ariena (mimochodem to posazení Hoyera po 1!! týdnu bylo hodně tvrdé a nemyslím si, že to bylo správné rozhodnutí, byť to smysl samozřejmě dává).

Reagovat
Chazy

Mě to s tím Hoyerem zklamalo, protože ho mám rád a věřim mu. Samozřejmě jen na to, že je takovej Fitzpatrick a může lepit týmy bez QB. Ale OBrienovi věřím daleko víc, takže jestli to tam nevidí a nepodržel ho, věřím tomu, že ví líp než já, co je pro Texans správný.

Ale Mallett... já fakt nevím, tam to taky nevidím. Každopádně jestli dostane celou sezonu, tak to bude pro něj vážně klíčový, aby se prokázal.

Reagovat
niflheim

Ze starších mě Favre (FA), pak Cutler (trade), Palmer (trade), Manning (FA), Smith (trade), Brees (FA).

Bradforda s Folesem počítate nebudu, Cassella od nás k Chiefs zmiňovat nebudu, protože tam není žádný úspěch. Brees sice není za posledních pět let, ale v tom seznamu být může.

Reagovat
niflheim

Jo uprostřed sezóny ... to by sedělo možná jen na Palmera k Raiders po tom, co Bengals draftovali Daltona, to bylo snad někdy v polovině sezóny, co ho tradnuli. A nedopadlo to.

Reagovat
Chazy

Právě no, to podle mě nemůže dopadnout nikdy

Reagovat
Kowe

proč breesova poslední sezona?

Reagovat
niflheim

Tak koukám, že na to, co Mayock vychválil Redskins proti Rams, se jim proti Giants nepodařilo navázat... když tak koukám na tu divizi, tak Cowboys budou v pohodě i s Weedenem

Reagovat
I am Mancunian

kde sa daju najlepsie a najlacnejsie zohnat nfl veci ako dresy, ciapky a pod ?

Reagovat
Kowe

Hayne pátej nejprodávanější dres

Reagovat
niflheim

More McCowns than Mannings starting this Sunday.

Reagovat
Chazy

College zas dneska . Kdyby někdo chtěl koukat, tak už se snáz doporučujou zápasy, protože je zjevnější, kde je letos kvalita a taky se trochu ukazuje, kdo bude vysoko na draftu. Já se budu rozhodovat jen mezi pár ale.

18:00 BSU v Michiganu

Od Michiganu se letos moc čekat nedá, ale furt je tam Harbaugh a je zajímavý mrknout, jak to pod ním u Wolverines vypadá. BSU zas letos porazilo silný týmy a skoro porazilo i UCLA, což by jako byl masakr, kdyby dotáhli. Moh by to bejt slušnej fotbal, vyrovnanej, dost bodů. Ale upřímně hráče tam neznám.

18:00 Central Michigan v Michigan State

Tohle asi bude hroznej masakr a Michigan State vyhraje naprosto jasně. Ale u mě to nejspíš vyhraje na sledování, protože jejich QB je Connor Cook, ten jde příští rok do draftu a je určitě v tuhle chvíli top 2. Týmy NFL mu prej dost věří, tak uvidíme. Navíc mu LT dělá Jack Conklin, kterej by měl jít příští rok v prvním kole taky. A pozornost si zaslouží i pass rusher Calhoun. Každopádně kurzy na výhru Central Michigan asi tak 18.

21:30 Tennessee ve Florida

Už vážně top zápas, dva týmy z nejlepší konference, dva týmy, co letos hrajou solidně a mělo by to bejt vyrovnaný a dramatický, i fotbalově kvalitní. Já koukám určitě, když Gators fandím, ale poprvý je můžu doporučit. Za Floridu hraje novej Revis, teda Vernon Hargreaves, maj taky dva dobrý ofenzivní hráče - RB Kelvina Taylora a WR Demarcuse Robinsona, hlavně ten Robinson by moh bejt top 50 na draftu už letos. Z Tennessee upřímně hráče neznám, ale maj hezký dresy a kvalita tam bejt prostě musí, jenom sem je neviděl hrát. Vím, že maj QB, co by moh jít top 100.

Kdyby ten zápas nebavil, tak jsou dvě možnosti, kam časem přejít:

22:45 TCU v Texas Tech

Od tohohle zápasu se v US šíleně moc čeká, tipujou se výsledky ve stylu 60:50 a konzervativnější lidi čekaj 45:42, prej tam bude i dost NFL skautů. Jsou to dvě vážně kvalitní ofenzívy vedený dvěma relevantníma QB, co maj dobrej vstup do sezony, dvě hodně rychlý ofenzívy a nechybí tam talent. Oba týmy navíc maj k tomu slušnýmu QB i jedno fakt dobrý WR, Hornet Frogs maj Joshe Doctsona a Texas Jakeema Granta. Mělo by to bejt fakt šílený do počtu skórování a kdo prohraje, prohraje letos poprvý.

23:00 Kalifornie ve Washingtonu

Tady je to rozdílný od Michiganu State. I tady je hlavní důvod na sledování Kalifornie fakt, že za ně hraje Jared Goff, což je ten druhej top 2 QB pro letošní draft, navíc ten, kterej je letos ještě lepší a začíná chytat velkej hype. Ale ten Washington, co stojí proti nim, není vůbec špatnej tým a moh by je potrápit. Ale hlavní důvod ke sledování je Goff, kterýho příští rok asi uvidíme v prvním kole, spíš v top 10. Hlavně Kalifornie sama není nijak úžasnej a významnej tým, takže je super, že odsud může bejt top QB draftu.

02:00 UCLA v Arizoně

Tady pro mě není co řešit a ostatní zápasy mě vůbec nezajímaj. UCLA prostě znamená Josh Rosen a tentokrát proti dost dobrýmu týmu, takže je naprosto vážně možný, že Rosen pořádně narazí. Rosen má solidního RB Perkinse a z Arizony znám jen B Anu Solomona, ale i ten je prý dobrej, takže by to moh bejt solidní zápas. Ale já sleduju kvůli Rosenovi a o jinejch zápasech nechci ani slyšet.

Reagovat
Chazy

* QB Anu Solomona

Reagovat
Barm@n

Jinak pro podobné blázny jako jsem já je tam od 21:30 zápas Longhorns - je to historicky hodně úspěšný program s obrovským rozpočtem (před pár lety fakt obdoba Alabamy), který je však poslední roky úplně v prdeli ( i přesto od nich chodí spousta hráču do NFL - naposled loni např.Malcolm Brown do Pats). Chápu, že v Česku asi moc fans nemají, ale je to zajímavá univerzita - už jen tím, že je z Texasu

Reagovat
Chazy

A proti Oklahomě to bude super zápas, určitě patří mezi ty atraktivní, jen já jsem Gator no

Ale jinak lokace v Texasu je naopak naprosto nezajímavá

http://thetruthcometh.com/wp-content/uploads/2011/11/NCAA-college-football-FBS.jpg

Reagovat
Barm@n

To byla taková osobní vložka

Reagovat
Chazy

A já jen poukauzju na to, že Texas má klubů tři prdele

Každopádně v tuhle chvíli jedinej člen Longhorns, kterýho já znám, je Bevo

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Kowe

jeden klub 2,7mil obyvatel. Tvoje oblíbená Florida to má na 2,85

Reagovat
Chazy

jo, na Floridě je toho taky hrozně moc, ale ty univerzitní zápasy se aspoň vyprodávaj i k těm 100k, když tam lidi maj k těm klubům vážně nějakej vztah... profi týmy bych ztama ale vyštípal a nechal každý lize tak jeden, to je prostě katastrofa, jak to tam bejvá všude prázdný

Reagovat
Kowe

jo, je zajímavý, že se tam všichni tak cpou, NFL 3, NBA 2, MLB 2 jen MLS mají asi jen jeden

Reagovat
Chazy

Jinak Wyoming má jeden klub na míň jak 600 K A Severní Dakota to bude mít podobný.

Reagovat
Kowe

Louisiana má 0,85 alw Wyoming nebo tak, to je něco jinýho, když je to mrňavej stát (obyvatelstvem) a maj tam jeden tým. Louisiana má týmů 5

Reagovat
Chazy

Jasný, já vím, já jen chtěl poukázat na to, jak naprosto neskutečně neuvěřitelný díry to jsou

Reagovat
Kowe

tak ona taková Montana nemá ani jeden, Jižní Dakota detto a to jsou obě větší než Wyoming, ti vlastně musí být hrozně hrdí na to, že tam něco takovýho je, protože jinak tam musel chcípnout pes

Reagovat
Barm@n

Ten Goff minulý týden zahrál naprosto geniálně právě proti Longhorns (což ten výkon vlastně trochu devalvuje ). Fakt doporučuju zapamatovat, z toho by mohlo něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, akorát jsem se chtěl ptát, co bude kdo dneska sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak program u mně teda jasný.. ten zápas od 21:30 a pak Goff. Od 6 mně tam zaujal ten Cook nebo jsem přemýšlel, že si zas pustím LSU, ale v ten samej čas hraje Real, takže se k tomu dostanu někdy až na 3-4 čtvrtinu.

Reagovat
Chazy

Ono asi o moc nepřijdeš, Cook prostě stojí proti fakt slabšímu týmu, třeba ani nebude konec dohrávat. Kdežto Goff se bude muset doopravdy prokázat proti Huskies. Pak už je to s těma QB na sledování takový těžký, Hackenber z Penn State měl bejt top talent a jasný první kolo, ale loni víc INTů jak TD a letos zatím taky katastrofa, takže spíš top bust.

Reagovat
Barm@n

Jo tak letos jsou ti TOP 3 QB's asi: Goff, Kessler a Cook. Dál co mě napadá tak Hogan ze Stanfordu, možná JT Barrett z Ohio State, když ho nechají konečně startovat.

Reagovat
Chazy

Zatím se tvářej, že chtěj dál pracovat s Jonesem no

Reagovat
Kowe

není s Cookem trochu problém v osobnosti? že si ho ani tým nezvolil jako kapitána?

Reagovat
Chazy

Je to rozhodně zajímavý, že to tak vybrali. Že by s ním byl problém sem nečet, ale kdo ví no, třeba to není lídr.

Reagovat
Kowe

Já právě četl o tom, že to lídr není, ale jako za fakt to považovat nemůžu no.

Reagovat
formic81

od 21:00 Wales vs Anglie ale od 18.00 se rád podívám na Connora asi top 10 další rok co

Reagovat
Chazy

Rozhodně se tak statisticky tváří a na jeho zápasy furt jezdí skauti Divná je u něj jen docela malá kompletace (pod 60%), což je ještě divnější na college. Manziel prostě měl o 10% víc, Mariota taky. Tak jsem zvědavej, co v něm je, viděl sem ho jen jednou a to jsem na ten zápas nekoukal kvůli němu.

Reagovat
Barm@n

Posledně když jsem ho sledoval, tak mu hodně vyčítali, že špatně čte defenzívy soupeře, ale to je častý problém na college.

Reagovat
Chazy

Ale stejně, jaký týmy teď budou chtít brát QB v prvním kole, hm? Mně totiž přijde, že většina týmů buď má dlouhodobýho startera a nebo nějakej mladej projekt rozjetej.

Napadaj mě jen Jets, Bills, Redskins a Texans jako týmy, co QB vážně budou chtít řešit třeba i prvním kolem. A to u Jets mi nepřipadá jako jejich styl brát QB v prvním, Bills třeba budou spokojený s Taylorem. Takže je otázka, jestli v top 10 vůbec budou týmy, co budou QB chtít.

Reagovat
Barm@n

Jinak Hackenberg z Penn State měl tu skvělou sezonu ještě pod O'Brienem tak aby jsme po něm nešly my .

Reagovat
Chazy

No vidíš, to mě vůbec nenapadlo ale to by první kolo prostě nebylo no

Reagovat
Barm@n

Ježiš to vůbec - bych si představoval, že by spadl jak letos Petty někam k 5.kolu.

Reagovat
Chazy

Jojo, to by smysl dávalo. Ale podle mě by to Texans fakt měli hecnout a konečně zas QB v prvním kole vzít. Chápu, že David Carr byl totální ústřel, ale už je to tak 10 let a od tý doby to nezkusili.

Reagovat
niflheim

Tak Carr byl hlavně úplně první pick v historii franchise, vždyť ten rok do ligy přišli jako expansion team, se dalo i chápat.

Reagovat
Chazy

Však nikde neříkám, že to nechápu a naopak říkám, že by to měli zkusit zas. Ale tys asi jen chtěl ukázat znalosti

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Patriots had re-signed veteran defensive lineman Joe Vellano to the practice squad.

Reagovat
Chazy

hej no, oni jsou jako neuvěřitelní spameři, ale nejde to odlajknout

Reagovat
Chazy

Kde najdu HD streamy, hm?

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Podle mě to vypadá celkem fajně, tak kdo chce mrknout na jednoho z top QB pro příští draft, je tam

Reagovat
I am Mancunian

ktory to je ?

Reagovat
I am Mancunian

uz pozerwm prispevok vyssie ok

Reagovat
Chazy

tyjo, ale Central Michigan už druhej dobrej drive, třeba to nebude až tak jednoznačný

Reagovat
Chazy

Jenže když maj dva zblokovaný kopy, to je těžký

Reagovat
Kowe

neskutečně mě otravují ty pojebaný bubny a trumpety a podobný pokusy o umění

Reagovat
Chazy

můj hrozně oblíbenej prvek college footballu... kor když tam dávaj známý melodie filmový atp. A je fajn, že se můžou do toho fungování týmů zapojit i ostatní studenti, co nemaj zrovna sportovní nadání. Taky v tom maj různý soutěže a tak.

Reagovat
Kowe

to já všechno vim i ty nástupy a chorea dokážu ocenit, ale když to tam hrají po každým downu... uh.

Reagovat
Chazy

Aspoň je to jiný no. Stejně nejlepší člen kapely byl tenhle týpek

https://youtu.be/IpbMhgwcLQk?t=1m37s

Reagovat
Kowe

ten co si urval trumpetu nebo ten co svačil?

Reagovat
Chazy

Ten co tam žere, prostě to je super, jak se tam všichni kolem něj snaží a on takle v klídku na to sere

Reagovat
Chazy

A ještě jak to nenápadně drží oběma rukama jako tu trumpetu, aby tam zanik mezi ostatníma, nejspíš praxe

Reagovat
Kowe

jo, má to skvěle vymakaný

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Heh, nakonec je vyrovnanej zápas tohle. A upřímně mě zatím Cook ničím moc nezaujal, ale je nesmysl ho soudit podle dvou poločasů. Každopádně jejich RB je dobrej a ten Calhoun vážně dobře atakuje.

A Michigan 28-0 Harbaugh už si vodí college football

Reagovat
Kowe
Reagovat
Chazy

Já to vůbec nechápu, nevidím, kudy proběh prostě asi je to výživnej zápas no

http://www.sbnation.com/lookit/2015/9/26/9401505/michigan-byu-one-handed-catch

Reagovat
Kowe

podle mě tam byl o někoho opřenej a ten jak spadl tak se mu tam objevil kousek prostoru, ale stejně to moc nechápu

Reagovat
Chazy

Cook 6/13 pro 73 YDS

Reagovat
Chazy

Ale Calhoun je fakt zvíře neskutečný.

Reagovat
I am Mancunian

calhoun

Reagovat
Chazy

http://nowwatchtvlive.me/watch-cbs-channel-usa-live-online-cbs-channel/

Kdyby někdo našel lepší floridu, ocenil bych to, ale zatím stačí

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

A kdyby někdo chtěl koukat na nejlepšího QB pro příští draft, tak sem našel toto:

http://goatdee.net/120968/watch-california-vs-washington

Reagovat
I am Mancunian

neseka ti to ?

Reagovat
Chazy

No jakoby běží to většinu času dobře, ale občas to trochu poletí v čase dopředu. Ale není to nijak hrozný. Rozhodně ne tak hrozný jako to zklamání z výkonů obou těch super QB.

Reagovat
I am Mancunian

tak to neni chyba u mna teda..no dneska ma este ani jeden qb co si tu vychvaloval nezaujal

Reagovat
Chazy

Za to já nemůžu bohužel .. maj to bejt dva top prospecti a maj i odpovídající čísla, snad jsme jen trefili špatnej tejden. Ale ten Goff aspoň vážně hodit umí a ta ofenzíva je pasová, u toho Cooka se spolejhalo spíš na běh, to bych u top QB talentu nečekal.

Reagovat
Chazy

Tohle je druh college zápasu, kterej naprosto nenávidím vlastně Gators prohrávaj kvůli dvěma trick playím. Výsledek je, že RB má zkompletovanej pas na 4. down a z jinýho drivu má QB zachycenej TD.

Reagovat
I am Mancunian

defka huskies

Reagovat
Chazy

Texas Tech a TCU zatím evidentně naplňuje ty prognózy na přestřelku, co sem zmiňoval 28-26 před koncem poločasu

Reagovat
Chazy

Už 28-33 si to asi pustím na druhej poločas, to musí bejt fakt naprostá šílensot

Reagovat
Chazy

Na yardy 437-278 v poločase

Reagovat
Kowe

fandíme technikům nebo křesťanům?

Reagovat
Chazy

Hm, sem si říkal, že se něco muselo stát, když nepad FG a 5 minut žádnej bod, tys dorazil a zas ničíš zápasy ... a já asi fandím Horned Frogs, je to stylovej název

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

On je ten K asi kkt, minul podle statistiky už druhej

Reagovat
Chazy

Gators výhra, 13 bodů otočenejch za posledních 5 min a Grier měl 5/5, 123 YDS a TD na 4. downy. College je prostě jiná fakt.

Reagovat
Kowe

4 a 14 a on je z toho TD

https://twitter.com/YahooDrSaturday/status/647913078827253760/video/1 ten block je naprosto boží

Reagovat
Chazy

tohle byla parádní hra, sem nevěřil fakt

A ten konec byl taky super no, kopali FG z 55 YDS, jejich K nikdy nekopal v kariéře nad 50 YDS ani jeden pokus. Minul asi o 15 metrů, všichni že Gators výhra a pak se zjistilo, že HC Floridy hodil timeout, aby zmrazil kickera. Takže další kop, tentokrát ten míč letěl celou dobu do brány a až úplně na konci vylít ven. Mohlo to prostě bejt ještě daleko veselejší, kdyby si to tím posrali

Reagovat
I am Mancunian

huskieees

Reagovat
Chazy

Lol, sem myslel, že je to rozhodnutý

Reagovat
I am Mancunian

v americkom futbale je toto super, za par minut sa da prejebat dost vela

Reagovat
I am Mancunian

kurva ale tieto fumble huskies z toho by jedneho jeblo

Reagovat
I am Mancunian

chazy cakam ze sem hodis nejaky poriadny stream

Reagovat
Chazy

Jako na UCLA? Zatím je tam tohle http://goatdee.net/120985/watch-ucla-vs-arizona

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

47-45

Reagovat
Chazy

Ok, tak radši zahráli dvojbodovou reverse, kde nakonec házel receiver a míč chytal QB, to mě mělo napadnout

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

tak už 48-52 ten zápas je naprostá kokotina

Reagovat
Kowe

jak říkal komentátor- #collegefootball

Reagovat
I am Mancunian

tam hraju bez obran ?

Reagovat
Chazy

Jj, víceméně tak nějak, já na to upozorňoval, že je to hrozně očekávanej zápas kvůli tomu. Ono takovejch je na univerzitě hrozně moc, ale tohle sou fakt kvalitní týmy a i tak je to hrozná přestřelka.

Reagovat
I am Mancunian

to by ma nebavilom neznasam slabe defky radsej zapas 13-7

Reagovat
Chazy

Jo, taky to tak mám, v NFL by mě to hrozně sralo. Ale u college si to umím užít, prostě to beru, jak to je, hraje tam spousta hráčů bez NFL ambice a ocením ty ofenzivní výkony těch výjimečnejch talentů.

Reagovat
Kowe

naopak je to skvělý, když tam nikoho neznám, tak mi to vůbec nevadí a fakt se chci jen bavit

Reagovat
Chazy

746-557 na získaný yardy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Nojo, tak už 55-52. Ale ještě je 23 vteřin na obrat, takže pohoda

Reagovat
Kowe

naprosto šílený TD padaj

Reagovat
Chazy

V NFL by neplatil no, já nakonec fandím underdogovi, tak mě to ještě sere

Reagovat
Kowe

ta poslední hra

Reagovat
Chazy

No, to mi připomnělo jedno z největších zklamání, co sem v NFL zažil, že to tomu týmu nevyšlo

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000294428/Steelers-almost-produce-magic

Reagovat
Kowe

ou nebít tam to bílý svinstvo, tak to nepřešlápne

Reagovat
I am Mancunian

kolko bezal dneska fournette ?

Reagovat
Chazy

244 YDS a 2 TD na 26 pokusů

Reagovat
I am Mancunian

to je slusne aj na college

Reagovat
I am Mancunian

goff nakoniec celkom slusny

Reagovat
Chazy

Hej a sympaťák je to.

Reagovat
I am Mancunian

hej, on ma byt top10 na drafte ?

Reagovat
Chazy

Zatím vypadá jako nejlepší college QB pro příští draft no, chytá solidní hype. Ale kdo ví, to se může během roku změnit. Loni prostě 35 TD a 7 INT, přes 500 pokusů a skoro 4000 YDS, 62% kompletace, letos zatím v podobným duchu. Hodně se mu začíná věřit.

Reagovat
I am Mancunian

budem mu fandit

Reagovat
I am Mancunian

pozrem

Reagovat
I am Mancunian

scooby wright by mal byt top prospect, ale dneska fatk blbo sklada zatial

Reagovat
Chazy

Rosen 8/10, 100 YDs a 2 TD. Docela slušný na 18 let

Reagovat
Chazy

Jinak ale v tom zápase Texasu a TCU zaúřadovali ti dva WR, co jsem psal. Byl to fakt neuvěřitelnej match, hlavně ten Doctson hrál neskutečně.

Jakeem Grant 8/126/1

Josh Doctson 18/267/3

Reagovat
Chazy

Za Ole Miss dal tenhle rok už tři ofenzivní TD jejich DT

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/ESPNCFB/status/647953255889268736

Prostě 130 kg se blbě zastavuje

A ještě za Penn State dal TD ještě těžší lineman po fumblu

https://twitter.com/YahooDrSaturday/status/647900482204254208

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ten je boží, ten jeho td jako running Back asi 40 yardu byl dost slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, x hráčů mám na game time decision a dneska jsem na svatbě a bez netu .. tudíž bez NFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Maresma, Pes, Will Hughes a CubOne nemají natipováno. Pes a CubONE měli nulu už minulý týden, takže u těch si moc naději nedělám, ale Maresma a Will si tam ty tipy prosím hoďte.

Reagovat
Maresma

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Koukám, že příští týden je první zápas v Londýně, hezky derby z naší divize Jets a Dolphins. A pokračuje se v tom, co se loni udělalo tuším jen jednou, že je to jako předehrávka a hraje se už odpoledne. Docela zajímavý, tím vlastně soupeří s PL, to mi nepřijde rozumný.

Reagovat
chowas

cez Merseyside derby dokonca

Reagovat
Chazy

Ale to je super, aspoň mě nic na světě nedonutí koukat na tu anglickou bramboračku

Reagovat
chowas

polcas stihas, potom uz mozno aj ja nasrano prepnem

Reagovat
Kowe

to jim teda moc nevyšlo, šulkům

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra se dozvim, jestli na me zbyly nejaky lupeny. Snad to dopadne, bylo by to super.

Reagovat
Chazy

Se v tom céčku rýsujou další dvě napomenutí

Reagovat
Chazy

Je každopádně super, že jestli se nestane něco naprosto nepředvídatelnýho, tak se dneska Brady stane tím čtvrtým se 400 TD a pěkně doma na Foxboro

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Football_League_passing_touchdowns_leaders

Ten Marino je prostě bizarní, Tarkenton taktéž.

Reagovat
Dawon

proc je Marino bizarni?

Reagovat
Kowe

protože nosí béžový obleky

Reagovat
Chazy

To o sobě ale nemůže říct každej

Reagovat
Kowe

protože ne každej je kokot bez vkusu

Reagovat
Chazy

Když von je to HoF oblek

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe
Reagovat
Chazy

To jen zkoušel, jak v tom bude vypadat

Reagovat
Chazy

Jinak ale i kdyby se ti hnusil sebevíc, tak obecně se mi ta myšlenka hrozně líbí, že ti hráči k indukci dostanou i stejnej oblek. Při MLB řečích maj všichni stejné a hádám, že ty dvě sranda ligy taky nic takovýho nemaj. Takle prostě když někde vidíš někoho mluvit v tom obleku, vidíš záznam tý řeči, nebo někde v něm je, tak prostě během vteřiny víš, že je to halloffamer.

Reagovat
Chazy

* při MLB řečích maj všichni růžný právě

Reagovat
Chazy

různáý

Reagovat
Chazy

omg na to seru fakt

Reagovat
Kowe

krásnej nápad pohřbenej výběrem béžová je prostě šílená v tomhle odstínu, kór na těch obrech, kdy musí použít látky jak na menší stan.

Reagovat
Chazy

Protože hrál v době, kdy byly asi 100x benevolentnější pravidla pro defenzívu, ofenzivní hráč byl někdy prostě narovinu drženej. A ještě se moc nehrála west coast ofenzíva, takže skoro všechny týmy hrály primárně na běhy. Málokterej tým měl aspoň 50% hodů.

A pak se prostě objevil Marino, hodil 5000 YDS a 40 TD. A trvalo 20 let a 2 miliony změn pravidel, než ho dokázali Brady s Breesem překonat. Pro spoustu lidí je to skillem nejlepší QB historie a ještě trochu jiná liga jak A-Rod.

http://www.pro-football-reference.com/years/1986/leaders.htm

http://www.pro-football-reference.com/years/1984/leaders.htm

Ty rozdíly v TD a YDS jsou prostě bizarní. A tak je to tam prakticky rok co rok během jeho kariéry, jeden hráč se třeba trochu chytá, někdy vůbec žádnej.

Reagovat
Chazy

A je spousta rekordů, který drží a už dávno měly bejt díky změnám pravidel překonaný, ale prostě furt překonaný nejsou. Např:

100 TD passes in fewest number of games to start career: 44 (9/7/1986 at San Diego)

200 TD passes in fewest number of games to start career: 89 (9/17/1989 at New England)

Luck nedal za prvnícíh 50 zápasů ani 100 TD

Reagovat
Chazy

A teda Marino v prvních 50 zápasech hodil 114 TD, což je taky alltime rekord, druhej Warner hodil 101.

Reagovat
Trand

A to ještě nevím jak Marino, ale Warner k tomu měl 2 super wr, oba jsou v top10 v nachytaných yardech alltime. Pak ten Marinův rekord vypadá ještě líp.

Reagovat
Chazy

Hmm, teď na ty lídry v zachycenejch yardech koukám a ty dva ani neznám WR znalosti moc nemám

Reagovat
Trand

Torry Holt a Isaac Bruce? Já je znám, protože většinou dělají něco pro Rams, komentují přenosy třeba ještě s Marshallem Faulkem, který je z nich asi nejznámější, tak často bývá u draftu na nfl network a tak. Ale myslím, že budou dost známí jako členové Greatest show on turf. Nebýt Bradyho a Bellichicka, tak máme dva SB. Warner je taky fakt úkaz no. Nechápu, jak mohl být tak dobrý qb zůstat tak dlouho mimo NFL. Ale nevím, jestli se s Rams rozešel v dobrém, podle zpráv co čtu na netu se má po konci kariéry spíš ke Cards.

Reagovat
Chazy

Vůbec no bohužel. Faulka znám, stejně jako Michaela Irwina, protože dělaj na network pravidelně a jsou ve studiu gameday. Já tu historii nemám úplně najetou, spoustu věcí a hráčů neznám, ale na to je spousta času bych řek, ona se aspoň nezmění

Reagovat
Trand

Jo vždyť jo, já taky nejsem zběhlý zas tolik v historii ligy. Některý jména znám, ale spíš jen z poslední doby nebo fakt ty slavné hráče.

Reagovat
Chazy

Warner je ale stejně zajímavej, jak jako naprosto neuspěl v NFL, hrál arena league, pak dokonce hrál i Evropě a teprve po nějakejch 10 letech šel do NFL znovu a vyhrál SB, další prohrál s Bradym a pak ještě jeden prohrál za Arizonu.

Reagovat
Chazy

Tak po 4 letech. Ale i tak je to hodně atypická kariérní cesta

Reagovat
Dawon

Jo takhlenc Ja myslel, ze to myslis v negativni slova smyslu

Reagovat
Busby babes

jsem novej, tak se zeptam: jak je na tom z tohodle uhlu pohledu Peyton?

A A-Rod... ja to znam z baseballu, Alex Rodriguez...

Reagovat
Chazy

Hej, já prvního znal Andyho Roddicka, ale taky sem pak díky MLB zjistil, že jedinej pravej a původdní ARod je Alex Rodriguez. V NFL se tak říká Aaronu Rodgersovi, ale je to prostě Rodriguez no. I když poslední dobou slyším spíš A-Roid

S Peytonem se to má tak, že je naprosto jednoznačně jeden z nejlepších a nejvýznamnějších QB historie, akorát je těžký obhájit jeho případný umístění na pozici nejlepšího QB historie, protože prostě nemá prsteny. To samý platí i o Danu Marinovi, kterej nemá dokonce žádnej. NFL v tomhle není jako MLB, v NFL je jen 16 zápasů základní část a není to ani jako NHL, takže PO nehraje každej, ale vážně dobrý týmy a ty nejlepší maj bye, takže je všechno nakonec o tom playoff. A navíc se v NFL nedá postavit vážně dominantní tým, co by vyhrál třeba 3 SB v řadě, jako se to xkrát dařilo Yankees s WS. Abys něco takovýho dokázal, musíš mít nějakýho mimořádnýho jednoho hráče uprostřed, mimořádnou kvalitu a protože QB je asi nejvýznamnější a nejvíc zodpovědná pozice v kolektivním sportu, většinou to je on. Takže aby QB moh bejt historicky nejlepší, musí to bejt kombinace statistik, psychiky, co se odráží ve výhrách a PO výkonech a samotnejch prstenů.

A když to takle posčítáš, vyjde ti, že se dá vážně uvažovat jako o nejlepším jen o Tomu Bradym a Joe Montanovi. 4 prsteny sice má ještě Bradshaw, ale ten neměl ty statistiky a kvalitu. A Marino, Peyton, Rodgers atd. maj ty statistiky, ale zas nemaj ty PO výkony a prsteny. Takže Peyton je super, 5 MVP je historickej rekord, statistickejch rekordů má habaděj, ale jak dojde na srovnání, tak se tě fanda Patriots zeptá, proč má jen 1 prsten a 8x prohrál první PO zápas a si v koncích s obhajobou.

Jinak tebe sem se neptal na fantasy. Nechtěl bys případně mít roli náhradníka? Já letos zakládal třetí úroveň ligy - C-Lizée. A protože je plná nováčku, tak ještě určitě pár hráčů bude vyloučenejch za neaktivitu. Moh bys to za někoho takovýho převzít, nic by se od tebe nečekalo, ani bys neměl nárok na postup, ani bych ti moc nehlídal aktivitu, jen by sis to osahal, jestli by tě to bavilo, poznal bys nějaký hráče, něco se z toho naučil a příští rok na nás vlítnul a všechny vydrtil.

Reagovat
Busby babes

k te fante... no muzu to zkusit. Ale jak tomu nerozumim...

Reagovat
Busby babes

a k tomu zbytku, jasne to chapu... jak rikal Billy Beane: "If you lose the last game of the season, nobody gives a shit." Takze srovnani s prstenama chapu.

Reagovat
Chazy

Jo, z pohledu GM to určitě platí. Pokud jde o hráče, je to prostě nefér, protože jeden hráč tým nedělá. Ale zrovna ten QB je tak významnej hráč a může ovlivnit tolik hry, že je to nesrovnatelný s nikým jiným ve světě sportu a opravdu se to k tomu dává. Ale třeba u hodnocení nejlepších RB, WR, obránců atd., nikdy neuvidíš, že by někdo zohledňoval prsteny a PO výhry. To je prostě specialitka jen pro QB, protože se od nich očekává, že ten tým k prstenům dovedou.

A ok, kdyby teda byl potřeba hráč, ozvu se ti a kdyžtak se za rok prostě přidáš

Reagovat
Swarley
Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

jo tak od tohoto má ROdgers ty svoje kecy

Reagovat
Chazy

Tohle je stejně prostě nejvtipnější věc, co tu kdy byla, nikdy mě to nepřestane bavit

Reagovat
Swarley

já už to použil tolikrát, viděl jsem to tolikrát, ale zaručeně mě to vždy zničí

Reagovat
Chazy

Jojo, podobně na mě působí už jen tohle

https://www.youtube.com/watch?v=baGUQmrsSv0

Reagovat
Chazy
Reagovat
Swarley

what else do you want to know?

dpč, jsem takovej kkt, že bych se ho zeptal na ofenzivní reboundy

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Mě fakt nejvíc baví ten jeho příchod, jak mrdne těma papírama na stůl

Reagovat
Swarley

nejlepší úvod ever

Reagovat
Chazy

Hlavně tyjo většinou lidi říkaj, že koučové na tiskovkách jsou klidnější a neřeknou na plnou hubu, jak špatný to bylo, ale že s hráčema určitě mluví v kabině jinak a vyjebou s nima víc.

Tak jako chudiny holky, jestli to tak bylo

Reagovat
Swarley

to je fakt no, to asi nebylo moc příjemný, jestli to teda přežily

Reagovat
Trand

http://jimmoraplayoffs.com/

Mně se zas líbí tohle, kolikrát takhle uslyšíš někoho mluvit o Peytonovi.

Reagovat
Chazy

to vůbec neznám, to je super, hlavně ta druhá odpověď

Reagovat
Trand

Playoffs je super.

https://www.youtube.com/watch?v=rux7kfEiM_E

Tady ta 9ka a 3ka se mi líbí nejvíc, i když u 3ky teda nezjnám to pozadí, proč ho to tak štve, ale stejně je to super.

Reagovat
Chazy

* https://youtu.be/baGUQmrsSv0?t=1m24s

Mám fakt zas den, kdy všechno musím dělat natřikrát

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kowe

Do hajzlu to nikdo nechtěl Peytona a já za něj vyhodil 21 doláčů zbytečně?

Reagovat
Chazy

Peyton byl FA? já sem si vůbec nevšim, to byhc za něj možná 5 dolarů jako za backupa dal. Ale 21 těžko.

Reagovat
Kowe

já dal 10, ale pak jsem si říkal, že je to na FA furt luxusní zboží tak jsem si připlatil. A on si toho nikdo nevšimne ale uznávám, že mě i hodně lákalo to, že mam teď oba Manningy.

Reagovat
Chazy

Nojo, to je prostě fail a zisk pro tebe. Já osobně jsem fakt hrozně nepozornej hráč u NFL fantasy, jak mě ten sport zajímá asi 100x víc jak ta hra, tak tohle se mi stává pořád.

Reagovat
Chazy

Ale super pick btw, oni tam začnou hrát zas nohuddle ofenzívu a on začne zas dělat monstrózní body.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=cEGafktM5r4

Achjo, jak někdo nehraje ve velkej klub, ale za posranou Kalifornii, tak má na YT jedno jediný video každopádně sem si ho oblíbil fakt, ta ruka je úžasná a presence v kapse taky

Reagovat
Chazy

Každopádně pohled na ty průběžný skóre, ze kterýho jsou HL, je fakt žalostnej. Ono se to i píše hned na začátku v tom článku, co sem házel mancunianovi.

But in Goff's tenure as Cal's starter, his defense has been gouged for more than 40 points per game. In 25 starts, Goff has ran off the field a winner just seven times.

Reagovat
Chazy

Dává tam možná vítěznej TD za stavu 49-49, pak jinde otáčí z 48-52

Kdyby ho vzali Bills, Jets nebo Texans, tak by se asi divil pak v NFL

Reagovat
chowas

mam dilemu ktory zapas si zapnem od 19...

Jets v Eagles, Cowboys v Falcons ale skoda, ze nehra Manziel lebo to by som si zapol pre zaujimavost Raiders

Reagovat
Chazy

Já bych se asi rozhodoval mezi Ravens s Bengals a Luckem proti Mariotovi, kdybych nebyl Patriot. To první je prostě podle mě potenciálně nejvyrovnanější a přitom kvalitní a v tom druhým bych byl zvědavej na zlepšení Colts a taky jestli bude Mariota spíš ten z prvního a nebo druhýho weeku.

Reagovat
chowas

Ravens ani Bengals nemusim, aj ked som tu bol oznaceny za Ravena

Titans-Colts ma takisto nelaka, tak zatial u mna vyhravaju Raiders

Reagovat
Chazy

Jo, já jak pak v diskuzích hledal lidi, co se tu vyskytli, abych je nahnal do fantasy, tak jsem toho Ravena našel no. Měl sem v tom bordel loni, hrozně moc se vás objevilo. Rozhodně je výhodnější bejt Seahawk řek bych

Reagovat
Chazy

Ale jestli takle vůbec nevíš, na co koukat, tak je možná lepší už ta redzona fakt. I když všechno, co tam uvidíš, je pak v HL no.

Reagovat
chowas

redzone nie, to si radsej zajtra pozriem HL

Reagovat
smazaný uživatel

Cowboys s Falcons bude skvelej zapas!

Reagovat
Kowe

Rozhodně Ravens- Bengals ale Raiders bych si dal jako zápas 2 někde na pozadí.

Reagovat
JacoBee

Jsem na tom stejně...napadají mě falcons no.

Reagovat
Trand

Dneska je to fakt pecka, kdyby mi nehráli Rams, fakt netuším, co bych si vybral. Ravens - Bengals, Falcons - Cowboys, Chargers - Vikings, Eagles - Jets. To budou všechno hrozně zajímavý zápasy. Dneska si musí vybrat asi každej něco zajímavýho.

Reagovat
C0br
Reagovat
Chazy

sem zvědavej, jak moc napodobí ten loňskej rok

Reagovat
Chazy

+ Rams rookie RB Todd Gurley will make his NFL debut Sunday

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

Kde to čteš jinak? Nevíš, jestli bude hrát i Quick?

Reagovat
Chazy

Pár lidí to u mě retweetovalo. Řek to totiž Fisher v rozhovoru pro jednoho z NFL reportérů, takže žádnej přehled o aktivních a neaktivních nemám.

Reagovat
Trand

Jojo, vidím to na nfl.com, díky. Ještě Quick a budeme v plné síle.

Reagovat
Maresma

Rams inactives: Mannion, Pead, Reynolds (knee), Donnal, Wichmann, Quick, Sims (knee).

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

kvoli nemu idem pozerat rams

Reagovat
Chazy

Smajlík uprostřed textu

Reagovat
Trand

Jestli budeme hrát jako proti Redskins, tak Bell dneska 400 yardů a 5 TD.

Reagovat
Chazy

I'm told #Panthers LB Luke Kuechly will not be active.

To už trvá nějak moc dlouho

Reagovat
Chazy

This is the first @NFL Sunday since Week 17 2004 without a Brees, Romo, or Cutler at QB.

Reagovat
Chazy

#Eagles RB DeMarco Murray (hamstring) is inactive.

It's interesting to see Bradley Fletcher inactive.

#Browns CB Justin Gilbert (hamstring) is active for first time this season.

#Browns WR Dwayne Bowe, not listed on injury report, is inactive.

Chargers TE Ladarius Green (concussion) is inactive vs. Vikings, as expected.

Jets QB update: Geno Smith is officially ACTIVE today. So is Bryce Petty.

As expected, Eric Decker is officially OUT.

#Chargers CB Brandon Flowers (knee) is inactive.

Jenom co mě tak zaujalo...., ten Bowe fakt špatný, jestli to není zranění

Reagovat
Maresma

Aspoň mi to ulehčilo fantasy rozhodování mezi Murraym a Millerem.

Reagovat
Chazy

On ale polomrtvej Lamar proti Bills bude možná taky dobrá hrůza ale co člověk nadělá no, taky ho někde mám

Reagovat
Maresma

Nj, to je těžký, když jeden hraje proti Bills, druhej proti Jets a u obou vidíš Q.

Reagovat
Chazy

Jason Witten, per @Edwerderespn on crutches this week, sprained knee + TWO sprained ankles. Will play. Last missed game? 2003. Freak.

Reagovat
Kowe

hm risknout Questionable u D.Adamse nebo tam dát Jacksona proti Houstonu, teď babo raď.

Když Adams nenastoupí tak se mi to nevymění za někho z lavičky tak jako u PL co?

Reagovat
Trand

Dej Vincenta, mám ho tam taky, tak v tom aspoň nebudu sám.

Reagovat
Kowe

příjde mi to to že váhám mezi potenciálníma 0 a 7 a mezi jistýma 4 bodama

Reagovat
niflheim

Fletcher Island inactive

Reagovat
JacoBee

Kde přesně sledujete? je nějaká stránka kde jsou odkazy na všechny matche?

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
Trand

http://firstrowi.eu/football

Nic moc kvalita, ale najdeš tu vždy všechny zápasy. Většinou ještě vysílá Sport TV zápas od 19:00, pak od 22:30 a pak v úterý ráno od 2:30 + pátek ráno 2:30. Alekorát dnes nedávají ten zápas od 19:00.

Reagovat
Chazy

Vole, fakt tohle vůbec nedoporučuj, na tom už snad nikdo nekouká

Reagovat
C0br

Reagovat
Sali5

Já se jen vždy směju pod PL, když si někdo napíše o stream, v očekávání nějakého nadupaného HD a Trand pošle link z tohohle serveru

Reagovat
Chazy

Jojo, já nevím, jestli to jako maj bejt streamy pro mobily, nebo jak je to myšlený

Reagovat
Kowe

tohle je ale super na takovou záchranu, kdy nic pořádnýho nejede

Reagovat
Trand

Mě to nikdy nezklamalo no a když potřebuju nutně stream, beru všechno.

Reagovat
Trand

Mně internet asi nic rychlejšího nerozjede.

Reagovat
I am Mancunian

aky mas net ? ja mam snad najpomalsi ako sa da a vpohode aj HD stre to rozbehne

Reagovat
Trand

Já nevím, asi O2, ale bydlím na vesnici a nic jiného tu mít nemůžeme a ta rychlost je fakt malá, navíc většinou užívá počítač víc lidí u nás doma.

Reagovat
Kowe

tak to i tak máš ale nějakých 8mb ne? to se utáhnou v HD dá.

Reagovat
Trand

Tak já nevím, mně to vždy třeba 5 minut jde a pak se to vypne a to se mi u těch horších nestává. Ale já jsem spokojenej s tím svým, jedu oldschool streamy.

Reagovat
I am Mancunian

ja som tiez na dedine a mam 5 mbit/s, skus niekedy vipleague.me, tam sa tiez nesekaju ale byvaju tam kvalitnejsie streamy a to co tu dal chazy vyzera tiez ako kvalitnejsie firstrow

Reagovat
Chazy

http://goatdee.net/

Mně se včera při college osvědčilo tohle, vždycky tam byl jeden HD a jeden hodně snesitelnej. Jestli to tak maj i s NFL nevím, ale zkus.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

jinak prostě si hledej tady https://www.reddit.com/r/nflstreams

Já si jedu game pass, abych tyhle kktiny nemusel řešit

Reagovat
Barm@n

Prosím moc moc - bohužel jsem na matche od 7 ve vlaku se šílenou wifi, tak nemohl byste mi někdo poslat dobrý textový online na Texans (mimo nfl.com samo). Díky.

Reagovat
Tomoro

Konečně už se nemusím dneska učit a tak si můžu vychutnat redzone..od 7 to bude ale asi záhul mezi tolika zápasy přepínat a držet pozornost na všechny? kdybyste měli vybrat jediný co by to bylo?

Reagovat
Kowe

Bradyho 400. touchdown a pak Ravens-Bengals

Reagovat
Chazy

Ravens - Bengals

Reagovat
Trand

Já bych bral asi Chargers - Vikings, to bude určitě zajímavý a vyrovnaný zápas. Ale tahák je asi zápas Ravens - Bengals nebo Jets - Eagles. Myslím, ale že dneska zrovna nemůžeš prohloupit žádným zápasem.

Reagovat
chowas

ja zapinam Browns-Raiders ale zaujimave zapasy budu aj Ravens-Bengals alebo aj Cowboys-Falcons

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Jv4gekw6KMg

Kdyby chtěl někdo Eagles. Ale moc dlouho to asi nevydrží..

Reagovat
-Kopy-

Tak jdem na to.

Reagovat
C0br

rams maj díru v hřišti

Reagovat
Trand

Ale vůbec nechápu, jak se to stalo.

Reagovat
C0br

nějaký pyro to zapálilo

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

v st lous sa zapalil travnik

Reagovat
Chazy

Je tu vůbec nějakej Patriot krom mě a koweho?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Já už chci, aby začly ty bye

Naprosto neusledovatelný na nfl.com všechny ty průběhy

Reagovat
Chazy

Randle první TD za Cowgirls

Reagovat
Chazy

Dva běhy, jeden 28 YDS, druhej 37 YDS, to je snad vtip

Reagovat
Trand

Vzal moji důvěru ve fantě vážně.

Reagovat
Chazy

No teď je na rukách jeho a DMF osud 'Boys vážně. Nemůžou si dovolit hrát bez běhu, QB i WR1, to je fakt těžký.

Reagovat
I am Mancunian

jooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nice, v defce sem ho tam na poslední chvíli hodil za Ingrama.

Reagovat
chowas

Amari zatial super

Reagovat
smazaný uživatel

wow,tak to byl skvelej prvni drive. Nejdriv beh pro zisk 28 yardu, penalta za 15 yardu a 37 YDS beh pro TD!!

Reagovat
Chazy

Dion Lewis MVP

Reagovat
niflheim

Lewis je neskutečný, takový lepší Veeren

Reagovat
-Kopy-

To byl tah si vzít Lewisa z FA před 14 dny

Reagovat
Dawon

A ja premyslel, jestli si priplatit na waiveru precejen je to RB u pats ale zatim vypada fakt skvele no, jak pri behani tak pri chytani

Reagovat
Dawon

Lewis

Reagovat
Chazy

Ok, jsou tu patrioti

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Eagles přesně o 3x víc first downů za jeden drive než za celej zápas proti Cowboys.

Reagovat
smazaný uživatel

A total běhových yardů už taky překonanej.

Reagovat
Dawon

tam vicemene stacilo jen jit do plusu ne?

Reagovat
Chazy

On nebyl bezpečně překonanej už před výkopem?

Reagovat
Dawon

nebo tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nn, minule měli 7. Teď 40 za první down.

Reagovat
smazaný uživatel

drive

Reagovat
niflheim

Sheard je neskutečný.

Reagovat
Chazy

Sem to říkal

Reagovat
Chazy

Teď Randle 20 YDS dafuq

Reagovat
Maresma

Zatím si tam běhá jak chce no, D-line Falcons vůbec nezvládá.

Reagovat
Dawon

Heh, tak jsem si v pauze po TD u Pats pustil redzonu...A.J. zase odraz od rukou na nejjednodussi int, jaky jsem kdy videl, a tlusty lineman zpanikaril a nechytl to

Reagovat
Trand

Spadlo mu to na helmu.

Reagovat
Chazy

Green je v tomhle fakt trochu na pěst no. Ale i Dalton, že se nehodlá naučit házet na nikoho jinýho. Snad ten Eifert pomůže tomu šílenýmu ratiu INTů u Greena.

Reagovat
Trand

Tak tohle byl screen, ale jinak souhlas.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Randle

Reagovat
Trand

Andy.

Reagovat
Chazy

Dalton běhovej TD.

Od svýho vstupu do NFL je v tomhle směru v top 5

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že ho ten LB sundá a bude fumble.

Ale pěkně to proběhnul.

Reagovat
Chazy

Randle 6 běhů pro 86 a 2 TD

Reagovat
Trand

Randle už 22 bodů ve fantě.

Reagovat
I am Mancunian

konecne mam aj ja stastie

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Collins je boží, to bude drahé ... ale jinak se řadí k těm kvalitním OLB, kteří tolik nerushují passery a spíše se dropují do coverage... hodně podceňovaná tahle pozice, zvláště finančně.

Reagovat
Dawon

Hezky Cowiglrs sleduje to nekdo? co se tam deje?

Reagovat
Maresma

Sleduju, Randle tam má tolik prostoru, že by jim tam mohl běhat i Brady.

Reagovat
Chazy

Brady je letos úplně šíleně přesnej ty první tři zápasy, asi nikdy sem ho neviděl lepšího

Reagovat
Chazy

A jako v tom St Louis furt hoří trávník nebo co?

Reagovat
Trand

Ne, ale nějak jim to nešlo uklidit ten bordel z toho, teď už se začne hrát.

Reagovat
Chazy

To by se v LA nestalo

Reagovat
Trand

To ne no, když tam nemají tým.

Reagovat
C0br

už výkop

Reagovat
smazaný uživatel

DeAndre

Reagovat
niflheim

Gostk

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Posluszny šíleně chyběl Jax, je to podobný Kuechlymu, taky takovej šílenej tackler, co tu defenzívu řídí a je prostě všude.

Reagovat
Mada

je super

Reagovat
Trand

Bell už nás ničí.

Reagovat
formic81

ted jsem prisel ze zapasu a nevim na co mam koukat

Reagovat
Chazy

Evans první zachycenej pas letos

Reagovat
Trand

Pass rush lvl 0 zatím.

Reagovat
formic81

McCown asi tragickej co

Reagovat
Chazy

To dneska musíš specifikovat

Reagovat
chowas

Raiders defka zatial super, ale McCown tomu nepridava, uz hodil takmer INT

Reagovat
Chazy

Ale píču, McCown 14/15 a zrovna hodil TD, pěkne Carolinu drtí

Reagovat
Dawon

Saintsky McCown 14/15 a 100yds zatim se ta reklama Verizonu vyplaci

Reagovat
Trand

Paráda, udržet tenhle drive na 3 bodech. Konečně snad ukážeme i něco v útoku.

Reagovat
formic81

kdyby mel nekdo kvalitni link na steelers nebo na bengals tak let me now.. diky

Reagovat
Chazy

kdybys tyve uměl pročítat diskuzi, tak vejš se někdo na streamy ptá a jsou tam i odkazy na stránky, kde si je můžeš najít

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejlepší na Bengals. Kvalita není nic moc (ale v HD jsem nic nenašel), ale hlavně nelaguje a mají tam vystříhaný reklamy.

Reagovat
Chazy

Hledals tam, co sem sem házel odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslím nflstreams z redditu, tak to je první, kam se dívám, ale na Cincy bohužel nic. Ale už jsem si zvykl, na ně obvykle v HD nebývají streamy. Pro mě je stejně hlavní, aby stream nelagoval a nebyly tam reklamy.

Pacman krásnej int, Go Bengals

Reagovat
Chazy

http://goatdee.net/121183/watch-cincinnati-bengals-vs-baltimore-ravens

Toto myslím, není to asi HD, ale zas to není firstrow

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je v podstatě stejná kvalita jak ten, co jsem chtěl postnout, ale zapomněl přidat link: http://livetv.sx/en/eventinfo/344529_cincinnati_baltimore/#webplayer_ifr|316863|344529|316863|142|27|en

Reagovat
aither

Carolina coje

Reagovat
Dawon

A kurva, proti mne hraje Gronk tenhle tyden

Reagovat
Sali5

Proti mně Randle, pohoda

Reagovat
Chazy

Mariota první INT a pěkně hnedka pro TD

Reagovat
Trand

První pick six v kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sproles je absolutní bůh.. nemám slov.♥

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

To je paráda fakt

Reagovat
Mada

Reagovat
Dawon

wow, krasa

Reagovat
Sali5

Sproles

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar,

teď jsem dorazil z kina. Jaký zápas z teď probáhajících je nejzajímavější? Vzhledem k tomu, že nehrají Broncos a Sport mi dneska výběr neulehčil

Reagovat
Chazy

Si dej nfl.com a podívej se přeci

Reagovat
smazaný uživatel

No právě mě nic nezaujalo, jinak bych nepsal. Nakonec mě nálakalo vidět, jak Winstona zmastí JJ, tak jsem zvědavý.

Reagovat
Chazy

To je zajímavá volba, to sem zvědavej, co budeš říkat na Winstona i Malletta. Já zatím Houston neviděl, tak nemám představu, ale asi je to zatím hrůza. Winston je parádní, ten už ukázal dost tejden zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Tři snapy Winstona, jednou jim RB sejmul JJ a podruhé zboural rovnou Jamese Ten kluk si s tou svojí lajnou ještě moc užije. Jinak zatím hlavně útok Tampy totálně mimo NFL, to vypadá pomalu, jak by tam skoro nikdo neměl nejvyšší parametry. Receiveři nechytají ani to nejlehčí, ale Mallet a jeho company se v prvním drivu taky neukázal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mallet rovnou v durhém drivu INT

Reagovat
niflheim

Taký luck

Reagovat
Chazy

Zrzeeeek

Reagovat
Sali5

Dobrá reklama Aikmana na Miller Lite

Reagovat
Trand

Big Ben s Brownem jsou nezastavitelný. Nevím, jak to Pats udělali.

Reagovat
I am Mancunian

dobre vas zatial znasilnuju

Reagovat
Trand

Je to hrozný, musí s tím Williams něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on s Pats nehrál Bell, takže se stačilo soustředit hlavně na passing.

Reagovat
Chazy

Oni proti nám ale naběhali hromadu YDS

Reagovat
Kowe

představ si to s Bellem

Reagovat
Trand

Tak zatím v tomhle zápase je tak v 70% akcí Bell na pozici wr místo rb.

Reagovat
Trand

Brown už 70 yardů, ok.

Reagovat
Dawon

hergot, dvojka ben+brown ve fante mi letos dela velkou radost

Reagovat
Chazy

Hh, Cam hodil TD na Olsena, zrušili kvůli penaltě, tak Cam hodil o trochu delší TD na Olsena

Reagovat
Dawon

BOYS

Reagovat
niflheim

Kdy je deadline tradů ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

Času dost. 13. listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Weeden zatim dobrej, hodne se mi libi. Ma dost casu v kapse, je trpelivej a mice se zbytecne nezbavuje. Ono to pujde i bez Roma

Reagovat
Chazy

No jako nepůjde, ale tak 4-4 třeba uhaluzíte

Reagovat
Dawon

...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna picovina...

Reagovat
Mada

Bell

Reagovat
Chazy

Keshawn Martin součástí ofenzívy

Reagovat
niflheim

Bradyho QB sneaky

Reagovat
Sali5

Jets zatím 6 drivů a z toho 5x 3 a ven

Reagovat
Chazy

To je ta potíž s Fitzpatrickem no, proto on nikde ten dlouhodobej kontrakt nedostane. Jeho útok prostě není konzistentní

Reagovat
formic81

on nehraje Hightower?

Reagovat
Chazy

Je tam, jednou se krásně nechal přeběhnout v pass coveragi

Reagovat
Trand

Však ony je ty 2 point conversion přejdou.

Reagovat
niflheim

G-Man

Reagovat
Chazy

Weeden

Reagovat
Chazy

Mallett taky INT těsně u vlastní red zony

Reagovat
C0br

Brandon Weeden has now set a Cowboys team record by completing 21 consecutive passes.

aspoň to stihnul

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Tak int je taky kompletní pas, bych ho nechal pokračovat v rekordu

Reagovat
Trand

Gurleeeeeeeey

Reagovat
Trand

Austin je ale letos zatím skvělý. A Cignetti taky, konečně ho zapojujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mathews. Bradford parádní hod.

Reagovat
Sali5

No, konečně nějaký pěkný drive

Reagovat
Trand

Fake punt, omg, snad poprvý, co nám nevyšel.

Reagovat
I am Mancunian

skodaa

Reagovat
Trand

Njn, hodit to o kousek výš, tak je to v pohodě, okolo Baileyho yardů nikdo nebyl.

Reagovat
Trand

*5 yardů

Reagovat
I am Mancunian

kurva kazdy stream mi seka

Reagovat
Trand
Reagovat
I am Mancunian

mne to seka skoncil wom na firstrow a zatial fici

Reagovat
Trand

Nevím, proč to ti nahoře kritizují, nejspolehlivější stránka.

Reagovat
I am Mancunian

uz zacina aj to sekat, asi to bude netom

Reagovat
Trand

Tak to už je špatný.

Reagovat
Trand

Teda passový. Vím, že minulý rok jsme tam měli jednu šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sims

Reagovat
Dawon

Jets, co na to rict fakt Totalne vymazou Lucka a pak tohle

Reagovat
Chazy

Dalton - Green jeden jedinej drive 17 YDS, 31 YDS, 11 YDS

Reagovat
Sali5

to je trouba

Reagovat
Sali5

Fitzpatrick konečně nějaká dobrá přihrávka na Marshalla a ten když padal, tak se pokusil nahrát na spoluhráče za ním a samozřejmě je z toho míč pro Eagles

Reagovat
Chazy

lol, a to zrovna teď Marshall fňukal, jak jsou lidi zlí, že ho nepovažujou za jednoho z top WR

Reagovat
Chazy

Ježiš to je čůrák

Reagovat
Dawon

...ja sa ptam proc

Reagovat
Trand

Máš z toho body, tak si nestěžuj.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

A ve fantě to má Jenkins jako forced fumble.

Reagovat
Dawon

to je taky dobra sranda teda

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Jenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins

Reagovat
niflheim

Defkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Dawon

McCourty

Reagovat
Dawon

Kazdopadne hodne spatny hod od Bortlese

Reagovat
Chazy

DEVIIN

Reagovat
Dawon

A Ravens by se do prdele mohli probrat

Reagovat
Chazy

Eifert rushovej TD? Prosím?

Reagovat
Chazy

Ok, přep sem si tam, zas si yahoo vymejšlí

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se žádnej TD ani nekoná.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

BRADYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Historie 400. TD konečně

Reagovat
Chazy

A Danny kokot ten míč dává nějakýmu fandovi

Reagovat
Kowe

jdu sledovat ebay

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Dawon

DANNYYY 400

Reagovat
Busby babes

Brady!!!!!

Reagovat
niflheim

400!

Reagovat
niflheim

A naprosto ukázková dvouminutovka od Bradyho

Reagovat
Kowe

GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Randle 3. TD.

Reagovat
I am Mancunian

ajtak mi to nebude vo fante stacit, uz to vidim

Reagovat
Trand
Reagovat
Kowe

Reagovat
chowas

Handzus,Bartecko,Demitra

Reagovat
Mada

Reagovat
chowas

Carr vyborny drive

Reagovat
Dawon

Pekne Raiders Trest pro Browns za posazeni Johnnyho

Reagovat
chowas

fumble pri kickreturne

Reagovat
chowas

tak nic

Reagovat
Dawon

Nemuzu se ubranit tem podobnostem s Jets Kdyz se tam konecne objevujou pozitiva a fanousci dostavaji nadeji, tak najednou predvedou takove zvratky

Reagovat
Chazy

takovejch lidí tady tiplo výhru Jets vám hromadně jeblo ne

Reagovat
Dawon

mi proste po tech vykonech Eagles mozek nedovolil na ne tipnout

Reagovat
Mada

Reagovat
Chazy

Jo, jako já chápu, že to někoho napadlo, ale fakt to je šílená převaha

Reagovat
chowas

Reagovat
Kowe

Reagovat
Sali5

Já u toho tipování často moc nepřemýšlím, potom to dopadá tak, že si vyčítám, jak jsem mohl ty dát ty šupáky

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá Jets. Ten TD to aspoň trochu zdramatizuje, jinak bych na druhou půli přepínal.

Reagovat
Trand

83-47 pro Tomlina, to jsou úžasný čísla.

Reagovat
Chazy

Tak on je fakt jeden z nejlepších HC NFL. Hře jako takový prej rozumí způsobem, že ho nikdo nestíhá.

Reagovat
Chazy

Luck nejlepší QB historie zas má dost nejistý statistiky dneska, a to teda Titans nejsou zrovna dobrá obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Winston taky dost zbytečná INT, ale je hrozný jaké tam má dementní receivery.

Reagovat
Chazy

Winston má jedny z nejlepších receiverů v NFL

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím to tak vůbec nevypadá

Reagovat
Chazy

Colts to už přeháněj ti zoufalci ale ne

Reagovat
Dawon

jako pokud by byli 0-3 tak bych si snad zacinal myslet, ze opravdu nevyhrajou ani tuhle relativne zoufalou diviz, i pres zlepseni v podstate u vsech ostatnich tymu

Reagovat
Trand

Kendricks.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, my jsme v té redzone fakt docela marní. Snad se z toho intu Dalton neposere.

Reagovat
C0br

luck pick

Reagovat
Trand

Máme Legatrona a nezkusíme 62 yardů FG?

Reagovat
Dawon

Luck ty jeho ztraty uz jsou letos fakt silene

Reagovat
Chazy

Luck

Reagovat
Dawon

Smith sr.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže jsem si ho na poslední chvílu šoupnul ve fantě do základu. Snad se teď Dalton neposere, tady to ještě bude zajímavej zápas.

Reagovat
Dawon

Snad se posere

Reagovat
Kowe

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
smazaný uživatel

Texans solidní fumble při punt returnu deset yardů před vlastní end zónou

Reagovat
Trand

Donald jede na DPOY.

Reagovat
Dawon

McCown u Saints 19/20...tam uz jen cekam, ze hodi nejaky rozhodujici int

Reagovat
I am Mancunian

big ben ma vpici koleno, kurvaaa

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

do kokota

Reagovat
I am Mancunian

fanta ?

Reagovat
Dawon

ale tak samozrejme to je na hovno bez ohledu na fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas tenhle tyden fantu hodne zoufalou. Nastesti teda pro me

Reagovat
Dawon

vsecko spatne no sem strasne stastny, ze se u Ivoryho tesne pred zapasem napise ze hraje, a za 3 ctvrtiny neodehral snad zadny snap Tady uz me muzou spasit jen nejake garbage time TD u mojich WR

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste si na lavicce nechal 14 bodu. Za to te chvalim, aspon to bude bez nervu

Reagovat
Dawon

jako tenhle tyden me to asi nemusi mrzet, protoze s tvyma WR a TE bych te neporazil ani kdybych se posral

Reagovat
Chazy

Jakože je to vážný?

Reagovat
Trand

Asi jo, museli ho odnášet a kulhá, teď hraje Vick.

Reagovat
C0br

spadnul mu do něj obránce... následovalo takové to ošklivé prohnutí

Reagovat
Chazy

To u Bena nemusí nic znamenat ale. Znepokojil bych se jenom kdyby přišel o nohu

Reagovat
Trand

Je v šatně no, snad bude ok.

Reagovat
I am Mancunian

je dost mozne, ze aj ano

Reagovat
Trand

Ale už je potvrzené, že nedohraje dnes.

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomoro

Jo jo Luck mi dela vylozene radost nicmene furt verim ze se chyti..

Reagovat
smazaný uživatel

Jones je hrozny hovado. Ten kdyz se rozbehne, tak je skoro nezastavitelnej...

Reagovat
Chazy

Luck

Reagovat
smazaný uživatel

Luck mi dela radost. Presne kvuli tomu jsem si vzal defku Titans

Reagovat
Chazy

Měli draftovat Wilsona no

Reagovat
Dawon

COOOOOOLTS

Reagovat
Chazy

Titans hráli 4 a 1 Whisenhunt se toho nebojí, to je správný. Nesnáším kopání z 5 yardů od end zony.

Reagovat
Dawon

proto ted kopali ze 2 yardu od end zony

Reagovat
Chazy

Upřímnně to už chápu, když ze 7 pokusů ani jednou neuděláš end zonu, tak to poosmý nezkusíš

Reagovat
Dawon

ale jasne, jen takovy vtipek vzhledem k tomu cos napsal

Reagovat
Chazy

ok, haha tedy

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

Roethlisberger is crying on the cart. That’s his season, folks

Reagovat
Chazy

No tak to je v prdeli. To už je moc starterů letos

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Sakra. A takovej blbej hit to byl. Nic úmyslnýho.

Reagovat
niflheim

Brady

Reagovat
Chazy

Brady vyučuje ale že k tomu použije Martina, to je trolling

Reagovat
aither

Gronku polož něco

Reagovat
Chazy

Luck 7/17, 116 YDS a 2 INt to je snad vtip

Reagovat
Mada

Reagovat
Kowe

chceš si tradenout pro jednoho z Manningů?

Reagovat
niflheim

No tak to nevím, co si Jax slibovali

Reagovat
Chazy

Ale maj tam vážně progres v tom týmu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mihi

Koľko tímov vypadáve vo fante?

Reagovat
Chazy

Z obou divizí poslední

Reagovat
Mihi

Díky, bude to tuhý boj o záchranu, bez Deza a s tragickým Forsettom

Reagovat
I am Mancunian

sagan majster sveta

Reagovat
Chazy

Cowgirls

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny. Vubec se nedari je zastavovat, delaji si co chtej...

Reagovat
Chazy

Prohozený role no. Spíš ale že ta ofenzíva úplně umřela druhej poločas

Reagovat
Trand

Tak hlavně, že jsem psal, že Vikings - Chargers bude vyrovnaný zápas.

Reagovat
I am Mancunian

toto musite vyhrat

Reagovat
Trand

Snad jo, zatím jsme ale dost špatní. Teď ta penalta nás dost zachránila.

Reagovat
I am Mancunian

gurley nedostava moc prilezitosti

Reagovat
Trand

O-lina vůbec nezvládá ty runové bloky, je to hrozný. Myslím, že jsem na tom nejhůř v nfl, co se týká runů. Nebo aspoň bloků o-liny.

Reagovat
I am Mancunian

to je skoda, ked mate takeho skveleho rb, dneska asi td nedate

Reagovat
Trand

Je to hrozný. Foles hraje překvapivě docela dobře, i passová hra se daří celkem na naše poměry, ale ty běhy, to je fakt hrůza.

Reagovat
I am Mancunian

staci este 2 FG a vyhrate

Reagovat
I am Mancunian

tak foles to.dojebal

Reagovat
Chazy

Cam

Reagovat
Chazy

Obránce radši šel předstírat zařazení do pass coverage, aby ho nemusel skládat

Reagovat
niflheim

Put the helmet down, Jimmy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Jets ještě nejsou venku.

Reagovat
Tomoro

Heh Brindza bez halusek to neni ono

Reagovat
Chazy

Ale on nejdřív hodil 58 YDS a pak posral takový dva kopy

Reagovat
Tomoro

jo jo dneska jsem se rozhodl travit cely vecer u redzone tak to sleduju cele.. neskutecne ten jeho dnesni pribeh..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný from hero to zero, tohle dost možná prohraje Tampě zápas.

Reagovat
Chazy

Ježiši, redzone

Reagovat
Tomoro

pro seznameni radne a chyceni vseho mi to po dlouhe dobe staci

Reagovat
smazaný uživatel

Brindza

Ten frajer trefí 58 FG, aby pak netrefil extra point a dva jednoduché FG a stál tak Bucks 7 bodů a vítězství

Reagovat
Dawon

Colts - Titans fakt bozi zapas

Reagovat
Tomoro

LUCK !!!!

Reagovat
aither

Jets

Reagovat
Chazy

Titans ok, to je zápas tragédů

Reagovat
smazaný uživatel

Hm zrovna chci napsat, že Mathews dneska běhá dobře a... fumble.

Reagovat
Chazy

Kubys musí mít radost z toho Blounta

Reagovat
kubys

To je karma!

Reagovat
Chazy

Jo ty ho hraješ to není taková sranda

Reagovat
kubys

Já ho hrál od začátku, protože jsem nevěděl, jestli bude Lacy okej, naštěstí jsem se dozvěděl, že bude hrát, až když začali hrát Pats, takže z kola ven šel Johnson no.

Reagovat
Dawon

ale tref to takhle pred zapasem zejo taky klidne mohl mit 5 carries a 0 td

Reagovat
Eric_The_King

Já ho mám 2x na lávce žejo

Reagovat
Chazy

tak je to správně

Reagovat
Dawon

Cowgirls naprosty rozklad obrany

Reagovat
Jerichoo

Amatérska otázka. Co je Ret TD? dík

Reagovat
Chazy

Touchdown z returnu, přímo z výkopu nebo z puntu

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl být Return touchdown, pokud se nepletu (z kickoff nebo punt returnu).

Reagovat
Jerichoo

dík

Reagovat
Chazy

Každopádně dát někomu 50 je prostě paráda

Reagovat
aither

Jets , panebože, to neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Hicks, Rowe.. rookie hráči se dneska s těma INTama činěj.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hicks je celkově při těch absencích Kendrickse a Kike dneska boží.

Reagovat
Kowe

Swarlos takovej underdog ligy a takhle mě drtí

Reagovat
Dawon

uz bylo na case, aby ti nekdo zatnul tipec

Reagovat
Kowe

no, kdyby ti moji šulci hráli tak špatně jak normálně tak ok, vždycky jsem měl výsledky že byli skoro všichni pod projekcí, ale ten dědkův mančaft šlape nehorázně.

Reagovat
Dawon

to sou holt ty zivotni zkusenosti

Reagovat
Kowe

hlavně ať neudělá PO

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to v tom Houstonu dejě ? Tolik missnutých EP nebo FG jsem neviděl za celý minulý rok

Reagovat
Chazy

EP se nehraje ze stejnýho místa jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by to pro ně neměl být problém, ne ?

Reagovat
Chazy

No trochu měl, proto se nehraje ze stejnýho místa

Reagovat
I am Mancunian

moncrief ale kraany td catch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Dalton se fakt posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Dalton se fakt posral.

Reagovat
Chazy

Takk ale tohle jde na OL no

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to držel docela dlouho. A hlavně skoro celou druhou půlku háže tužku.

Reagovat
Chazy

Jojo, asi neměl komu hodit no, ale i tak nemusel bejt takle složenej

Reagovat
Dawon

DALTOOOOOOOON

Reagovat
C0br

foles

Reagovat
Trand

Foles.

Reagovat
Dawon

ten forced fumble mi u Jenkinse zrusili kurva

Reagovat
Trand

Zrušili, pak zas přidali, pak zrušili. Pořád s tím šachujou. Já měl 80 bodů a za minut 130, třeba ho tam ještě hoděj.

Reagovat
Dawon

a ted jeste Allen garbage time TD To je zas strasny vyprask

Reagovat
Dawon

V becku jedu na rekordy ale teda, tenhle tyden by me zesmesnil i Swarlos

Reagovat
Kowe

tenhle týden totiž Swarlos jede jako prase

Reagovat
Dawon

on by me ale asi znicil i pri svem 60bodovem tydnu

Reagovat
Maresma

JuJo je bůh.❤

Reagovat
I am Mancunian

randle prestal druhy polcas behat ?

Reagovat
Trand

Není nic lepšího, než mít na lavičce 37 bodů.

Reagovat
Chazy

Každopádně Colts zaslouží pochvalu, hezkej obrat

Reagovat
aither

Colts

Reagovat
Chazy

ZRZEEEEEEK

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

pici

Reagovat
smazaný uživatel

GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

THURMOOND

Reagovat
Chazy

Ono to bez toho Roma nepůjde no

Reagovat
Eric_The_King

AJJJJJJJJJJJJJJJ

Reagovat
Eric_The_King

Jako AJ Green, takhle to vypadá divně

Reagovat
Dawon

Tak podme Flacco, ukaz zrzkovi jak se to dela

Reagovat
Dawon

SMITH

Reagovat
Chazy

Panthers ufff.... konečně obrana něco udělala dobře

Reagovat
Trand

Rozhodčí.

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

No, asi se to dotklo, ale nějak průkazný mi to nepřišlo.

Reagovat
Trand

Ten útok je fakt špatnej. Gratulace Steelers, akorát nevím, jak to bude v sezoně s Vickem, moc dobře to nevidím. Obrana dneska super, po 1. čtvrtině nějaký změny a Steelers se už k ničemu nedostali. Dáme Seattlu 31 bodů a pak dohromady 16 bodů Redskins a Steelers, nerozumím ničemu.

Reagovat
Chazy

No... teď aby Titans dali tu dvojbodovku

Reagovat
Chazy

Ok, při prvním pokusu byla penalta obrany

Reagovat
Dawon

ono pri te 2pt konverzci je pass interference celkem suepr volba pro obranu...tohle byl podle me jasny TD...ten 1 penaltovy yard navic nic moc neresi a vic pokusu stejne nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Jets.

Reagovat
Chazy

Flacco

Reagovat
Dawon

RAVEEEEEENS takhle se to dela

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ten Normanův INT.

Reagovat
formic81

tak v becku te mam snad Chazy

Reagovat
Chazy

Jojo, aspoň něco ti vychází, když snad každej tvůj názor se zatím vyvrací

Reagovat
formic81

to mi ale tolik nevadi

Reagovat
Chazy

Gratulace každopádně, můj tým zatragédil zas

Reagovat
formic81

noo CK7 moc hezky

Reagovat
I am Mancunian

skvely zaciatok

Reagovat
Chazy

ZRZEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Chazy

Tohle nešlo hodit líp ani o centimetr

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

ty vole to jsem rad ze jsem si ho vzal z toho waiveru

Reagovat
Kowe

Daltona?

Reagovat
Kowe

Ou, teď jsem viděl to Benovo koleno

Reagovat
Dawon

Jezis obrana Ravens si snad dela kozy

Reagovat
Chazy

Ta jejich secondary holt je daleko od ideálu no, viděli sme v PO

Reagovat
Dawon

totalni katastrofa

Reagovat
Chazy

Viděls, jak skládali Greena u toho 80 yardovýho?

Reagovat
Dawon

videl no komici

Reagovat
-Kopy-

Cardinals defka Bethel

Reagovat
Trand

S touhle offense nemůžeme na playoff ani pomýšlet. OC je lepší než oni, ale ta o-lina nás sráží.

Reagovat
Trand

Aspoň, že v té fantě se celkově daří.

Reagovat
chowas

Woodson

Reagovat
Chazy

Woodson INT za měsíc je mu 39, ale pohodička

Reagovat
I am Mancunian

kaep za 6minut hodil 2 pick 6

Reagovat
Chazy

Tak to není dobrý

Reagovat
Eric_The_King

Ještě, že mám i Palmera, jinak bych musel příští týden startovat Kaepa

Reagovat
Zaschrona

Kaerpernick jede, defkaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Dawon

kopernik

Reagovat
formic81

sorry ale jako at jde Colin do hajzlu

Reagovat
-Kopy-

další Int a další touchdown

Reagovat
Chazy

Jojo, Cincy bude špatný a nedá PO, jojo, Dalton je špatnej QB

Reagovat
formic81

ale v play-off mu to proste nejde.. se ubírá k zimnímu spánku či co

Reagovat
Chazy

Ono zas na druhou stranu dal PO ve všech sezonách, který hrál a je mu jen 27. Má hromadu času, aby tam něco dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

To já letos v PO věřil a věřím docela na pohodu (a celkově mi přijde, že za tu dobu, co NFL sleduju, tak je Cincy dost podceňovaný), ale tam očekávám další zrzkův blowout. I když uvidíme, co bude předvádět v primetimu.

Reagovat
Dawon

Tak zaprve nikdo nerikal ze Cincy bude spatne, je to strasne silny tym na obou stranach mice...a za druhe vsichni vi, ze Dalton neni uplny retard, jen proste musi ukazat ze na to ma v tech klicovych chvilich...zas me neser

Reagovat
Chazy

mám radost no

Reagovat
Dawon

Ravens

Reagovat
I am Mancunian

kaep terwz musi zabehnut aapon 150yds

Reagovat
formic81

se asi rozhodli ze nepujde Palmer vubec do hry

Reagovat
Trand

Na tým postavený na runový hře slušný

Week 1: 26 rushes, 76 yards (2.92 yards per carry)

Week 2: 13 rushes, 67 yards (5.15 yards per carry)

Week 3: 18 rushes, 71 yards (3.94 yards per carry)

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

Bengals

Reagovat
smazaný uživatel

Who Dey!

Reagovat
chowas

fanta

proti mne Blount, ktory za 2 weeky mal 0.4 bodu a dnes 27 a na lavicke defka Cardinals s 2 TD

Reagovat
Chazy

Na co koukáte? Já sem si dal Bills a Dolphins.

Zas Bills neskutečnej drive. Vzhledem k tomu, co se děje na druhý straně u 49ers sem fakt zvědavej, kdy si jejich klauní fanbase uvědomí, o jakýho HC a OC přišli.

Reagovat
formic81

proste neni kvalita.. se podivej na D-line co tam hraje za borce, o-line taky trash

Reagovat
Chazy

Já vím, že obranu nemáte, ale jde mi o ofenzívu a protože se Olina nesměla používat jako zastání Romana, tak hádám to nemůže bejt ani obhajoba novýho vedení.

Reagovat
Kowe

vždyť si tvrdil že to bude vpohodě, že jsou tam talentovaní kluci

Reagovat
I am Mancunian

to co ma znamenat s rou klauni fanbase ?

Reagovat
Chazy

většina fanoušků 49ers skočila na tu válku mezi Harbaughem a GM, respektive na tu snahu GM, aby zdiskreditoval Harbaugha a jeho práci, aby ho moh vyhodit prostě jen proto, že spolu nemůžou spolupracovat a fanoušci nebyli nasraní, že jim vyhazuje top HC bez jediný rozumný příčiny.

Výsledek je, že pitomci ze SF hromadně na to skočili a fakt si myslí, že hráči Jima neměli rádi, 3 konference a účast v SB byla samozřejmost, protože to byl nejlepší tým dějin světovýho sportu a Roman je průměrnej OC. A tak ještě GM oslavovali za to, že vyhodil nejlepšího HC s nejlepším DC a OC, co měli od přelomu tisíciletí.

Reagovat
I am Mancunian

qja ze je to narazka na formica ja za harbaughom smutim, megasympatak

Reagovat
Chazy

Nene, je to tak hromadně no, co sem čet prostě. Protože výsledek je, že Harbaugh už teď je oslavovanej za práci v Michiganu a Roman vytváří Bills nejlepší ofenzívu za bůhvíjak dlouho

Reagovat
I am Mancunian

a my sme za kokotov

Reagovat
Chazy

Jojo, ale to je fakt tím nedostatkem talentu já jako to jinak chápu, těžko spolu můžou GM a HC spolupracovat, jestli se nesnáší a maj naprosto rozdílný myšlenky na vedení klubu. A GM je nadřízenej, tak logicky půjde HC. Jen prostě to vyústilo v to, že je zpochybňovaná kvalita těch dvou, tak si přeju, aby ji prokázali a spravili si reputaci. 49ers jinak přeju taky furt

Reagovat
Kowe

určitě Dolphins, Lauren ( ) to dneska pěkně schytá

Reagovat
formic81

u niners to vypada na dalsi blowout

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, čekal jsem, že to zranění Big Bena (navíc 0 od Eiferta a prd od Hilla) bude prohra ve fantě, ale 30.4 od Smitha Sr. a 34.70 od AJe mě drží nad vodou.

Reagovat
formic81

jinak Gostkowski 17 bodu

Reagovat
Trand

Fantasy franchise player.

Reagovat
Dawon

keeper

Reagovat
Eric_The_King

Ještě chvíli a budeme se Niffovi muset hromadně omluvit

Reagovat
Chazy

Larry 70 YDS za čtvrtinu? Ten má taky dobrej začátek sezony

Reagovat
Chazy

* 90

Reagovat
-Kopy-

si piš, Palmer a Larry to je spojení, hlavně to chce, aby se nezranili, potom budeme těžko porazitelní.

Reagovat
Zaschrona

Nejen ale on, zatim to celkove slape suprove - Palmer, hra po zemi i vzduchem + k tomu snad jeste lepsi defenziva nez vloni. Zatim tahle sezona je fakt radost pro fandu Pats a Cards.

Reagovat
formic81

ted jsem se podival na statistiky Falcons. noo a Matty Ice možna MVP candidate letos

Reagovat
Chazy

Brady

Reagovat
formic81

vubec bych se nedivil kdyby experiment Tomsula skoncil jeste driv nez skonci season

Reagovat
Chazy

To by jako nebylo zas dobrý

Reagovat
formic81

nevim jakou budou mit trpelivost no

Reagovat
Chazy

Podle mě v NFL nemá moc význam vyhazovat před koncem sezony. Když posere sezonu, je lepší ho nechat, aby ji dosral až do konce a byl dobrej draft pick. A málokterej OC nebo DC, z NFL i univerzity, půjde předtím, než skončí sezona.

Reagovat
formic81

jo to máš asi pravdu, já se aspon tesim ze letos budem vysoko v draftu a vezmem treba Hargreavse nebo nekoho TOP

Reagovat
Chazy

Já bych to zatím nehrotil, Steelers i Arizona jsou top top týmy. A chvilku zabere, než se nějaký změny kouče projeví. Ten první zápas jste odehráli fenomenálně, toho bych se držel.

Reagovat
Trand

Seahawks kopírky.

Reagovat
Chazy

Zapálili hřiště?

Reagovat
Trand

Ten punt return, jak jsme jim z něj dali TD.

Reagovat
Chazy

Jeden hráč předstíral, že vidí a chce chytit míč a mezitím ho chytil hráč na druhý straně?

Reagovat
Trand

Reagovat
chowas

jj Sherman 54y tusim

Reagovat
Trand

*loni

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Už ti ty body za vrátili.

Reagovat
Dawon

Parada, stoupla mi sance na vitezstvi na 6 %...jdu si pro tebe, boj se

Reagovat
smazaný uživatel

Sherman.

Reagovat
Mada

Reagovat
chowas

Reagovat
formic81

ta lajna Seattlu je jeste horsi nez nase a bude je stat play-off

Reagovat
Trand

Máme v divizi fajn lajny.

Reagovat
Chazy

Bude je to možná stát SB, ale PO prostě daj, ten tým je příliš kvalitní

Reagovat
formic81

zatim to tak nevypada

Reagovat
Chazy

Loni taky začli 2-2 a hodně se přestávalo věřit

Reagovat
Dawon

Uvidime no, pokud tohle Cards vydrzi a hlavne pokud vydrzi zdravy Palmer, tak to budou mit hodne tezke

Reagovat
Chazy

WC

Reagovat
Dawon

to jo...ale ta vyhoda domaciho prostredi je zrovna pro ne obrovska, tohle by je bolelo

Reagovat
Kowe

Reagovat
-Kopy-

easy Johnson

Reagovat
Chazy

Tyrod Taylor je zas v módu dobrej Colin

Reagovat
Chazy

8/10, 138 YDS, 2 TD... a toho si Ravens roky schovávaj jako backupa

Reagovat
Trand

Sledujete někdo Dolphins, případně jste sledovali minulé týdny?

Reagovat
Chazy

Je to utrpení, kritika na Philbina a Lazora poroste

Reagovat
Trand

O to mi nejde, spíš mě zajímalo, jestli hraje nějak pravidelně Vernon, první týden neměl nic a minulý týden 1 tackle. Každopádně díky za analýzu.

Reagovat
I am Mancunian

defka horiii, toto je dalsi vybuch

Reagovat
Chazy

Ale tak obrana pustila 1 TD za 20 min, ne? nemůžou za Kaepernicka

Reagovat
I am Mancunian

zachvilu druhy

Reagovat
Chazy

Holt Arizona je neskutečná... loni byli nějakejch 8-0 před zraněním Palmy. A teď si zas jedou takle

Reagovat
I am Mancunian

a hlavne uz 4 20+yds sme pustili

Reagovat
formic81

klid kamarade..mohli jsme se připravovat celou offseason na ten pruser

Reagovat
I am Mancunian

palmer je vynikajuci ale

Reagovat
Chazy

Jinak to se zatím neobjevily žádný zprávy o Benovi? aspoň nějaký prognózy, o co by mohlo jít

Reagovat
I am Mancunian

acl, ale mri bude mat az doma

Reagovat
formic81

arizona bude mít možná problemy tak s Green Bay

Reagovat
Trand

Paráda, když si uvědomím, že další zápas hrajeme v Arizoně a další v Green Bay. Takže u nás je dost reálné 1-4 a jediná výhra bude nad Seahawks. Zápas s vámi bude fakt souboj titánů.

Reagovat
formic81

letos ta divize bude průser.. Cards skonci 14-2 ne-li 15-1.. Seattle 8:8 nebo 9-7 a my s váma se budem pohybovat někde na 4-12 možná 5-11

Reagovat
Trand

Tak my těch 6 vítězství podle mě dáme. Cokoliv horšího by byl trapas.

Reagovat
formic81

já abych se přiznal tak pokud nebude play-off tak at to kurví co nejvic, aby jsme byli pekne vysoko na draftu a potom budem mít nějaky ty prašule v FA. takže ten dalsi rok bude snad lepsi no

Reagovat
Dawon

Hawks 3and1 a beh pro -2 yardy

Reagovat
Chazy

Měli házet

Reagovat
Dawon

presne tak, to vi kazde male dite

Reagovat
Swarley

dpč dědek Smith, vrána k vráně sedá, fantu zahraňují senioři seniorům...30,60 bodů za jednoho hráče, tak to jsem fakt nikdy neměl...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Swarley

a to jsem nasadil Matta Jonese za 1,80, když tam máme Ingrama za 16 a Bluea dokonce za 20...

tohle je tým, co nedá PO...well, pod Aaronkem každý tým prostě šlape...

Reagovat
Kowe

Přesně proto to PO nesmíš dát, pak tě poslouchat by bylo šílený

Reagovat
Swarley

13 moves, základ je nadraftovat

Reagovat
formic81

jako Seattle hraje zatim vyrovanou partii s Bears bez Cutlera mi nerikejte ze jsou v pohode

Reagovat
Chazy

Ne, to jako nikdo netvrdí, ale sezona je to dlouhá a ta kvalita u nich je příliš vysoká, aby se nezlepšili a nedali si těch 11 W. Prostě tomu nevěřím, ale uvidíme no.

Reagovat
C0br
Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

ten zaver

Reagovat
Dawon

49ers ted pekne, 3and20 a 1yardovy pass do flatu, vynikajici

Reagovat
formic81

proto jsem to vypnul.. nebudu si kazit krasny nedelni vecer..

Reagovat
I am Mancunian

ty si teda fanusik

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

spis ja tebe obdivuju ze furt drzis

Reagovat
Trand

Jejich OC by si s Schottenheimerem rozuměl.

Reagovat
I am Mancunian

my nemame ziadne moznosti v tej ofenzive, len bezat

Reagovat
formic81

ty Dolphins jak se chvastali pred sezonou tak tam to taky nevypada moc dobre

Reagovat
I am Mancunian

hayne plane

Reagovat
Chazy

Wilson 3/5 pro 23 YDS, Tannehill 4/11 a INT

Ročník 2012 dneska jede.

Reagovat
Dawon

ti dolphins sou zatim v utoku neskutecne nulovi, z toho uplne boli oci

Reagovat
Chazy

Ona ta defenzíva je šíleně průměrná taky ale

Reagovat
formic81

hlavne ze maj Suha za 17 micu na rok.. taky dobrej master move

Reagovat
Chazy

Tak já bych za Suha dal hodně moc taky, je to neskutečnej hráč. Je to holt těžký pochopit, že to nefunguje zatím v tom týmu. Ale maj čas zabrat, ne že ne.

Reagovat
I am Mancunian

kaep, presne ako som pisal, dneska musi on bezat

Reagovat
formic81

hele TD ze bych to zapnul zase

Reagovat
I am Mancunian

palmer ale trha nasu defku na kusy, zachvilu daju dalsi td

Reagovat
C0br

In 2009, Jags traded 7th + 2nd-rd picks to Patriots for 3rd-rd pick to draft CB Derek Cox. Pats parlayed those 2 picks into Edelman + Gronk.

Reagovat
Chazy

Ale zas kolik picků Pats vyhodili za sračky...

Reagovat
Kowe

ale tak on celkově tenhle tah je dost zvláštní 2+7 za 3?

Reagovat
Chazy

Jo, to je druhá věc

Reagovat
Kowe

jako jediná omluva je to, že ten 2 byl až příští rok. Ale stejně je to píčovina

Reagovat
Chazy

Mně jako došlo, že to je tak, ale i tak je to fakt kktina no.

Reagovat
Kowe

Cox nebyl ani na Combine, slušný že pak udělal třetí kolo

Reagovat
Trand

Reagovat
Mada

Reagovat
Dawon

Hawks-Bears sou zatim na urvoni zapasu Eagles-Cowboys

Reagovat
Chazy

Proč na to koukáš

Reagovat
Trand

Protože je to v televizi hádám a je to momentálně nejvyrovnanější duel. Ale zápas Redskins - Rams byl proti tomuhle trhák.

Reagovat
Chazy

Dawon nemá televizi

Reagovat
Trand

Aha, sorry.

Reagovat
Dawon

protoze nevim na co Dolphins jsou podobne marni, Cards zase blowout

Reagovat
Swarley

teď to zapínám, je to o hovně?

Reagovat
Dawon

strasne moc hawks maji nakych 35 ofenzivnich yardu a to je pulka 2. ctvrtiny

Reagovat
chowas

hrozne nieco

Reagovat
formic81

Ten Fangio dela dobry zazraky s tou jejich defense.. ten mel bejt nas HC

Reagovat
I am Mancunian

tak este by sme mohli skusit nieco uhrat

Reagovat
Sali5

Reagovat
I am Mancunian

dlho to netrvalo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
I am Mancunian

kaep dalsi int, on je snad opity

Reagovat
-Kopy-

Mathieu

Reagovat
Zaschrona

Kaep dalsi int

Reagovat
formic81

jdu spat borci, mejte se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

wut?

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
Chazy

Nevím, proč tu někdo po pěti letech rozjíždí diskuze

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

109-43 na celkový yardy? W T F

Reagovat
Trand

“Wrong time to gamble,” Marshall said, via the team. “I was pressing, trying to make a play. Probably the worst play in NFL history.”

Aspoň, že to uznal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

A hawks zase 3and1, zase beh a zase to nedali

Reagovat
Chazy

Lauren pick six

Reagovat
Kowe

tohle je od Bills mučení neviňátek

Reagovat
Chazy

Luck i Lauren za kokoty, Brady jim dá 500

Reagovat
JacoBee

Cap 5/9, 33 yardů a 3 int z toho dvakrát pick six? ... Ooook

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

uz ma 4 int

Reagovat
Chazy

Lauren třetí int ale ten tlak na něj je prostě hroznej

Reagovat
Dawon

do prdele co se to dneska deje

Reagovat
I am Mancunian

fitzerald krasny td

Reagovat
Chazy

Larry se fakt nějak zbláznil letos

Reagovat
Chazy

Jako tři roky nedal 1000 YDS, což je vzhledem k jeho kariéře fakt výsměch. Teď má po třech zápasech 300, tak to snad už musí dát.

Reagovat
Zaschrona

Laryyyyyy

Reagovat
Zaschrona

jak tohle udrzel

Reagovat
Sali5

Larryyyyyyy

Reagovat
Trand

Lockett další TD. Neuvěřitelný, fakt.

Reagovat
Chazy

Ok, tak Lockett je magor

Reagovat
Chazy

Konečně nějakej novej Hester

Reagovat
aither

Hawks

Reagovat
Trand

Máte někdo odkaz na ty tipy prosím?

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

To je asi poprvý, co po někom chci odkaz a hned to schytám.

Reagovat
Chazy

A ještě si poprosil no, je to tvrdý tady

Reagovat
Kowe

to říkám furt, že se neumíš chovat

Reagovat
Dawon

Lockett ikdyz teda super prace od Bears, nemusel udelat snad jediny vyraznejsi cut pri tom returnu

Reagovat
chowas

Tyler

akurat som si robil jest

Reagovat
Kily

ehm, nešlo by se dohodnout, že všichni propustíte jednoho hráče a já si většinu z nich podle výběru budu moct vzít jako volné agenty? Jsem zjistil, že k něčemu mi jsou tři až čtyři picky, zbytek je k hovnu a schválně ani nepíšu nic o nějakých tradech, protože nikdo nemůže být tak mimo, aby si nějaké vemeno z mé sestavy vzal

Reagovat
Chazy

Když ti dá defenzíva 25 bodů, máš to celkem jedno, no ne?

Pracuj s FA pořádně no, to je nakonec stejně nejlepší

Reagovat
Chazy

Můžeš tam ve Stats třeba dávat remaining games (proj) nebo proj (week 4) např., aby ses moh orientovat podle těch yahoo projekcí. Když ty hráče neznáš moc

Reagovat
Kily

projekce jsou pro ovce, já si to radši pohnojím sám

Reagovat
Kily

jojo, Cards fungují a ani mě nemusí mrzet ta týden stará minela, kdy jsem místo nich dal Titans, jelikož bych prohrál tak jako tak

Reagovat
Dawon

Radujme se, Wake ma prvniho ctvrt bodu v tehle sezone

Reagovat
Chazy

Mě hrozně zklamává Liguet. To mám za to, že beru hráče i týmů, který nemám rád

Reagovat
Sali5

Ta fanta je divná, všichni hráči hluboko pod projekcí až na fantastického Greena a Larryho a díky tomu vyhraju ještě hodně s přehledem asi.. a to je ještě na lavičce Freeman, který udělal 140yd a 3TD

Reagovat
Chazy

Fanta je jen pro srandu, nesmí to člověk moc hrotit no ale většinou to stejně vyjhrávaj hráči, co tomu sportu rozumí

Reagovat
I am Mancunian

OL je hrozna, toto bude dlha sezona

Reagovat
I am Mancunian

komenty na twitteri

@49ers TANK FOR JARED GOFF

Reagovat
Chazy

hmmmm chudák Colin

Reagovat
Chazy

5/10 pro 33 YDS a 4 INT je teda určitě nejhorší QB výkon letošní sezony zatím

Reagovat
Trand

Když nad tím tak přemýšlím, tak máme talent na zraňování QBs. Kaepernick vlastně hraje od doby, co jsme sejmuli Smithe, minulý rok jsme vzali Palmera a teď Bena. Akorát nám to pak vždy někdo vrátil a vzali Bradforda.

Reagovat
Chazy

Vy jste Arizoně vzali v prvním zápase Palmu a ve druhým i Stantona, ne?

Reagovat
Trand

To už si nepamatuju.

Reagovat
Zaschrona

jojo

Reagovat
Kily

úplně mimo z toho evidentně je i nfl.com, ten zápas nefunguje

Reagovat
Kily

tak už ok, asi měli jako popsanou akci připravenou další INT a nečekali sack a potom pokažený punt

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

Lauren už aspoň TD

Reagovat
chowas

Jimmy

Reagovat
Kowe

Cam Newton said that the he was told by referee Ed Hochuli that he's "not old enough" to get a roughing the passer call in Sunday's game against the New Orleans Saints.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Tak Kowe, s těmi 4 body jsi to odhadl přesně.

Reagovat
-Kopy-

Larrrrrrrrrrrry

Reagovat
Zaschrona

Larry

Reagovat
Dawon

Pekne Taylor

Reagovat
Chazy

Je děsivej

Reagovat
Chazy

100. TD Larryho se blíží!

http://www.pro-football-reference.com/leaders/rec_td_career.htm

Zrovna moc hráčů to v historii nedokázalo

Reagovat
Chazy

A jinak na prvním místě je ten objektivně skutečnej GOAT

Reagovat
Chazy

Vpodstatě to má i oficiálně vyhlášený

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

A teda tempo Gronka a Deze Bryanta je docela mazec, jestli vydrzej, pujdou ohromne vysoko.

Reagovat
Chazy

Gronk bude mít ve 30 letech po kariéře

Reagovat
Zaschrona

I v tom pripade by klidne mohl atakovat top 10 vsech dob, jestli nebude vic zranenej nez zdravej.

Reagovat
Chazy

A to tu řada klaunů tvrdila, že je Graham lepší no

Reagovat
Kowe

škoda Megatrona, ten mít pořádnýho QB, tak je v top 10

Reagovat
Chazy

Stejně může bejt

Reagovat
Mada

Reagovat
Trand

The Patriots possessed the ball 10 times and scored on all 10 drives with the Jaguars offering absolutely zero resistance. If you looked away from the screen and came back, the Patriots were seemingly always in the red zone.

Reagovat
Trand

Bears mají podobnou statistiku, zatím 9 drivů a 9 puntů.

Reagovat
Chazy

ok, to je velmi podobné

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kily

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si koupil NFL Game pass a je to fakt parada. Ted se koukam na Pats a bez reklam to je uplne o necem jinym

Reagovat
Chazy

a navíc tam máš NFL network, což je prostě televize věnující se NFL no

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, uz jsem koukal. Vypada to zajimave. Btw, videl si tu serii "America's game - Superbowl champions". Z kazdyho viteznyho tymu vyberou tri hrace, kteri popisujou prubeh sezony. Ja jsem to sice videl na youtube, ale i to byl jeden z duvodu, proc jsem si game pass koupil. Na youtube jsem nasel tymy od sezony 87.

Nebo "Do your job - Belichick and 2014 Pats". Cely trenersky tym popisuje sezonu a hlavne se zamerujou na SB a INT Butlera. Jestli si to nevidel, tak urcite doporucuju, hodne zajimavy.

Reagovat
Chazy

Nene, neviděl. Já se tam věnoval spíš football life, mrknu na to

Reagovat
Dawon

uz bych bez toho asi nedal ani ranu

Reagovat
Trand

Wilson.

Reagovat
Chazy

Tannehill 4 pokusy z 2 yardů a 0/4 obrana Bills prostě

Reagovat
Kily

je to o 26 bodů, ale vysíláme ten nejvyrovnanější zápas

Reagovat
Trand

Claussen pořád lepší výkon, než Kaepernick.

Reagovat
Trand

Shady dnes 11 běhů pro 16 yardů. Taky parádní výkon.

Reagovat
Trand

A Taylor 21/19, 277 yardů, 3 TD.

Reagovat
Trand

A Williams 12 běhů pro 110 yardů a TD.

Reagovat
Chazy

Shady holt hraje zraněnej

Reagovat
Sali5

Bears 10/10

Reagovat
Kily

sto procent, to měl dneska v prvním poločase i Weeden - 9/10 + 1xINT

Reagovat
Chazy

Loni nejvíc naskórovanejch bodů Bills za celej rok: 43, 38, 29, 26

Letos první tři zápasy Bills: 41, 32, 27

Roman no...

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Ale tak tohle je víceméně blog, ne? Jen beraní část SBnation

Reagovat
Trand

Jojo, ale stejně, jaký to má význam? Já tu stránku zbožňuju, ale tohleto je fakt šílenost už.

Reagovat
Chazy

Žádnej, ale na SBnation takový věci prostě nejsou, tam jsou vážný zprávy např. jakože si Redskins na trávník natiskli obráceně trojku

Reagovat
Chazy

No dpč, Brady po třech zápasech 1112 YDS, 9 TD a 0 INT

To fakt jako má rozjetý na druhou kariérní 5.000 YDS sezonu

Reagovat
I am Mancunian

dpce

Reagovat
Chazy

Ten INT Panthers je čím dál tím neuvěřitelnější, když to vidím.

McCown to nehodil úplně špatně, Cooks to měl v rukách, i když mělo to bejt samozřejmě vejš. Ale to prostě ten obránce měl max zblokovat, šílená hra.

Reagovat
Chazy

Brady potřeboval nejmíň hodů v historii na připsání 400 TD.

Reagovat
I am Mancunian

no podme peyton

Reagovat
I am Mancunian

uz to zacina, stafford dostame dneska.nalozene

Reagovat
Chazy

Kouká někdo ještě? Podle mě tohle bude zajímavej zápas

Reagovat
Sali5

Jo, jsem kvůli tomu nešel ani do hospody dnes

Reagovat
Chazy

Priority

Reagovat
Sali5

Jo, ono bych u jednoho samozřejmě neskončil a když si dám víc, tak se mi pak chce strašně spát po návratu domů.. a dneska zrovna bych o to nechtěl přijít

Reagovat
Chazy

Jo, mně se nikdy nepodařilo na nějakej zápas takle vrátit, nebo se na něj jít pak dívat

Reagovat
chowas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Hmmmm, Manny Ramirez chytil ten míč od dítěte jednou rukou. Bejt to Beckham, budou o tom tři články na nfl.com a video

Reagovat
Sali5

Roby

Reagovat
Trand

Roby.

Reagovat
Trand

Donald zatím 3,5 sacku, 8 TFL.

Watt 3 sacky, 8 TFL, 2 passes defended.

Slušný výkony oba.

Reagovat
Chazy

Já bych tu defku Broncos zakázal

Reagovat
Sali5

Hele tohle je úplný kontrast oproti tomu, když jsem začínal sledovat.. bohužel to samé se dá zatím říct i o útoku

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

To je Madden, ne?

Reagovat
Chazy

Počkej, jako vážně?

Reagovat
Trand

Co máš teď na mysli?

Reagovat
Chazy

Jestli je to fakt z maddenu a sem taková píča, nebo jen si to myslel tak, že se to v maddenu stává

Reagovat
Trand

Tak asi to z Maddenu není, ale nevím. Koukni na ty Bellovy ruce, přijde mi to takový umělý.

Reagovat
Chazy

No jestli je to hra, tak jsem dobrá reklama na to, jak už je realistická, že to ani nepoznám

Reagovat
Sali5

Reagovat
Chazy

Ten Glover byl suprovej už loni

Reagovat
Chazy

To sem zvědavej, jestli to přehodnotí. Je to dost sporný, obhájil bych obojí

Reagovat
Trand

Něco hodně podobnýho dneska bylo u 4. downu Rams a dali to jako incomplete pass.

Reagovat
Chazy

Je to sporný, ale fakt by to šlo dát na obě strany. Hele a i kdyby ne, když prohraješ 12-6, rozhodčí na tom nemá žádnou zásluhu v žádným případě

Reagovat
Trand

Já to samozřejmě neházím na rozhodčí. Však nahoře Rams kritizuju víc, než dost.

http://www.nfl.com/gamecenter/2015092705/2015/REG3/steelers@rams#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000540453&tab=videos

2:43, ale asi to byl dobrý call, asi měli lepší záběry než tadyty v tv.

Reagovat
Chazy

Tak o tom fakt vůbec nevím, co si myslet.

Reagovat
Trand

No na hřišti to byl catch a oni to přecallovali, tak asi museli vidět něco víc.

Reagovat
Trand

Jinak 12-6 jsme prohráli i loni s Cards v tom druhém zápase. Akorát dnes to byl celkem zábavný zápas, tehdy to bylo 6 FG. Prostě TNF no.

Reagovat
Chazy

A hlavně ste tam fakt zranili toho Lindleyho takže dva zápasy, dva mrtví QB, fakt pěknej počin

Reagovat
Chazy

* Stantona

Reagovat
Trand

A ještě k tomu Palmera i Bena zranil Barron. Tak už je jasný, proč jsme pro něj tradovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Peyton To zacina podobne jak minulej week v Kansasu...

Reagovat
Chazy

A tak zas jako zblokovaný pasy na lajně se stávaj, těžký na to reagovat pro QB, když už hází

Reagovat
Sali5

Ronnie Moc pěkný drive

Reagovat
Chazy

Calvin si stejně jede svoji ligu mezi WR, on je prostě nejlepší, furt je před Brownem atd

Reagovat
Trand

Tak má to z nich(Brown, Julio, Dez, D. Thomas..) nejtěžší. Ale jestli je nejlepší, to nejde jen tak lehko říct. Každopádně teď je úžasný no.

Reagovat
I am Mancunian

zabudol si este beckhama

Reagovat
Chazy

Podle mě to není nijak obtížný, má jednu z nejlepších kariér historie NFL mezi WR a ti tebou zmínění se prostě musí snažit jak sviň, aby se mu aspoň přiblížili, aby v jeho věku byli aspoň blízko tomu, kde je teď on. A on loni hrál celej rok zraněnej, 3 zápasy vynechal a i tak dal 1000 YDS.. jako každej rok. Není důvod, proč by měl bejt horší, než bejval, je mu jen 29 a mám silný pochyby, že někdo z těch WR zaznamenal takovej progres, aby se mu vyrovnal.

Reagovat
Trand

Tak já myslel, že se bavíme o současnosti, to, že z nich má nejúspešnější kariéru momentálně asi nikdo nezpochybňuje.

Reagovat
Chazy

Já vím, ale já jsem zvyklej, že se Calvin i skillem srovnává jen s Jerry Ricem a ne s WR jako Dez, nebo dokonce JuJo .. on za sebou nemá jedinou špatnou sezonu, regres, nic, nevím, proč by se mělo něco změnit.

Reagovat
Trand

Julio je lepší než Dez teda podle mě. To chápu a já ho mám rád, jen loni se prostě vyšvihl Brown a nachytal skoro 1700 yardů a měl taky super sezónu a letos vše nasvědčovalo tomu, že bude pokračovat. Uvidíme, jak si povede s Vickem.

Reagovat
Chazy

Pro mě ne, Dez je prostě neuvěřitelnej hráč do red zony. A já vím, že má Brown super statistiky, super rychlost, všechno, ale prostě Calvin je pro mě fakt hráč z jiný planety, ta kombinace neuvěřitelný postavy, rychlosti, akcelerace, síly, rukou, skvělýho běhání routů, absurdní herní inteligence. On měl wonderlic 40, ve skutečnosti je nakonec nejspíš nejlepší proto, že je herně nejchytřejší. Dělá prostě věci, jaký nikdo jinej nedělá a podle mě je platnější jak Brown. Calvin Johnson Steelers je ve skutečnosti Leveon Bell a ne Brown, Bell dělá tu ofenzívu ostatním, ale u Lions to všechno stojí takovejch 7 let všechno na Calvinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny catch od Johnsona, ukradl mic Talibovi z rukou, ten musel asi cumet

Reagovat
Chazy

A teď další paráda

Reagovat
I am Mancunian

neskutocne co chyti megatron

Reagovat
Sali5

Talib strašně hoří tenhle drive

Reagovat
Sali5

Wow, paráda

Reagovat
I am Mancunian

skeda, ze to nedobehol do end zony

Reagovat
Trand

ESPN's Adam Schefter reports Ben Roethlisberger will miss four weeks "at a minimum" after Sunday's knee injury. It sounds like at least a torn MCL. Roethlisberger will soon undergo an MRI, which could theoretically show a torn ACL. If the Steelers escape missing Big Ben for only four weeks, they should consider this a win.

To by bylo ještě super pro Steelers.

Reagovat
Chazy

No, zní mi to furt dost nejistě

Reagovat
Trand

Lions.

Reagovat
Sali5

JOOOOOOO

Reagovat
Chazy

Peyton

Reagovat
aither

Peyton, Thomas

Reagovat
Sali5

48yd EP

Reagovat
Trand

Proč ale Slay netackloval a zkoušel chytit int.

Reagovat
chowas

rozhodcovia maju zjavne jasno v pravidlach

Reagovat
Chazy

Jako Broncos hrajou skvěle, ale i tak... už 3 poločasy v řadě vyhráli kvůli šíleným chybám soupeře

Reagovat
Sali5

Jako ono pokud půjde všechno podle plánu a všech předpokladů, tak po weeku 7 bychom měli být 6-0.. potom se ale teprv ukáže, jak na tom jsme doopravdy, po bye program: Packers, @Colts, Chiefs, Patriots, @Chargers.. to jsem sám zvědavý

Reagovat
Chazy

To je hezkej program jako aktuálně bych si na vás hrozně věřil, a to i u vás

Reagovat
Sali5

Ještě jsem zapomněl na oddychovku proti Bears.. no jako já počítám ten dvojzápas s váma a Packers jako 0-2, spíš bych byl moc rád, kdyby se podařilo oplatit Colts to play-off a zvládnout tu divizi

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/SportsTaxMan/status/648316502546993153

?! Takže Cam pokaždé platí pokutu, když dá míč nějakýmu prckovi v hledišti po svým TD?

Reagovat
Chazy

Lol, mě teď napadlo, vlastně Vick je levák to je najednou z RT ten důležitější a z LT ten míň důležitej. Pochybuju, že by tu Olajnu otáčeli kvůli Vickovi, to by asi udělalo víc škody než užitku. To musí bejt hrozně nepříjemnej. Rolluje se taky na opačnou stranu, čte hřiště opačně, to musí bejt radosti fakt.

Reagovat
Eric_The_King

To je asi odpověď na to, proč se prosazuje tak málo leváků no.

Reagovat
Chazy

Jojo, tak jako když máš takovýho franchise QB, je to jedno, to natrénuješ, ale mít takovýho backupa mi přijde jako zbytečná komplikace. Na druhou stranu málokdo má talentovanějšího backupa jak je Vick.

Reagovat
Sali5

Ježiš

Reagovat
Chazy

On fakt ale není down by contact

Reagovat
Sali5

Není no, to je větší fail jak večer ten Marshall

Reagovat
Sali5

Aha, já myslel, že to bude TD

Reagovat
Chazy

Ben Roethlisberger has an MCL sprain and a bone bruise, according to NFL Media's Albert Breer, per a source informed of the injury. The Steelers' franchise quarterback is expected to be out four to six weeks.

Už to je i na nfl.com. Tak snad nepřijdou zejtra s nějakým voserem.

Reagovat
Chazy

Ale tývole, doma Ravens, Chargers venku, Arizona doma, Chiefs venku, Bengals doma, Raiders doma

To jako může bejt 1-5 jak nic

Reagovat
Sali5

Achjo, to je kokot

Reagovat
Chazy

Ameer

Reagovat
Trand

Na college 23 fumblů prý, to snad není možný, ne?

Reagovat
Chazy

A tak co by ne

Reagovat
Chazy

Mě z college už nic nepřekvapí od chvíle, co sem zjistil, že Andre Williams, ten Rb Giants, měl na college za 4 roky startování celkově 10 catchů pro 60 YDS a ten poslední rok 0

Reagovat
Chazy

Poslední rok prostě 2177 YDS naběháno, 2177 YDS celkově

Reagovat
Chazy

Nebo to, že Brett Hundley měl za poslední rok 7 snapů under center

Reagovat
Chazy

Dema TD super, ale tohle je velká chyba, druhá už

Reagovat
Trand

Tate.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Snad poprvý vidím, že kouč vyhrál obě challenge a získal třetí

Reagovat
Sali5

Konečně Talib taky něco ubránil

Reagovat
Trand

Zablokoval ještě ten extra point.

Reagovat
Chazy

Neskutečná proměna ty Broncos z nejlepšího ofenzivního týmu

Kdyby Peyton hrál aspoň jako první sezonu tam, tak jsou lepší jak Patriots nejspíš

Reagovat
Sali5

Achjo Matty

Reagovat
I am Mancunian

defka broncos opat raz skvela a vyhra im zapas

Reagovat
Sali5

Krásný catch

Reagovat
I am Mancunian

If Lions can't pull this one off ... At Seattle on MNF, and home to Cards six days later. 0-5 looks possible.

Reagovat
Sali5

Ok, done

Reagovat
Dawon

No nic, Peyton ma ten tym pro svoji situaci proste poskladany dokonale. Vek uz je na nem sice hodne znat, ale pokud mu v kazdem zapase bude diky obrane k vyhre stacit 20-30 bodu s tim, ze mu obrana ucite nekolikrat zajisti dobrou startovaci pozici a obcas prida i nejaky TD, tak ten tym proste muze byt nebezpecny.

Ale na druhou stranu je asi jeste brzo na nejake soudy, protoze ani jeden z tech 3 tymu proste nema dominantni utok a k tomu jim Chiefs tu vyhru prakticky darovali.

Reagovat
Dawon

Hele Kowe, co ty prosimte v tom becku jako shanis za hrace? Nejsem z toho tveho trading blocku uplne moudry

Reagovat
Kowe

nejsem spokojenej se sestavou svých WR prostě

Reagovat
Dawon

predpokladam, ze u me se ti nikdo krom Browna asi libit nebude? Ale kdyby neco, tak se zkus mrknout a popremyslej

Reagovat
Chazy

Strašně naprd, že máme to bye už teď to týmy nesnáší, vůbec k ničemu to pak není, těžký toho nějak využít. Pokud teda tým nezačne 0-3 nebo tak, pak to užitečný bejt může. Ale čím pozdější bye, tím lepší, hlavně pro tu regeneraci je to fajn. Takle budeme pak hrát až do PO bez pauzy.

Reagovat
Dawon

pak bude pauza v prvnim kole PO, neni problem Ale taky sem si rikal, ze je to na hovno no, loni nam to vyslo mnohem lip kolem toho 10. tydnu...tim tuplem, kdyz ten tym zrovna takhle slape

Reagovat
Chazy

Právě, takle je to spíš brzda, než že by to někomu v něčem pomohlo

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

https://football.fantasysports.yahoo.com/pickem/35985/grouppicks

Chowas, kowe a koudak si to hodně povodili tenhle tejden pěkné fakt

Reagovat
Sali5

Dolphins a Jets byl fail, ale ti Cowboys a Rams mě mrzí

Reagovat
niflheim

Jinak Brady ohledně Dannyho jak dal ten míč divákovi

“I don’t care,” Brady told reporters. “It’s just a ball. But I had a lot of fun. Danny can do whatever he wants, he made a great catch.”

Reagovat
niflheim

Ale jinak ho Tommy dostal, konkrétně nějaký staff member pro něj zašel.

“I didn’t realize until I was halfway back to the sideline that I gave the 400 ball away,’’ said Amendola, who had said during the week that if he was fortunate to snag the milestone ball he would present it to Brady. “But we got it back. [Tom’s] got it. So it’s good. It was a great pass, a great play, and we ended up getting 6 points out of it.’’

Reagovat
Chazy

Danny je kokot prostě

Každopádně už mě tímhle Brady hrozně sere občas, tři downy na 400. TD v prvním drivu a on nechá běžet Lewise. Dáme 50 bodů, pasová obrana Jags nikde, moh by dát klidně 4-5 TD a rozjet si zas MVP sezonu nebo 50+ TD sezonu a místo toho 4 TD dáme běhový a 1 Brady.

Chápu, že jeho a McDanielse zajímaj jen výhry a co nejvýhodnější hra vůči situaci, ale taky by mohli občas zkusit potěšit fanoušky tím, že poženeme Bradyho za nějakým legendárním ročníkem

Reagovat
Chazy

* a 2 Brady

Reagovat
Kowe

zas si tím získává hráče a díky tomu láme pak rekordy v SB

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, už začínám stresovat z toho, že sestoupím

..prostě když se mi bodově jakž takž povede ten week, tak chytnu někoho, kdo má přes 125 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Hledám WR v keeperu, jsem ochotnej dát jedno z svých skvělých 5 RB

Reagovat
niflheim

Andre?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrádce neberu

Reagovat
niflheim

No pokud bys nabídl kvalitního RB, tak bych s ním mohl poslat i nějaký pick

Reagovat
Chazy

Ale tak ti RB jsou zajímaví, já teď do toho asi nechci zasahovat, když se daří. Ale kdybys rád Cookse a měl bys po sezoně furt moc RB, určitě by něco vymyslet šlo.

Reagovat
formic81

jinak co rikate na Carolinu? jsou for real nebo zatim meli stesti

Reagovat
Trand
Reagovat
aither

Paaackers

Reagovat
smazaný uživatel

To vsechno vypada hrozne lehce, kdyz mas Rodgerse. Paradni drive

Reagovat
Trand

Parádní drive Packers. Rodgers na Lambeau Field 39 TD od posledního intu, to je fakt jiná liga.

Reagovat
aither

Ízy

Reagovat
Chazy

Aaron

Rodgers a Brady si letos jedou úplně vlastní soutěž, když jde o QB, neskutečný výkony první tři zápasy, nikdo je ani zdaleka v žádným ohledu nestíhá.

Reagovat
formic81

Matty Ice

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Bears trade Jared Allen to Panthers

Tam by si zas moh jet DE, ne? Určitě už má nejlepší roky za sebou, ale u bears ho špatně využívali

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Tak komentátoři dneska nemají svůj den.

Reagovat
Chazy

Omg, já zas musím dávat varování další dva hráči, konkrétně Aldeano a CubONE. Oba hráli hráče, co byli x dní dopředu out, konkrétně Bryanta a Jefferyho, CubONE sice měl aktivitu včera, ale toho Bryanta nehrál už podruhý a to sem mu o tom poprvý říkal, Aldeano sice outovýho hráče nehraje poprvý, ale zas má poslední aktivitu 10. 9., takže.... kokoti prostě

Reagovat
Tomoro

kurde s CubONE mam preddomluveny trade a on na to takhle jebe

Reagovat
I am Mancunian

rodgers je neskutocny

Reagovat
Trand

Tak po dnešku ve fantách 8-1, kéž by to tak šlo i ve skuetčnosti.

Reagovat
Mihi

ja 1-8

Reagovat
niflheim

New England Patriots acquire Jon Bostic from Bears

2nd round pick z roku 2013, prý za sixth rounder. Dobrý podle mě.

Reagovat
Chazy

To je tak špatnej? sem myslel, že mu tam docela věří

Reagovat
niflheim

Tak hlavně mu prý nesedí schéma (stejně jako Allenovi). Prý hořel od druhého ruku často ve run stoppingu, protože byl často mimo pozici. Ale prý to bylo způsobeno hlavně tím, že každou sezónu hrál v jiném defenzivním schématu. Prý je to skvělý bijec do ST a oba víme, že Bill dokáže hráče využít na správné pozici. Vždyť loni už jen ty trady pro Ikera a Ayerse, v prvním případě víceméně noname a v druhém se jednalo o hráče, který v týmu neměl místo. A co z nich dokázal vytřískat.

Reagovat
Kowe

pokud je to fakt za šestý kolo, tak není moc co ztratit.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

tak jasně, jde ztratit to šestý kolo ale je to přímeřenej risk k tomu mít Bostice.

Reagovat
Chazy

Já jen, že zrovna šestý kolo....

Reagovat
Kowe

tak na takovouhle spojitost bych nepřišel ani po pěti pivech

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Aspoň nám ten pick neseberou

Reagovat
Chazy

Já vím, že je nesmysl řešit MVP po třech zápasech a že se to ještě pětkrát může otočit a nakonec bude MVP Adrian Peterson, ale i tak, je to prostě neuvěřitelnej start od obou.

Aaron Rodgers: 67/91 (73.6%), 771 YDS, 10 TD, 0 INT,

Tom Brady: 96/133 (72,2%), 1112 YDS, 9 TD, 0 INT

Jsem fakt zvědavej, kdo z nich a proti komu první hodí INT a kdo a s kým poprvý prohraje. Oba šlapou neuvěřitelně takle na začátku. Přitom loni oba hodně pomalej start.

Reagovat
Chazy

Ale samozřejmě se dá předpokládat, že první int bude mít Brady ... nebejt Rodgerse, tak je prostě Brady úplně jasně nejlepší QB historie, pokud jde o poměr TD a INTů, ale s Aaronem se v tom stejně nemůže měřit. V tuhle chvíli má Rodgers doma nějakejch 450 konsekutivních pasů bez INT. Ale ten celkovej rekord zatím furt drží Brady, a to asi o 80 pasů.

In 2010, he set the NFL record for consecutive passes without an interception (358), and broke his own record for the highest season touchdown to interception ratio, among players who have started a full season, at 9:1.

Upřímně sem fakt myslel, že tyhle dvě věci nikdy nikdo Bradymu nepřekoná, ale Rodgers na to prostě má ještě větší předpoklady jak on. Loni hodil int jen ve 3 zápasech a v 13 ne, tam prostě jen stačí, aby se to sešlo pěkně po sobě jako Bradymu bez toho intu.

Reagovat
Dawon

ten pomer TD:int je u Aroda neskutecny no, ale vcera tam mel jednou kurevsky namale teda se potom i usmival, kdyz to ten obrance dropnul, asi taky tusi, jak silena ta serie doma je

Reagovat
Dawon

ale je fakt zajimave, ze zatimco o Rodgersovi se ted mluvi jako o necem naprosto vyjimecne, ctu prirovnani treba k Jordanovi na vrcholu, coz je asi celkem ultimatni pochvala ve sportu...tak Brady tak lehce proplul tema 3 zapasama s jeste snad nerealnejsima cislama a nikoho to moc nevzrusuje

Reagovat
Kowe

Tak první kolo to bylo o Gronkovi, druhý o překvapivý pohodě proti Bills a třetí zase o 400. TD, vždycky to bylo zastíněný něčím poutavějším. A k tomu podavají Pats dominantnější výkony než GB, tak to na první pohled jak kdyby nebylo jen o něm.

Tohle je moje teorie proč to tak neni

Reagovat
Chazy

Takže přirovnání k hráči košíkový má bejt pochvala, ano?

Ale jako taky tomu moc nerozumím, momentálně je situace taková, že má kolem sebe Rodgers kvalitnější ofenzívu a ještě 50% jejich her je běh, takže to vytváří dojem, že hraje Brady líp a je hodnotnější, podobně jako to byl argument, proč údajně loni Rodgers > Romo.

Ale já bych řek, že je to úplně jedno, podstatný je, že jsme 3-0 a ofenzíva je relativně nezastavitelná. Packers stejně potkáme jedině v SB a všechno se nakonec ukáže až v tom PO.

Reagovat
Chazy

Tom Brady's thrown 1,112 yards this season. Through 3 games, that's the 5th most passing yards in NFL history.

1. Brady '11 (1327); 2. Warner '00 (1212); 3. Bledsoe '94 (1166); 4. Manning '13 (1143); 5. Brady '15

Reagovat
Dawon

At se ti to libi nebo ne, ve sportu neni moc moznosti jak dostat vetsi pochvalu, nez to ze hrajes jako Jordan v nejvetsi forme

Reagovat
Chazy

No, jestli mám mluvit za sebe, tak mi to neříká vůbec nic, že někdo hraje jako Jordan, i když pochopím, že je to asi docela dobrý...

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Tak prostě mě žádnej sport planety nenudí víc, znám asi 3 týmy a 5 hráčů, i když uznávám, že Jordan je jeden z nich ... ale prostě kdyby na tebe někdo vytáh, že Rodgers hraje jako ze zlatý éry nejlepšího hráče historie sloního póle, taky není na , že pro tebe takový přirovnání moc neznamená.

Reagovat
Chazy

póla

Reagovat
smazaný uživatel

akurát si mi to zobral z ,,mysle,, ze kto bude teda MVP alebo OPOTY :D ale aj tu je napriklad jasne vidiet ze Aaron je vzdy o kusok popredu oproti panovi prstenov

Reagovat
formic81

ja myslim že nejakej rekord drzi i CK7 z nedelniho zapasu, ale to bych radsi nerozebiral

Reagovat
Chazy

Hej? Jako statisticky to tak většinou samozřejmě je, ale v tuhle chvíli si tím nejsem úplně jistej ani tím. Vlastně Brady má víc zkompletovanejch pasů než Rodgers vůbec pokusů a o tolik víc yardů, že je to jako kdyby hrál o zápas víc.

Brady naházel letos 58 first downů, Rodgers naházel 36 first downů.

Vlastně jediná věc, která mluví pro Rodgerse, je fakt, že Brady nechal svý RB dát 5 TD a Rodgers jen 1.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to len podpichnutie medzi nimi dvoma sa vybrat asi neda, obaja buduci HoF hraci... Mne sa vsak paci co som pocul o Aaronovi a celkom to aj sedi si myslim, on z priemerneho WR dokaze spravit nadpriemerneho, robi hracov lepsimi ako su

Reagovat
Kowe

tak ale tohle platí o každým takhle geniálním QB

Reagovat
Chazy

Jo, jenom já fandím QB, kterej jenom teď aktuálně udělal top WR z hráče, kterej byl draftovanej jako QB, odbustoval Brandona LaFella a i nějakej Dion Lewis vedle něj vypadá jako super RB.

Takže jo, o Rodgersovi to platí, všechno je to hezký, jen já to všechno znám i od Patriots

Reagovat
smazaný uživatel

Moje pripomienky treba brat z rezervou,sledujem nfl druhym rokom, ale rad sa priucim :)

Reagovat
Chazy

Ono by s tím souhlasila spousta lidí, co to sleduje dlouho, to je prostě vážně jen o osobních preferencích tyhle srovnání.

Reagovat
Swarley

•Remember that time you thought, "I don't need help from your stinking articles. I can beat 100$ baby on my own." How'd it work out for you?

Reagovat
smazaný uživatel

aky mate zatial najvyssi zisk vo fante tomto roku? mne sa vcera podarilo 130,22 a to som mal este v benchi blua a blounta a v zakladne hydea...

Reagovat
Kowe

85,12

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Dokud nedáš 150+, tak to asi nemá smysl zmiňovat

Reagovat
smazaný uživatel

to ako vážne? pfu tak to asi túto sezónu nedám

Reagovat
Chazy

Jojo, nedávno sme to tu zjišťovali a náš rekord je kolem 170

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, snáď to zostava AaronR, Gore, Blount/Hyde, Mike Evans, JJones, LFitzgerald, Eifert, Hauschka a defense Rams tento rok pokorí

Reagovat
Chazy

Když sme u tý fantasy, tak vážně sem tenhle týden rozdal napomenutí a hádám, že příští budu někoho vylučovat, takže bys moh převzít tým. Kdyžtak teda bych ti za tejden psal do pošty, tak doufám, že víš, že tady na EF je

Reagovat
smazaný uživatel

pripadam ti hlupy? no asi by som to zobral na skusku, hrat by som urcite hral ale moc za uspech nerucim, hram to prvy rok a potreboval by som mentora, keby si sa ma ujal...

Reagovat
Chazy

No, když vezmu svoji komunikaci s pomalejšíma týpkama jako swarley, tak tu prostě jsou lidi, co neumí označit zprávy v poště jako přečtený a tak si nevšimnou zprávy nový

Jasné, ale tady těch potenciálních mentorů je. Nikdo od tebe právě úspěch nečeká, vlastně to ani nebude tvůj tým, převezmeš ho, upřímně asi ne v úplně dobrým stavu, zkusíš ho nějak spravit a zachránit, třeba zabojuješ o PO a příští rok nás vydrtíš, až si to sám nadraftuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

swarley to je mi zname, s nim som tu pisal minuly rok pocas playoff fanusik Pakers a United takze aspon ma vkus hovorim pokial bude ochota mi poradit v pripade ,,problemov,, a podobne, rad to prevezmem

Reagovat
Chazy

Jojo, na dělání chytrýho mě užije, takže np

Reagovat
smazaný uživatel

a aka je to fanta ofiko na nfl.com?

Reagovat
Chazy

ee, my jedeme na yahoo. Ona NFL fanta bude asi podobná všude, ale u všech ostatních soutěží je yahoo jasně nejlepší, takže sem zvyklej bejt ttam.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn teda, sice na yahoo nehram ale pokial bude zaujem vyskusam to. ked tak potom ta sprava

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

vidíš to, mám tam nějakou zprávu

Reagovat
Chazy

Co dodat

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/nu2e45r

Moc hezkej rozbor zápasu s Jax, hlavně pro naši ofenzívu to mluví pozitivně

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ak hrate niekto NFL Madden Mobile,pridajte sa do ligy CZSK NFL

Reagovat
Kowe

dík

Reagovat
smazaný uživatel

nemas za co, cim viacej nas bude tym lepsie... som admin, tak ked posles ziadost v cestine urcite ta bud ja alebo dalsi admin prijme

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo zkušenosti, zda se dá rozjet na telefonu nižší třídy jako Lenovo A5000, či něco podobného?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, nenarocna hra, ja som to minuly rok hraval na ,,es dvojke,, ak ta bavi sport, hra ta zozerie :)

Reagovat
Kowe

vpohodě, mam daleko horší telefon a jde to

Reagovat
Swarley

to si dělá prdel, že od konce sezóny 2013, to byl včera první hozenej TD pro Chiefs

Reagovat
Chazy

Na WR ale jen

Reagovat
Swarley

"jen"

Reagovat
Chazy

Tak kdyby celkově, bylo by to už alarmující

Reagovat
Swarley

to rozhodně no

Reagovat
Chazy

Ale upřímně, kdyby moji WR byli Bowe, Avant a Albert Wilson, tak bych snad radši kopal na první down, když bych se přiblížil

Reagovat
Swarley

jako ono to vypadá pak jako práce pro kohokoliv, být WR u Chiefs

Reagovat
Chazy

S Maclinem se to snad zapojí víc. Ale tak ono to prostě sedí do celýho toho konceptu ofenzívy Chiefs, je to prostě ofenzíva o spoustě krátkejch her, progresivních readech na krátký vzdálenosti a naprostý absenci nějakejch pokusů o big play. A na to prostě se hodí TE i RB, pořádnej slot receiver tam stejně není. A taky v red zoně se už takovýhle věci kompletujou o něco hůř, jak se secondary nahustí za lajnu. Já to ale do značný míry respektuju, my to hrajem často podobně, proto taky Brady má o tolik míň TD na pas jak ten Aaronek. Jenom u nás se občas hluboko do pole jde, Chiefs fakt nene, což asi je potřeba vážně změnit.

Reagovat
Chazy

Ale jako je to škoda no, je prakticky jistý, že s tím stylem hry + pověstí, co takle maj, tam musí každej zápas dojít k situacím, kdy by šlo získat daleko víc nějakým dlouhým hodem a nebyl by ani moc riskantní.

Reagovat
Swarley

rozhodně souhlas se vším a právě mi přijde obrovská škoda, že to teď s Maclinem nezkouší trošku častěji...i tenhle TD byl prostě na kratičkou vzdálenost, bez nějakýho rizika...kdyby se Smith někdy urval a hodil víc než na 20 yardů, tak by nikdo absolutně nechápal a mohli by tím fakt někoho dokonale zaskočit...

ale uvidíme, třeba k tomu ještě dojde...

Reagovat
Swarley

jako myslel jsem si původně, že celkově, ale tak Kelce mi třeba mohl dojít no

ale i tak no, docela síla

Reagovat
Chazy

Jamaal ti mohl dojít taky

Reagovat
Swarley

jj, oba takové nevýrazné postavy mého druhého nejoblíbenějšího týmu

Reagovat
-Kopy-

První prohra ve fantě a to jsem měl 123 bodů nejvíc mi to asi posrali Patrioti, protože hráli dobře, měli velkej náskok a tak šel Edelman a Lewis na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

It's not time to start talking about undefeated seasons yet, people, but Vrky23 has kept the streak alive after demolishing Sali's loosers and mancunian.

Ja myslim, ze uz je cas o tom mluvit. Mam zadelano na perfect season

Reagovat
Sali5

Mi se líbí, jak tu Chazy psal o must win a nakonec je z toho biggest blowout

Reagovat
Eric_The_King

Dostal jo?

Reagovat
Kowe

97.18 Orig Proj 79.63

63.60 Points 128.58

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Sklízím, co sem zasel tím příšerným draftem. Drahej QB, ještě navíc Luck, braní zraněnejch hráčů, kde jeden teď hrál první week a druhej bude sedět odteď.

Bude to boj o účast v PO, ale můžu si za to sám, prospal sem začátek draftu a pak sem začal dělat věci, o kterejch vím, že jsou špatně a snažím se jim vyhnout.

Reagovat
Kowe

Ty jsi vlastně takovej Chip naší fanty

Reagovat
Chazy

Ten nikdy nic nevyhrál

Reagovat
Chazy

To máš ale pěkně vypíčenej vkus, že se ti tohle líbí

Reagovat
Sali5

Nic ve zlém, jen mě to spíš jakože pobavilo, když jsem se mrknul odpoledne na výsledky v té naší lize

Reagovat
Chazy

Mě ani ne po tom podrazu od Lucka proti tobě

Reagovat
Sali5

Jj, hele tam jsem byl na 99% jistý, že prohraju

Reagovat
Chazy

To mám za to, že draftuju neschopný čůráky jako Luck a ne kvalitní QB jako Dalton nebo Cam

Reagovat
Dawon

mel si investovat 101 dolaru do nejake zarucene kvality a mel bys po problemech

Reagovat
Chazy

jojo, ještě mě tu bude poučovat majitel hráče bez kolene

Reagovat
Kowe

měl jsi totálně projet draft v QB, investovat do Eliho 5 dolarů a skončit s Peytonem

Reagovat
Chazy

On vám Luck ukáže

Reagovat
Sali5

Jo, ale až budeš 1-8 třeba

Reagovat
Chazy

Ale tvoje máma bude 1-8 on ten tým není až tak děsivě špatnej, o PO zabojuju

Reagovat
Sali5

Však si dělám prdel

Reagovat
Chazy

jj, kopni si do mrtvoly a ještě se tomu směj

Reagovat
Sali5

Však si povíme, až budu 2-8 já

Reagovat
kubys

Reagovat
Swarley

okamžitě bych to zvedl na 110

Reagovat
smazaný uživatel

The winless 2008 Lions aren't role models, but no one tell that to Koudak's Elite.

Reagovat
smazaný uživatel

Don't you hate that guy that always has to one-up everybody? Koudak's Elite scored 99.80 points and lost. It is the fifth-highest losing score in the league this season.

Reagovat
niflheim

Free Agent Wes Welker Working Out With New York Giants

Reagovat
Chazy

Nj a taky Nicks

Reagovat
niflheim

A Nicks taky.

Reagovat
Kowe

slyšel jsem, že i Nicks.

Reagovat
Chazy

#colts Andrew Luck has 7.4 passer rating when targeting Andre Johnson: 7-of-18, 51 yards, 0 TD, 3 INTs.

Reagovat
Chazy

The #Panthers place DE Charles Johnson on IR/designated-to-return with a hamstring injury. Jared Allen will slot right into his spot

Tohle je šílenej průser ale

Reagovat
niflheim

Takže 6 zápasů mimo? Či jak to je?

Reagovat
niflheim

The defensive end has been placed on injured reserve/designated for return, meaning he'll be eligible to return to game action in Week 12 when the Panthers visit the Dallas Cowboys on Thanksgiving Day.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Nj, mi bylo fakt jasný, co tam bude aspoň že si udělali srandu z Johnsona, to nikdy neomrzí

Reagovat
miky10

Kouďáku, máš tam trejd.

Reagovat
smazaný uživatel

máš tam reject

Reagovat
miky10

za co mi ho dáš?

Reagovat
smazaný uživatel

chalani aká je životnosť elitných QB pozerám že hráči typu Manning/Brady hrajú v priemere do 40 roku života... je reálne aby vydržal Aaron ešte 10 sezón?

Reagovat
formic81

záleží na zranění, ale klasický pocket passers maj tu životnost do těch 38.. takový ty mobilní jako Newton, CK7 nebo Wilson podle mě budou dead už v 33-35. Newton možná dřív, protože hraje jak blázen někdy

Reagovat
Chazy

Zařadit Wilsona jako pocket passera do tohodle uskupení není fér. Jestliže ho zranění zapříčeněný mobilitou připraví o mobilitu, prostě bude hrát víc v kapse a míň vybíhat. Mimoto stejně žádný zranění nemá.

Reagovat
Kowe

10 nedá, max těch 8 pokud se mu vyhnou zranění.

Reagovat
Chazy

Průměr z 38 a 39 je 40? To je skoro jak kdyby to počítal Chazy. Jinak ale když se podíváš, tak aktuálně i Brees a Romo hrajou v pokročilým věku po 35 letech, Eli Manning se k tomu blíží. Jak říká formic, záleží to na zranění a i ty zranění se daj skrejt, když se hráč schovává v kapse.

Osobně si myslím, že dalších 6 let má jistejch, potom se prostě uvidí. Ti hráči jsou hrozně ohraní, Peyton a Brady sice hrajou, ale ani jeden ani zdaleka není tím hráčem, co byl v aktuálním věku Rodgerse. Když se podíváš na Bradyho výkony 2007, tak to je úplně jinej hráč. Neříkám lepší, ale jeho skill byl prostě jinej. Ruka odchází, síla je pryč, přesnost je pryč, ale právě tihle QB, oni se tomu dokážou přizpůsobit, začnou hrát jinak a můžou se s tím vyrovnat. Takže jestli Brady věří tomu, že může hrát do 45 let, nevidím důvod, proč by tomu nemoh věřit i Aaronek.

Reagovat
Tomoro

C-Lizeee! Nevim kolik z Vas to tu cte, ale shanim TE !!! Dejte vedet kdybyste nekdo chteli nekoho pustit

Reagovat
kubys

OT: Nefandíš náhodou AZetu?

Reagovat
Tomoro

nahodou jo

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Já jsem si právě říkal, že mi ten nick je povědomý z fóra.

Reagovat
Tomoro

tim padem pocitam spravne, ze jsi taky AZetak ?

Reagovat
kubys

Samozřejmě, jinak bych tam nelez.

Reagovat
Tomoro

no ale pravdou je, ze to tam cte spoustu cizaku..takze je lepsi si to overit

Reagovat
Dawon

ROONEY SHOR V PEKLE PROSIM

Reagovat
Dawon

tak me to vytocilo az je to spatny clanek do pice

Reagovat
Kowe

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

i když nevím, proč tentokrát

Reagovat
Chazy

Jo a jinak, můžeš tomu Bradymu odpustit komentáře k Trumpovi

"I try to have fun with certain things, you know, but some things a lot of times get taken out of context," he said. "I think you are just more careful with what you say because you don't want certainly a big headline with you as saying something that's going to take the attention away from your teammates or what you're trying to do."

Reagovat
Dawon

Jojo, ja to tu hodil, aniz bych si o tom neco extra zjistoval Taky jsem se pak "dopatral" k tomu, ze to byl (snad) jen vtipek a nesmyslny vytrzene z kontextu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

...kdyz...ja ho proste nemuzu vystat

Reagovat
Chazy

Já ho jako mufan taky nenáviděl, víceméně sem se za něj styděl

Reagovat
Chazy

Simulant, zákeřný prase a vylízanej kokot v jednom, naprosto úžasná kombinace idola fakt

Reagovat
Dawon

No a ted uz k tomu vsemu ani nehraje dobre zejo, jako jeho nekdo muze nechtit zabit kladivem nejpozdeji ihned, to ja nechapu

Reagovat
Chazy

Jo už ho ani nepoznávám no... nějak se někdy někomu podařilo připravit ho o výbušnost a dribling, který měl docela unikátní na anglickýho kopálistu. Mi přijde, že tím stahováním dozadu ve hře prošel transformací jak hráči daleko za třicítkou. Třeba nezapomenu tenhle gól, to byl ještě fakt zábavnej

https://www.youtube.com/watch?v=8uAZpQ8ktwQ

Reagovat
Dawon

Jojo, je to proste smula no...castecne to asi bude zranenima, castecne zivotospravou, castecne proste tim, ze se zacal stahovat hloub a hloub a stal se v podstate uplne jinym fotbalistou nez na zacatku kariery.

Porad jeste umi byt genialni, ale mam pocit, ze ty vypadky formy jsou porad delsi a castejsi, az do takove miry, ze se to neda moc brat jako vypadek formy, ale spis jako normalni stav, a tim "vypadkem" jsou spis situace, kdy hraje dobre, coz je proste pruser

Reagovat
Chazy

Třeba mu doma zpřísnili režim, když má děti a nemůže už usínat u zvuku vysavače, tak je z toho nervózní

Reagovat
Chazy

http://www.dailymail.co.uk/news/article-395896/Rooney-I-just-sleep-Hoover-on.html

Což jako nejspíš fakt řek a je to jedna z nejvíc WTF věcí

Reagovat
Kowe

Dawon Daltona za 20, já Pytona za 21. Oba takový obří přeplacení

Reagovat
Chazy

Zato mě o posranej dolar přebidoval v keeperu u Rawlse Trand

Reagovat
Trand

A to jsem si říkal, že 8 je možná málo, skoro jsem měl pravdu.

Reagovat
Maresma

To máš ještě dobrý, tuším miky se mnou prohrál boj o Williamse kvůli pořadí ve waiveru.

Reagovat
miky10

Reagovat
Dawon

Ja s mrtvym Benem trochu zpanikaril no prislo mi, ze je tam Dalton fakt jediny relativne spolehlivy volny QB, takze jsem nechtel riskovat, ze mi utece Loni jsem se dostal do situace, kdy jsem vicemene kazdy tyden lepil ten post nekym jinym a snazil se odhadovat, kdo zrovna bude mit dobry tyden a to je nejvic na hovno

Reagovat
Chazy

Já bych to asi udělal podobně, sice to takle vypadá jako škoda dolarů, ale kdybys dal 8 a někdo ho vzal za 10, bylo by to nepříjemnější. K něčemu ty dolary využít prostě musíš a Dalton je rozhodně QB, co ti může zachránit boj o bye, nemít QB je krize, takže rozumný.

Reagovat
Dawon

no tak nejak podobne jsem se na to dival Rek sem si, ze ho radsi o 10 preplatim, nez aby mi o 1 utekl...a zas ma urcite vyssi hodnotu nez 1 dolar, co tam nekdo nabidl

Reagovat
Kowe

Stačilo říct a mohl jsi mít Eliho

Reagovat
Dawon

jako ja premyslel, ze bych se o nej pokusil Ale zas nemam tak naslapany tym, abych se nekoho zbavoval, a Eli taky neni zrovna skalopevna jistota

Reagovat
Kowe

škoda no

Reagovat
chowas

Ja som daval 2

Ale to som chcel len na 1 week, kedze mam Bradyho

Reagovat
Chazy

Herschel Walker: LSU's Leonard Fournette 'better than I was'

Tohle je kurva pochvala, který rozumím a ne srovnání s nějakým pseudosportovcem

Každopádně jeho hype nabírá na obrátkách a začlo se říkat něco ve smyslu, že ukázal dost a měl by rok 2016 proflákat, protože bude moct jít na draft až v roce 2017. Čímž sem teda poprvý zjistil, že asi v NFL není možný jít na draft kdykoliv hráč chce. Aby hráč byl eligibilní pro draft, musí splnit nějaký kritéria na čas strávenej na univerzitě, zrovna to hledám.

http://operations.nfl.com/the-players/the-nfl-draft/the-rules-of-the-draft/

Je tam odstavec PLAYER ELIGIBILITY

Reagovat
Chazy

Jj, přesně o tom mluvím, to jsem teď čet. Vůbec jsem netušil, že hráč nemůže jít kdy se mu zlíbí. Každopádně on na to zareagoval takto

https://twitter.com/_fournette/status/649055804700667907

Reagovat
Dawon

Server Error in '/' Application.

Reagovat
Chazy

To je ale zajímavý, odkaz je v pořádku a chvíli zpět to šlo

Reagovat
Dawon

jojo, uz to zase fici

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Je super, jak při tom posledním se mu tam už ta borka nepokrytě směje

Reagovat
Dawon

jj, to je na tom nejkrasnejsi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

http://www.turfshowtimes.com/2015/9/30/9422959/st-louis-rams-pittdsburgh-steelers-recap-snap-counts

Paráda podepsat Fairleyho a Ayerse a pak je nechat hrát 20 a 15% snapů.

Reagovat
Chazy

Tak co s tím, když máš tři dominantní DT, nějak to točit musíš a asi se jde s těma, co aktuálně hrajou líp, přirozeně to není posila. Hádám se to s časem srovná a máte to vyřešený při zranění. A Ayers je prostě backup, snad ani neměl mít moc významnou roli od začátku v základu

Reagovat
Trand

Jde o to, že se ty prachy asi mohly investovat líp, než do DT, který nepotřebuješ. Třeba do útoku, který je co se týče yardů 32. v lize. Ayers je 3. LB, takže by si měl zahrát dost, ale letos jsme asi přešli na jiné druhy obrany, s 2 LB na hřišti. A ten Ayers je ještě ok, spíš ten Fairley je fakt zbytečný.

Reagovat
Chazy

Já ti ale říkal, že vaši WR hraničí s amatérským týmem a ty že ne

Reagovat
Trand

Tak nejde o WR ani tolik, spíš ta OL. Jako kvalitní WR by určitě pomohli, ale tohle, co máme není tak špatný. Příští rok se zbavíme Cooka, který je momentálně asi nejnenáviděnější osoba v Missouri po Fisherovi a budeme mít dost volno v salary capu, tak třeba někoho přivedeme. Pravděpodobně už bez Fishera, pokud tu sezonu nějak zázračně neotočí. Jinak jeho vyjádření k nadcházejícímu zápasu v Arizoně: "THEY’RE REALLY WELL COACHED. THEY’RE AN ELITE TEAM IN THE NFC RIGHT NOW. SO WE’RE JUST GOING TO GO OUT AND GIVE IT A SHOT." Motivátor.

Reagovat
Chazy

Moyes

Ale do tý OL jste aspoň investovali na draftu, tam to chce vždycky čas.. a štěstí no

Reagovat
Trand

Tak jestli se teď vrátí Quick(konečně už by měl hrát), tak to taky bude o něčem jiném. Sice to není žádná hvězda, ale je to pořád nejlepší WR. A Quick jako WR na kratší routy + redzone threat, Britt jako deep threat WR a Austin jako slot s konečně kompetentnějším OC není zas tak hrozný, i když to teda žádná hitparáda není. Cook občas taky něco chytí. Ta OL.. Nevím, ale Robinson hraje průměrně až teda spíš podprůměrně, ti dva rookies potřebují čas, Barnes na C taky hraje v podstatě poprvé v kariéře jako starter a Saffold je z nich nejlepší, ale s horšími spoluhráči vypadá taky hůř, než minulý rok, navíc se zraní. Takže nevím, ale moc to nevypadá.

Reagovat
Chazy

Nj, vypadá to všelijak. Já letos vážně čekal zázraky od vás a Bills, tak aspoň jedno vychází podle plánu. Je to takový frustrující, zas nemůžete čekat věčně, jinak se vám i ta hvězdná obrana rozprchne a budete zas na nule.

Ale s OL to prostě není hned a ty zkušenosti fakt hrozně chybí. Tam už je potom jen otázka, jestli jste vážně nechytli několik bustů. Ale OL na draftu bude vždycky a vždycky to půjde slepit. Hlavní je, jestli Foles je QB, co vás může někam víst a tam já věřím, že snad jo.

Reagovat
Chazy

Dpč, hrál tu někdo taky Tony Hawka 3 jako malej před těma 13, 14 rokama? Já jen, že SBnation z mně záhadnýho důvodu sdílelo recenzi nějaký stránky na novou verzi tý hry, pětku a já fakt nechápu, ale ono je to prakticky úplně to samý, co ta trojka, to je prostě směšný

https://www.youtube.com/watch?v=oRGoN9uSL6E

A chtěj za to normálně těch 1500 na PSko

Reagovat
Kowe

na SB sdílejí uplně všechno, to je šílený a ta pětka vypadá snad ještě hůř než čtverka, kterou jsem hrával

Reagovat
Chazy

Jako graficky to vypadá nejspíš líp jak ta trojka, kterou sem hrál já, ale jinak sou mi tam hrozně povědomý určitý věci jako ten naprosto neplynulej pohyb, podivný narážení do stěn a od stěn na grindy, nárazy do neviditelnejch stropů, nevysvětlitelný změny rychlosti při kombech a tak vypadá to furt hrozně směšně prostě

Reagovat
Chazy

Dokonce se tam i padá stejně, prostě jak kdyby to byla úplně stejná fyzika tam

Reagovat
Chazy

https://youtu.be/oRGoN9uSL6E?t=7m2s

Tohle prostě, to je přesně ta hra, to sem nasranej občas dělal, když sem tam posral nějaký megakombo

Reagovat
Kowe

tohle snad musel dělat každej

Reagovat
Tomoro

kazdy ne ja jsem vetsinou mrsknul ovladacem pripadne necim co jsem mel po ruce a vypnul to.. ale zalezelo jak megakombo to bylo

Reagovat
Kowe

já tohle dělal i při pitomým pádu ze schodů, když jsem žádnej tríček nezkoušel

Reagovat
Kowe

http://nd04.jxs.cz/468/717/f736089186_71763734_o2.jpg jako kde je nějaká změna sakra?

chápu, že je to záměrná stylizace, ale je teda dost nepovedená. Nehledě na tu "fyziku"

Reagovat
Chazy

Hej no, ale aspoň sme se zasmáli

Reagovat
Dawon

jo tohle byla klasika jezis to je fakt strasne vitpne, jak krome lehoulince zlepsene grafiky je to uplne stejna, nebo dokonce horsi hra

Kazdopadne fajn pripomenuti teda, u Tony Hawka jsem tak stravil v mladi nejakou tu hodinku

Reagovat
C0br

je to zabugovanej cashgrab... producentovi na konci roku končí licence, tak rychle něco vysrali ven

Reagovat
Trand

Jsi mě přivedl na stáhnutí Dave Mirra Freestyle BMX, díky ti za to. Hra mého dětství, společně s Heroes 3 a Rollercoaster Tycoon.

Reagovat
Chazy

RCT je hra aji mýho dětství, čistě budovatelský hry mě fakt bavily, ale nějak pak zmizly.

Reagovat
Kowe

Zoo Tycoon

Reagovat
Chazy

Jojo, ještě Caesar, Pharaoh a podobný, to mě fakt bavilo, prostě budovat s cílem vybudovat něco soběstačnýho, prosperujícího a řešit tam tu logistiku. Nebo jen ten obchod jako u Port Royal. Bavily mě strategie jako Age of mythology, ale prostě mě sralo, že to samotný budování tam je vlastně jen zbrojení

Reagovat
Kowe

jo, taky jsem to tak měl. I třeba Anno, ale pak zase byla chuť se na to vysrat a pořádně někoho zničit, tak jsem si zapl AoE 2, ale i tam jsem měl chuť vždycky vybudovat alespoň krásný město s dvojitou hradbou atd.

Reagovat
Chazy

Tývole, to Anno neznám, to nevypadá špatně

Reagovat
Kowe

asi jediná budovatelská strategie co vyšla v relativně blízké době

Reagovat
Chazy

To asi fakt stáhnu no, minimálně na přednášky dobrý, aspoň tam nebudu věčně jen vykecávat

Reagovat
Kowe

my hrajem klasiku- dobyvatel.cz

Reagovat
Tomoro

ten me obesel nejak uplne.. z tycoonu jsem jeste valil Transport Tycoon ! Nedavno jsme si to s kamosem dali po netu proti sobe a zavzpominali

Reagovat
Kowe

Transport je asi nejlepší, to je fakt geniální. Škoda, že nevyšlo něco takovýho i trochu později. Uvítal bych novej kabát, teď už mě to díky té šílené grafice moc neláká. Klidně by stačilo něco jako to Zoo nebo RCT 3

Reagovat
Chazy

To je prostě napiču no, fakt tyhle hry úplně zmizely. Je to s FM s Mlb the show asi to poslední, co bych si vážně někdy ještě moh chtít zahrát, kdyby to šlo.

Reagovat
Kowe

Tak ony strategie zmizely v podstatě úplně, nejen ty budovatelský. Těžko si to člověk zahraje na konzoli a primárně na pc už se teď vyrábí velký prd i v ostatních žánrech.

Ale můžem si říct, že jsme zažili zlatou éru.

Reagovat
Chazy

Suprový no aspoň že to FM žije

Reagovat
Eric_The_King

Dyť je OpenTTD, nej hra všech dob .

Ale jinak jste moji kluci, všechno jsem tady hrál

Reagovat
Trand

Reagovat
Tomoro

heroes 3 a RCT toho jsem se taky naparil ! A jeste Theme Hospital !

Reagovat
Swarley

však i to trapný odrážení na začátku, ty pády, všechno

Reagovat
Jerichoo

ono sa tam okrem zaoblenia hrán fakt nič nezmenilo, to je solídny trapas

Reagovat
Chazy

Scout sees better draft future for Jared Goff than Connor Cook

Asi čtou Chazyho a mancuniana

Reagovat
Barm@n

souhlas

Reagovat
I am Mancunian

snad ho vezmeme my

Reagovat
niflheim

Počkat, teď si nejsem jistý - Niners?

Reagovat
I am Mancunian

jo

Reagovat
Chazy

Saints trade Akiem Hicks to Patriots for Hoomanawanui

já měl Hooa fakt rád, takovej symbol už trochu. Ale Hicks je dobrej hráč, viděl sem ho hrát hodně dobrý zápasy

Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim

Hooman

Reagovat
niflheim

"Oh sure, TRADE him after we finally finished learning how to pronounce his name."

-Boston Sports Media.

Reagovat
niflheim
Reagovat
niflheim

Jinak Breesovi restrukturalizovali smlouvu, cap hit 30 mega příští rok. Tam bude zajímavé sledovat to, jak se to vyvrbí, podobnou situaci má Romo se smlouvou.

Reagovat
niflheim

http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/we-know-how-much-jon-gruden-is-paid--so-can-we-stop-coaching-rumors--200454684.html

Tohle je taky hodně pěkný, zvláště po tom letošním spojování jeho jména s návratem k Raiders.

Reagovat
niflheim

Gruden is the highest paid employee at ESPN at .... ready? $6.5 million!

According to SI.com, only six current NFL coaches make more than $6.5 million (h/t to USA Today's For the Win): Seattle's Pete Carroll ($8 million-plus), New Orleans' Sean Payton ($8 million), New England's Bill Belichick ($7.5 million), Kansas City's Andy Reid ($7.5 million), Baltimore's John Harbaugh ($7 million) and the New York Giants' Tom Coughlin ($7 million).

Reagovat
niflheim

Jinak bude dneska někdo koukat? Původně jsem chtěl, ale asi se podívám až na poslední čtvrtinu/dvě, protože vstávám ráno brzo do práce. Steelers se bez Bena budou chtít spoléhat na running game, DeAngelo by mohl dostat více carries než minulý týden (1x pro 2 yardy ). Bude zajímavé sledovat, jak si povede Brown pod Vickem (keeper fanta brečí), separovat od CBs se však umí kvalitně a na metr+ volného WR Micky snad hodí.

Run proti defce Ravens byl vždy těžký, jsem zvědavý na to, jak si povede defka bez Ngaty a Suggse právě proti Bellovi, jsem zvědavý hlavně na Davise (v některých mockách byl jako 1st round pick u nás letos) a Jernigana, který už letos vypadal slibně. Právě bitva na line of scrimmage bude klíčová

Reagovat
Chazy

Kdyby to někdo tady v tý záplavě snahy bejt vtipnej nepostřeh, máme novej článek:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/dallas-ziskal-novou-posilu-116861/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele