Ancelotti: Není to ono

06.08.2007, 13:33
Aktuality
Pořádný kus práce čeká na fotbalisty AC Milán. Rossoneri včera horko těžko porazili na turnaji v Moskvě tamní Lokomotiv a jejich trenér Carlo Ancelotti tak rozhodně nemohl být spokojen...

Úřadující evropský šampion po prvním poločase prohrával 1:3 a alespoň remízu mu zajistily až trefy Seedorfa a Brocchiho ze samého závěru normální hrací doby. Šokovaní fotbalisté Lokomotivu pak nezvládli ani penaltový rozstřel, v němž podlehli 4:5.

Lokomotiv tak zažil podobný scénář, jako v duelu s Realem Madrid. V tom po první půli vedl 2:0, po změně stran ale inkasoval pět branek a podlehl 2:5.

"Udělali jsme až příliš mnoho chyb a nechali Lokomotiv kontrolovat průběh zápasu. Když se tempo zvolnilo, hráli jsme lépe a poté ukázali naše kvality, ale stále jsme hodně pozadu. Pracujeme tvrdě a brzy vše doženeme," řekl Ancelotti na pozápasové tiskové konferenci.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
HOST*

Diavoli se rozjedou, to chce čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to přivést ještě někoho. Pato je spíše hráč do budoucna, a někoho do zálohy a pak hlavně do útoku by to chtělo.

Reagovat
HOST*

jj, útočník ještě přijde, musí... gila, pippo i ronaldo byli zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Právě a i kdyb zranění nebyli, tak Gilardinho není spolehlivý střelec a od Ronalda s Inzaghim se zázraky asi čekat nedají, i když doufám, že se u Ronalda mýlím.

Reagovat
HOST*

já doufám, že se Gila už rozjede naplno... v lize dal za poslední 4 roky skoro 80 gólů

Reagovat
HOST*GEGE

Ronaldo potahne golove AC to si pis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já v to doufám, ale....

Reagovat
HOST*GEGE

vzdyt po prichodu do AC se hodne zvedl skoda ze byl ke konci zraneny ale ja vubec nepochybuju o tom ze bude zase jeden s nejlepsich

Reagovat
smazaný uživatel

prý hrál včera Cafú středního útočníka...

Reagovat
HOST*

asi posledních pět minut, to se někdy ve fotbale stává, když potřebuje mužstvo vyrovnat (už nemůže střídat), že obránce jde na výlet... jinak tam byl samozřejmě Aubameyang

Reagovat
smazaný uživatel

prý tam hrál půlku poločasu...

Reagovat
Shevchenko

Od 67. minuty.

Reagovat
Shevchenko

No je to možné, Aubameyanga střídal Oddo a ten šel na pravého beka místo Cafú.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni tady k tomu článek, ale ta expreska potřebuje komentář.

Stoičkov chce tři hráče Barcelony »

Trenér Celty Vigo Hristo Stoičkov má zájem hned o tři fotbalisty z Barcelony, druholigový španělský klub by mohli posílit Bojan Krkič, Giovani Dos Santois a Maxi Lopez. Posledně jmenovaný měl původně namířeno do Sportingu Lisabon, ovšem tento transfer nakonec ztroskotal.

Zpočátku jsem měl ze Stoičkova radost, protože chtěl na hostování Marca Crosase a Marca Valienteho, skvělé hráče, kteří nedostanou letos příležitost v áčku a plácali by se v třetí lize. Slíbil, že kdyby na rok posílili Celtu, tak by jim dal hodně příležitostí. V tu chvíli jsem měl radost. Ale teď chce Bojana, Dos Santose a Maxiho? Maxiho ať si klidně vezme, ale tomu se určitě nebude chtít jít do Segundy. Ale s tim Dos Santosem a Krkičem se snad posral, ne? Oba dva zatím patří mezi nejlepší hráče v přípravě. To co oba předvedli, předčilo moje představy o tom, jak jsou dobří. Je naprosto jasný, že tihle dva nikam nepůjdou, ale jestli je pravda, že je Stoičkov chce, tak nechápu, jak je vůbec možný, že ho taková kravina napadla.

Jinak toho Bojana je škoda, že se musí plácat na posranym MS 17, když je o dvě třídy lepší než všichni ostatní tam. To španělskej svaz pěkně posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít může koho chce, ale rozhodně Bojana ani Dos Santose Barca nepustí!

Reagovat
HOST*ital

Bože,bože

Reagovat
HOST*inzaghi

já si myslím, že útok je v pohodě, chtělo by to eště někoho do zálohy...jinak si myslím, že to chce čas a zas to pořádně pojede.FORZA AC

Reagovat
Shevchenko

On prostě musí někdo přijít! Klidně bych i toho Baptistu bral.

Jinak včera ty góly Lokomotivu Simic hlavou vlastní, z rohu naprosto nepokrytý Ivanovic a školácká chyba Favalliho Aspoň mě hodně potěšil Jankulovski Nahrál Seedorfovi i Brocchimu (patou) na gól A pak dal penaltu

Reagovat
HOST*

Baptistu nebrat, to je kopyto, nebyl by nám vůbec k ničemu. Galliani má něco v rukávu....

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Baptistu nebrat! Né, že by byl kopyto, jak píšeš, ale je třeba lepšího. A pak Baptista není typický hrot. Je spíše ofenzivní záložník.

Reagovat
Shevchenko

Víš kolik dal gólu v La Lize? A ani v PL se nestratil. Podle mě by k nám skvěle zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jó gólů dal dost. Ale si myslím, že by to chtělo někoho víc běhavého. Někoho typově podobného jako je Eto´o.

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi

Reagovat
sansiro

To je málo na AC.

Reagovat
smazaný uživatel

lepšího už asi neseženete, navíc je za týden 3. předkolo LM...

Reagovat
Tsigi

Toho útočníka to chce. KJH, Gomez nebo i ten Baptista by mi nevadil.

Pokud neseženem někoho kdo dá aspoň 15 golu za sezonu tak na titul můžem zapomenout.

Reagovat
Tsigi

Žigč mě teď napad

Reagovat
HOST*Peťan

Chce to někoho jako je Nistelrooy - podle mne nejlepsi nakup minule sezony.... to je typ hrace kery Milanu chybi.Nejdo odstavit od mice a ma vysku a rychlost a tah na branu...sice je to chrt...ale machr...

Ale myslim ze vsechny kluby si sve klenoty-utocniky musi udrzet...a tak na AC zbydou oci pro plac...aspon si to myslim...

Reagovat
HOST*rbettega

Měli koupit Santa Cruz z Bayernu. Jako 3 nebo 4 útočník dobý, je mladý a má zkušenosti s Champ.League.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

RONALDO TO JE SUVEREN MUSI HRAT PRAVIDELNE A ON DA LETOS TAK 22 GOLU ALE JA RIKAM FORZA JUVE:D

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt neviem ako to bude keď nikto nepríde.Nevidím to moc ružovo.Dúfam, že Galliani ma naozaj nejaký ten trumf v rukáve.Baptistu som zo začiatku nechcel, ale za týchto okolností by som ho bral všetkými desiatimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Viceprezident AC Milán Adriano Galliani potvrdil, že tajemným Mistrem X, jehož příchod avizoval Silvio Berlusconi, skutečně je Alexandre Pato. Další útočník tak do Milána s největší pravděpodobností nezamíří.

Reagovat
HOST*

snad neveris gallianimu, to je moggi v druhem vydani....

Reagovat
plechi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele