AMOROSO PŘESTUPUJE DO AC MILÁN

13.01.2006, 00:20, aktualizováno 13.01.2006, 12:33
Aktuality
Naposledy hráč Sao Paula Marcio Amoroso dnes úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a s Rossoneri podepíše smlouvu na rok a půl. Pro brazilského útočníka nebude Serie A žádnou neznámou, vždyť ve své bohaté kariéře už oblékal dresy Udine nebo Parmy.

Po několika horších letech Amoroso pookřál v Sao Paulu, se kterým díky nedávné výhře nad Liverpoolem ovládl celý klubový fotbalový svět. "Chci získat místo v týmu pro mistrovství světa," vytyčil si nyní smělý cíl. Pokud se v konkurenci Ševčenka, Gilardina a Inzaghiho dokáže výrazně prosadit, do poslední chvíle může věřit.

"Jsem šťastný, že se po pěti letech vracím do Itálie. Očekávám, že lékařská prohlídka proběhne bez problému, až pak se začnu cítit jako opravdový hráč AC Milán," hlásil včera Amoroso. Dnes AC Milán na svých webových stránkách oznámilo zdárné zkompletování přestupu. Amoroso podepíše kontrakt na půldruhého roku a celkem si přijde na 1,4 milionů eur.

AC Milán ve své nové akvizici najde střelecky dobře disponovaného hráče, o čemž svědčí několik čísel. V roce 2001 přispěl Dortmundu k ligovému titulu osmnácti zásahy, o dva roky dříve v dresu Udine získal titul krále střelců s dvaadvaceti brankami a v brazilském reprezentačním dresu drží bilanci dvanácti branek ve dvaadvaceti utkáních. Oficiální představení nové posily proběhne v sobotu ve 12:30 v Milanellu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli bude mít "formu" jako poslední rok v BVB, tak to bude opravdu "posila". Ikdyž jako 4. útočník asi bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale já bych si představoval jako 4. útočníka nějakého 18ti- nebo 20tiletého zobáka a ne 31tiletého Amorosa

Nevím, ale strategie ACM se stává pro mě jaksi neprůhlednou

Reagovat
smazaný uživatel

...a práve preto myslím, že 4. útočníkom určite nebude. Ševčenko je jasný, ja by som na 4. útočníka tipoval Inzaghiho príp. Gilardina / podľa momentálnej formy /. Asi skôr Inzaghi.

Reagovat
Shevchenko

Gila a Sheva jsou jasní

Reagovat
Mr.Jindros

To jo no, v útočnících zrovna slabiny v AC nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

..teba to ale asi moc trápiť nebude, že? Náskok je veľký..

Reagovat
Mr.Jindros

Trefils.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ze Sao Paula by měl do nominace na MS o něco blíž než z evropského klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, ale možno nejde o to..

Reagovat
HOST*dany

JOO!!Ami to bude v útoku se Shevou a nebo když vystřídá vnese novou sílu!!dobře!!!FORZA MILÁN!!!!!!

Reagovat
HOST*

stejne bude stridat a nezahrajesi, dopadne jako vieri..

Reagovat
HOST*

stejne bude stridat a nezahrajesi, dopadne jako vieri..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, smysl tohodle přestupu jsem nějak nepojal... Podle mě si AC mohlo vabrat z minimálně třiceti mladších a perspektivnějších útočníků, proč kupovali náladovýho důchodce

Reagovat
smazaný uživatel

vybrat

Reagovat
HOST*Becks

Myslim si že se to moc nevyplatí....já jako 4. útočníka bych koupil někoho mladšího,dopadne jak Vieri..měli koupit radši například Kranjčara

Reagovat
HOST*Kroknysnaj

Naprosto souhlasim, Niko by tam mohl byt a nebo mlady bryzilec Eduardo da Silva, taktež ze stejného klubu jako Niko. Amorosso podle mě neni posila, mohli třeba skusit Torresa z Atletika, ten se trápí, třeba by mu změna ligy prospěla anebo ještě lepší by byl dravec a srdacar z Partizanu Beograd Obiore Odita. Valencia GO!!!

Reagovat
HOST*

jakej důchodce? 31 let může být ještě vrchol.

AC Milán hraje za rok přes 50 zápasů zahrajou si všichni útočníci, Vieriho sem parkrát viděl hrát, byl pomalej,tlustej a neproměnoval jasný šance, šanci prosadit se rozhodně dostal...

Marcio Amoroso-AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nějakej Evropskej velkoklub nekoupí Teveze? vždyť je to super hráč, malej, technicky výbornej a silovej útočník, kterej by se nidke neztratil, je to škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to samý se říkalo třeba o Saviolovi ( toho sem měl a mám strašně rád ) Riquelmem a jak dopadli? Riquelme sice teď hraje skvěle, ale je pořád otázkou, jestli to v Barce byla náhoda ( nehoda, smůla, souhra okolností... asi trochu od všeho ), nebo prostě na velkoklub nemá... A teď si dá každej sakra pozor, za koho vysolí 20 a víc mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím,že to je na tyto hráče moc rychlej postup.Jít rovnou do Barcelony,Realu nebo do jiného evr. velkoklubu mi připadá jako styl všechno nebo nic.Zatím to tak většinou dopadlo.Buď jsi hrdina nebo looser,záleží,jestli se zrovna klubu daří.

Reagovat
HOST*

On je hlavním cílem Interu na léto...

Reagovat
Jajinek

No bylo by nadherny kdyby se nam ho podarilo ziskat....ale porad tomu moc neverim.Tevez by nemusel byt pripad Savioly....prestup do Evropy neuspechal (sel nejdrive do Corinthians) takze nejake zkusenosti se zmenou prostredi ma (i kdyz s presunem do Evropy se to asi srovnat neda).

ADRIANO-TEVEZ....to by mohl byt nejlepsi utok na svete....

FORZA INTER!

Reagovat
Shevchenko

kolik mu je?

Reagovat
Jajinek

V unoru mu bude 22

Reagovat
HOST*andrey

ACM by měl vzít Amorosa a vyhodit Gattusa, protože je to hráč, který nejvíc fauluje.Byl bych radši, kdyby ACM sehnal ještě nějakého záložníka, jako je KAKÁ.Talent nadevše.ACM by měl koupit Gerrarda z Liverpoolu, taky velký talent.

Reagovat
HOST*

Gennarino je nejlepsi def. stit sveta!

Reagovat
Shevchenko

No jasně No tak tam měl v zápase s Schalke potyčku s Poulsenem a fauloval, ale kdyby třeba nefauloval, Tak dostanem ten 3. gól. Gennaro patří mezi top 10 def. záložníku on the world

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele