Amelia sní o přestupu do AS Řím

04.12.2007, 10:23
Aktuality
Marco Amelia se již stal členem italské reprezentace, jeden sen si však ještě nesplnil. 25letý brankář by se chtěl vrátit do svého rodného města a rád by hájil svatyni římského AS...

"Vždy jsem byl obrovským fanouškem Říma. Nikdy jsem neskrýval sen stát se brankářskou jedničkou Giallorossi a vrátil bych se tam i zadarmo. I když by Alexander Doni prodloužil smlouvu, stejně bych se tam okamžitě chtěl vrátit a pokusit se vybojovat si své místo. Řím mi vždy chyběl, je to město, ve kterém jsem se narodil a v němž jsem také vyrostl," prohlásil brankář Livorna.

Amelia si prošel mládežnickými kluby AS předtím a v roce 2001 odešel zdarma do Livorna. O víkendu ho tak čeká hodně prestižní duel, toskánský celek totiž bude hostit právě AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pod do lazia

Reagovat
Slejdy

lazio ee ... mohl by dojit to co predvadi posledni dobou doni se mi vubec nelibi .. ikdyz jeste mame Curciho...

Reagovat
smazaný uživatel

Doni je sice v mensi krizi ale ted nas podrzel to se musi uznat xD

Reagovat
Slejdy

priste jeste lepsi nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

ja take snim ze si zahraju za As

Reagovat
smazaný uživatel

Jen hezky zustan v AS !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele