Ambrosinimu se ve Fiorentině daří, na novou smlouvu netlačí

05.10.2013, 21:17
Aktuality
Massimo Ambrosini má i ve svých 36 letech stále co nabídnout a v probíhající sezoně to dokazuje ve Fiorentině. Zkušený záložník v létě přišel po ukončení angažmá v AC Milán a podepsal smlouvu na jednu sezonu, vyloučeno pak není její prodloužení...

Ambrosini se rychle usadil v základní sestavě ambiciózního celku a už má na svém kontě i jednu branku, ve čtvrtek rozhodl o výhře 2:1 v Dněpropetrovsku.

"Dát gól pro něho znamenalo překrásný moment. Byl jsem přesvědčen o tom, že se mu ve Fiorentině bude dařit a také to potvrzuje. Jedná se o dobrý tým a někdo jako Massimo nemá nikdy problémy s adaptací," řekl agent Moreno Roggi.

"Do této chvíle nikdo na prodloužení smlouvy nemyslel, je třeba dojednat si schůzku s vedením. Ambrosini často podepisoval krátkodobé smlouvy, ví tak, jak se má v dané situaci chovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Filip12

Fialky maj dobrej tým Ambrosini Gomez hmm

Reagovat
smazaný uživatel

proč máš potřebu u každýho týmu jmenovat pár hráčů s tím že jsou silní??

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

V týmu ale 2 hráči nehrajou, Filípku.

Reagovat
Milan.B

Ambro je pán

Reagovat
Filip12

s vlasama poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím...

Reagovat
Le Gunner

To ani on.

Reagovat
Filip12

s vlasama vypadá jak ženská

Reagovat
risk je zisk

nikdy jsem ho nepovazoval za skveleho fotbalistu..:// nevim proc..vzdycky jsem byl radsi kdyz nehral :// fakt nevim proc..

Reagovat
smazaný uživatel

presne nejvetsi defo...

Reagovat
Rox

Nebyl výraznej... Přihrávky ani střely nic moc.. Byl defenzivní ale nikdy to nebyl až takovej Gatusso....Vynikal hlavně v poziční hře a byl spolehlivej....

Reagovat
smazaný uživatel

Milánsky Guti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele