Ambrosini: Na nejlepší týmy hodně ztrácíme

11.08.2012, 12:37
Aktuality
Massimo Ambrosini je před začátkem nové sezony nervózní. AC Milán v létě přišel o dvě velké hvězdy Silvu a Ibrahimoviče a zkušený záložník přiznává, že se rossoneri nejspíš nebudou moci měřit s nejlepšími evropskými týmy. Ambrosini proto sází na týmového ducha.

AC Milán prohrál středeční přátelský zápas s Realem Madrid vysoko 1:5 a klubový viceprezident Adriano Galliani byl k týmu hodně kritický. Otázkou zůstává, jak si odchody opor oslabený tým povede v ostrých zápasech.

"Jsme smutní, protože jsme zanechali špatný dojem, zápas s Realem jsme nezvládli. Je normální, že po takové porážce cítíme nervozitu," říká Massimo Ambrosini. "Musím říct, že jsme hráli proti týmu, který je o hodně silnější než my. Tuto sezonu týmy jako Real nebudou s AC na stejné úrovni."

Vedení AC stále pracuje na posilách, má ale limitované možnosti kvůli špatné finanční situaci. "Netuším, co přesně ještě vedení na přestupovém trhu plánuje, my hráči se musíme soustředit na to, aby byla v kabině správná atmosféra. Musíme ukázat týmového ducha a bojovat, a musí nám to vydržet celou sezonu," dodává zkušený záložník.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (741)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele