Amauri potvrdil zájem PSG, angažmá ve Francii se nebrání

29.08.2011, 11:01
Aktuality
Prakticky celé léto žije v nejistotě útočník Amauri. Již 31letý fotbalista patří Juventusu a ve druhé polovině loňské sezony hostoval v Parmě, která o něho měla zájem i nadále. Oba kluby se na další spolupráci ovšem dohodnout nedokázaly a do hry nyní vstoupil třetí celek - PSG...

O Amauriho se vedle Parmy zajímaly také Palermo, Janov, Neapol a Fiorentina a ve všech případech se kamenem úrazu stal hráčův roční plat ve výši čtyř milionů eur. Pro PSG tato suma velký problém neznamená, klub z hlavního města Francie má bohatého vlastníka a ten své ambice ukázal už příchodem řady kvalitních posil.

"Můj agent mi říkal něco o tom, že se vaří cosi v souvislosti s Paris Saint-Germain. Těší mě to, ačkoli mi nikdo z klubu zatím nevolal. Juve mi dalo najevo, že nejsem součástí jeho dalších plánů, ale odejdu jedině do klubu stejné úrovně, jinak zůstanu až do ledna. PSG je každopádně skvělým klubem a mám zájem," řekl v rozhovoru pro deník L’Equipe.

Juventus Amauriho koupil před třemi lety z Palerma, naturalizovaný Ital pak má v Turíně smlouvu na poslední rok.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (422)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele