Álvaro Domínguez ukončil aktivní kariéru

06.12.2016, 21:08
Aktuality
Konec aktivní hráčské kariéry oznámil Álvaro Domínguez. Bývalý španělský reprezentant, jenž naposledy oblékal dres Borussie Mönchengladbach, tak byl nucený učinit kvůli problémům se zády...

Sedmadvacetiletý obránce je odchovancem Realu Madrid, ovšem na nejvyšší úrovni se poprvé ukázal u úhlavního madridského rivala, odkud se dostal až do reprezentace.

Za tu Domínguez nastoupil ke dvěma mezistátním duelům, před více než čtyřmi lety pak vyměnil Pyrenejský poloostrov za Dolní Porýní, kde posílil Mönchengladbach.

Die Fohlen však loni mohla, díky problémům se zády, využít jeho služeb pouze k šesti ligovým zápasům, letos se pak rodák z Madridu na trávníku neukázal vůbec. "Snažil jsem se uzdravit, ale mám pro vás špatnou zprávu, musím ve 27 letech ukončit kariéru," řekl Domínguez, jenž poslední zápas odehrál před více než rokem, na sociální síti.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Filiposi

Chudák Alvaro

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to já ji ukončil kvůli chlastu a děvkám

Reagovat
smazaný uživatel

ty si uz bol tak zavodu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

ne, v 17

Reagovat
Csaplárova past

Kurvy, chlast a chlebicky, to jsou nase konicky.

Reagovat
Han střelil první

Kvůli děvkám skončit s fotbalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli děvkám jsem právě chtěl začít...

Reagovat
andrew96

To je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si užil se zády. Jsem musel kvůli tomu na střední chodit na tělák pro chcípáky.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
blackhawk88

Madridský prokurátor v stredu potvrdil podanie obvinení na trio bývalých futbalistov Realu Madrid Xabiho Alonsa, Angela Di Mariu a Ricarda Carvalha za porušenie daňových zákonov. .. Alonso snad dlhsie mimo zostavu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele