Almiron míří do Monaka, v Juventusu ho nahradí Sissoko

24.01.2008, 14:48
Aktuality
Sergio Almiron si své angažmá v Juventusu jistě představoval jinak. Argentinský záložník přišel do Turína jako velká posila z Empoli, s výjimkou úvodu sezony se však na hřišti příliš často neobjevoval, a tak se po pouhých šesti měsících stěhuje znovu. Jeho novým působištěm se stalo AS Monaco...

27letý fotbalista bude v klubu hrajícím francouzskou nejvyšší soutěž hostovat do konce letošní sezony. Monaco má navíc právo na případný přestup, a tak se Almiron do Turína možná již nebude vracet.

Almiron začal svou kariéru v Newells Old Boys, odkud v roce 2001 přestoupil do Udinese. Po hostování ve Veroně práva na něho koupilo Empoli, v jehož dresu zažil úspěšnou loňskou sezonu. S bilancí 95 zápasů a 18 branek v Itálii před letošní sezonou přestoupil za devět milionů eur do Juventusu.

Stará dáma má za Almirona náhradu, kterou se stane Mohamed Sissoko. Přestup záložníka Liverpoolu je na spadnutí a podle informací deníku Gazzetta dello Sport se na něm oba kluby již dohodly. Uzavření transakce by pak měly potvrdit v neděli.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

som zvedavy na sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky doufám že to nebude další propadák?

Reagovat
M11

no to taky doufam... nemame penize na rozhazovani

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych, že se prosadí, do toho tradičně "tuhýho", silovýho středu Juve se typově hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko nehrál v Liverpoolu nic moc tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

sice nehraje,ale když už tak je ale téměř nejlepším hráčem..má smůlu že v Lvierpoolu je tolik skvělých hráčů na jeden post....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak si myslím že to že se Almiron neprosadil je chyba hlavně Trenera.

Reagovat
M11

kdyz hral... nic nepredvedl..za to trener nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

me taky nepresvedcil..

Reagovat
M11

Stejne to nechapu min tyden rekne Gigli ze za penize nikoho neprivedou a ted jak nic daji 13 milionu euro za Sissoka..

Reagovat
alegre

Kdo ví o osudu PJ, prosím o zaslání zprávy na guhohon@yahoo.com! Díky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho hráče, když jsem vždy viiděl, tak nikdy nic nepředvedl a i v různých článcích jsem četl stížnosti na jeho techniku, zpracování míče a herní inteligenci. Jeho jedinou předností má být skvělá fyzička. Myslím, že Juve pokračuje ve velmi špatných nákupech této sezóny, kam nepočítám Iaquintu.

Reagovat
smazaný uživatel

dobréé dobrééé toho do Monaca potřebujem!!

Reagovat
Kapřík

No, uvidíme jak se chytne. Jestli bude lepší než Bernardi, tak nemám námitky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já si myslím, že Lucas je pořád platnej pro Monaco

Reagovat
Kapřík

Tak, žádnej zázrak to není, ale svojí práci odvede. Ovšem, já doufám, že ten slavnej Almiron posune celou hru ASM někam dál...nechci se smířit s tou pozicí z poslední doby...pozicí průměrnýho klubu. Letos to zatím jde docela dobře, aspoň celkově třetí místo není nereálný, tak proto Almirona tak vítám. Snad mě nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak v takovýmhle podání s tebou souhlasím!! Minulá sezóna byla bohužel hodně špatná mno!! Tak snad to letos zlomíme (Monaco)

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo teď sem si vzpomněl na éru,jak se Monaco dostalo až do finále LM. Nj byla to nádhera a ten tým byl parádní: Givet,Rodriguez,Evra,Giuly,Pršo,Rothen,Morientes - nj a všechno se to rozprchlo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele