Almería má nového kouče, stal se jím Juan Lillo

24.12.2009, 12:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No... letos to bude mít andaluský celek setsakramensky těžký Snad mě překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

zachrani se...

Reagovat
smazaný uživatel

at klidně sestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnocení 2009

Hezký štědrovečerní den přeji všem. Po dlouhém váhání jsem se přece jenom rozhodl zhodnotit takřka uplynulý rok na EF a přidat zároveň jednu výzvu. Ale jedno po druhém.

První hodnocenou kategorií bude událost roku. Tady byl sveden tvrdý souboj, ale nakonec zvítězil v mé hlavě smysl pro tým a proto to dopadlo takto:

3.Rominhovo sbohem – ano, věčný kritik Beckhama naše řady opustil, zprvu se mi zdálo, že je to dobře (ano, přiznám se, že jsem v tom měl skoro všechny prsty), teď se mi po tomto záhoráckém analytikovi a implementátorovi termínu „anchor“ na EF trošku stýská…

2.Kyslíkovo sbohem – ano, pravidelný vítěz ankety „Nejhorší fanoušek Barcelony“ nás opustil, tak jak slíbil (za což mu čest). Pocity mám stejné jako u Rominha (ač jsem v tomto (bohužel?) neměl ani prst), jen představa nekonečných bezduchých egosihonících diskusí mě od lítosti odrazuje.

1.Sraz EF – třetí v pořadí, dle mého názoru…ehm…nejbujarejší. Kdo z účastníků by zapomenul na etudy Frankieho nebo Spanhela? Nebo na dojemnou podvečerní rozmluvu pana domácího s Kyslíkem? Nebo na první historické (a haluzové) vítězství týmu Barcelony? Nebo na vychovaného „uklízecího“ pejska pana domácího? Nebo na suchou hlášku PJ kolem čtvrté ranní? Nebo na vyřizování účtů Gattusa s místní obsádkou diskotéky? Tak právě proto patří této události první místo. Budu se těšit na další sraz, snad tento trumfne…

Letos nebudu vyhlašovat nejhoršího ani nejlepšího fanouška spíš vezmu postupně ty, co se významně podílejí na chodu (i nechodu) diskusí na EF.

Herbage – nevím proč, ale pletu si ho s Fantomasem (jak v té reklamě na nanuk Míša), každopádně patří k největším psavcům a prý i politickým diskutérům zdejších diskusí, větší rozpory s ním nemám. Zapálený Gunner.

Jakub19 – jeden z tradičních příznivců Barcelony, ovšem velice dobře se s ním vychází, jak na netu, tak zoči voči. Henryofob (zatvrzelý).

Gattuso – ano, jeden z protagonistů události roku, získal by určitě ocenění „Největší rváč“ a podle jistých historek a náznaků ze srazu i „Největší p.cíř“, ale jinak ferový týpek, ač teda fandí korupčníkům z AC v čele s aktuálně pochroumaným Berlusconim.

Lápiz – tady bych směle mohl mluvit o vítězi kategorie „Skokan roku“. Bohužel ten jeho skok a vymetání pavučin z redaktorského týmu La Ligy někteří nerozdýchali, ale to si myslím, že bylo vinou špatné komunikace. Jinak je Jirka v pohodě a na práci ďas.

Štěrda – příznivec Barcelony a Slavie (ďábelská kombinace) se bohužel velice odmlčel. Na srazu nebyl a do diskusí přispívá sporadicky. Snad se to zlepší a dorazí i na další sraz, ač by tím nehorázně pomohl týmu Barceloňáků.

Mamut7 – držitel titulu „Nejhardcore fanoušek Realu Madrid“ z města Bratislavy. Do roztrhání těla hájí Bílý balet, což je v pořádku. Méně v pořádku je, že hájí i jeho kapitána, čímž se často dostáváme do sporů. Ale jinak fajn chalan. Jestliže dorazí na sraz, tak to bude velice…ehm…temperamentní.

Merengues – moravský kapitán fanoušků Realu, studnice vědomostí. Měli jsme spolu takový tichý spor, který se projevoval vzájemnou nekomunikací (oba víme proč). Ale teď si myslím, že je to nesmysl, proto se tě, Mere, zde přede všemi táži : Nevysereme se na to?

Andy Conceicao – Andy po loňské absenci (mám říct proč? ) na letošní sraz dorazil a hned se do jeho historie nesmazatelně zapsal. Zaprvé nám pomohl vyhrát zápas kvalitní tvořivou hrou, zadruhé získal titul „Největší romantik“ za svůj procítěný vztah s Táněnkou, zatřetí si rovněž odnesl titul „Detektiv srazu“ za neomylné určení viníka dodržkydání Frankiemu (viz níže). Ubohý chlapec v bílém tričku na to jistě do smrti nezapomene (nos má snad už v pořádku). Zároveň by Andy mohl sebrat cenu „Výbuch roku“, poté co peprně okomentoval vlastnosti barcelonských fanoušků a Barcelony samotné, po prohře „jeho“ Chelsea v semifinále LM. Tento výbuch bohužel skončil v chřtánu cenzurového molocha. Jinak je Andy dobrý i mimofotbalová témata, takže spolu vždy dobře pokecáme. Že fandí ještě Atléticu pokládám za pomíjivý sklon k masochismu .

Xavi –další fanoušek Barcelony, s kterým se vyjde (v rámci daného tématu) dobře. Diskuse s ním je kvalitní, ač ho neznám osobně (zatím), tak vycházíme OK. Takhle bych si to představoval.

Ronaldinho10 – jak nick napovídá věrný zastánce klubu z Nou Campu, řekl bych ale, že u něj je tam velice patrná ještě nenávist k rivalovi, což by být nemělo.

Ikercc – jeden z nejmladších zde, přesto diskutérsky velice vyspělý fanoušek Bílého baletu a ruské ligy (CSKA?).

Milánek – fajn kluk, rovněž příznivec Realu, dokonce si o něm založil, dle mého názoru velice zdařilé stránky. Letos mu to nevyšlo, tak snad na srazu příště.

Shevchenko – jeden ze „starých“ diskutérů, stejně jako Gattuso fanoušek AC a navrch ještě Baníku.

RobertoCarlos – patrně největší psavec článků na EF, přes velice sympatický nick fandí Barceloně (?) a Interu (což je v pořádku). Za titánské úsilí při psaní životopisů mu patří však velký dík.

Antimadrista – guru zdejších culerdos, který se očividně vyhýbá fyzickému střetnutí ve Hvězdě při Clásicu (ač se známe, nebo právě proto). Příspěvky příliš neoplývá, ale zdá se mi, že se trošku zklidnil…

Vincent – netopýr jezevcovitého typu (a dnes bohužel i vzhledu), stále zalezlý v noře, na příspěvky rezignuje, na fotbal taky, mám o něj obavy, ale to se snad spraví. Na srazu ovšem zaznamenal takřka historický gól (o břevno) a dokázal, že ani z apetýtu (jídlo i pití) nic neztratil. Pravidelný účastník sezení ve Hvězdě, ovšem oproti minulu již dokáže sportovně unést prohru svých miláčků z Valencie. Vzhledem k stálému bydlišti považuju za úchylku, že fandí Baníku.

RMCF – věrný příznivec Realu a velice v pohodě člověk. Navíc zatím nejlepší fotbalista ze srazů EF, letos mu to nevyšlo, snad příště. Taky zdatný manažér Sázek a dostihů a milovník TdF.

Kopy – Kopýček je případ (v dobrém). V civilu v klidu, na ICQ celkem v klidu (pokud mě nehoní do ročního souhrnu, že?), na hřišti dobrej (autor nejhezčího gólu letošního srazu, ač si nejsem jistý, jestli to nebyla haluz), v zakopávání snad nejlepší (sousedové pana domácího mohou vyprávět), ale jak dojde na diskusi, tak to vyznává jediné heslo: Madrid = Mordor. Jeho zaujatost Bílým baletem vede tak daleko, že se spojuje i s arcirivaly s Barcelony. Držitel titulu „uhýbák roku“ (Frankie, kýbl a FCBéčkův pes řeknou blíž).

PJ – webmaster a anglický gentleman v jedné osobě. Na hřišti zdatný brankář a občasný slalomář a vyjížděč. Pravidelný účastník srazů a vrchní cenzor , ale jinak naprosto pohodový člověk.

Vandertom – další z fanoušků Realu a fanatický vyznavač Gonzala „Pipity“ Higuaína, pevně doufám, že si nepouštěl před čtením hodnocení nějaký jeho sestřih, aby viděl vůbec pak na monitor. Prý i nad jiné zdatný fotbalista, tak se těším na sraz.

Mr.Jindroš – fanoušek Juventusu z královského města Kadaně se staví spíše na stranu Realu, ale obecně řečeno je spravedlivý. Četnost příspěvků se celkem snížila, ale kontakt si udržuje.

One-Real – další fanda Realu mladého věku, který je překvapivě vyspělý jak chováním, tak stylem psaní. Navíc výborný hráč (pořád si pamatuju na takřka zidanovský gól z mimosrazového fotbálku), který měl lví podíl na porážce Barceloňáků na srazu. Jen se mu nesmí říkat, že je božan  (psáno z „j“), to je totiž dotyčný okamžitě označen za mužské přirození na pět. One-Real je navíc pevný i charakterově, když nenaletěl Gattusovi, který se ho

vytrvale snažil zlákat na démona nikotinu.

Kily – držitel titulu „Lenoch roku“ a „Fotograf roku“. Fanoušek Valencie z těch rozumných, ač nenávidí Real do morku kostí, dovede ho i ocenit. Sklony k alkoholismu slábnou, jak jsem viděl (místo 18 piv vypil jen 16 a rande v pět ráno už si taky nesmlouval). Jeden z význačných rváčů, zápěstí se už snad zahojilo. Duše a bič španělské redakce, ale dovede i přimhouřit oko.

Spanhel – příznivec Barcelony a Baníku (zatvrzelý), na Real dští oheň a síru ze všech otvorů a prstů. Titul „Kalič roku“ získal zcela poprávu, což mohou potvrdit všichni účastníci srazu, protože vykrknout na ex půlku flašky Ferneta průměrný pijan nezvládne. Sólo s gumovou kachničkou a pohyby ve stylu „E.T. domů“, stejně jako „úprava“ toalety pana domácího a noční skok (hod) do bazénu se rozhodně z paměti účastníků jen tak nevytratí. Mimochodem vynikající fotbalista, kdyby se tak nezaobíral kličkami, možná by Barceloňáci vyhráli oba zápasy. Balení holek mu očividně jde, méně pak podpora kamarádů, kteří ho víceméně přišli vysvobodit. Další z fanatických vyznavačů ruské ligy.

Frankie Yeah – fanoušek Lyonu, „nový“ Malouda a strůjce historicky prvního vítězství týmu Barcelony v historii srazu. Protagonista „první noci“, kdy se nejprve opil, pak místní poléval pivem a komentoval to, bohužel pro něj, s pražským přízvukem, pročež byl na WC pěstí umravněn a po zbytek noci nepoužitelný. V diskusích, civilu a jiných fotbálcích si zachovává dekorum.

Fantomas – jeden z těch upovídaných diskutérů, ale i pravidelných autorů, za což mu rovněž patří dík. Fotbalista rovněž zdatný, volba barvy účesu zajímavá 

Homeles8 – přiznám se, že tohoto člověka naprosto nechápu, ač je ze stejného tábora fanoušků, prostě nechápu, jak ze sebe může vyplodit, co vyplodí.

Božský John – opět mladík, na kterém věk není poznat, další z rozrůstající se skupiny fanoušků ruské ligy a pohodový diskutér.

Alegre – honduraský externí dopisovatel a prudič. S úspěchy Realu jeho příspěvky řídnou a naopak. Teď je po něm ticho po pěšině, ale on se vrátí…

Vazquez – trvalý držitel titulu „Optimista roku“, příznivec Realu (optimistické představy mu konečně začínají vycházet) a ochutnávač nápojů všeho druhu. Osobně ho zatím ještě neznám, ale co není může být, do Prahy to přece není daleko a trenér by se nám na srazu hodil.

Tavo – jeden ze zatvrzelých příznivců Barcelony, co se příliš v rukavičkách k Realu nechová,

ač se oproti minulu velice vylepšil.

R9 – taky jeden ze služebně starších fanoušků Bílého baletu, psychologický analytik, dodavač zápasových odkazů a rovněž zdatný hráč. Osobně rovněž neznám, ale ono to jednou přijde .

Dr.Kyslík – nedávno odšedší věčný držitel titulu „Nejhorší fanoušek Barcelony“. Odchodem se mírně uklidnil (opravdu jenom mírně), jak je poznat z mimo EF diskusí, ale stačí zmínit termíny Real, Franco, šovinismus, skřet a už je ve svém živlu. Fanoušek mj. Petea „Pistolníka“ Samprase (megamíček z exhibice mám ještě doma) a mnoha ujetých kulturních osobností.

Jiří – FCB – jo, Jirka to je taky ořech. Tvrdej. V civilu OK, na hřišti přes občasné (i předem avízované) prasárny taky OK, v mimofotbalových diskusích výborný kámoš, skvělý organizátor dvou srazů, ale stačí zmínit slovo Real a už na vás vletí jak utržený vagón. Pak to zavdává příčinu k nekončícím svárům a sporům.

Muhammadali, Madridčan, Plechi, Realista, Zemiak, Sniper, Potty, Carbourator – česko-slovenští fanoušci Realu, kteří jsou velice normální, ač si to zejména o dvou prvně jmenovaných řada odpůrců nemyslí.

Pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám a dříve než vám všem popřeji krásné svátky bych chtěl veškeré účastníky diskusí u La Ligy i třeba těch ostatních požádat o zamyšlení a následnou podporu.

Na EF už chodím šest let, myslím si, že záměrově je to od počátku výborný web, kde se člověk dozví vše, co potřebuje. V poslední době mám ale pocit, že už tu nejsem tak rád a že se to na mém chování a příspěvcích projevuje. Že si chladím žáhu na nováčcích a gloryhunterech, kteří vyšumí a zmizí, mě ani tak nemrzí. Špatné je to ovšem u diskusí s lidmi již zavedenými. Fandění je krásný koníček, ale když se k němu přidá místo sportovního ducha nenávist a zloba, atd., tak je to špatné. Tímto bych chtěl na vás proto apelovat, ať se ve vánočním čase zamyslíte, zda mají bezduché spory smysl, jestli by nebylo lepší bavit se pouze o tom, pro co byl tento web založen a to pro fotbal a sportovní fandění. Začnu vlastním příkladem a budu moc rád, když se ke mně co nejvíce lidí přidá bez ohledu na klubovou příslušnost. Vzájemné antipatie si vyřizujme mimo, nástrojů pro to je k dispozici dost. Díky.

Kdo dočetl až sem, tomu přeji krásné vánoční a novoroční svátky a ať je další rok ještě lepší než ten letošní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně dlouhý článek, jen škoda, že si ho zrovna pod Almeríí nepřečte moc lidí!

Reagovat
RMCF

ale jo jak začnou přiskakovat příspěvky tak příznivci PD se tu budou srocovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda, snad se jich zde ukáže v průběhu těchto dnů co nejvíce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a zapomněl sem poděkovat, Jardo! Mě samotnému je líto, že Kopy a Kyslík skončili se psaním, ale nic nenadělám... Mrzí mě to hlavně u Kyslíka. Kyslík je zatvrzelý, rozhodnutý a nezlomný...

Reagovat
RMCF

Jinak pěkný hodnocení Děkuju za ocenění fotbalových schopností a přidávám se k závěrečnému apelu Nikdy sem nebyl diskuter vyhledávající spory a upřímně řečeno to ani moc nechápu co si tu někteří chtějí občas dokazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s vámi oběma, mě osobně to hodně mrzí. Ale tak, když znáš a víš o lidech, kteří to v hlavě mají, diskutuj jenom s nimi a zbytek ignoruj. Smetí ti nemá co dát, narozdíl od některých přispěvovatelů...

Zatím jsem tady moc krátce nato, abych se s mnoha z vás fanoušků znal nějak líp no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jsi sem chodil už dřív, ne? Odněkud ten tvůj nick určitě znám..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...chodíval sem sem dřív, asi tak 3-4 roky tu už sem, ale nepřispíval sem moc a hlavně sem nepsal články...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude tím..

Reagovat
PJ

Reagovat
-Kopy-

Jo jo, pěkně jsme si popovídali v autíčku jardíčku Pěkně si mě hodil až do Boleslavi jardíčku

Takže Cristianko a já dva nejhezčí góly roku, pěkný

Jinak pěkný souhrn.

Reagovat
-Kopy-

Ale nemůžu si pomoct, bez kyslíka už není EF EF

Moje vánoční přání je, ježíšku, aby se kyslík vrátil !

Reagovat
-Kopy-

Jo a ještě aby dolar dostal konečně rozum.

Reagovat
RMCF

Tak teď nevím který je Realnější

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím říci ... je reálnější, že dostane dolar rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ježíšek může přinést leccos.

Reagovat
$dolar$

Treba se ti to splni

Reagovat
One-Real

díky, jen toho Bojana si věru připomínat nemusel..čekal sem, že mě budete srovnávat s dobrými fotbalisty a né, s takovým pseudomateriálem z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nějakému podrobnému hodnocení letos vyhnu, opakoval bych se. Chtěl bych pochválit Jirku FCB za skvělou organizaci srazu, stejně jako minule, se bezesporu opět povedl.

Veselé vánoce a šťastný nový rok.

Reagovat
herbage

Pěkné shrnutí Já si jen dovolím reagovat na závěr, protože se to týká jaksi nás všech. Já zde již rovněž nechodím rád, i když ani ne vysloveně nerad. Poslední dobou se mi vše hroutí a je to myslím na mně znát. Fotbal je krásný sport, který mám rád, ale v životě jsou důležitější věci. Většina lidí se zde chodí spíše odreagovat a pobavit, ale má mysl je utrápená jinými starostmi a svou špatnou náladu přenáším i zde. Mnohým přijde, že si zde v diskusi pouze honím ego, ale není tomu tak. Pouze se snažím informovat lidi o tom co vím a co je problémem nás všech, avšak marně. Vím, že to Kily a PJ tiše tolerují, i když z toho nejsou zřejmě "nadšení" a já to vím. Jsou tak slušní, že mi to ani neřeknou a radši to tiše smáznou. Ty problémy, které mě trápí, jsou dlouhodobého charakteru a nemyslím si, že mě jen tak přestanou trápit, proto bych mel pečlivě zvážit své další působení zde na tomto portále. Našel jsem zde mnoho lidí, kteří jsou mi blízcí svojí osobností i mnoho lidí, kteří již méně. Některé si rád dobírám, něktěří si rádi dobírají mě a občas se jim to i daří Přesto všem chci popřát krásně prožité svátky a šťastný nový rok

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jen ze zvědavosti - co je to "p.cíř" ?

Reagovat
smazaný uživatel

doplň tam "r"

Reagovat
smazaný uživatel

jo tááák..., už je mi to jasný a souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ne, nejmenovaná sestra nejmenovaného pana domácího by možná mohla povídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ... snad ve všech větších městech...

Reagovat
smazaný uživatel

tam šlo jen o pusu na dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, každej tomu říká jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neřekl jsi kam.

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze možná ještě nesmočil, i když bych se nedivil, je to jen otázka dojet (a vojet)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na příštím srazu to napravím, nemáš náhodou ségru ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ségru nemám, jen heterosexuálního bráchu, pokud se do tvého repertoáru počítá i zoofilie, tak mám papouška, ale kdyby sis na něj něco zkusil, asi bys byl o úd kratší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
madridcan

HA!

Reagovat
smazaný uživatel

Video sem si eště dneska nepouštěl, ale dres už mam na sobě

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Xavi

Zdárek Yardo. Taky s tebou rád pokecám a rád si přečtu tvoje komenty. Někdy bych rád přijel na ten sraz, ale až do Prahy se mně samotnýmu moc nechce, v létě do toho vždycky něco skočilo. Ale někdy už to vyjít musí. Jinak pěkný souhrn jako vždy.

Reagovat
RMCF

a od kud seš?

Reagovat
Xavi

Z Olomouce, respektive kousek od Olomouce...

Reagovat
RMCF

Tak to není taková hrůza já su z Brna, Spanhel dokonce z ostravy a vandertom pokud by jel tak je taky někde od olomouce. Klidně můžem spolucestovat aspoň nebude nuda

Reagovat
Xavi

Jn. já už jsem právě v létě myslel, že přijedu, tak jsem sondoval s kým bych mohl jet, ale nějak jsem se nedomluvil, tak příště bychom se mohli dohodnout, protože sám do Prahy, to by se mě fakt nechtělo.

Reagovat
RMCF

já sem minule byl sám se student agenci a šlo to, ale tak jet aspoň ve dvou třeba vlakem nějaký pivko na cestu by nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc??

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš? To je město na Moravě, kam by prej neměl jezdit Higuaín, pokud chce mít vidět číslo na dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem, že Xavi je z okresu Olomouc, to každopadně musim sehnat čislo na icq, a domluvit se na nějake el claso do hospody, nebo nějaka diskoteka, a pak na sraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a směj se směj, ja se budu smat tomu Tvojemu papouškovi tam...

Reagovat
smazaný uživatel

To prej bude předkrm, už se těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro GATTUSA...

Reagovat
RMCF

No na minulím srazu coi Yarda pořádal Papoušek nebyl, on to strategicky dělal mimo svůj domov

Reagovat
smazaný uživatel

Můj papoušek je slušný, toho můžete obdivovat maximálně na fotkách...Do spárů vám (a zvlášť Gattusovi) ho nedám...

Reagovat
smazaný uživatel

Však my si ho najdem...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však my už se s Kanarienvogelem nějak domluvime...

Reagovat
smazaný uživatel

Yardo, na čem je lepší, na másle nebo na bylinkách? I když u takhle teplomilného ptáka by se asi hodilo spíš nějaké orientální koření..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho do srazu naučíš říkat ,, REAL MADRID - NEJLEPSI TYM" a STRI(K)LEJ HIGUAINE....tak ho nechame

Reagovat
smazaný uživatel

To on nosí ve svém srdci, to ho učit nemusím, vždycky sedí na rameni při zápasech a fandí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tleská a tak že

Reagovat
smazaný uživatel

Klape zobákem, tluče křídly a oslavně křičí, když útočí Barcelona, opovržlivě prská...

Reagovat
smazaný uživatel

Je náš, je náš!! A doufám, že je bílý

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený, s modrožlutou hlavičkou, spíš takový brazilský...

Reagovat
smazaný uživatel

naučím ho Forza Milan !

Reagovat
smazaný uživatel

Milan per sempre by bylo jednodušši ne...

Reagovat
smazaný uživatel

nejjednodušší by bylo "Rino", tím začnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné korupčníkooslavující chorály se učit nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koukám, Frankie, chceš ještě jedno na druhý oko, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak říkal jsi, že se někdy ozveš a zajdem spolu do Hvězdy kouknout se na zápas Španělské ligy, zatim nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, 3.ledna sportbar Hvězda, vezmu kompa, pustím webku, spojíme se s Vandertomem a můžeme sledovat, jak se po gólu Higuaína vystříká do monitoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě strašně rajcuje a láká, až 3.ledna po Osasuně Higuaonvi záda zcákám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to už umím nazpaměť

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, jak se rychle učíš

Reagovat
smazaný uživatel

VYBORNE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro mě, pro Real, pro la Décimu, pro další La Ligu, Higuaín Pichichi, CR9 GB, Brazílie mistr světa, Casillas nejlepší hráč MS a vydařený sraz v Praze

Reagovat
RMCF

Až na to že bych Brazili nahradil Španělskem tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele