Almeria hledá trenéra, Hugo Sanchez byl propuštěn

21.12.2009, 08:33
Aktuality
Hugo Sanchez si po zhruba roce bude znovu hledat nové angažmá. Mexický kouč se loni ujal kormidla Almerie a španělský klub dovedl k záchraně v Primera Division, letos už je to horší. Almerii se nedaří a potvrdila to i včerejší prohrou na hřišti Espanyolu, po níž vedení klubu definitivně došla trpělivost...

Almeria se hodně trápí a naposledy vyhrála 8. listopadu. Celkem má v letošní sezoně na svém kontě jenom tři vítězství a v patnácti zápasech posbírala pouhých třináct bodů. Sanchez není jediným, kdo klub opouští, bez práce je i jeho nyní již bývalý asistent Sergio Egea.

"Po analyzování současné situace prezident sdělil trenérovi a jeho asistentovi, že jsou propuštěni ze svých funkcí. Mexický kouč toto rozhodnutí sdělil hráčům a technickému týmu krátce před půlnocí, když se všichni vrátili do Almerie," stojí na internetových stránkách klubu.

"Klub by rád veřejně poděkoval Hugovi Sanchezovi a Sergiovi Egeovi za jejich profesionalitu, tvrdou práci a obětování se během působení v Almerii, k tomuto rozhodnutí byl ovšem donucen."

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přesně jak sem předpokládal, Hugo Lombardi se loučí... Uvidíme, podle mě letos Almería nespande...

Reagovat
miguel bain

Vypúadá jak Tom Hanks

Reagovat
smazaný uživatel

Mexickej Tom

Reagovat
j_mrazik

j_mrazik15.12.2009 13:35

Mexickej Tom Hanks.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to dela jenom ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt

Reagovat
Xavi

Ta fotka je fakt v pohodě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele