Allofs uklidňuje fanoušky, věří v setrvání Pizarra

24.03.2012, 14:38
Aktuality
Dvou věcí se v závěru sezony budou obávat fanoušci v Brémách. Werder drží pozice zaručující start v Evropské lize, zezadu na něho ale dotírá hned několik soupeřů a bude mít co dělat, aby udržel aktuální šestou příčku. Vedle toho bude chtít udržet i klíčového hráče Claudia Pizarra...

Peruánský útočník sice má ve Werderu smlouvu ještě na jednu sezonu, tu ovšem rok před jejím vypršením může jednostranně ukončit jak on sám, tak i klub a setrvání jihoamerického kanonýra tak rozhodně není jisté. Tím spíše, když německá média přinesla spekulace o jeho možném návratu do Bayernu Mnichov.

"Uvědomuji si, že o Claudia Pizarra se bude zajímat několik jiných klubů, ale není důvod pochybovat, podle mě má Werder větší šanci než kterýkoli jiný klub," uklidnil fanoušky sportovní ředitel Klaus Allofs.

"Mám za to, že by se muselo stát něco opravdu zvláštního, aby se k nám otočil zády. Rozhodně bychom neměli spěchat s jednáními, rozhodně ho ale chceme udržet ve Werderu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
stas87

ak ho neudrzi tak werder spadne na uroven hoffenheimu....

verim ze claudio uz sa v bremach usadil a nebude chciet ist inam

Reagovat
jv

To níž.

Reagovat
Filip12

Claudio děkujeme za vše nikdy nezapomenem na každou neděli dopoledne strávených u DSF a u sledování tebe v útoku s Rojem

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se ti normálně musím smát tvl

Reagovat
Filip12

co se ti nezdá ? na DSF běžel souhrn bundesligy se všema zápasema to nevíš ?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

ukludnovali nas aj pri Klosem a ako to dopadlo nakoniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Claudia bych zpátky klidně bral

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele