Allegri: Odehráli jsme skvělý zápas

01.02.2009, 09:43
Aktuality
Cagliari se stalo postrachem všech italských klubů a včera se nezaleklo ani turínského Juventusu. Cagliari opět potvrdilo skvělou formu posledních týdnů, domů si odvezlo tři body za výhru 3:2 a může směle pomýšlet na účast v příštím ročníku evropských pohárů...

"Odehráli jsme skvělý zápas. Neproměnili jsme dvě velké šance za stavu 0:0, poté jsme ale nic nevzdali. Dospěli jsme, prokázali týmového ducha, bez něhož nemůžete mít 34 bodů," pochvaloval si po utkání trenér Cagliari Massimiliano Allegri.

Cagliari poslal do vedení v 16. minutě Biondini, za Juventus ještě do přestávky otočili výsledek Sissoko a Nedvěd. Po změně stran už stříleli pouze hosté - v 54. minutě vyrovnal Jeda a dvanáct minut před koncem rozhodl o majiteli tří bodů Matri.

Cagliari začalo letošní sezonu tragicky a první bod získalo až v šestém kole, následně ovšem předvedlo spanilu jízdu, která ještě zastínila tu z loňské sezony. Z posledních pěti zápasů vytěžilo třináct bodů, a to hrálo s kluby jako Inter, Lazio nebo nyní Juventus. V tabulce se dělí o sedmé místo s Neapolí, na čtvrtý Janov ztrácí pouze tři body.

"S chlapci pracuji každý den a když se dostaví výsledky, všechno je najednou lehčí. Máme v týmu hodně mladých hráčů. Na začátku jsme udělali několik chyb, zvláště pak já, ale všechno se zlepšilo. Hráči mají týmového ducha, ale pokud ztratíme touhu stále tvrdě pracovat, stane se z nás znovu nrmální klub, stejně tak jako na začátku sezony," ví Allegri.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
didosh

CAGLIARI

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc ještě na stadionu Juventusu to je parádní

Reagovat
jtbs

Cagliari hrali sice dobre ale hra Juve nebola vobec dobra

Reagovat
smazaný uživatel

OT: omlouvám se předem za off-topic,ale všiml si někdo,že včera dosáhl Stanislav Vlček na hranici 100 golů? Vím,žádné terno,ale kolika lidem se to v ČR povedlo za poslední roky

Reagovat
Bakary3

Koukal jsem, je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

A já se na to nedíval...

Reagovat
terry

Kdo by Cagliari před sezonou tipoval na boj o Evropu a postrach favoritů? Já teda ne.

Reagovat
terry

I když je jasné, že jim to nemusí vydržet. Jsou ale na dobré cestě, podobně jako Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by bejvala stačila (měl jsem ji vsazenou )

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti dostal do rukavic jistotu a se zdravým Caninim na stoperu je obrana hned pevnější. záloha je sehraná a ofenzíva pohárová. Cellinovi a Allegrimu všechna čest

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem ten šal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím že by Cagliar hrálo Bůh ví jak dobře . To co rozhodlo byla stoperská dvojce Juventusu , která už spolu dlouho nehrála a šlo to vidět . Nicola je v krizi , začíná mi připomínat Nicolu z minulé sezóny , Záloha je podle mě tragická už dlouho , Pavel Nedvěd podal nejlepší výkon sezóny , ale jak už ho známe , příští zápas to bude zase průměr . Co se týká útoku , Del Piero trochu ubral , ale jde vidět snaha a náznak myšlení . Zato Amaurise trápí 3 zápasy v řadě hreje bez myšlenky , zkouší ty své kličky ale nic z toho . Cagliari využili vše co jim Juventus dovolil , uvidíme jaké Ranieri udělá změny , obávám se že žádné .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele