Allardyce byl na Stamford Bridge oloupen, přišel o bod

30.12.2007, 09:32
Aktuality
Manažer Newcastlu Sam Allardyce na po zápasové tiskové konferenci připustil, že se cítil oloupen, když sudí uznali kontroverzní branku Salomona Kaloua. Allardyceova pozice na St. James Parku přitom není růžová. S týmem nedosahuje výsledků, jaké si před sezónou s vedením klubu vytyčil, a proto jej každá ztráta bodů velmi mrzí.

Kalou sice skóroval z dvoumetrového ofsajdu, ale asistent rozhodčího Mike Cairns si nevšiml, že by útočník Chelsea porušil pravidla. Manažer Strak se tak opět cítil poškozen, neboť nebyl spokojen ani s výkony sudích v utkáních s Derby a Wiganem.

"Je to jedno z těch špatných rozhodnutích, ale nechtěl bych se kvůli upřímnosti dostat do problémů. Stálo by mě to peníze a nechci platit za něco, co si nezasloužím. Jako manažer nemůžete říct, co si opravdu myslíte. Musíte to držet v sobě," řekl Allardyce, podle kterého neexistuje pro asistenta rozhodčího žádná omluva.

"Hluboce to zasáhlo každého v klubu, obzvláště hráče. Neprohráli jsme naší chybou, ale asistenta rozhodčího, který vynesl děsné a špatné rozhodnutí. Bohužel to musíme přijmout, protože se již nedá nic změnit, ale je to obrovská rána pro naší sebedůvěru," tvrdí manažer Newcastlu.

Allardyce po tomto utkání má další důvod k tomu, proč by ve fotbale měl být zaveden videorozhodčí. Jeho protějšek Avram Grant je ale jistě po zisku tří bodů potěšen, že technologie stále nebyla zavedena. Sám se však k druhé brance nechtěl vyjádřit s tím, že neviděl opakovaný záznam. S výhrou je ale spokojen, neboť jeho tým stáhl náskok Manchesteru United.

Chelsea se ale musela v utkání obejít bez suspendované dvojice Ashley Cole – Ricardo Carvalho a navíc kvůli zranění chyběli také Frank Lampard, John Terry, Andrej Ševčenko a Petr Čech. "Preferuji mluvit o hráčích, kteří byli na hřišti, ale samozřejmě bych si přál, kdyby mohli hrát všichni," podotkl Grant, který nechce mluvit ani o tom, jak by to vypadalo, kdyby byli v pořádku. "Potřebujeme ze sebe dostat to nejlepší bez nich. Dvakrát jsme skórovali a vyhráli, takže jsem spokojený. Vítězství jsme si zasloužili."

Domácí tým ale nemusel rozhodnout kontroverzní brankou. Kdyby své šance v první půli proměnili Kalou s Mikelem, mohlo být hotovo mnohem dříve. Proti této dvojici se ale vyznamenal brankář Shay Given, který svými bravurními zákroky nedovolil "Modrým" bezproblémové utkání.

Autor: Pavel Janega / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale aspoň sme vyhráli

Reagovat
Devil

Allardyce ma pravdu . Je skoda ze padaj takovy goly . Skodi to fotbalu . Ale myslim ze rozhodci je jenom clovek a proto se priklanim k tomu , aby byla uz ta moznost podivat se na zaznam. Ale jen v dulezitych okamzicich treba kdyz jde o gol , ne porad protoze by toho asi hraci vyuzivali a strasne by se zdrzovala hra kdyby zaznam pozadovali kvuli kazde kravine !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

A Newcastle neoloupil Fulham, když jim rozhodčí zapískal v 90. minutě naprosto nesmyslnou penaltu? Co pane Allardyce?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je marná sudí ji protěžuje a utd taky pravda spíše utd a toho simulanta z portugalska, už by ho mohl někdo pořádně zajet at má důvod ležet. jinak ta penalta byla super

Reagovat
satan_666

rusákům se nadržuje neustále,to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím pro jakej tým se píská v každým zápase penalta. Naštěstí když to kope nějaký portugalský nemehlo tak je to v pohodě.

Reagovat
satan_666

tak s tim taky souhlasim,už mě Ronaldo taky štve,proto už bych mu nedal žádnou cenu pro nejlepší hráče...a jak sem vždycky nejvíc fandil ManU tak asi hlavně kvůli němu už to neni ono...teď je pro mě favoritem Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

slepice nééééé

Reagovat
satan_666

ale jo líbí se mi jak bojujou,že celej zápas jdou naplno a útočej i když vedou,ne jak jiný co si přihrávaj posledních 10 minut vzadu...a dávaj hodně gólů,na jejich zápasy si nemůžu stěžovat že by nestály za nic

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

hamba ta chelsea jak zbírá ty body. remíza to měla být díky takovým idiotum na lajně se i slaboučká chelsea drží v boji o titul

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Debile v proti Aston Ville to byl taky rozhodčí, kdo nadržoval A.V.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeknu,když je to těsné,ale todle je hnus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele