Alkmaar už našel nového trenéra, v létě přijde Van Basten

18.04.2014, 12:59
Aktuality
Marco van Basten už má jasno, kde bude pokračovat jeho trenérská kariéra. Bývalý vynikající útočník, který po sezóně odejde z Heerenveenu, se dohodl na dvouletém kontraktu s Alkmaarem. Na jeho lavičce nahradí Dicka Advocaata, jenž s AZ neprodlouží spolupráci...

Devětačtyřicetiletý Van Basten už v lednu oznámil, že po sezóně opustí Heerenveen a nic na tom nezměnilo ani úsilí klubového vedení, které chtělo kouče stůj co stůj udržet. V březnu pak svůj letní odchod z Alkmaaru avizoval Advocaat - ten tak Van Bastenovi uvolní místo podobně jako v roce 2004 na lavičce nizozemské reprezentace.

Pro někdejšího obávaného kanonýra půjde o páté trenérské angažmá. Po ukončí své bohaté kariéry převzal v roce 2003 rezervní mužstvo Ajaxu, následně čtyři roky vedl Oranjes a poté jednu sezónu strávil znovu v Ajaxu, tentokrát už u prvního týmu. Na lavičce Heerenveenu působí od července 2012.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
Filip12

LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
j_mrazik

I like to húlit,húlit,Van Basten, Riijkaard, Gullit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Stankovic

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, jak moc si teda pomohl, čekal jsem nějaké větší angažmá

Reagovat
Stiksxx

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

to je kretén tvl.............at se nesere do fotbalu když chce jeno prachy za rok mu bude připadat že má málo tak půjde zas jinam uvidíte........

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
eder

Prachy jenom prachy nečekaj...

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Prachy jsou až na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má pastoor smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení a milí, spolu s nejmenovaným kolegou (také dlouhodobým sportovním komentátorem) bychom rádi obnovili spolupráci na nově vznikající sportovní stanici v českém jazyce. Zaměření by se mělo týkat přes 90 % z fotbalu a hokeje, chystáme kvalitní servis z KHL, denník KHL a pak pořady z jednotlivých fotbalových lig, diváci by sami hlasovali, který zápas si přejí např. portugalské, německé nebo francouzské ligy. A přenosy z Copa libertadores - vyřazovací části bychom chtěli rovněž implementovat, protože zde je tržní mezera. Z hokeje chceme také vytvořit osvětu přiblížením dění z dalších lig, týdeníky z německé, EBEL ligy, švýcarské ligy a skandinavských zemí. Bonusem je výhled dvou amaterských komentátorů, o castingu bude později uveden přesný termín na webových stránkách. Jako pilotní výzkum chceme ale znát názory Vás, sportovních fanoušků, zda-li máte o takový produkt zájem? Průzkum děláme na všech sportovních servrech a náhodným výběrem v rámci celé republiky. Za veškeré reakce ať už přímo pod příspěvkem, nebo na adrese jmgh@seznam.cz děkujeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele