Alético Madrid se s PSV Eindhoven dohodlo na příchodu Ariase

31.07.2018, 23:24
Aktuality
Santiago Arias se stěhuje do Atlética Madrid. To se na příchodu kolumbijského reprezentanta domluvilo s PSV Eindhoven, do Interu naopak míří Šime Vrsaljko...

Šestadvacetiletého obránce na evropskou půdu vytáhl před sedmi lety Sporting Lisabon, kde na sebe talentovaný zadák poprvé upozornil, a následovalo další stěhování.

Také v PSV Eindhoven se Arias zařadil do základní sestavy a postupem času se začalo mluvit o jeho odchodu, nakonec však kýžený přestup přišel až po pěti letech věrných služeb.

Arias se podle očekávání vydává do Atlética Madrid, kde nahradí Šimeho Vrsaljka, jenž se pro změnu přesune do milánského Interu. Rojiblancos zaplatí protistraně 11 milionů eur.

"Atlético Madrid se s PSV Eindhoven dohodlo na přestupu Santiaga Ariase," potvrdil španělský celek na svém webu. "Naše nová akvizice uzavřela pětiletou smlouvu."

Místo pro novou posilu ve španělském klubu uvolní zmíněný Šime Vrsaljko, kterému se tím otevřela cesta do Interu Milán, kam 26letý bek zamíří na hostování s následnou opcí.

"Náš klub se dohodl s Interem Milán na odchodu Šimeho Vrsaljka, jenž nyní musí podstoupit zdravotní prohlídku," potvrdilo Atlético Madrid očekávanou rošádu defenzivních hráčů.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (209)

Přidat komentář
ladyboy arsenal

Dobrej Kaufland od atletů

Reagovat
Superme

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi náhrada za Simeho Vrsjalka

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
ADM

Atleti titul?

Reagovat
Superme

Oblak - Arias, Gimenéz, Godin (Savič), Lucas - Koke, Rodri, Saul, Martins (Vitolo, Lemar) - Griez, Costa

Reagovat
Elliasson

Spíš HonzaFranta místo Ariase.

Reagovat
Frantszek

ten už může pomálu dělat tu náhradu a předat Ariasovi něco ze zkušeností.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, Lemar za 70 mega bude určitě sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Ne..

Reagovat
Carrick

tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné.

Reagovat
Elliasson

Přání to určitě je! Minimálně v Lize Mistrů!

TE QUIERO ATLETI!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kucka

Reagovat
The Krupy

Samantha Arias ❤

Reagovat
Phillipinho

Mockrat jsem ho nevidel, ale ctu na nej jenom chvalu, letos byl vyhlasenej nejlepsim hracem mistra ligy PSV . Dopredu pry lepsi nez dozadu, coz by se pod Cholem melo zlepsit. Vrsaljko uplne nenaplnil ocekavani, dozadu hodne spolehlivej ale dopredu nic moc no, navic mel obcas nejaky zkraty a byl hodne zranenej.

Na tyhle rosade bychom mohli vydelat jak financne tak i sportovne

Reagovat
ladyboy arsenal

Opak Vrsaljka, co sem párkrát viděl za PSV tak dopředu piluje lajnu fajne, cpe si i do zakončení, ale při bránění někdy působí laxně, což ale může být dáno menší motivací ve slabší lize, Cholo je ten pravej co no může vybičovat k top výkonům

Reagovat
Messiáš

I když ta šance je mizivá, tak by se mi líbil scénař, kdyby se Atletico rozloučilo s Juanfranem po sezóně a Inter neuplatnil/nedokázal uplatnit opci na Vršaljka a ten se vrátil. Pak by ten kraj byl na dlouho vyřešenej

Reagovat
alcantara

Ten Modric je asi blbost, ne?

Reagovat
Superme

Moc si nedokážu představit, že by Real pustil dva klíčové hráče během jednoho roku. Každopádně s Lukou by byl Inter úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakooo.. moznej jsem divnej, ale tak silenej napad to zas neni? Real dosahl v poslednich trech letech naprostyho maxima a navazat na to bude extremne tezky, ne-li nemozny. Hraci jako Modric a Ronaldo uz taky toho maxima dosahli a jejich vykonnostni krivka uz pujde spis dolu. A na druhou stranu ale, jejich cena je ted extremne vysoko.

Mne se idea nejakyho rebuildu, kdy "obetujeme" jeden rok, aby jsme ten tym procistili a dali sanci mladejm, zas tak neprici. Zapada do toho i jmenovani Lopeho, kterej se spoustou tech mladejch uz pracoval. Navic vsichni vime, ze on neni nejaka dlouhodoba moznost.

Reagovat
CHONG

Akorát teda doufám, že Lope chvíli vydrží.

Reagovat
andrew96

Záleží ovšem, jestli má i Pérez tolik trpělivosti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle odepsat Modriće? Už takhle budete mít spoustu starostí, nechápu důvod, proč si to ještě záměrně ztížit.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, porad vyrazne prevazuje to, ze chci aby Modric zustal. Jen rikam, ze kdyby ho prodali a bylo by to za poradnej balik, tak bych v koutku duse dokazal tu logiku i pochopit.

Reagovat
vilp

Reagovat
ADM

Nestal tolko, aby ste ho potrebovali spenazit a jednu top sezonu a jednu, kde bude minimalne extremne platny ma isto pred sebou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tady absolutně nesouhlasím, u takových hráčů si cením každý chvíle, kterou stráví v klubu. Nedokázal bych si představit, že například Iniesta či Xavi by najednou ze dne na den odešli. Sledovat jejich rozlučkovou show byla velká zábava a člověk si během těch momentů aspoň dokázal naplno uvědomit, čeho dosáhli. Třeba odchod Cristiana byl oproti tomu totální faux pas.

Reagovat
Superme

To sice ano, ale Real myslí na nejvyšší cíle. Na druhou stranu by mi to dávalo smysl v případě, že by chtěli udržet Kovašiče, kterej prostě chce hrát mnohem víc. To samé třeba Cabellos. Tímto by se to místo vlastně uvolnilo. Uvidíme.

Reagovat
Mateo16

Sky sports to uz bere ako tutovku s Messim budu predstaveny buduci tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Nejspíš jo, ale musí se uznat, že by to byl zajímavej přestup..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to kačica?

Reagovat
smazaný uživatel

uz to prosakuje z vice zdroju, tak az tak nerealny to nebude. Jen mi nejde do hlavy jak by Inter prosel FFP, meli s tim par let dozadu potize..a ted v jednom prestupaku Vidal, Nainggolan, Asamoah, de Vrij, Lautaro... je to zvlastni

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ten odchod vrsaljka nechápu...sedí mi více u atletů...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter měl zájem a sám Vrsaljko o ten přestup hodně stál, asi sám cítil že mu to v Atleticu úplně nesedlo a chce to zkusit jinde

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo prostě rád hraje proti Cristianovi

Reagovat
smazaný uživatel

taky možnost tak či tak zajimavej hráč kterej podává sympatický výkony tak ať se mu taky daří v talošce

Reagovat
smazaný uživatel

De Laurentiis si kúpil AS Bari, chce aby sa Bari vrátilo do Serie A aj keď je neprípustné, aby mal jeden majiteľ dva kluby v najvyššej súťaži. Už vieme prečo nie je aktívny v posilňovaní kádra.

Reagovat
misinho7

Prvy polcas pripravaku za nami a podla mna bieda je to prvy zapas ale ...ak nas utok ma tiahnut Karim a Bale tak to mozme zabalit uz teraz Bale ako tak aj tam mal nejake dobre prihraky a tak ale Karim no na to ze trenuje od zaciatku tak je tam kde bol minulu sezonu Vinicius tazko hodnotit..mal tam prienik na styl Robinha teda preslapovacky a nahral do sance ale inac sa asi dost boji a dava to na istotu..jediny kto tam suverejne vycnieva je Ceballos, co mal proti tomu kuzelnikovi Zizu nepochopim ani nikdy som nechapal..ostatok radsej nehodnotim

Reagovat
misinho7

*ok tak nemal by som pisat koment o polcase minutu pred koncom Karim zachranil golom ... inac este Odriozola pekny vykon dopredu celkom, myslim ze Dani bude mat dost velku konkurenciu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

druhy polcas sme ich nepustili ani k lopte ale tak co z toho to bol taky panielsky styl

Reagovat
Visca el barca

Dobrá půle. Rafinha je po návratu z hostovačky parádní, Athur bude klasa. Malcom lehce neviditelný, Munir o třídu lepší než Paco. Škoda inkasovaného gólu, jinak jsme v plné palbě hrající Řím k ničemu nepustili. Teď se těším na Riquiho Puiga Jo a Vidal prosím odlet ihned do Sevilly

Reagovat
wiggum

Reagovat
Hristo Stoichkov

Opět se mi ten výkon líbil, aspoň teda dokud nedorazili Chumi s Cuencou, ti v obou zápasech předvedli strašný chaos. Rafinha boss, ten hraje opravdu skvěle, je to přesně ten hráč, ve kterýho jsme doufali, že z něj vyroste. Přes ta různá zranění jsme zapomněli, jaký měl (nebo snad ještě má) potenciál, to bude velká posila. A Inter tohle prosral, mohl mít za 35 mega skvělýho hráče. Malcom se mi líbil, jeho adaptace bude myslím mnohem rychlejší než u Dembouze, jelikož mnohem líp i brání, což se Valverdemu bude líbit, směrem dopředu má velký kvality, to víme všichni.

Arthur bude špička, přesvědčuje o tom neustále a musím se smát těm, kteří ho neustále srovnávali s Douglasem, Keirrisonem a spol

Reagovat
Visca el barca

Jo. Ke konci to byl v obraně slušný chaos. Jinak se mi to taky líbilo. Doufám, že nikoho nenapadne Rafu prodat, to by mě v tuhle chvíli hodně mrzelo. To samé Munir. Paco druhý zápas nehrál, snad si už balí kufry. Arthur bude špičkový hráč, fakt mi přijde jak kdyby u nás hrál už rok.

Reagovat
Reggie

Arthur bude skvelej a Malcom urcite taky. Konecne jsme zacali kupovat romuzne = mlady borce s obrovskym potencialem.

Jinak jak hral Lenglet?

A co Shick? Videl jsem, ze sel az v prubehu a pred 3. golem to tam dobre vyhodnotil a pak vyobjoval penatlu.

Diky za nfo!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lenglet podle očekávání skvělý na míči, asi třikrát předvedl dlouhý přesný diagonální pas na Malcoma, ze kterýho vždycky bylo nějaký nebezpečí.

Jinak u Malcoma stojí za řeč i to, že skvěle kope standardky (k přímákům se teda nedostane), z jeho rohů bude spousta šancí/gólů, jelikož trefuje stejně jako v Bordeaux přesně prostor, navíc a dobrou intenzitou.

Patrika těžko nějak hodnotit, přišel na hřiště ve chvíli, kdy už tam bylo převážně béčko a Řím se začal prosazovat ve chvíli, kdy už to bylo čistý béčko s průměrem kolem 20 let. Ale “přimotal” se ke dvěma gólům, takže určitě dobrý. Škoda, že nedostal šanci v základu.

Reagovat
Reggie

Lengleta se tim padem do Barci skvele hodi, ale to jsme vedeli!

Malcoma jsem si presne takhle predstavovat, vcetne tech standartek, to jsem videl z nejakych sestrihu na YT. Navic A uz tenkrat jsem si rikal, ze by bylo super jeho koupit, ale zase posledni roky na tyhle prestupy docela kasleme, tak jsem tomu vubec neveril, takze ja jsem nadsenej zatim. Jinak ma i myslim super strelu z dalky, takze ke Coutsovi dalsi varianta na ohrozeni brany z druhy strany

Zatim ma Pata super pripravu, tak snad mu to vydrzi a co nejdriv bude hrat zaklad a potahne Romu Dikec!

Reagovat
vilp

Grimaldo by podle tebe měl na to nahradit Albu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dřív na to měl určitě, tam to Lucho totálně zazdil, teď opravdu nevím, Benficu jsem loni moc neviděl. Ale stejně za něj nebudeme dávat 30+ mega, když máme dva slušný talenty v béčku.

Reagovat
patas92

Koukal jsem jen na sestřih, ale Rafinha v podstatě u všeho Pokud udrží formu, tak to může být parádní žolík. Jinak jsem z toho sestřihu moc nepoznal, ale podle názorů stopeři z béčka prý tragédie, stejně tak Cucurella splašený, jako pvní zápas (radši bych v áčku viděl Mirandu). Snad odchoch Digneho nakonec nebude spíš mrzet

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cucu nebyl tak špatný, chce to trpělivost. Chumi hořel, Cuenca o něco lepší. Miranda by měl být v budoucnu lepší, ale potřebuje stabilní sezónu v béčku.

Reagovat
-Carles-

Na akej pozícii hral vlastne Rafa?

Reagovat
blaugrana

WM - čítaj whole midfield

Reagovat
Hristo Stoichkov

LCM, po pauze spíš RCM.

Reagovat
-Carles-

Treba nám vôbec nejaký ďalší záložník?

Ak by aj na RB začal hrávať viac Semedo, tak so S.Robertom je záloha veľmi obstojne zabezpečená. Ako pokiaľ je možnosť získať Thiaga tak sem s ním, ale v opačnom prípade by som sa nehrnul do kúpy Rabiotov a podobných.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych tam pro Thiaga viděl prostor v případě odchodu Rakitiće, jinak zbytečný přetlak.

Reagovat
smazaný uživatel

přetlak, který může rychle zmizet, když se oba bráchové "nečekaně" zraní na půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý zápas za nami, ale je skoro na konečné a objektívne hodnotenie. United nastúpil s málinko silnejšou zostavou, navyše má za sebou už niekoľko zápasov, pričom pre Real šlo o prvý zápas prípravy. Tento fakt taktiež zohral svoju rolu. Celkovo by zápasu viac svedčala remíza. Oba inkasované góly sa dali chytiť, celkovo prvý polčas bol zo strany Realu slabší, akoby zahrievaci. Druhý polčas bol už ale o inom s oveľa lepším výkonom, čo malo za následok 0 striel MU za 45 minút. Výkonom potešil Ceballos, naopak znova sklamal Casilla a som za jeho odchod. Stále ale trvám na poriadnej konkurencii pre Benzemu. Ide sa ďalej. V nedeľu proti Juventusu, kde očakávam viac minút pre navrátilcov z MS. Hala Madrid!

Reagovat
Stiksxx

Osobně jsem radši, že šel k Atletům a ne do Neapole. Ale ani ta by nebyla špatná. Věřím, že se prosadí.

Každopádně díky za vše Santi a ať se ti nadále daří stejně tak, jako u nás a nebo víc. Nikdy nezapomeneme na Kolumbijskou vlajku, která byla nedílnou součástí všech našich oslav.

Tahle sezona byla pro něj u nás vrcholem. Nejlepší náš pravý bek co pamatuju.

Hodně rychlý, dynamický hráč. O něco lepší dopředu než dozadu.

Reagovat
Phillipinho

Jak bys ho porovnal s Vrsaljkem? Je to pro nas dobrej deal?

Reagovat
Stiksxx

Vrsaljka jsem nikdy hrát neviděl, takže nemůžu soudit.

Reagovat
Reggie

Oba jsem videl jenom pakrat a Arias mi prijde pohyblivejsi a hodne aktivni dopredu. Vrsaljko bude lepsi do defenzivy a ma lepsi centry. Ja osobne mam radsi hrace typu Arias, podle me dobry volba, kdyz trosku zamaka na defenzive, o coz bych se v Atleticu vubec nebal.

Ale jak rikam, ber to s rezervou.

Reagovat
Mimalu

na podzim ho prý zase čeká Čína, to se bude muset ta hradní skvadra hodně snažit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kiska nie je žiadna výhra

Reagovat
Riviera Kid

To netvrdím.

Reagovat
Mercury

oproti Zemanovi uplně jiná liga

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem ti brať ilúzie. Zvonku to možno tak vypadá...

Reagovat
Mercury

Tak to bych ti přál zblízka zažívat našeho hradního pána a jeho okolí...nevěřím, že to může být srovnatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Zemanovi je

Reagovat
shitcool

Reagovat
alcantara

Ma svoje slabe miesta, asi ako kazdy nas vrcholovy politik, ale v porovnani s nasimi predchadzajucimi prezidentmi ci Zemanom je to Lincoln.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Když se podíváš na dva čelní představitele státu, tak je až strašidelné, kam jsme to zvládli dopracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No dopracovať...

Strašidelné, aká neskutočne slabá je ponuka pri voľbách.

Je frustrujúce dokola voliť iba tzv. menšie zlo.

Reagovat
alcantara

Vy ste mentalne snad este horsi narod ako my, fakt vsetka cest

Reagovat
smazaný uživatel

No tak aktuálně největší zlo v naší zemi je dárek od vás...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

A vy ste si ho schopni zvolit, no. Teraz co je horsie, on, alebo jeho volici.

Reagovat
Nihilister

Poloopice s iq menším než naj na hodinu.Nikdo jinej(zemam,babiš) je nemůže volit ....

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba je už primárně v nás samotných. Prožíváme nejlepší období našich novodobých dějin, ale pořád si uměle vytváříme nějaké problémy, abychom se nemohli cítit opravdu spokojení. Pak vyvstávají do popředí tyhle kreatury, které nám vykládají, jak naše imaginární (nebo pro společnost celkově nepodstatné) problémy vyřeší. Nejnověji tady máme kauzu H Systému, ve které se oba naši nejvyšší představitelé začali angažovat. Už jsem četl, že bychom měli tu zlodějinu (na které se napakovala právě ČSSD, kterou v té době Zeman vedl) zaplatit z kapes nás vše. Já chápu situaci lidí, co v té firmě nechali svoje celoživotní úspory, ale takových zlodějin bylo daleko víc, a jak k tomu přijdou ti, kteří přišli o svoje peníze v jiné z černých děr, které tady po revoluci nechala minulá politická garnitura vzniknout? Přijdou o další peníze? A jak k tomu přijdou ti, kteří žijí celý život v pronajatém bytě. Prakticky nic nevlastní a ještě mají platit bydlení těm, kteří se rozhodli něco vlastnit a projebali tam prachy? Hnus.

Reagovat
CHONG

Rozsudek v kauze H-Systém je pro Babiše dar z nebes, teď má zase parádní příležitost přesvědčit ty méně bystré o tom, jak mu jde především o lidi a jejich osudy a Anofert komunální volby zvalchuje jak svině pytel šrotu

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě. Je to další pseudoproblém, který může řešit a ukázat, jaký Fuhrer to je a jak to vede jako firmu.

A nejhorší je, že mu lidi ještě zatleskají. Vůbec jim nedochází, že když někomu něco takhle nesystémově přidáme, tak někomu ostatnímu zase nesystémově musíme ubrat. A těmi ostatními je zbytek republiky.

Reagovat
el Principito

Reagovat
-Carles-

Ďalšia viróza?

Reagovat
smazaný uživatel

tady to spíš už vypadá na pokročilou demenci. Ostuda jak barák. Opravdu nechápu, že si jeho voliči nestydí. Vždyť to je hrůza.

Reagovat
-Carles-

Myslím že mal len solídne vyžraté ako obvykle Strašná hanba taký človek v takom reprezentatívnom úrade.

Reagovat
ACSMan

Za tu cenu skvělý pro Atlety

Reagovat
Stiksxx

Tj. Mohl jít alespon za 15+.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti zase super obchod.

Reagovat
Reggie

To kazdopadne . A rekl bych, ze jsou dneska na stejnym levelu jako Real a Barca. Nebo to uz jsou jako nejakej patek, ale s tim, jak rozsirujou kadr a udrzeli Griezmanna, tak se posunuli zase o kus kupredu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako mne stejne prijde strasne dobry, ze nejdrazsi obrance hrajici v Atleticu je aktualne Filipe Luis, ktery prisel z Chelsea za 16 milionu € (takze se jeste zaplatil, protoze o rok driv sel za 20 pryc). Obrana Atletica je povazovana za nejlepsi na svete, a treba v takovem Man City ted koupili 5 obrancu za prumernou cenu 40 milionu eur a nejak se nezda, ze by jim to braneni slo lip.

Reagovat
smazaný uživatel

jj dostali o 5g viac v lige ako vy ... ale dali o 48 viac ... obrancovia nie su len o braneni a zaroven nie su jedini, co brania, ze?

Reagovat
Atlético de Madrid

Samozrejme, ja tem cenam rozumim, ti obranci City jsou lepsi na mici nez obranci Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože u Atletica ta obrana není žádná hurá akce ale promyšlená skládanka City je pravý opak, pravidelně skupují to nejdražší na trhu a nějak to tam namíchají a ono pak přijedou na Anfield Road a dostanou jednou 4 a podruhé 3 banány

Reagovat
Pride

Jj a pak s klidem vyhrají PL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Leč teda, jsme je ale vyřadili v LM

Reagovat
Pride

To je jasný, ale zbytečně reagoval jsem na toho nademnou, protože vytáhl 2 jejich nejhorší zápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

to bylo nesmyslné

Reagovat
Pride

Bez toho zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhl jsem 2 zápasy kde to obrana shořela jako papír, ještě aby takhle hořeli všech 38 ligových kol za ty prachy... Jen že např. Atletico takovéhle výpadky ani když se pravidelně střetává s Barcou a Realem nemá, to je právě to oč tu běží, že ta obrana stála pakatel oproti té z MC a přesto je spolehlivější... Ale je to samozřejmě dáno i herním stylem a hráči operující před nimi a jejich úkoly

Reagovat
Pride

City má titul, o tom jim v prvé řadě šlo. Občasné výpadky má každý tým, hráči nejsou roboti žejo. Pokud by Atlético mělo dokonalou obranu, tak by ten titul mělo taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, říká to jen, že by mělo 38 bodů za remízy 0:0. Pro vítězství je klíčové najít správný poměr mezi defenzivou a ofenzivou. Atléticu se to mnohdy zas až tak nedaří.

Reagovat
El Cid z City

Pokud by loni neinkasovali,měli by titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty jednotlivé složky hry jsou provázané. Defenziva se u Atlética často děje na úkor ofenzivy či většího počtu hráčů v ofenzivě. Pokud by neinkasovali znamenalo by to zároveň, že by to (už tak nízké) číslo z minulé sezóny nenastříleli. Bylo by to systémové fungování jednoho na úkor druhého.

Reagovat
El Cid z City

Jasný,ale čistě v teoretickej rovině,pokud byste loni byli v obraně bezchybní,máte titul....já to obrátím,my těžko můžeme dlouhodobě mít defenzivu jako vy a je jedno,že krajní bek stojí 50 mega,když jeho nejdůležitější úkol(trocha to přeženu) je vytvářet sance,centrovat,nabíhat do vápna a vytvářet alternativu prohráče s míčem v přehuštěném prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Na čistě teoretické rovině by bylo ale třeba rozebrat jak padly jednotlivé inkasované góly, jestli to byly systémové nebo individuální chyby. Prakticky je ale obranná hra Atlética ohledně chybovosti už na svém maximu. To už by se šlo proti přirozenosti, protože chyby se nedají v takovém kvantu zápasů vyrušit, nýbrž jen minimalizovat. V ideologii minimalizace chybovosti mimochodem tkví tak 70% úspěchu Simeoneho Atlética. S ostatním souhlasím níže.

Reagovat
Pride

ach jo, to jsem zas něco načal. Borbély je proti tobě nula

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Jsme na stejné úrovni vnímání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
El Cid z City

Jo nelze nechybovat,není to možné,ale systemove i individualni chyby jsou pořád jenom chyby,jdou na vrub obraně,ikdyž jich děláte nejmíň na světě, ale to už se dostávám někam,kam nechci..páč bychom se zase museli schodnout na tom,kterej gól není chybou obrany..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zaprvé by se to ocitlo v rovině utopie a zadruhé by to podléhalo zevrubné a nikdy ne dostatečně přesné analýze.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale to bych taky nerekl. Ja nechci rict, ze City ma blbou obranu, to prece ocividne nema. Ale chci poukazat na ten rozdil, ze se da hrat spickove i s obrancema ktery jsou 10x levnejsi.

Reagovat
CHONG

Spojení obrana + brankář má Atlético určitě nejlepší na světě a řekl bych, že celkem s přehledem.

Reagovat
TrueCommunist

tak on tomu taky hodně napomáhá ten jejich ultradefenzivní systém

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja bych rozhodne nerekl, ze je ultradefenzivni... Loni to sice byl az 8. nejlepsi utok ligy, ale sezony 15-16 a 16-17 melo Atletico treti nejlepsi utok v lize po Realu a Barcelone. 13-14 rovněž, 14-15 paty nejlepsi útok. Ve velmi ofenzivni spanelsky lize to neco znamena. Ze je pro Simeoneho dulezitejsi goly nedostat nez je strilet nepovazuju za ultra defenzivu, ale v podstate idealni fotbal, ke kteremu by se mely snazit vsechny kluby priblizit. Pamatuju mimochodem zapasy, kdy utok Atletica plno souperu rozebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale žonglování s daty. Sice to umístění v počtu vstřelených gólů je pravdivé, ale už jsi nenapsal to hlavní - máte vždy o 40 vstřelených gólů než B+R a o pár vstřelených gól víc, než zbytek ligy. To prostě na to, jak vysoko se v tabulce umisťujete, je hodně málo. I na tom se ta ultradefenziva dá krásně ukázat. Docela vypovídající by byla statistika poměru získaných bodů na vstřelené góly. V tomhle ohledu budete možná nejlepší v Evropě.

Reagovat
Atlético de Madrid

No ty tvoje data rikaji zase jen to, ze Atletico strili mene golu nez tymy ktere se umistuji na obdobnych mistech tabulku. Pokud to porovnavas treba s ostatnima tymama z top 4 v top 5 ligach, tak je Atletico ultrafefenzivni. Pokud to porovnavas v ramci cele ligy, tak je jedno z nejvice ofenzivnich.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže vy jste prostě objektivně silnější a kvalitnější, než zbytek ligy. A dáváte skoro stejně gólů. Z toho ti pak musí vypadnout stejná dedukce přece. Srovnávej srovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli tě nějak pobuřuje jen to označení, tak váš fotbal nazvěme pragmatickým nebo efektivním. Ale na tom, že máte prostě sestavu zaměřenou s cílem gól hlavně nedostat, se nic nezmění. V tomhle stylu prostě defenzivní hráči daleko víc vyniknou, než v ofenzivně stavěných týmech, kde to mají mnohdy jeden na jednoho a k tomu hlídají daleko větší prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má celá liga v těch svých třech enormně silných klubových lídrech vzory a protože je na kvalitativně horší hráče snazší aplikovat taktiku zodpovědnosti a vůle k ní než je naučit hrát kreativnější fotbal, je pro většinu ligy vzorem právě Atlético. To znamená, že liga už určitě není velmi ofenzivní. Naopak Simeone nepřímo takticky potáhl všechny týmy pod sebou, až na výjimky v čele s Betisem, který má vlastní radikální vizi fotbalu. Ti méně představivější ale jedou taktiku a defenzivu odkoukanou od Simeoneho nebo se jím některé kluby při nejmenším inspirovaly v taktice herní zodpovědnosti a zajištěnosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je právem takhle považovaná, ale vy hrajete i taktiku dozadu, což se nedá říci třeba o MCFC

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Messiáš

Nejlepší stoperska dvojice/ctverice na svete. Na Ariase jsem teda zvedavej moc

Reagovat
smazaný uživatel

ale fanoušci Liverpoolu by ti vysvětlili, že "doba se změnila" a je normální kupovat obránce a brankáře za 90, resp. 72 mega, aby vůbec mohli být konkurenceschopní

Reagovat
Atlético de Madrid

Na druhou stranu, Liverpool tam prece taky vytahl z akademie Alexandra-Arnolda a do zakladu dali i Robertsona.. To mi zrovna neprijde jako tak spatnej pristup. Ale ona to treba dobre dela i Chelsea, napr. Azpilicueta, Cahill, Alonso, to byli hraci za fajn ceny, kteri jsou dobri. U toho City je to fakt takove do oci bijici. Ja zas nemam nic proti tomu, kdyz si klub koupi jednoho dva super drahe obrance, aby mel nejakou spicku do zakladu, kolem ktere to postavi na mene spickovych hracich, ale je vtipne, kdyz mas v kadru pet z osmi nejdrazsich obrancu historie a tym podobne urovne jako Atletico ma lepsi obranu v podstate zdarma.

Reagovat
El Cid z City

Vtipné by to bylo,kdyby naše obrana nefungovala,jenže opak je pravdou, vzadu dost často hrajeme 1na1,vysoko,bez zajištěni,je to holt riziko za tu krásu vepředu....cena vasí obrany spíš vypovídá o skvostné práci klubu, netřeba zapimínat,že u vás víc než jinde platí,že brání i útočníci,často je za míčem celý tým,v tom jste nejlepší na světě,není to jen o 4ce vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

* v podstatě kvůli skvostné ideologické práce Simeoneho, jinak

Reagovat
El Cid z City

Toho jsem fanouškovi atletů nezmiňoval,to je snad zbytečný,on je atletico...jemu musí bejt PD vděčná za to,jaká skvělá soutěž to je, a to nepřeháním, ne odchod ronalda,ale odchod simeoneho by lize opravdu ublížil

Reagovat
Kixi Syhimour

Barcelona se zajímá o Mignoleta

Belgický brankář Simon Mignolet je údajně jedním z vytipovaných hráčů Barcelony. Liverpool se bude muset po příhodu Brazilce Alissona zbavit jednoho z brankářů. Vedle Mignoleta je v kádru ještě Loris Karius.

Berte, je skvělej

Reagovat
FC Porto FC

jako dvojka uplně na pohodu

Reagovat
Kixi Syhimour

jo, určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych ho úplně nesvazoval, rozhodně má svý slabiny ale má i silný stránky, např v chytání penalt patři(l) k špičce v Premier League, jako dvojka je opravdu solidní, navíc jeho největší slabiny bylo to jeho chození/nechozeni si pro centry, což by ve Španělsku nemuselo tak vyniknout, na čáře je silný. Jinak bych byl nejradši kdyby odešel i Karius někam na hostování, samozřejmě bysme pak museli přivést ještě náhradního brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

*neshazoval

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrej golman ty hlavo

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to dvojka do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

ja spis reagoval na to, ze je to katastrofalni golman, jak si psal niz. Mel problemy s centrama, a i na nich zapracoval. Obcas nejakej kiks, ale ty dela i DDG, Cech nebo Buffon. Vubec nechapu, ze ho Klopp upozadil na ukor toho kaspara s culikem co kiksuje ob zapas a chytne ledatak ho*no

Reagovat
Eichel

toto nepochopím. Má ten chalan vôbec niečo iné ako sem tam dobrý reflexívny zákrok na čiare a fajn penalty? mne prišiel hrozný pri hre nohami, rozohrávke, centroch a do toho ešte rád zakiksuje. Nechápem, čo by robil v FCB brankár, ktorého posadil Karius. Jedine tak posila Bčka

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to naprosto katastrofální brnakář, povedla se mu jen sezóna 13/14, to je vše. Jako 3/4 možná, ale pokud by se zranile ter Stegen, tak byste možná byli s ním v hajzlu

Reagovat
Eichel

Tak pokiaľ neodíde Cillessen (čo snáď nie), tak ten post je kvalitne pokrytý a nie je treba riešiť nikoho, nieto ešte Mignoleta.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to dvojka do klubu jako je FCB

Reagovat
blaugrana

Abidal sa stretol s Pogbom. Tak do troch dni cakam fichado.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesmysl, vám by asi nic nedal a MUN ze sebe nebude dělat šašky

Reagovat
smazaný uživatel

MUN už jsou za šašky dávno takže jim to asi takovej problém nedělá

Reagovat
Kixi Syhimour

Věc názoru

Reagovat
blaugrana

Rafinha včera bezkonkurenčne najlepší na pľaci, lenže je otázne, ako dlho zas bude trvať, než to utne nejaké zranenie. Každopádne aj s tými jeho zraneniami dá tímu stále viac, ako zdravý Gomes a Denis dokopy, ktorých hra sa nikam neposúva. Takže ak by odišiel ešte Paco, Vidal, Denis a Gomes, tak by som bol rád.

Reagovat
blaugrana

A ešte aby som nezabudol, Sergi hrá v zálohe perfektne.

Reagovat
Eichel

Denisa by som stále neodpisoval a určite nedával na úroveň Gomesa

Reagovat
blaugrana

Ja som teda uňho žiaden progres nespozoroval. Mal jeden dobrý zápas v príprave minulú sezónu a to je všetko. Ani z lavičky výkon tímu nikdy neoživil.

Reagovat
Messiáš

Měl velice slušnou první polovinu sezóny, líbí se mi jeho chemie s Messi, kdykoliv je s ním na place. Je to plašan a nechápe, že je lepší občas podržet míč a uklidnit se, pokud se v tomhle nezlepší, tak nemůže u nás uspět, ale talent má veliký a já bych byl strašně rád, kdyby zůstal nebo když ne, abych ho viděl stále v Primeře

Reagovat
Jordi Alba

Sevilla nebo Betis.

Reagovat
Messiáš

Betis pod Setienem by byl úžasnej a není to nereálné. Lopata si nechá Ceballose a Denis by měl být po něm hned snad priorita. Kdyby to tak bylo, tak bych se snad pokusil protlačit buy-back klauzuli. Když ne, tak budu happy za Betis a samozřejmě Sevilla by taky nebyla špatná

Reagovat
Jordi Alba

Na ten Betis sem dost zvědavej, kádr kvalitní, posilněnej skvěle. Trenér taky očividně ví, co dělá. Snad se budou prát o Evropu v následujícíh pár letech pravidelně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Eichel

Podľa mňa je len príliš zbrklý a mal by sa viac upokojiť na lopte ale inak on v sebe ten talent má.

Reagovat
Majk91

Rafinhu aj Munira by som nechal a nekupoval zbytocne predrazenych hracov.

Reagovat
CHONG

Včera jsem samozřejmě usnul, tak jsem na zápas s účkaři kouknul teď a mám k tomu tři poznatky: Kiko nechytí ani rýmu, Dani je parádní a Viniciusovi bych dal šanci v áčku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechcete Mignoleta?

Reagovat
CHONG

Nee

Reagovat
Eichel

vy sa ho chcete asi veľmi zbaviť, už to pripomína fans Barcelony a Gomesa .. btw to by bol swap

Reagovat
smazaný uživatel

Karius je taky k mání

Reagovat
Jordi Alba

Digne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký byl v Barce? Bude mít na PL, myšleno tedy hlavně po fyzické stránce?

Reagovat
Jordi Alba

Nezklamal, jako dvojka byl dobrý, řekl bych, že i docela spolehlivý. Přes Albu se ale neměl šanci dostat a to bylo jasný. Já bych mu možná i docela věřil, když dostane důvěru a popere se o základ.

Reagovat
blaugrana

Oproti Albovi bol strašne neviditeľný. Je celkom pomalý, kreativita tiež nič moc, som rád, že sa Barce podarilo streliť ho za toľko.

Reagovat
Jordi Alba

Tak zas ty 2 nemůžeme moc porovnávat, Alba je jinde + minulou sezónu, jak si rozumněl hlavně s Messim, to bylo jasný, že Digne si nekopne moc.

Reagovat
blaugrana

Tak nemôžeme, ale Digne každopádne nebol nič svetové. Z Mirandu by niečo mohlo byť, a keby nie, tak by som skúsil Gayu z Vale.

Reagovat
Jordi Alba

Miranda.

Třeba tomu Cucurellovi moc nevěřím.

Reagovat
Black Jagir

Jasný, protože Gaya se bude chtít nechat zničit jako Gomes nebo Paco...

Reagovat
Reggie

Tak Alba je naprosty TOP, to se neda srovnavat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl dobrý, spolehlivý, nemá výraznou slabinu. Jeho největší problém je kreativita, což v Barce výrazně vyšlo na povrch. Pro Everton by to ale měla být dobrá posila.

Reagovat
alcantara

20 je fajn

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Eichel

Tak Digne oficko. Nech sa darí škoda, že nedostal o trochu viac priestoru, ale to je cez Albu ťažké.. Dúfam, že nebudeme lutovať, pretože ja momentálne kvalitný back up na LB nevidím.

Reagovat
Majk91

Vinicius sa vcera celkom slusne predviedol, nahrada za Ronalda ako vysita

https://www.facebook.com/RealTrollFootballVideos/videos/1826827324061538/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Generalní Gladiator

rychle se učí,to je real ...ale fotbalově se mi líbil,zkouknul sem jen jeho a fakt dobrej, na to ,že je tak mladej, síla,zrychlení,první dotek,žádnej plašan, dobrej v kombinaci až se mi to vlastně nelíbí

Reagovat
el Principito

auuu

Reagovat
Cottage

nebyla tam ruka v obličeji? že se Darmian ani nedivil

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme kokotkovci vyššie to ignorujú. Ano, vrazil mu ruku do tváre.

Reagovat
misinho7

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidia len to, čo vidieť chcú.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, a fajn je ze vrsaljko sa dohodol do interu

Reagovat
Ed_Hazard

No chlapi, ja vám neviem, ale mne ten náš prípravný zápas Učkami neprišiel až taký zlý. Keby sme dali 4 góly, nikto nemôže povedať ani pol slova Odegaard to tam mal zasunúť a Karim tam mal tiež ešte nejaké tutovky.

Teším sa na ďalšie zápasy, veľmi príjemné prekvanie Ceballos a Reguilón. Odegaard tiež nebol mizerný a Vinícius bude dobrý. Ja by som ho neposielal nikam, z lavičky môže pri tej rýchlosti a technike rozhodovať zápasy.

Isté sú ale 2 veci:

a) Karim potrebuje parťáka na hrot, pre mňa za mňa, už mi je všetko jedno - nech príde aj Cavani alebo Lewa.

b) Bale nemôže v 4-4-2 hrať na hrote. Tam sa našim "novým CR" nestane..

Reagovat
misinho7

Vinicius bude dobry ma na to, ale tiez si prajem aby zostal problem je ze asi by sa nedostal ani na lavicku :/ Kiko,Nacho,Odriozola,Vallejo,Kovacic,Ceballos.,Isco/Asensio,Lucas,Borja/RdT ..je to fullka na 7 miest teda

CO sa tyka Ceballosa tak ten predviedol uzasny vykon, vsetci sme vedeli ze je to kuzelnik nechapem ale co mal proti nemu Zizu ...ten chalan bude raz pilier nasej zalohy o tom nie je pochyb

A hra nebola zla hlavne druhy polcas tak to sme ich strasne drtili ti mladici ako Ceballos,Odegaard,Llorente,Vinicius to tam hrali velmi dobre

A este Odriozola, podla mna sa Dani moze zacat bat

Reagovat
Ed_Hazard

Odriho som zabudol. Ten šišatec je neuveritelne rýchly. Celkovo, jeho pohyb a agilita je proste dychberúca.

Celkovo sa čudujem, že tu ostatní madridisti nekomentujú výkony niektorých hráčov. To chceme to chceme utajiť pred Culés či čo? Tí tu naopak honcujú nad každou špekuláciou.

Reagovat
misinho7

nejak to z nasej strany upadlo co sa tyka komentovania..asi vsetci cakaju na novu sezonu a modlia sa abz to nebolo zle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele