Alcaraz: Čeká nás ještě osmnáct finálových zápasů

01.02.2015, 10:13
Aktuality
Po třech úspěšných letech letos Levante znovu zažívá, jaké to je bojovat o záchranu ve španělské nejvyšší soutěži. Valencijský celek je aktuálně na posledním místě tabulky a nutně potřebuje vyhrát, před duelem s Athleticem si to moc dobře uvědomuje i kouč Lucas Alcaraz...

"Je velmi důležité konečně vyhrát. Jednak z emocionálního hlediska a pak to samozřejmě pomůže našemu postavení v tabulce. Takovýmto směrem musíme pracovat, tým se na tento cíl maximálně koncentruje," uklidňuje fanoušky trenér Alcaraz.

"Athletic je fyzicky silným týmem a má svůj styl, my kvůli tomu ale nesmíme ztratit svou tvář. Čeká nás ještě osmnáct finálových zápasů. Víme, co chceme a jak toho dosáhnout a klíčovou roli mohou sehrát fanoušci. Nikdo by rozhodně neměl pochybovat o naší oddanosti," pokračoval Alcaraz.

Levante získalo z dvaceti zápasů jenom šestnáct bodů a naposledy vyhrálo koncem listopadu v derby nad Valencií. Tým doplácí především na mizernou ofenzívu, třináct vstřelených branek je vůbec nejhorším počinem ze všech dvaceti účastníků Primera División. Ke zlepšení mají přispět lednové posily.

"Získali jsme dobré hráče, kteří mohou týmu hodně pomoci. Kalu (Kalu Uche) je silným hráčem, hraje chytře a dobře ve chvíli, kdy je otočen zády k bráně soupeře. Ramis (Iván Ramis) přinese autoritu do zadní řady, umí dominovat ve svém prostoru. Nejlepší posilou pro nás je celý tým, je to směsice starších a mladších hráčů," pochvaluje si Alcaraz, jenž vede Levante od konce října.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
ryzskej

Kdyby jsme nevyhazovali Mendilibara, idioti, tak jsme teď mohli být úplně jinde.

Reagovat
Phillipinho

Ta s tim Bahouim je blbost. Nakonec do Sociedadu nejde. 15 minut pred pulnoci z prestupu seslo....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele