Al-Fahim: Dáme za Ronalda 120 miliónů

02.09.2008, 18:28
Aktuality
Sulaiman Al-Fahim se do svého prezidentování v Manchesteru City pustil skutečně s vervou a jeho plány nepatří k nejmenším. Chce z Citizens udělat největší klub na světě a koupit Cristiana Ronalda. Za kolik? Jeho hodnota se prý pohybuje někde kolem 120 miliónů liber...

Arabský multimilionář se "do akce" pustil už včera, když na poslední chvíli, jen pár hodin poté, co klub koupil, přivedl z Realu Madrid za 42 miliónů eur Brazilce Robinha. Dnes už nakupovat nemůže, což je pro ostatní kluby asi jen dobře - ve svých prohlášeních si totiž dává velmi odvážné cíle.

"Ronaldo říkal, že chce hrát za největší klub na světě. V lednu tedy uvidíme, jestli to myslí vážně," cituje Al-Fahima britský The Mail. "Real Madrid jeho cenu odhadoval na 160 miliónů dolarů, ale získat takového hráče, to bude stát ještě víc, odhaduji 240 miliónů. Ale proč ne? Budeme největší klub na světě, větší než Real Madrid i Manchester United," věří si prezident.

A nezůstalo jen u Ronalda, Al-Fahim by rád oslabil i další dva konkurenty z Premier League. Zálusk má i na Fernanda Torrese z Liverpoolu a Cesca Fabregase z Arsenalu.

Autor: Petr Starý / dailymail.co.uk

Komentáře (516)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele