Ajax Emanuelsona do Tottenhamu nepustí

21.12.2007, 10:59
Aktuality
Urby Emanuelson se v zimě z Ajaxu Amsterdam stěhovat nebude. O mladého nizozemského obránce měl vážný zájem Tottenham, technický ředitel Martin van Geel však možnost realizace tohoto transferu vyloučil...

"Nemáme letos tolik obránců, abychom si mohli dovolit nechat v zimě odejít hráče, jakým je Emanuelson," sdělil Van Geel.

Tottenham před Van Geelovým prohlášením učinil první kroky k realizaci přestupu a Ajaxu údajně nabídl sumu pohybující se okolo sedmi milionů liber. Vedle Spurs se o hráče zajímala například Valencia, tak ovšem s oficiální nabídkou nepřišla.

Londýnský klub má letos problémy se složením obrany a Emanuelson měl zacelit mezeru na postu levého obránce. Dlouhodobě zranění jsou Gareth Bale a Benoit Assou-Ekotto a manažer Juande Ramos tak má na tuto pozici k dispocizi pouze korejského reprezentanta Leeho.

Emanuelson může hrát rovněž na levém okraji zálohy a na svém kontě má již 73 startů za Ajax. S nizozemskou reprezentací do 21 let v létě vybojoval titul evropského šampiona a desetkrát již nastoupil i za tamní A tým.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Tak to je minus pro nej ! Mohl si zahrat v jedne z nej. lig !

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni ,je to eště mladej kluk

Reagovat
Devil

Gareth Bale je taky jeste mladej kluk a v Tottenhamu valcuje soupere jak starej mazak . Teda nez se zranil !

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak až se uzdraví Bale tak by si stejně mockrát nekopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to podle mě dobře i pro Urbyho, v Ajaxu má jistý místo v sestavě. V anglii by nemusel hrát.

www.ajax.wgz.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si Ajax už konečně po dlouhý době někam dostal (myslim uefa,LM).Tak podle mě by neměli zájem jenom o emanuelsona,je tam více kvalitních hráčů(huntelaar,stekelenburg atd.)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele